Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 10. 2013 18:33

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: postel kov nebo masiv ?

Jaku napsal(a):

aprill napsal(a):

Jaku napsal(a):

když je řeč pořád o těch postelích či matracech - doporučuji kouknout na postele Pullman a přejdou vás otázky jestli kov či masiv.Chci už teď jenom tu!!

dobrá volba,  nemám sice pullman, mám jinou značku , rovněž vysokou a spí se v ní parádně

Víš co mě na těch postelích hlavně fascinuje? - má to ty nejkvalitnější - pružinové matrace,které jsou navíc dálkáčem polohovatelné.A postele jsou vyšší,takže pohodlné sedání i slézání.Což člověk ocení o pár let později.

Viděla jsem ještě nějaké pěnové matrace,možná pěnové pamětové,polohovatelné,jedna přišla na 30 táců + ještě rošt,postel,tak ten pullman není až tak úplně mimo.

NO a pak jsem ještě zkoukla firmu haestens (jinak s přehlas.a),taky pružina,na dálkáč,ale ten dálkáč jde obsluhovat jen když se spojíš s chytrým tlefonem,tak do takových krkolomností bych teda nešla.

Jakou mᚠznačku a kdy si kupovala,co vše umí a za kolik?

postel mám třetím rokem, značka mi nějak neutkvěla v paměti, jenom vím, že to je  německý výrobek.  neměla jsem jiné požadavky než pohodlné spaní a taky, aby se mi postel líbila a to mi 100% splnila
mám polohovatelný rošt, ale tuto funkci nevyužívám.

Není tady

#27 19. 10. 2013 10:06

RadekB
♥------

Osobně bych doporučil spíše postel z masivu, podívejte se do e-shopů a vyberte si, nabídka je bohatá

Není tady

#28 3. 11. 2014 18:42

AllčaV
♥♥-----

Máme postel ze smrkového masivu a nevrže. A je teda hojně využívaná. Zlaté české ručičky :-) Matraci jsme si nechali dělat od kamaráda čalouníka

Není tady

#29 5. 11. 2014 7:36

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

My máme už 8 let kovový rám postele, a jsme naprosto spokojeni. Nevrže, přežila intenzivní spaní, skákání dvojčat....atd gloria a ani náznak něčeho v nepořádku - je bytelná, nehýbe se.

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#30 7. 12. 2014 21:46

Spike
♥------

Co mě se týče, tak se mi nejvíce líbí kombinace obojího. Jak dřeva, tak i kovu. Ale záleží taky na celkovém stylu ložnice. My ji máme moderní, takže se nám tam taková hodí. Když máte v ložnici všechno ze dřeva tak by, podle mě tedy, měla být ze dřeva i ta postel. reklama

Upravil(a) Moderátorka (8. 1. 2015 14:30)

Není tady

#31 8. 1. 2015 10:45

AllčaV
♥♥-----

Souhlasím s JanaJ. Masivní postel se vyplatí. My jí máme rok tak nemůžu ještě úplně říct svoje mnohaleté zkušenosti :-D Ale kovovou bych si nikdy nekoupila, příjde mi chladná a neútulná i když vypadá moderně. Matraci nám dělal kamarád čalouník. Dívám se každý má zkušenost s jinou firmou. Tak přihazuji i já svůj typ :-) reklama

Není tady

#32 24. 2. 2015 14:27

MartinkaH8
♥♥-----

Za me urcite masiv smile je lepsi a krasneji vypada

Není tady

#33 15. 5. 2015 19:51

Denissak
♥------

taky jsem určitě pro masiv, kov je studený a časem podle mě musí začít vrzat, a hlavně to že není teplý jako dřevo, představa že se budu neustále nechtěně dotýkat studeného kovu..brrr smile

Není tady

#34 15. 7. 2015 12:27

Celina28
♥------

Každá postel vrže, když se na ní dělají skopičiny smile My máme dřevěnou postel a je to OK.  A co máte na domácích postelí? Něco jako tady www.luksusportal.pl/en/wnetrza-i-wyposazenie/prezentacje/linen-fashion?

