Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1001 18. 4. 2009 17:02

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Re: Skuhrací chlívek IV.

Heřmanka napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Tak musím říct že se trochu pátralo a okruh podezřelých se velice zužil,peníze nám to sice nevrátí ale asi budem vědět koho uplně z přátel vyloučíme,a nejen my.

Ten šrám v srdci bolí, co ?... sad...tak at je jizva co nejhladší...

Heřmanko a jak sad ,peníze manžel ten den vybral,byly na poplatky sad ,nenapadlo ho že mu bude mezi přáteli někdo šacovat bundu.

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#1002 18. 4. 2009 17:04

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

Tajgr doufám, že ho vypátráte styrka .

Víš,i kdybysme ho vypátrali,což si myslím že jo tak stejně bude popírat,za ruku jsme nikoho nechytli tak co.Ježííííš,to je hrozný!

Není tady

#1003 18. 4. 2009 17:06

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

Tajgr napsal(a):

No co myslíš,dala bych tam třeba nos tongue lol !

Ty zvire !!! lollollollol Prave jsem si na Tebe vzpomel, skrabla me moje kocka ( samice ) ale neprijemne svina jedna sad pac jsem ji tahal za ocas se slovy pojd ke me ty mrcho jedna lollollol

Já se ani nedivím že tě škrábla,jak by se tobě líbilo kdyby tě někdo tahal za ... lol lol lol ....uši!

Není tady

#1004 18. 4. 2009 17:06

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tajgr napsal(a):

topazio napsal(a):

Tajgr doufám, že ho vypátráte styrka .

Víš,i kdybysme ho vypátrali,což si myslím že jo tak stejně bude popírat,za ruku jsme nikoho nechytli tak co.Ježííííš,to je hrozný!

Doufám, že na něj jednou dojde.

Není tady

#1005 18. 4. 2009 17:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Tajgr napsal(a):

Heřmanko a jak sad ,peníze manžel ten den vybral,byly na poplatky sad ,nenapadlo ho že mu bude mezi přáteli někdo šacovat bundu.

tak to mi připomíná, když M měl kdysi u sebe právě taky 10k a jako poslední vystupoval z busu (meziměsto) a doma už neměl peněženku, byla to i poslední zastávka a řidič jel domů i s busem...za hodku mu volal a prej nic nenašel sad...měli jsme to na kočárek, tak tuším jak se cítíte... pussa

achjo...fakt nikomu nevěřit sad

Není tady

#1006 18. 4. 2009 17:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Tajgr napsal(a):

tak to mi připomíná, když M měl kdysi u sebe právě taky 10k a jako poslední vystupoval z busu (meziměsto) a doma už neměl peněženku, byla to i poslední zastávka a řidič jel domů i s busem...za hodku mu volal a prej nic nenašel sad...měli jsme to na kočárek, tak tuším jak se cítíte... pussa

achjo...fakt nikomu nevěřit sad

No, nejhorší je, když znᚠviníka, ale nemᚠšanci mu to dokázat. A on se ti pak klidně bude smát do očí. Je to smutný, tohle

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1007 18. 4. 2009 17:22

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kdysi se jedna spolužačka ze střední chlubila, jak rodičům bere peníze a jak o tom neví. Dokonce i mámě vzala dolary, které mě v kabelce ve skříni, a neštítila se vzít peníze ani 70 tetě va . A pak se ve třídě ztratily peníze, a pár holek i kluků  vědělo, že je vzala ona, ale nemohli jí to dokázat.

Není tady

#1008 18. 4. 2009 17:47

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

Já prostě nemůžu uvěřit že se mezi náma(léta se známe) našel někdo kdo má náturu tohle udělat.Být pozvaný na narozky a oslavenci ukrást dárek(drahý dárek),okrást ostatní a s klidem odejít.

Není tady

#1009 18. 4. 2009 17:48

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tajgr napsal(a):

Já prostě nemůžu uvěřit že se mezi náma(léta se známe) našel někdo kdo má náturu tohle udělat.Být pozvaný na narozky a oslavenci ukrást dárek(drahý dárek),okrást ostatní a s klidem odejít.

Drahý dárek?? Nevím jestli by to nebylo na přivolání policie??

Není tady

#1010 18. 4. 2009 17:58

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

topazio napsal(a):

Tajgr napsal(a):

Drahý dárek?? Nevím jestli by to nebylo na přivolání policie??

Tak do 10 000,chlapi se ještě sejdou,budou koumat.Policii ne,stejně by nic nevyřešili.

Není tady

#1011 18. 4. 2009 18:02

majkafa
Host

Myslím, že nad 5 tisíc je to už trestný čin.

#1012 18. 4. 2009 18:24

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

majkafa napsal(a):

Myslím, že nad 5 tisíc je to už trestný čin.

lollollol Jasne majkafo ...dumbomdumbomdumbomdumbom

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1013 19. 4. 2009 9:42

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky,tak už víme kdo to byl,kamarád-oslavenec volal jeho přítelkyni a ta podtvrdila že našla u něho v batohu tu flašku a samozřejmě ví ted' i o těch penězích.Ona za to nemůže ale aspon ví koho má doma.Musím podotknout že ten dotyčný je romské národnosti o kterém já která nesnáší cigány si myslela že konečně znám jednoho slušného-ostatní mi snad prominou ale já jsem přesvědčena po svých zkušenostech(i jiných,ne jenom téhle) že slušný cigán neexistuje!Ostatní opravdu prominte pokud takové znáte ale já bohužel už ne!

