6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíte, prosím, někdo, kolik si cca bere za svou práci obkladač? Budeme dávat novou dlažbu v koupelně, tak děláme výpočet, na kolik nás to vyjde. Vůbec nemáme tušení.
Není tady
Nejlíp uděláš,kdyžsi sami provedete poptávkové řízení s uvedením ceny a termínem předání dílka.Cena obkladových prací se liší i podle toho,jak velké máte obkladačky-u malých je větší piplačka než s velkými,jak složité útvary či jaké složení a z kolika barev budete chtít.Seznámit řemeslníky s situací a chtít po nich p í s e m n ě cenu.Je dobré si pak od těch nejlacinějších říct o adresy jeho zákazníků ohl.referencí.Bude-li mít dotyčný řemeslník čisté svědomí,rád kontakty předá,v opačném případě sebudevšelijak kroutit a v tom momentě mě už takový řemeslník přestal zajímat.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
My dělali před pár měsíci koupelnu, cca. 2,5 * 1,5 m a práce nás vyšla na cca. 10 000 Kč.
No tak to tedy by mě moje koupelna o cca 30m2 vyšla na 100 000 za práci tak to jdu dělat obkladače. Za tejden práce su do roka milionář.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
My dělali před pár měsíci koupelnu, cca. 2,5 * 1,5 m a práce nás vyšla na cca. 10 000 Kč.
Tuli to máš snad i s obkladačkama , ne?
My dělali koupelnu asi před 8 lety 1x2m a platili jsme cca 1.000,- Kč.
Poslední den jsem byla pomocný dělník, po práci si pan obkladač dal do nosu, upadl a vyhodil si rameno a BM musel pracovně odjet, takže to zbylo na mě.
Není tady
Už máme koupelnu hotovou. Máme 20m2 a vyšlo nás to se vším všudy /s materiálem i prací/ na 7000,-
Za práci si obkladač bral 230,- za m2.
Tulipánko, to se mi zdá jako překlep, nebo jste v hooodně drahém kraji
Upravil(a) Kotěvbotě (19. 3. 2009 11:45)
Není tady
Dobrý den,
Nevěděl jsem, koho si vybrat na zhotovení střechy. Pomocí služby http://www.SeznamRemeslniku.cz, jsem měl rozhodnuto za dva dny a ušetřil jsem 25% oproti původní nabídce. Jsem se službou plně spokojen a příště web opět využiji a vážně Vám ho doporučuji.
S pozdravem Negto
Není tady