Není tady

#35 22. 9. 2015 23:17

Kajjka
♥♥♥----

Nevrže každá postel, ono to vrzání záleží i na roštu..My máme postel z masivu a nevrže nikdy. Záleží asi jak kvalitně je udělaná, taky na matraci a na tom roštu.

Není tady

#36 30. 9. 2015 22:45

Denissak
♥------

ale kovová asi vrže vždy bych řekla, my jsme si vybrali postel s masivu ve specializované prodejně prospánek a máme ji asi půl roku a ani nevrzne a známí mají postel z jysku a už ji mají rozvrzanou takže ono asi taky záleží odkud postel je

Není tady

#37 5. 1. 2016 15:16

Antonka
♥♥-----
Místo: Kyjov

My máme dřevěnou a nedám na ni dopustit. Nebyla svého času nejlevnější ale zas člověk na tom bude spát ještě pár let. Do postele se asi vyplatí investovat.....

Není tady

#38 8. 7. 2016 16:49

olivka
♥------

Ahoj smile já taky nedám dopustit na dřevěný nábytek! Postel máme z masivní borovice, pouze jednoduchý rám, ale o to nadčasový... Někomu ale může vadit ta typicky světlá barva dřeva. Slyšela jsem, že poslední dobou hodně lidí kupuje také nábytek z olše, ale nikoho takového zatím neznám :-D. Mívali jsme dřevotřísku z Ikei, která začala už po půl roce vrzat a od té doby jí musíme pořád utahovat a stejně to moc nepomáhá. Někde jsem dokonce četla, že je borovice pružnější než smrk a proto by měla méně vrzat a je pravda, že ta naše postel zatím vrzat nezačala. Může to ale být i kvalitnějším zpracováním... přeci jen, ty dřevotřísky nikdy za moc nestojí. Osobně mám ráda například takovýhle styl - obrázek, jednoduché, účelové a přesto moderní a nadčasové... Kovovou postel jsme nikdy neměli, takže nemám srovnání, ale jsem si jistá, že postelí z masivu nelze udělat žádnou chybu. tummenupp

Není tady

#39 1. 9. 2016 13:53

rhapsodyinpink
♥------

Jsem pro dřevo, kavlitní postel z masivu. Vyplatí se, mám už šest let a jako nová. Do čalouněné, jak se tu taky zmiňovala, bych vůbec nešla, nemám důvěru k tomu, že v tom není spousta roztočů. Možná s nějakou tou pracnou údržbou toho čalounění je to lepší, ale přece jen... Vím, že křeslo je také čalouněné, ale tam netrávím zdaleka tolik hodin a denně.

Upravil(a) rhapsodyinpink (1. 9. 2016 13:54)

Není tady

#40 20. 11. 2016 12:43

eliskamatlova
♥♥-----

Urcite masiv smile neni nad kvalitni postel z masivu.

Není tady

#41 30. 11. 2016 7:52

eliskamatlova
♥♥-----

Nebo jaký na to mᚠnázor ty ? smile

Není tady

#42 9. 12. 2016 11:54

Bajana
♥------

Taky jsem určitě pro masiv, máme celou ložnici z masivu a vypadá nádherně přírodně. Myslím, že i za dalších 10 let bude stále krásná. Máme tuto postel https://www.nabytek.cz/vysoka-postel-z- … odni-p8531. Líbí se mi jednoduchost. Dřevo se myslím nikdy neomrzí. Kov mi připadá hodně studený a asi by to pro mě nebylo útulné.

Upravil(a) Bajana (9. 12. 2016 11:57)

Není tady

#43 17. 12. 2016 19:47

eliskamatlova
♥♥-----

Masiv je proste super, hodi se do kazdeho domu, ale hlavne matrace je ten spravny zaklad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí