Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » objednáváte přes katalogy?(neckermann,otto)

#1 19. 1. 2009 20:37

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

objednáváte přes katalogy?(neckermann,otto)

Mám dotázek objednáváte si někdo věci přes tyto katalogy?Zaujalo mě tam povlečení a je cenově dostupné a pěkné.
TAk jak jsme spokojeni?
A nevíte ještě někdo jak se na neckermannovi přihásit,abych měla zákaznické číslo nemůžu to na jejich stránkách nějak najít,
Děkuji

Není tady

#2 19. 1. 2009 22:34

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Re: objednáváte přes katalogy?(neckermann,otto)

Zákaznické číslo dostaneš až si něco objednáš.Pár věcí už jsem si koupila a letěly pryč,protože na obrázku to vypadá pěkně,ale ten materiál ,co ti přijde je děs.Já už jsem s tím skončila .

Není tady

#3 19. 1. 2009 22:42

amba
♥♥♥♥♥--

Neobjednávám. Některé kolegyně objednávaly a většinöu to byly věci z nekvalitních materiálů, nebo měly kaz - vyhozené peníze.

Není tady

#4 19. 1. 2009 23:22

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Já občas objednávám u Neckermanna, jsem většinou spokojená, ale už jsem zboží i vracela.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#5 20. 1. 2009 5:47

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ne, neobjednávám, kdysi jsme byli zaregistrováni u Quelle, ale kdykoliv jsme si něco objednali, tak napsali, že zboží není a nebude. A vrchol pak byl, že zboží, které neměli a napsali nám, že nebude bylo inzerované v katalogu jako sezoní výprodej. Tak u nás skončili. A žádnou podobnou zásilkovou firmu nechceme ani vidět offtopic . A OTTO - pár věcí jsem si od nich objednala přes jednu známou. A zboží nic moc kapitulation .

Není tady

#6 20. 1. 2009 9:04

dinosaurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava
Web

Taky nemám moc dobré zkušenosti, z mangentu jsem manžovi objednala pyžamo a přehoz na postel. Pyžamo je děsné-hadra, no přehoz samý žmolek. Z quelle si objednávala tchýně kostým a kabát a přišly jí kvalitní, já 2 prostěradla a opět hadr.
Z neckremanu poličky a  stojany na květiny a kvality opět nic moc. Asi mám smůlu na objednávání, páč kámoška co si objedná má v pořádku.

Vítězí jen ten, kdo ve vítězství věří.

Není tady

#7 20. 1. 2009 14:29

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Mě se osvědčilo objednávat si věci z Quelle v kamenném obchůdku a pokud mi nepadne velikost nebo se mi prostě zboží nezdá,tak si ho nekupuju,nemusím nic posílat zpět.
V Neckermannovi jsem si kdysi objednala sušák vnitřní na prádlo-supr,později několik oblečení-oblek pro kluka,dobrý,ale co jsem si objednala na sebe,to nepřišlo,aniž by dali vědět.Takže je to případ od případu.

Není tady

#8 20. 1. 2009 21:52

sarah
♥♥-----

Já jsem si objednala z Otta svetr a protože mi byl krátký a rukávy dlouhé tak jsem jim ho poslala zpátky aby mi vrátili peníze a bohužel dodnes nemám ani peníze ani svetr. Že prý to mám reklamovat na poště, protože oni nic ode mne neobdrželi. Tak jsem šla na poštu, sepsali reklamaci a teď čekám co bude dál. To se stalo v listopadu minulého roku a myslím, že jsem přišla o peníze dělá to 890,-korun takže já mám takovou zkušenost, nikdy více.dumbom

Není tady

#9 20. 1. 2009 22:33

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

sarah napsal(a):

Já jsem si objednala z Otta svetr a protože mi byl krátký a rukávy dlouhé tak jsem jim ho poslala zpátky aby mi vrátili peníze a bohužel dodnes nemám ani peníze ani svetr. Že prý to mám reklamovat na poště, protože oni nic ode mne neobdrželi. Tak jsem šla na poštu, sepsali reklamaci a teď čekám co bude dál. To se stalo v listopadu minulého roku a myslím, že jsem přišla o peníze dělá to 890,-korun takže já mám takovou zkušenost, nikdy více.dumbom

To je ale opravdu divné. Já jsem reklamovala několikrát, ale vždycky přišly peníze obratem.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#10 20. 1. 2009 23:01

REŇAS
Host

No já jsem také využila objednávku z QUELLE,ale přes jejich kamenný obchůdek a nebyl problém. Sousedka si objednávala u OTTA a též vše v pohodě.

#11 21. 1. 2009 7:46

Helča2
♥♥♥♥♥--

Z katalogů neobjednávám. Zboží si chci vyzkoušet hned při koupi.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#12 21. 1. 2009 12:43

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Kamarádka objednávala a pak to dávala mne, protože většinou nebo občas nějak neseděla velikost. Sice udala to svoje, ale jednou to bylo úzké, jednou krátší rukáv a pod. Já jsem zkusila něco do kuchyně, byl to šmejd a pak jsem zjistila, o kolik to prodávají předražené.  Raději chci vidět, co kupuji. Tedy kromě toho, co si vyberu v obchodě a pak objednám levněji po int.
Max.jsem objednávala kosmetiku u Avonu, tam problém nebyl.

Není tady

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » objednáváte přes katalogy?(neckermann,otto)
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí