29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lavský napsal(a):
To byla noční můra v podobě zapeklité otázky celé dětství: čím chceš být..?
Nikdy som nevedel, ale nepokakal som sa z toho.
Není tady
Já jsem chtěl bejt kosmonautem, ale jaksi se nezadařilo...
Není tady
No mám-li být upřimný, tak já jsem nechtěl být nic, (dnes by se řeklo nezaměstnaný) jen tak toulat se krajinou. Pak mě vzalo to že bych byl buldozérista, nakonec jsem důchodcem pracujícím
Není tady
veterinářka... a to už si asi nejspíš nesplním
Není tady
ucitelkou, veterinarkou (to mi vydrzelo celkem dlouho), chemikem (chemicka zni faaaakt blbe), pak jsem mela trochu krizi a nevedela coby...ale ted si plnim toho chemika a jsem moc spokojena...
Není tady
pobavila mě moje 5-letá dcera,která když se jí tuhle ptala sousedka,tak s vážnou tváří odpověděla,že bude paní co chodí nakupovat......
Není tady
Od páté třídy jsem jasně věděla, co chci v životě dělat - něco venku, v přírodě, hlavně proboha nesedět jen někde v kanceláři. A tak jsem za tím velmi cíleně šla- biologické olympiády, střední a pak vysoká škola biologicky orientovaná..... Paradox je, že to život zařídil úplně jinak, hodil mě do vody, musela jsem převzít firmu po bývalém manželovi, v oboru, o kterém jsem neměla ani páru....Takže teď sedím po většinu času v té kanceláři (tedy přesně to, co jsem původně nechtěla!).
A teď ta pointa - ono mě to baví, a moc!!! Takže člověk se může najít i v takovém druhu práce, který v žádném případě neplánoval. Ve všem, co vám život přinese, si lze najít to hezké.
Jako dítě:prodavačka,zdrav.sestřička,zpěvačka... a pak knihovnice..to bych ještě brala i dnes,knížky mě drží pořád.
Já si nepamatuju, čím jsem chtěla být. Vím, že jsem proklamovala ve třech letech, že nechci nikdy žádný děti, jen dva psy.
Moje mladší dítko má sen se stát kriminálníkem, pirátem nebo kovbojem. Mno a jednou mu budu říkat, že ideální přípravou na tyhle povolení je nějaká vhodná střední příp. vysoká škola.
od malinka veterinářkou...chvilku i sestřička, ale to byl jen takový nápad, když jsme se bála gymplu. tak si to taky plním...tedy plním,zítra mě čeká zkouška a to čemu se věnuju už měsíc mi můj sen moc nepřipomíná:-)
Není tady
ilustratorkou knih to me drzelo hodne dlouho
Není tady
Jako malá čtyřletá jsem chtěla být krasojezdkyní v cirkuse (pouze na bílém koni). Pak asi v deseti jsem toužila vlastnit střelnici (abych měla tic tac a žvejky wriglis) a autodrom (že bych na to dostala kluka ze třídy, co se mi líbil).
Není tady
Já jsem chtěla být herečkou, letuškou a veterinářkou.
Můj malý syn chce být pořád chemikem, ted mi tady vykládá, že chemik je prý všechno, moje fantazie je zřejmě moc malá...
Upravil(a) Tiffany (21. 1. 2009 8:11)
Není tady
Já jsem byla ráda, že jsem dítě a nechtěla jsem být dospělá a chodit do práce. To byla moje noční můra a drží mě to dodnes. Nenávidím chození do práce!
Jako dítě jsem si myslela, že budu psát knížky, nebo budu jako archeoložka jezdit po vykopávkách nebo budu jako historička bádat o něčem v archivu. Ale to jsem chtěla dělat pro zábavu, ne že bych si tím vydělávala na živobytí.
Není tady
sunyata napsal(a):
Klubko napsal(a):
zdravotní sestrou, letuškou, humanitární pracovnicí.
někde to tam cítím furt pod kůžíTak to jsme kolegyne
Já to tam někde mám zasunutý. Na podzim jsem dostala nabídku jet s kámoškou do Afriky. Rozmýšlela jsem se, pak jsem řekla ne, kvůli nějakým věcem okolo. Teď si trochu říkám, zda to nebyla chyba.
Ale pokud tu práci mám dělat, tak jednou budu.
Není tady
Já jsem chtěla být historičkou, archeoložkou, prostě pracovat někde kde se uplatní dějiny . Ještě i spisovatelkou.
Není tady
topazio, a co nakonec děláš? Kromě maminky, samozřejmě...
Není tady
popelářkou (koukam že ne sama ), herečkou a policajtkou (jako Makepeacová
)
Není tady
zdravotní sestřičkou, učitelkou, tanečnicí a mámou 10 dětí
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já jsem chtěl bejt kosmonautem, ale jaksi se nezadařilo...
![]()
![]()
Mikši, netruchli, co není, ještě může být, třeba tě jednou v budoucnu nějaká ženská vystřelí na Měsíc
Není tady
Wiki napsal(a):
Můj sen bylo prodávat na vlakovém nádraží lístky na vlak (byly takové světle hnědé z tvrdého papíru) a vždycky je paní rovnou dala do strojku a procvakla nebo tam na ně nacvakla datum...nebo co. To mě dostalo....
To jsem dělala hned po škole, to už je strááášně dávno. Ale taky mě to hrozně bavilo. Vytlačoval se tam tím cvakátkem datum.
Já jsem chtěla být operní pěvkyní, spisovatelkou a výhybkářkou (líbilo se mi, jak ty výhybky mažou tím sajrajtem a chodí zaprasený). Teď jsem v bance a baví mě mj. přehazovat miliony vidlema.
Není tady
mirka.. napsal(a):
od malinka veterinářkou...chvilku i sestřička, ale to byl jen takový nápad, když jsme se bála gymplu. tak si to taky plním...tedy plním,zítra mě čeká zkouška a to čemu se věnuju už měsíc mi můj sen moc nepřipomíná:-)
plnis si tu veterinarku predpokladam ... co te ceka za zkousku? budu drzet pesti
Upravil(a) kacena (21. 1. 2009 14:17)
Není tady
Já si vubec nepamatuju teda z dětství že bych chtěla něčím být....princezna to nebyla určitě, to mě nedrželo. Vím jen že jsem chtěla být klukem:)!Ale to pak v pubertě přešlo..
Není tady