Není tady

#1014 19. 4. 2009 9:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

aprill napsal(a):

topazio napsal(a):

Dnes mě naštvaly důchodkyně, seděla jsme s Matýskem na lavičce, a přišly babizny, že si chtějí sednout, já jim řekla, že za chvíli přijede manžel s práce a bude tu chtít se mnou sedět. Babizny si dřeply a už místo nebylo, tak jsem šla pryč. V parku je tak 20 laviček, a všechny byly neobsazený, tak si mohly babizny sednout tam. Nevím, proč si zrovna chtěly sednout na lavičku kde jsem seděla já. A tohle dělají i jiným lidem kapitulation offtopic .

Třeba to bylo jejich oblíbené místo a ty jsi jim ho zasedla vissla .
Chtěla bych mít tvoje starosti a Rotschildovy peníze vissla . Nejdříve tě zlobili psy, pak puboši, teď duchodci . Co přijde příště?

Tak, je fakt, že Topázek tu skuhrá dos a to na malichernosti, ale: Načo by inak Skuhracie vlákno bolo???? Aby sme sa tu radovali zo života? Kto nemá náladu číta skuhranie, môže slobodne ís na optimistické vlákna. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1015 19. 4. 2009 9:58

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Tajgr napsal(a):

Ahojky,tak už víme kdo to byl,kamarád-oslavenec volal jeho přítelkyni a ta podtvrdila že našla u něho v batohu tu flašku a samozřejmě ví ted' i o těch penězích.Ona za to nemůže ale aspon ví koho má doma.Musím podotknout že ten dotyčný je romské národnosti o kterém já která nesnáší cigány si myslela že konečně znám jednoho slušného-ostatní mi snad prominou ale já jsem přesvědčena po svých zkušenostech(i jiných,ne jenom téhle) že slušný cigán neexistuje!Ostatní opravdu prominte pokud takové znáte ale já bohužel už ne!

Ahoj Tajgr, je to mrzute, ale to s tema cikanama je pravda, ale je fakt ze jste to necekali. Ja osobne jednoho znal, byl to cikansky kadernik, znali jsme se jeste z vojny, pote se ozenil, zalozil rodinu a snaz zije spokojene. Jeho manzelka byla bílá, zda maji deticky nevim, ale myslim ze to byl slusnejsi clovek, nez lecktery "Bílý gádžo". Ale to je ovsem vyjimka. V zasade ja proti cikanum nic nemam, dokud neohrozuji me, nebo me blizke, potom se ze me stane strasna selma ( s nehtama jako mas Ty smile )

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#1016 19. 4. 2009 10:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To je mrzuté, Tygrica, ale neplietla by som do toho etnikum... alebo teda ple, ale ja sa vyhýbam paušalizovaniu. Na druhej strane tohto človeka by som okamžite škrtla z okruhu kamarátov, partie... a nemôžete mu nejako da najavo, že už viete...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1017 19. 4. 2009 10:24

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

Ale jasně,bílý jsou kolikrát daleko horší,to je dobře že máte dobré zkušenosti,no já bohužel mám jen a jen špatný sad sad sad .Třeba mně někdo jednou přesvědčí neutral .A at' si píše že u všech těch lidí skončil.Hlavně nebudem rozebírat barvu pleti a etnikum,to bych neráda,já jen mluvím jen a jen z vlastních zkušeností,víte mám je v baráku,několik rodin a bohužel nic pozitivního hmm .Už na to víte co,celou noc jsem nespala,

Není tady

#1018 19. 4. 2009 10:27

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-

A už nebudu skuhrat!smile

Není tady

#1019 19. 4. 2009 13:36

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tajgr, tak to je síla va . Ještě, že jste přišli na to, kdo to udělal.

Upravil(a) topazio (19. 4. 2009 13:36)

Není tady

#1020 19. 4. 2009 14:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kžudne skuhri, ak sa ti užaví, len... vonku je krásne - možno je lepšie uži si to a keď trochu vychladnete, premyslie s ostatnými, čo ďalej.

Brita

Není tady

#1021 20. 4. 2009 11:01

Neudatelný
♥♥-----
Místo: Jagerndorf

Když na něco čekáte 10-11 let a pak když to přijde se vám ani nepostaví a ne jednou, tak je to k ničemu. Už mě to nebaví, chci už mít pokoj.

Pozor: Velmi zlý člověk!

Není tady

#1022 20. 4. 2009 12:50

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Jdu si taky zaskuhrat,už jsem tady dlouho nebyla vissla
Nevím,kde mi hlava stojí,potřebuji prodat tu moji bouračku grater shaním něco jineho,ale ještě pořad nemam peníze od pojištovny,ani naznak co můžu čekat za častku sad Všechno se to tak vleče grater nemluvím o doprošovaní se pujčení auta,abych se měla jak dostat do prace.
V praci šéf prudí a zítra nam udělal nějaky pracovní den dumbom
Na daních mi vratili takovy pakatel,že se snad ani nevyplatí ty papíry podavat usch Byla jsem na rodičaku,žadna slava to tedy nebyla sad
No snad už se to všechno nějak vyřeší a bude zase líp.Přala bych si,abych aspon chvíli nemusela něco řešit a rozhodovat tongue

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#1023 20. 4. 2009 14:02

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Jdu si taky zaskuhrat...snažím se nechat věci plynout a nezasahovat do nich svojí beraní netrpělivostí,ale dneska mi to nějak nejde sad Opravdu je pravda to, že člověk nedostává to, co chce, nýbrž to, co potřebuje? graterkapitulationkapitulation

Není tady

#1024 20. 4. 2009 14:12

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí