|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tajgr napsal(a):
Tak já si teda zaskuhrám
,zase půjdu k tchánovcům na kafe a budu poslouchat ságodlouhé jejich diagnozy a nemoci které už znám nazpamětˇ
.
Tchánovi je 60 let a jeho manželce 55 let a naštěstí se o nemocech nebaví. Jeho žena je doktorka, tak toho za celý den slyší až dost.
Není tady

Zvrhla som na seba žehličku, našťastie mám len dva šlice na ruke
a dva na bruchu
, ale bolelo tóóó!!!

Není tady

fufu , malá... pofoukám ti bebí...
já to říkám pořád, že žehlení je nebezpečný 
Není tady

Je, ale nemohla som ísť do práce ako krave z papule...
Jendo tričko, a totok... 
Není tady
Selima napsal(a):
a dva na bruchu
, ale bolelo tóóó!!!
![]()
![]()
![]()
Honem zastříknou pantenolem a pak mazat calciovkou .
Není tady
Selima napsal(a):
a dva na bruchu
, ale bolelo tóóó!!!
![]()
![]()
![]()
šmáááárjá Sel, co jsi proboha vyváděla
pořád ti říkám ať tolik nepiješ 
foukám beruško, foukám 
Není tady
Zlobí mě počítač, doufám že ho nenapadnul vir
dneska už je pozdě, ale zítra se na něj manža podívá, případně přeinstaluje Windows.
Není tady
topazio napsal(a):
dneska už je pozdě, ale zítra se na něj manža podívá, případně přeinstaluje Windows.
Bůhví po jakých stránkách couráš
.

Není tady

topazio napsal(a):
napadnul ...když tam máš windows... 
Není tady
Nemozem sa rozhodnut: HTC S730 (HTC Wings) alebo HTC Touch (MDA Touch) ???
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Tak mě už to teda vážně neba
, po dobrání atb kvůli kašli mě začalo pekelně bolet v krku a mám takovej ten pocit, že na mě něco zase leze...
. Já, takovej držák a ted se to se mnou táhne od prosince.
A mýmu osmiletýmu synátorovi vůbec nezabírají atb na angínu ( má ji potřetí v krátkem časovém období), doufám, že neskončíme na injekcích
.
Není tady
Jessika napsal(a):
topazio napsal(a):
napadnul ...když tam máš windows...
Jj, je chripkova epidemia, Windoze su na to nachylne 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Moc špatně mi funguje Babinet
.
Není tady
Tajgr napsal(a):
topazio napsal(a):
.
chodím pořád na jedny a ty samé, občas na stránky kde se dají koupit hračky pro malého 
Není tady

Tak pantenol zháňam, masť som šlohla mame, ale mám na svojej panenskej koži jazvy
a vyzerám ako týraná žena.
Na bruchu je to horšie, ale menej viditeľné, na ruke (na hornej časti predlaktia) svetlejšie, ale lepšie viditeľné. Včera na tanečkoch som vzbudzovala neželanú pozornosť. 
Není tady

Práve som si uvarila "kávu" a keďže som nevenovala pozornosť obalu, vyšla z toho "kávovinová zmes" , niečo medzi meltou a senom. Síce ma zarazili zrná, steblá a iné svinstvá, ale v piatok fungujem len na 50%, tak som si uvarila nepoživateľné pomyje.

Není tady
Tajgr napsal(a):
topazio napsal(a):
.

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tajgr napsal(a):
topazio napsal(a):
.
Tajgr tam kde si myslíš, tak tam se necourám
.
Není tady
jenom jestli 

Není tady
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Bůhví po jakých stránkách couráš.
![]()
.
áááááále,to říká každý 

Není tady
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Bůhví po jakých stránkách couráš.
![]()
.
Tam vystupuješ

Není tady
Pisatel napsal(a):
topazio napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
.
Tam vystupuješ
![]()

Není tady
Tak já nevím, jestli máte ještě někdo doma takovýho "píp" jako já..... Ten můj manžel byl celý den v pohodě, seděl u PC, pouštěl si hudbu, dokonce se mu povedlo najít po*n učitelky ze Znojma, měl radost, jak je šikovný, pak jsem dala na stůl oběd, dcera se tak nějak pubertálně zasmála, když viděla jak se její táta hrne ke stolu a on se přímo nas...., seřval nás všechny a šel s talířem do vedlejší místnosti. Všichni jsme potom u jídla seděli jak pěny a nelezlo nám to do krku. On pak neřekl ani slovo a šel si lehnout do postele tak jak byl - v teplákách. Já mám teplotu, je mi blbě, snažím se s obědem a pak zažívám jeho nálady pro nic za nic. Jednou měl takový výjel před jeho rodiči, když u nás byli a jeho táta ho ještě omlouval:"on je chudák unavený..."...
Není tady
Iveta X napsal(a):
Tak já nevím, jestli máte ještě někdo doma takovýho "píp" jako já..... Ten můj manžel byl celý den v pohodě, seděl u PC, pouštěl si hudbu, dokonce se mu povedlo najít po*n učitelky ze Znojma, měl radost, jak je šikovný, pak jsem dala na stůl oběd, dcera se tak nějak pubertálně zasmála, když viděla jak se její táta hrne ke stolu a on se přímo nas...., seřval nás všechny a šel s talířem do vedlejší místnosti. Všichni jsme potom u jídla seděli jak pěny a nelezlo nám to do krku. On pak neřekl ani slovo a šel si lehnout do postele tak jak byl - v teplákách. Já mám teplotu, je mi blbě, snažím se s obědem a pak zažívám jeho nálady pro nic za nic. Jednou měl takový výjel před jeho rodiči, když u nás byli a jeho táta ho ještě omlouval:"on je chudák unavený..."...
Na to ti můžu jen říct "a bude hůř " .
Není tady