29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám dotázek objednáváte si někdo věci přes tyto katalogy?Zaujalo mě tam povlečení a je cenově dostupné a pěkné.
TAk jak jsme spokojeni?
A nevíte ještě někdo jak se na neckermannovi přihásit,abych měla zákaznické číslo nemůžu to na jejich stránkách nějak najít,
Děkuji
Není tady
Zákaznické číslo dostaneš až si něco objednáš.Pár věcí už jsem si koupila a letěly pryč,protože na obrázku to vypadá pěkně,ale ten materiál ,co ti přijde je děs.Já už jsem s tím skončila .
Není tady
Neobjednávám. Některé kolegyně objednávaly a většinöu to byly věci z nekvalitních materiálů, nebo měly kaz - vyhozené peníze.
Není tady
Já občas objednávám u Neckermanna, jsem většinou spokojená, ale už jsem zboží i vracela.
Není tady
Ne, neobjednávám, kdysi jsme byli zaregistrováni u Quelle, ale kdykoliv jsme si něco objednali, tak napsali, že zboží není a nebude. A vrchol pak byl, že zboží, které neměli a napsali nám, že nebude bylo inzerované v katalogu jako sezoní výprodej. Tak u nás skončili. A žádnou podobnou zásilkovou firmu nechceme ani vidět . A OTTO - pár věcí jsem si od nich objednala přes jednu známou. A zboží nic moc
.
Není tady
Taky nemám moc dobré zkušenosti, z mangentu jsem manžovi objednala pyžamo a přehoz na postel. Pyžamo je děsné-hadra, no přehoz samý žmolek. Z quelle si objednávala tchýně kostým a kabát a přišly jí kvalitní, já 2 prostěradla a opět hadr.
Z neckremanu poličky a stojany na květiny a kvality opět nic moc. Asi mám smůlu na objednávání, páč kámoška co si objedná má v pořádku.
Není tady
Mě se osvědčilo objednávat si věci z Quelle v kamenném obchůdku a pokud mi nepadne velikost nebo se mi prostě zboží nezdá,tak si ho nekupuju,nemusím nic posílat zpět.
V Neckermannovi jsem si kdysi objednala sušák vnitřní na prádlo-supr,později několik oblečení-oblek pro kluka,dobrý,ale co jsem si objednala na sebe,to nepřišlo,aniž by dali vědět.Takže je to případ od případu.
Není tady
Já jsem si objednala z Otta svetr a protože mi byl krátký a rukávy dlouhé tak jsem jim ho poslala zpátky aby mi vrátili peníze a bohužel dodnes nemám ani peníze ani svetr. Že prý to mám reklamovat na poště, protože oni nic ode mne neobdrželi. Tak jsem šla na poštu, sepsali reklamaci a teď čekám co bude dál. To se stalo v listopadu minulého roku a myslím, že jsem přišla o peníze dělá to 890,-korun takže já mám takovou zkušenost, nikdy více.
Není tady
sarah napsal(a):
Já jsem si objednala z Otta svetr a protože mi byl krátký a rukávy dlouhé tak jsem jim ho poslala zpátky aby mi vrátili peníze a bohužel dodnes nemám ani peníze ani svetr. Že prý to mám reklamovat na poště, protože oni nic ode mne neobdrželi. Tak jsem šla na poštu, sepsali reklamaci a teď čekám co bude dál. To se stalo v listopadu minulého roku a myslím, že jsem přišla o peníze dělá to 890,-korun takže já mám takovou zkušenost, nikdy více.
To je ale opravdu divné. Já jsem reklamovala několikrát, ale vždycky přišly peníze obratem.
Není tady
No já jsem také využila objednávku z QUELLE,ale přes jejich kamenný obchůdek a nebyl problém. Sousedka si objednávala u OTTA a též vše v pohodě.
Z katalogů neobjednávám. Zboží si chci vyzkoušet hned při koupi.
Není tady
Kamarádka objednávala a pak to dávala mne, protože většinou nebo občas nějak neseděla velikost. Sice udala to svoje, ale jednou to bylo úzké, jednou krátší rukáv a pod. Já jsem zkusila něco do kuchyně, byl to šmejd a pak jsem zjistila, o kolik to prodávají předražené. Raději chci vidět, co kupuji. Tedy kromě toho, co si vyberu v obchodě a pak objednám levněji po int.
Max.jsem objednávala kosmetiku u Avonu, tam problém nebyl.
Není tady