29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rok se s rokem sešel a jeden z největších bardů amerického filmu, herec a režisér v jedné osobě Clint Eastwood znovu zasáhl do chodu továrny na sny. Tentokrát si vybral ke zpracování neuvěřitelný příběh, který se skutečně udál v Americe koncem 20. let minulého století. Tou dobou zacloumal veřejností otřesný případ únosů a brutálních vražd malých chlapců, známý jako „Winevilleské vraždy“. V souvislosti s tímto případem vyšly najevo i skandální poměry, panující mezi losangeleskou policíí, kterou ovládala korupce a špinavé praktiky, mimo jiné i ve vztahu k nepohodlným osobám.
Více o filmu zde: http://babinet.cz/clanek-5873-filmova-r … ymena.html
Není tady
Ten film jsem viděla... byl fakt dobrej :-)
Není tady
Viděla jsem na to upoutávku Jsem na ten film móoć zvědavá...Hlavně mám rada Angelinu.,Malkoviče..
takže to bude asi bomba..
Není tady
Jooo Malkovich to je bonbónek :-)
Není tady
Ja jsem ten film videla jen Anglicky, bylo to docela dobry, ale nejak jsem z toho nepochopila, proc vlastne ty kluky vrazdil.. ? A vlastne, po dvou letech se klucik objevil zivy, ze? nebo jen jeden, a to te kamaradky? jestli si dobre vzpominam..
Není tady
Je to hezký film! Objevil se jen syn té druhé matky...
Není tady
JO, a jak to vypadalo, ten jeji byl zabit.. A proc ten magor tedy ty kluciky vrazdil? Tedy i ta skutecnost, ze ji zavreli do blazince jen proto, ze trvala na svem, ze to neni synacek, to je fakt desny...
Kdyz si z tohoto filmu uvedomim, jak jednoduche by mohlo byt udelat z cloveka blazna ve svuj prospech, tak mi z toho neni dobre...
Není tady
IlonaN napsal(a):
A proc ten magor tedy ty kluciky vrazdil?
Protože mu to činilo potěšení
Není tady
Fuj, tak už vím, že na tohle se dívat nebudu.
Nemíním si drásat nervy.
Není tady