1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Heřmanka napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Tak musím říct e se trochu pátralo a okruh podezřelých se velice zuil,peníze nám to sice nevrátí ale asi budem vědět koho uplně z přátel vyloučíme,a nejen my.
Ten rám v srdci bolí, co ?...
...tak at je jizva co nejhladí...
Heřmanko a jak ,peníze manel ten den vybral,byly na poplatky
,nenapadlo ho e mu bude mezi přáteli někdo acovat bundu.
Není tady
topazio napsal(a):
Tajgr doufám, e ho vypátráte
.
Ví,i kdybysme ho vypátrali,co si myslím e jo tak stejně bude popírat,za ruku jsme nikoho nechytli tak co.Jeíííí,to je hrozný!
Není tady
morpheus napsal(a):
Tajgr napsal(a):
No co myslí,dala bych tam třeba nos
![]()
!
Ty zvire !!!
Prave jsem si na Tebe vzpomel, skrabla me moje kocka ( samice ) ale neprijemne svina jedna
pac jsem ji tahal za ocas se slovy pojd ke me ty mrcho jedna
Já se ani nedivím e tě krábla,jak by se tobě líbilo kdyby tě někdo tahal za ...
....ui!
Není tady
Tajgr napsal(a):
topazio napsal(a):
Tajgr doufám, e ho vypátráte
.
Ví,i kdybysme ho vypátrali,co si myslím e jo tak stejně bude popírat,za ruku jsme nikoho nechytli tak co.Jeíííí,to je hrozný!
Doufám, e na něj jednou dojde.
Není tady
Tajgr napsal(a):
Heřmanko a jak
,peníze manel ten den vybral,byly na poplatky
tak to mi připomíná, kdy M měl kdysi u sebe právě taky 10k a jako poslední vystupoval z busu (meziměsto) a doma u neměl peněenku, byla to i poslední zastávka a řidič jel domů i s busem...za hodku mu volal a prej nic nenael ...měli jsme to na kočárek, tak tuím jak se cítíte...
achjo...fakt nikomu nevěřit
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Heřmanko a jak
,peníze manel ten den vybral,byly na poplatky
tak to mi připomíná, kdy M měl kdysi u sebe právě taky 10k a jako poslední vystupoval z busu (meziměsto) a doma u neměl peněenku, byla to i poslední zastávka a řidič jel domů i s busem...za hodku mu volal a prej nic nenael
...měli jsme to na kočárek, tak tuím jak se cítíte...
achjo...fakt nikomu nevěřit
No, nejhorí je, kdy zná viníka, ale nemá anci mu to dokázat. A on se ti pak klidně bude smát do očí. Je to smutný, tohle
Není tady
Kdysi se jedna spoluačka ze střední chlubila, jak rodičům bere peníze a jak o tom neví. Dokonce i mámě vzala dolary, které mě v kabelce ve skříni, a netítila se vzít peníze ani 70 tetě . A pak se ve třídě ztratily peníze, a pár holek i kluků vědělo, e je vzala ona, ale nemohli jí to dokázat.
Není tady
Já prostě nemůu uvěřit e se mezi náma(léta se známe) nael někdo kdo má náturu tohle udělat.Být pozvaný na narozky a oslavenci ukrást dárek(drahý dárek),okrást ostatní a s klidem odejít.
Není tady
Tajgr napsal(a):
Já prostě nemůu uvěřit e se mezi náma(léta se známe) nael někdo kdo má náturu tohle udělat.Být pozvaný na narozky a oslavenci ukrást dárek(drahý dárek),okrást ostatní a s klidem odejít.
Drahý dárek?? Nevím jestli by to nebylo na přivolání policie??
Není tady
topazio napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Drahý dárek?? Nevím jestli by to nebylo na přivolání policie??
Tak do 10 000,chlapi se jetě sejdou,budou koumat.Policii ne,stejně by nic nevyřeili.
Není tady
Myslím, e nad 5 tisíc je to u trestný čin.
majkafa napsal(a):
Myslím, e nad 5 tisíc je to u trestný čin.
Jasne majkafo ...
Není tady
Ahojky,tak u víme kdo to byl,kamarád-oslavenec volal jeho přítelkyni a ta podtvrdila e nala u něho v batohu tu flaku a samozřejmě ví ted' i o těch penězích.Ona za to nemůe ale aspon ví koho má doma.Musím podotknout e ten dotyčný je romské národnosti o kterém já která nesnáí cigány si myslela e konečně znám jednoho sluného-ostatní mi snad prominou ale já jsem přesvědčena po svých zkuenostech(i jiných,ne jenom téhle) e sluný cigán neexistuje!Ostatní opravdu prominte pokud takové znáte ale já bohuel u ne!
