29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
Jaku napsal(a):
když je řeč pořád o těch postelích či matracech - doporučuji kouknout na postele Pullman a přejdou vás otázky jestli kov či masiv.Chci už teď jenom tu!!
dobrá volba, nemám sice pullman, mám jinou značku , rovněž vysokou a spí se v ní parádně
Víš co mě na těch postelích hlavně fascinuje? - má to ty nejkvalitnější - pružinové matrace,které jsou navíc dálkáčem polohovatelné.A postele jsou vyšší,takže pohodlné sedání i slézání.Což člověk ocení o pár let později.
Viděla jsem ještě nějaké pěnové matrace,možná pěnové pamětové,polohovatelné,jedna přišla na 30 táců + ještě rošt,postel,tak ten pullman není až tak úplně mimo.
NO a pak jsem ještě zkoukla firmu haestens (jinak s přehlas.a),taky pružina,na dálkáč,ale ten dálkáč jde obsluhovat jen když se spojíš s chytrým tlefonem,tak do takových krkolomností bych teda nešla.
Jakou máš značku a kdy si kupovala,co vše umí a za kolik?
postel mám třetím rokem, značka mi nějak neutkvěla v paměti, jenom vím, že to je německý výrobek. neměla jsem jiné požadavky než pohodlné spaní a taky, aby se mi postel líbila a to mi 100% splnila
mám polohovatelný rošt, ale tuto funkci nevyužívám.
Není tady
Osobně bych doporučil spíše postel z masivu, podívejte se do e-shopů a vyberte si, nabídka je bohatá
Není tady
Máme postel ze smrkového masivu a nevrže. A je teda hojně využívaná. Zlaté české ručičky :-) Matraci jsme si nechali dělat od kamaráda čalouníka
Není tady
My máme už 8 let kovový rám postele, a jsme naprosto spokojeni. Nevrže, přežila intenzivní spaní, skákání dvojčat....atd a ani náznak něčeho v nepořádku - je bytelná, nehýbe se.
Není tady
Co mě se týče, tak se mi nejvíce líbí kombinace obojího. Jak dřeva, tak i kovu. Ale záleží taky na celkovém stylu ložnice. My ji máme moderní, takže se nám tam taková hodí. Když máte v ložnici všechno ze dřeva tak by, podle mě tedy, měla být ze dřeva i ta postel. reklama
Upravil(a) Moderátorka (8. 1. 2015 14:30)
Není tady
Souhlasím s JanaJ. Masivní postel se vyplatí. My jí máme rok tak nemůžu ještě úplně říct svoje mnohaleté zkušenosti :-D Ale kovovou bych si nikdy nekoupila, příjde mi chladná a neútulná i když vypadá moderně. Matraci nám dělal kamarád čalouník. Dívám se každý má zkušenost s jinou firmou. Tak přihazuji i já svůj typ :-) reklama
Není tady
Za me urcite masiv je lepsi a krasneji vypada
Není tady
taky jsem určitě pro masiv, kov je studený a časem podle mě musí začít vrzat, a hlavně to že není teplý jako dřevo, představa že se budu neustále nechtěně dotýkat studeného kovu..brrr
Není tady
Každá postel vrže, když se na ní dělají skopičiny smile My máme dřevěnou postel a je to OK. A co máte na domácích postelí? Něco jako tady www.luksusportal.pl/en/wnetrza-i-wyposazenie/prezentacje/linen-fashion?
Není tady
Nevrže každá postel, ono to vrzání záleží i na roštu..My máme postel z masivu a nevrže nikdy. Záleží asi jak kvalitně je udělaná, taky na matraci a na tom roštu.
Není tady
ale kovová asi vrže vždy bych řekla, my jsme si vybrali postel s masivu ve specializované prodejně prospánek a máme ji asi půl roku a ani nevrzne a známí mají postel z jysku a už ji mají rozvrzanou takže ono asi taky záleží odkud postel je
Není tady
My máme dřevěnou a nedám na ni dopustit. Nebyla svého času nejlevnější ale zas člověk na tom bude spát ještě pár let. Do postele se asi vyplatí investovat.....
Není tady
Ahoj já taky nedám dopustit na dřevěný nábytek! Postel máme z masivní borovice, pouze jednoduchý rám, ale o to nadčasový... Někomu ale může vadit ta typicky světlá barva dřeva. Slyšela jsem, že poslední dobou hodně lidí kupuje také nábytek z olše, ale nikoho takového zatím neznám :-D. Mívali jsme dřevotřísku z Ikei, která začala už po půl roce vrzat a od té doby jí musíme pořád utahovat a stejně to moc nepomáhá. Někde jsem dokonce četla, že je borovice pružnější než smrk a proto by měla méně vrzat a je pravda, že ta naše postel zatím vrzat nezačala. Může to ale být i kvalitnějším zpracováním... přeci jen, ty dřevotřísky nikdy za moc nestojí. Osobně mám ráda například takovýhle styl - obrázek, jednoduché, účelové a přesto moderní a nadčasové... Kovovou postel jsme nikdy neměli, takže nemám srovnání, ale jsem si jistá, že postelí z masivu nelze udělat žádnou chybu.
Není tady
Jsem pro dřevo, kavlitní postel z masivu. Vyplatí se, mám už šest let a jako nová. Do čalouněné, jak se tu taky zmiňovala, bych vůbec nešla, nemám důvěru k tomu, že v tom není spousta roztočů. Možná s nějakou tou pracnou údržbou toho čalounění je to lepší, ale přece jen... Vím, že křeslo je také čalouněné, ale tam netrávím zdaleka tolik hodin a denně.
Upravil(a) rhapsodyinpink (1. 9. 2016 13:54)
Není tady
Urcite masiv neni nad kvalitni postel z masivu.
Není tady
Nebo jaký na to máš názor ty ?
Není tady
Taky jsem určitě pro masiv, máme celou ložnici z masivu a vypadá nádherně přírodně. Myslím, že i za dalších 10 let bude stále krásná. Máme tuto postel https://www.nabytek.cz/vysoka-postel-z- … odni-p8531. Líbí se mi jednoduchost. Dřevo se myslím nikdy neomrzí. Kov mi připadá hodně studený a asi by to pro mě nebylo útulné.
Upravil(a) Bajana (9. 12. 2016 11:57)
Není tady
Masiv je proste super, hodi se do kazdeho domu, ale hlavne matrace je ten spravny zaklad
Není tady