18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaku napsal(a):
aprill napsal(a):
Jaku napsal(a):
kdy je řeč pořád o těch postelích či matracech - doporučuji kouknout na postele Pullman a přejdou vás otázky jestli kov či masiv.Chci u teď jenom tu!!
dobrá volba, nemám sice pullman, mám jinou značku , rovně vysokou a spí se v ní parádně
Ví co mě na těch postelích hlavně fascinuje? - má to ty nejkvalitnějí - pruinové matrace,které jsou navíc dálkáčem polohovatelné.A postele jsou vyí,take pohodlné sedání i slézání.Co člověk ocení o pár let později.
Viděla jsem jetě nějaké pěnové matrace,moná pěnové pamětové,polohovatelné,jedna přila na 30 táců + jetě rot,postel,tak ten pullman není a tak úplně mimo.
NO a pak jsem jetě zkoukla firmu haestens (jinak s přehlas.a),taky pruina,na dálkáč,ale ten dálkáč jde obsluhovat jen kdy se spojí s chytrým tlefonem,tak do takových krkolomností bych teda nela.
Jakou má značku a kdy si kupovala,co ve umí a za kolik?
postel mám třetím rokem, značka mi nějak neutkvěla v paměti, jenom vím, e to je německý výrobek. neměla jsem jiné poadavky ne pohodlné spaní a taky, aby se mi postel líbila a to mi 100% splnila
mám polohovatelný rot, ale tuto funkci nevyuívám.
Není tady
Osobně bych doporučil spíe postel z masivu, podívejte se do e-shopů a vyberte si, nabídka je bohatá
Není tady
Máme postel ze smrkového masivu a nevre. A je teda hojně vyuívaná. Zlaté české ručičky :-) Matraci jsme si nechali dělat od kamaráda čalouníka
Není tady
My máme u 8 let kovový rám postele, a jsme naprosto spokojeni. Nevre, přeila intenzivní spaní, skákání dvojčat....atd a ani náznak něčeho v nepořádku - je bytelná, nehýbe se.
Není tady
Co mě se týče, tak se mi nejvíce líbí kombinace obojího. Jak dřeva, tak i kovu. Ale záleí taky na celkovém stylu lonice. My ji máme moderní, take se nám tam taková hodí. Kdy máte v lonici vechno ze dřeva tak by, podle mě tedy, měla být ze dřeva i ta postel. reklama
Upravil(a) Moderátorka (8. 1. 2015 14:30)
Není tady
Souhlasím s JanaJ. Masivní postel se vyplatí. My jí máme rok tak nemůu jetě úplně říct svoje mnohaleté zkuenosti :-D Ale kovovou bych si nikdy nekoupila, příjde mi chladná a neútulná i kdy vypadá moderně. Matraci nám dělal kamarád čalouník. Dívám se kadý má zkuenost s jinou firmou. Tak přihazuji i já svůj typ :-) reklama
Není tady
Za me urcite masiv je lepsi a krasneji vypada
Není tady
taky jsem určitě pro masiv, kov je studený a časem podle mě musí začít vrzat, a hlavně to e není teplý jako dřevo, představa e se budu neustále nechtěně dotýkat studeného kovu..brrr
Není tady
Kadá postel vre, kdy se na ní dělají skopičiny smile My máme dřevěnou postel a je to OK. A co máte na domácích postelí? Něco jako tady www.luksusportal.pl/en/wnetrza-i-wyposazenie/prezentacje/linen-fashion?
Není tady
Nevre kadá postel, ono to vrzání záleí i na rotu..My máme postel z masivu a nevre nikdy. Záleí asi jak kvalitně je udělaná, taky na matraci a na tom rotu.
Není tady
ale kovová asi vre vdy bych řekla, my jsme si vybrali postel s masivu ve specializované prodejně prospánek a máme ji asi půl roku a ani nevrzne a známí mají postel z jysku a u ji mají rozvrzanou take ono asi taky záleí odkud postel je
Není tady
My máme dřevěnou a nedám na ni dopustit. Nebyla svého času nejlevnějí ale zas člověk na tom bude spát jetě pár let. Do postele se asi vyplatí investovat.....
Není tady
Ahoj já taky nedám dopustit na dřevěný nábytek! Postel máme z masivní borovice, pouze jednoduchý rám, ale o to nadčasový... Někomu ale můe vadit ta typicky světlá barva dřeva. Slyela jsem, e poslední dobou hodně lidí kupuje také nábytek z ole, ale nikoho takového zatím neznám :-D. Mívali jsme dřevotřísku z Ikei, která začala u po půl roce vrzat a od té doby jí musíme pořád utahovat a stejně to moc nepomáhá. Někde jsem dokonce četla, e je borovice prunějí ne smrk a proto by měla méně vrzat a je pravda, e ta nae postel zatím vrzat nezačala. Můe to ale být i kvalitnějím zpracováním... přeci jen, ty dřevotřísky nikdy za moc nestojí. Osobně mám ráda například takovýhle styl - obrázek, jednoduché, účelové a přesto moderní a nadčasové... Kovovou postel jsme nikdy neměli, take nemám srovnání, ale jsem si jistá, e postelí z masivu nelze udělat ádnou chybu.
Není tady
Jsem pro dřevo, kavlitní postel z masivu. Vyplatí se, mám u est let a jako nová. Do čalouněné, jak se tu taky zmiňovala, bych vůbec nela, nemám důvěru k tomu, e v tom není spousta roztočů. Moná s nějakou tou pracnou údrbou toho čalounění je to lepí, ale přece jen... Vím, e křeslo je také čalouněné, ale tam netrávím zdaleka tolik hodin a denně.
Upravil(a) rhapsodyinpink (1. 9. 2016 13:54)
Není tady
Urcite masiv neni nad kvalitni postel z masivu.
Není tady
Nebo jaký na to má názor ty ?
Není tady
Taky jsem určitě pro masiv, máme celou lonici z masivu a vypadá nádherně přírodně. Myslím, e i za dalích 10 let bude stále krásná. Máme tuto postel https://www.nabytek.cz/vysoka-postel-z- … odni-p8531. Líbí se mi jednoduchost. Dřevo se myslím nikdy neomrzí. Kov mi připadá hodně studený a asi by to pro mě nebylo útulné.
Upravil(a) Bajana (9. 12. 2016 11:57)
Není tady
Masiv je proste super, hodi se do kazdeho domu, ale hlavne matrace je ten spravny zaklad
Není tady