Není tady
aprill napsal(a):
topazio napsal(a):
Dnes mě natvaly důchodkyně, seděla jsme s Matýskem na lavičce, a přily babizny, e si chtějí sednout, já jim řekla, e za chvíli přijede manel s práce a bude tu chtít se mnou sedět. Babizny si dřeply a u místo nebylo, tak jsem la pryč. V parku je tak 20 laviček, a vechny byly neobsazený, tak si mohly babizny sednout tam. Nevím, proč si zrovna chtěly sednout na lavičku kde jsem seděla já. A tohle dělají i jiným lidem
![]()
.
Třeba to bylo jejich oblíbené místo a ty jsi jim ho zasedla
.
Chtěla bych mít tvoje starosti a Rotschildovy peníze. Nejdříve tě zlobili psy, pak puboi, teď duchodci . Co přijde přítě?
Tak, je fakt, e Topázek tu skuhrá dos a to na malichernosti, ale: Načo by inak Skuhracie vlákno bolo???? Aby sme sa tu radovali zo ivota? Kto nemá náladu číta skuhranie, môe slobodne ís na optimistické vlákna.
Není tady
Tajgr napsal(a):
Ahojky,tak u víme kdo to byl,kamarád-oslavenec volal jeho přítelkyni a ta podtvrdila e nala u něho v batohu tu flaku a samozřejmě ví ted' i o těch penězích.Ona za to nemůe ale aspon ví koho má doma.Musím podotknout e ten dotyčný je romské národnosti o kterém já která nesnáí cigány si myslela e konečně znám jednoho sluného-ostatní mi snad prominou ale já jsem přesvědčena po svých zkuenostech(i jiných,ne jenom téhle) e sluný cigán neexistuje!Ostatní opravdu prominte pokud takové znáte ale já bohuel u ne!
Ahoj Tajgr, je to mrzute, ale to s tema cikanama je pravda, ale je fakt ze jste to necekali. Ja osobne jednoho znal, byl to cikansky kadernik, znali jsme se jeste z vojny, pote se ozenil, zalozil rodinu a snaz zije spokojene. Jeho manzelka byla bílá, zda maji deticky nevim, ale myslim ze to byl slusnejsi clovek, nez lecktery "Bílý gádo". Ale to je ovsem vyjimka. V zasade ja proti cikanum nic nemam, dokud neohrozuji me, nebo me blizke, potom se ze me stane strasna selma ( s nehtama jako mas Ty )
Není tady
To je mrzuté, Tygrica, ale neplietla by som do toho etnikum... alebo teda ple, ale ja sa vyhýbam paualizovaniu. Na druhej strane tohto človeka by som okamite krtla z okruhu kamarátov, partie... a nemôete mu nejako da najavo, e u viete...?
Není tady
Ale jasně,bílý jsou kolikrát daleko horí,to je dobře e máte dobré zkuenosti,no já bohuel mám jen a jen patný
.Třeba mně někdo jednou přesvědčí
.A at' si píe e u vech těch lidí skončil.Hlavně nebudem rozebírat barvu pleti a etnikum,to bych neráda,já jen mluvím jen a jen z vlastních zkueností,víte mám je v baráku,několik rodin a bohuel nic pozitivního
.U na to víte co,celou noc jsem nespala,
Není tady
A u nebudu skuhrat!
Není tady
Tajgr, tak to je síla . Jetě, e jste přili na to, kdo to udělal.
Upravil(a) topazio (19. 4. 2009 13:36)
Není tady
Kžudne skuhri, ak sa ti užaví, len... vonku je krásne - mono je lepie ui si to a keď trochu vychladnete, premyslie s ostatnými, čo ďalej.
Není tady
Kdy na něco čekáte 10-11 let a pak kdy to přijde se vám ani nepostaví a ne jednou, tak je to k ničemu. U mě to nebaví, chci u mít pokoj.
Není tady
Jdu si taky zaskuhrat,u jsem tady dlouho nebyla
Nevím,kde mi hlava stojí,potřebuji prodat tu moji bouračku shaním něco jineho,ale jetě pořad nemam peníze od pojitovny,ani naznak co můu čekat za častku
Vechno se to tak vleče
nemluvím o doproovaní se pujčení auta,abych se měla jak dostat do prace.
V praci éf prudí a zítra nam udělal nějaky pracovní den
Na daních mi vratili takovy pakatel,e se snad ani nevyplatí ty papíry podavat Byla jsem na rodičaku,adna slava to tedy nebyla
No snad u se to vechno nějak vyřeí a bude zase líp.Přala bych si,abych aspon chvíli nemusela něco řeit a rozhodovat
Není tady
Jdu si taky zaskuhrat...snaím se nechat věci plynout a nezasahovat do nich svojí beraní netrpělivostí,ale dneska mi to nějak nejde Opravdu je pravda to, e člověk nedostává to, co chce, nýbr to, co potřebuje?
Není tady
Není tady