Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 21. 1. 2009 13:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Jak se nechat ochraňovat mužem

slavně známý Venca z nedávné doby byl ochranitel, který ovšem po mně chtěl, abych svoji laťku snížila na jeho úroveň.
Před třemi měsíci na druhém rande rozhovor - jsme každý jiný, ty tady na vsi a já v Praze, to ti nutně bude vadit...budeš přemýšlet, co tam asi dělám. - ne, já nikdy, strašně tě miluju
v neděli - já pořád přemýšlím, co v tý Praze děláš, takhle to nechci...

Není tady

#127 21. 1. 2009 13:48

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Kukačka napsal(a):

helena napsal(a):

Určitě je lepší poprosit, než říct "jakto že nemám vyprané ponožky"?
Není jednodušší mít ty fusekle prostě vyprané? Znám lepší konverzční témata http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

já nevím, asi jsem pipka neskutečná, ale já plním skříně svých mužů a vyprazdňuji košík s prádlem tak nějak průběžně
nebo máme hafo fuseklí, trenclí a triček...nikomu nechybí

Mne se to take nestava pravidelne . Ale stalo se, tak se snazim , aby kazdy mel ponozek tolik,aby k tomu nedochazelo. Taky se stane , ze neni neco vyzehleneho apod.

Není tady

#128 21. 1. 2009 20:29

Madis
♥♥-----

Bože, to jsem ráda, že u nás se ponožky fakt neřeší. Musím vám říst, že s některými názory jsem se fakt ztotožnila a pohledem na sebe zjištuju, že to tak mám, tož su spokojená. Ovšem je potřeba to více zdůraznovat. Trošičku divadla mi neuškodí a pochvalu má taky každý rád. Tož začnem chválit big_smile Hrosanku, hodně mě oslovila tvoje zkušenost s nemocí, v krizovkách se to asi pozná. V běžném životě se to nějak zpytlíkuje ale v krizovce se musí máknout. Pak to tam bud je nebo není. Moc díky všem a

neřešte ponožky a úklid a práci. Manažerem ve dvojici stejně bývá jen jeden. Teda fakt jsem ze své zkušenosti nenarazila na vztah, kde by řídili oba. Bud si měli každý vlastní píseček a nebo jeden fungoval a druhý se vez, protože dva dominanti na jednom smetišti, to je podle mě akorát itálie big_smile

Není tady

#129 21. 1. 2009 20:30

shinden
Host

Když jsou prý ženy v průměru psychicky odolnější než muži, tak by snad měly ony ochraňovat muže, ne?

#130 22. 1. 2009 7:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak abych to trochu odlehčila, ušetřila vám i vašim chlapům práci - téma fusekle máte vyřešené http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
http://www.cerne-ponozky.cz/
PS - ostatní dodávky si laskavě hledejte samy/i http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#131 22. 1. 2009 10:36

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Shidene,

ženy jsou sice psychicky odolnější ve smyslu, že toho vydrží mnohem více než muži (například mnohem více žen vydrží psychické a vlastně i fyzické týraní od mužů).
Ale na druhou stranu jsou také (ve své většině) chytřejší než muži a jsou schopné i přes svoji větší odolnost, ochranu od muže občas požadovat. Možná je to pochází z dřívějších dob, kdy fyzická převaha mužů byla mnohem výraznější než dnes a stejně tak orientace ve venkovním prostoru a organizaci vnějšího života (mimo vnitřní rodinný život) byla doménou mužů.

Dnes je to jinak. Realita života i mimo rodinu ukázala, že ženy jsou schopny vše zvládat samy. Bez ochrany mužů. A někdy lépe, ovšem to se nedá vůbec paušalizovat. Ale společenský vývoj rychle předběhl vývoj duchovní a emocionální. Proto hodně mužů má uvnitř pocit, že chtějí nějak ochraňovat své ženy či ženy vůbec. Ale už k tomu vlastně téměř není žádná příležitost. Resp. jen tehdy, když jim to ženy dovolí.

Není tady

#132 23. 1. 2009 10:50

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

No te´d nevím, jestli to byl vtip nebo seriozní článek...lol...ale utkvělo mi v paměti, že statisticky mají muži více infarktů v životě, a to proto, že ženský s takovýma blbostma neběhají k doktorovi.....a infarkty proběhlé u žen byly zaznamenány až při pitvě..
samozřejmě jsem to reprodukovala svými slovy.

Takže ta "síla" ženy je nabíledni.
Také si povšimněte životů starých lidí (párů), táhne to tam a organizuje babička. Když nedejbože bábinka zemře, tam chlap zpustne a chřadne bo to vzdá. Toho jsem byla svědkem xkrát.

Jojo, přátelé, ženy - to je materiál !

Není tady

#133 23. 1. 2009 11:47

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Plus to, že 90% bezdomáků jsou muži. viz. nějaká evropská statistika.
Po rozchodu (jedno z čí iniciativy) se muži ve větší míře než ženy hroutí a navíc přestávají fungovat.
A pokud nemají, o koho by se starali (tzn. děti), tak to jde často totálně do kytek.

Oproti tomu ženy (kromě zmíněných infarktů :-) ) jsou schopny postarat se samy o sebe a často o dvě až šest nezletilých dětí...I když je pravda, že právě ty děti fungují jako anestetikum - tzn. zalátají trochu tu bolest a donutí se překonat a nějak fungovat navenek. Bylo by zajímavé mít statistiky, jak na tom jsou ženy, které jsou bezdětné - v poměru k bezdětným mužům. Taky bych tipoval, že ženy přežívají lépe, ale už ne tak s velkou převahou, jako když mají na starosti děti.

Není tady

#134 23. 1. 2009 11:53

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

shinden napsal(a):

Když jsou prý ženy v průměru psychicky odolnější než muži, tak by snad měly ony ochraňovat muže, ne?

No jo, ale když já v muži musím vidět Muže a né další dítě ... kapitulation

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#135 23. 1. 2009 12:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s Kuličkou
Pokud bych si chlapa přestala vážit, tak bude zle. Asi bych ho při své mírumilovnosti, toleranci  a lásce k bližnímu ...zlikvidovala big_smile. Proto ty důvody pro "vážení si" partnera ochraňuju a přikrmuju.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí