29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čím jste chtěli/y být, když jste byli děti ?
Není tady
tanečnicí-herečkou, chovatelkou koní, malířkou
Není tady
Spisovatelkou...
Není tady
Santala napsal(a):
Čím jste chtěli/y být, když jste byli děti ?
Já veterinářkou a zachranářkou
Jo a chvíli taky vojandou
Není tady
učitelkou v mateřské školce
a pak dýl sekretářkou a to se mi splnilo a moc mě to baví :-)))) ale už to dělám dlouho...tak se mi rýsuje splnění dalšího snu
Není tady
zdravotní sestrou, letuškou, humanitární pracovnicí.
někde to tam cítím furt pod kůží
Není tady
jéjé, toho je hodně. nejdřív asi jako každá malá holka učitelkou, to sem si vyrovnala všechny plyšáky na posteli a začla nám výuka
pak sem chtěla prodávat knížky, potom mě chytla archeologie, strašně sem se chtěla přestěhovat do Egypta a kopat a kopat )
kdybysme měli u nás moře, tak bych určitě pracovala někde v podmořským výzkumu, takhle chodím aspoň docela pravidelně do zoo )
Není tady
úplně prvně prodavačkou a pak veterinářkou - to mě drží dodneška, ale bohužel mám smůlu, tže budu nejspíš úřednice - komunikace s lidma mě taky naštěstí baví
Není tady
sestřičkou nebo doktorkou
Není tady
tanečnicí, zpěvačkou, herečkou, právničkou, doktorkou, jeptiškou
Není tady
jeptiškou ?? co se ti na tom líbilo BI
jejich pracovní oděv nebo poslání...??? to mě zajímá
Není tady
Smetiar, kozmonaut, doktor, vojak, poziarnik, spisovatel ...
Ako starsi uz len nezamestany miliardar
Není tady
záchranářkou a strojvůdkyní, když nepočítám popelářské období tak do 4 let
Není tady
mashanka napsal(a):
záchranářkou a strojvůdkyní, když nepočítám popelářské období tak do 4 let
Sme mohli byt kolegovia, byt smetiarom ma teda drzalo velmi dlho. Dodnes mi nieje jasne preco
Upravil(a) Oxi (20. 1. 2009 16:24)
Není tady
adra napsal(a):
jeptiškou ?? co se ti na tom líbilo BI
jejich pracovní oděv nebo poslání...??? to mě zajímá
Já nevím, bylo mi 13, když jsem chtěla být jeptiškou...s kamarádkou jsme se domluvily, že to tak bude pro nás nejlepší Asi jsem se v tu dobu chtěla "obětovat"
Není tady
asi proto, že viseli na těch stupačkách a při tom jeli - to mě fascinovalo - a také to dělá pěkný rambajs
Není tady
mashanka napsal(a):
asi proto, že viseli na těch stupačkách a při tom jeli - to mě fascinovalo - a také to dělá pěkný rambajs
mně sytě oranžová nikdy moc neslušela, takže já jsem o tomhle nesnila
Není tady
mashanka napsal(a):
Znám hodně lidí, co jako malé chtěli tuto profesi
Možná to silné auto, ne ? A jezdit na stupačkách zavánělo něčím, co se normálně nesmí
Není tady
sandra napsal(a):
mashanka napsal(a):
no, hlavně, že v tom černém hábitu bys byla fešanda
Není tady
no tak popelářem chce být ted muj syn - už asi dva roky....
Aha Sandři...takže jsi měla potuchy co vlastně děljí....to je pěkný...mě jeptičky, kostely a to vše okolo vždycky nahánělo hrůzu - a taky nevím proč
Není tady
Klubko napsal(a):
zdravotní sestrou, letuškou, humanitární pracovnicí.
někde to tam cítím furt pod kůží
Tak to jsme kolegyne
Není tady
Santala napsal(a):
mashanka napsal(a):
Znám hodně lidí, co jako malé chtěli tuto profesi
![]()
Možná to silné auto, ne ? A jezdit na stupačkách zavánělo něčím, co se normálně nesmí
přesně tak - adrenalin, to je moje
Není tady
mashanka napsal(a):
sandra napsal(a):
mashanka napsal(a):
no, hlavně, že v tom černém hábitu bys byla fešanda
jj, já miluju černobílé kombinace
Není tady
Můj sen bylo prodávat na vlakovém nádraží lístky na vlak (byly takové světle hnědé z tvrdého papíru) a vždycky je paní rovnou dala do strojku a procvakla nebo tam na ně nacvakla datum...nebo co. To mě dostalo....
Upravil(a) Wiki (20. 1. 2009 16:31)
Není tady
adra napsal(a):
no tak popelářem chce být ted muj syn - už asi dva roky....
Aha Sandři...takže jsi měla potuchy co vlastně děljí....to je pěkný...mě jeptičky, kostely a to vše okolo vždycky nahánělo hrůzu - a taky nevím proč
Mně ani ne, i teď se občas zajdu podívat do kostela jen tak.... jsem ráda, že jsem se "neobětovala", byla by ze mě totiž hodně neposlušná jeptiška
Není tady