|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Skuhry, skuhry nový chlíveček
.
Není tady

jé Iveto, my máme čtyřku, jsem si nevšimla 

Není tady
Už jsem taky nový skuhrák zaregistrovala. Jo chodí denně, to víš,že mě to přímo s..., ale to je boj s větrnými mlýny. Přitom by všechno bylo v pohodě, kdyby začínal pracovat od 7 hodin a pak byl dejme tomu od 5 odpoledne s námi doma, lehce se zapojil a na pivo si došel jen občas. Já bych taky měla volnější ruce, děti by měly lepší vzor a vůbec by to byl pěkný život, když tady čtu na Babinetu ty některý fakt děsivý příběhy, tak co by nám chybělo?
Není tady

Mam pocit,ze ten zivot opravdu nezvladnu....Chtela bych jen zustat v posteli a spat.Vsechno je pro me nadlidsky vykon.Snazim se ale kurnik sopa,nejde to lehce,to vubec ne.Uz nevim,jak si pomoct.....hmmm....musim,snad to zvladnu.Nic jineho mi nezbyva.Ale je to tezky a bolavy.Hlavne to prazdno uvnitr a aten pocit k nicemu.Acccchhhhhjooooo.....
Není tady

leontýnko, Ty máš ale depresi jak vyšitou 

Není tady
Ivet nedělej si iluzi , že by byl s Vámi doma, kdyby dělal do 17 hod.Šel by na pivo o to dřív.Neumí a nechce to jinak.
Můj bm byl něco podobného s vyjímkou že sem tam něco pomohl , nákupy vozil i nakupoval a různě.
Není tady

Zelvicko,ja vim,dala jsem si ale predsevzeti,ze s tou mrchou budu bojovat,jen mi to nejak nejde.Mozna si to delam sama a mela bych se zacit radovat ze vseho kolem.Z toho,ze jsme zdravi,mam praci,pritele....nejde to ale,sakra nejde.Nevim,co s tim.....
Není tady

leontýnko, pokud nejsi odpůrcem AD, tak ty vždycky fungujou jako taková první pomoc...

Není tady
prosím doplnit do nadpisu měkké dlouhé "í" ... 
: kuju 
Není tady
Leontýnko, copak kočko
vypovídej se nám, víš že tě máme rádi 

Není tady
Pulhodinova cesta v sest rano v italskem provozu
Ctyri proudy aut na triproudove silnici. A ja se probouzim kolem osme, bez ohledu na to, kdy jsem vstavala 
Není tady
Jsem brutlně nasr - právě mi byla odmítnuta věc na který jsem dřela dva dny
s tím že to nesplňuje představy - bohužel mi nebyly žádné představy sděleny
ach jo 
Není tady
Dnes som absolutne KO
Preco beha po svete tolko blbcov + ludi, ktori pridavaju pracu druhym len preto, ze niesu schopni si ani precitat to, co im pisete?
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Oxi napsal(a):
Dnes som absolutne KO
Preco beha po svete tolko blbcov + ludi, ktori pridavaju pracu druhym len preto, ze niesu schopni si ani precitat to, co im pisete?
nesmíš psát manuály, ale memoáry
...nebo bulváry - pak tě bude číst i ten nejblbovatější blb 
Není tady

Mám dnes naháňačku a všetci chcú všetko systémom "včera bolo neskoro" a trhajú mi to z rúk... a je na houby počasie, vlhko, nevľúdne, sychravo... a mne s achce spať a čítať si a hodiť bobek na prácu.

Není tady
Selima napsal(a):
Mám dnes naháňačku a všetci chcú všetko systémom "včera bolo neskoro" a trhajú mi to z rúk... a je na houby počasie, vlhko, nevľúdne, sychravo... a mne s achce spať a čítať si a hodiť bobek na prácu.
![]()
Já mám naháňačku a ještě hnačku!

Aby si si niečo neuhnala... 
Není tady
Jo uženu se a si a mám bejt za 35 minut před divadlem!

Pekný večer! 
Není tady
To je dobře, že dneska nikdo neskuhrá.
Není tady

dneska ještě neskončilo 

Není tady
Tak já si teda zaskuhrám
,zase půjdu k tchánovcům na kafe a budu poslouchat ságodlouhé jejich diagnozy a nemoci které už znám nazpamětˇ
.

Není tady