18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemohu nikde nalézt odpovídající dovolenou pro malé dítě. Něco sem nala, bylo to i pro dost malé děti, ale lidé tam mohou vzít i psy. A to se mi nelíbí. Chci nějaké pěkné místo, a hlavně, aby si tam lidé nemohli vzít psy, protoe se bojím, aby třeba moje dítě nenapadli. V létě do Matýskovi u rok a bude u určitě běhat.
Není tady
ahoj topazio...ja ti neporadim,ale mozna teda muzes poradit ty me..nemam moc casu hledat..zajimala by me ta dovolena,jaks psala,s malym ditetem a psem..muzes mi sem dat odkaz,please?
Není tady
Topaz, já bych se těch pejsků vůbec nebála.
Uvauj, jestli jsou to dovolené pro rodiny s dětmi a pejsky, tak ti pejsci přece budou na děti zvyklé a budou je spí chránit, ne cokoli jiného. Navíc pokud vím, větinou je to tak, e tyhle penziony mají dětskou část na hraní (hřitě, prolézačky) oddělenou, resp. tam pejsi nemají přístup, aby tam nečůrali apod.
Si do toho penzionu zavolej a bude mít větí a rychlejí jasno ne tady.
Není tady
Topazio - loni jsme byli s dcerou (1,5 roku) na dovolené ve Vranově nad Dyjí, penzion a apartmány Herold. Můu jen a jen doporučit. Jukni na net, třeba se Ti to bude líbit.
Není tady
Topazio, taky budu ráda za odkazy na dovolenou, kde je to vhodné pro děti a můou tam i psy. Já teďheldala a naopak jsem měla problém, e kdy to bylo dobré pro děti - prolézačky, bazén atd, tka tam nemohl pes.
namátkou si vzpomínám Penzion Borůvka v Krkonoích a Usedlost pohádka na Vysočině. - ty by mohli být vhodné pro tebe - psi tam nesmí.
Upravil(a) Lenina2 (14. 3. 2009 22:23)
Není tady
chtela bych jet n adovolenou s vnuckou nekde na berounsku nebo praha zapad nebo dobrissko kdo poradi
Není tady
.
Upravil(a) topazio (12. 5. 2009 9:58)
Není tady
ahoj holky,
já mám nyní 5ti měsíční dcerku a jedeme do tábora pro rodiče s dětma do Boanova pod Broumovskýma stěnama. Pejsci tam můou, já sama tam budu mít dvě fenky a za ně ručím, e dětem neublíí, jak se ji psalo, motá se kolem malé a spíe hlídá ) Bohuel tam ale nejsou prolízačky ale je tam les, louky, rybník a ty skály kdyby někdo chtěl, mrkněte na Reklama je tam víc info a fotky. Tábor je v červenci a není nutné jet na celých 10 dnů, třeba jen na prodlouený víkend. Já tedy jedu na celý pobyt. U se těím jak zrelaxujeme a malá si u prohlíí jiné miminka a"povídá si s nimi" Kamča
Upravil(a) Ota (29. 5. 2009 7:04)
Není tady
S kamarádkou jsme na mateřské a chyběl nám nějaký pobyt pro malé děti (cca 0-5 let), tak v srpnu organizujeme zkuební týden s programem - plavání s instruktorkou, hernička,...atd. Pokud budete chtít vědět víc, tak napite do SZ :-)
Není tady
Byly jsme v Černém Dole u krabálků, sice tam psi také mohou, ale opravdu to mají dělané předevím pro děti a pokud by pes byl zlý, nebyl by tam. Mají tam prolézačky, bazén, koně, dětskou hernu a majitelka dělá plavání s dětmi - je myslím akreditovanou učitelkou nebo jak se tomu říká. No ale s těmi psi, zkus tam zavolat případně a zeptej se.
Nael jsem tady obrázek z jejich webu pro představu:
Jinak je to blízko Černé Hory a Jánských Lázní. Osobně to byla jedna z nejlepích dovolených a to jsme tam byly s rok a půl klukem a dvouletou holkou.
Není tady
My byli na dovolené nad Vrchlabím, pod Beneckem - M(oe)waldova bouda - inzerováno jako ideální pro rodiny s dětmi (kurty, bazén ), taky jich tam bylo hodně - jene domácí tam mají taky dva psy - rasu nevím, asi nějaký teriéři...
Bohudík si dětí nevímali, těkali na nás, na dospělé a ... bohuel chodili i mezi jídelními stoly, to nám dost vadilo...
Není tady