27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
luminka napsal(a):
Suzie napsal(a):
. ..Já jsem se s tím vyrovnala dobře, horí to bylo s manelem a nejhorí s maminkou. Kdy za mnou chodila do nemocnice po operaci, tak jsem na ní raději čekala ve vestibulu, aby nekoukala na nápis Onkologické oddělení.
Díky za drení palců - je to pět let, tak u jsem skoro za vodou - ani u nemám nervy, kdy jdu na odběry krve.Suzie, to je hustý, cos proila. A Tví blízcí Ti to jetě ztíili.
Luminko, já bych napsala - to jsi bezva, jak jsi se i ve své nemoci starala o své blízké
Ty asi fakt , Luminko, nebude narozena pod astnou hvězdou
Není tady
Tak jsem byla na tom mammografu. Udělali mi i ultrazvuk, prý proto, e tam jsem poprvé. Neřekli mi nic, výsledek polou mé doktorce. Chtějí mě vidět u za rok - čekala jsem 2 roky, jako větina en. Navíc tam mají zneklidňující nápisy, e výsledek sdělený v ordinaci je předběný (ten mi neřekli), a pokud bude po konzultaci jiný, tak ho sdělí telefonicky nebo dopisem. Take mám jetě takový strach, co kdyby přece jen. Čekala jsem bombastickou úlevu, a ta se nekonala. Jsem z toho na rozpacích.
Není tady
Hlavně na to pořád nemyslet. Chodí pravidelně na vyetření, chodí - nic víc dělat nemůe. Co se má stát, to se stane, ale kdyby něco, ví, e se to včas odhalí. Tak se tím pořád nestresuj. U jsme přece x krát probíraly přivolávání věci - je to jako kdy hrách na stěnu házím
Jinak, já osobně jsem přesvědčena, e rakovina je ze záti, take, kdo zá, závist, a podobné vlastnosti nezná, tomu nehrozí.
Upravil(a) mashanka (27. 6. 2009 11:29)
Není tady
mashanka napsal(a):
Jinak, já osobně jsem přesvědčena, e rakovina je ze záti, take, kdo zá, závist, a podobné vlastnosti nezná, tomu nehrozí.
Myslím, e za tuhle hypotézu tě kdejakej onkologickej pacient nepochválí a navíc znám pár lidí, kteří byli pohodáři a přesto toho raka dostali, stejně jako znám pár zapklých závistivců, kteří ho (aspoň zatím) nemají...
Ale to patří na duchovní.
Já Lumince přeju aby nala odvahu víc zapojit rozum a podívat se na to víc racionálně: kontrola za rok je přece na místě (vzhledem k rodinné anamnéze), zneklidňující nápisy tam nemají pověené speciálně pro Luminku, aby jí naleptali psychiku, ale protoe nesou obecnou informaci, kterou mají vichni čekající pacienti vzít na vědomí, atd. atd.
Věřím, e vechno bude v pořádku! A samozřejmě drím palce.
Není tady
Taky doufám, e ty časté kontroly jsou kvůli anamnéze, jen se bojím, aby mi to záření neukodilo. A co se týká záti a závisti, je to přesně můj problém, řeila jsem ho na jiném fóru. Chci se toho zbavit.
Vlastně jsem o tom psala i v tom vláknu o narozených pod astnou hvězdou.
Upravil(a) luminka (27. 6. 2009 11:58)
Není tady
mashanko, já osobně znám pár lidí, kterým závist ani zá nic neříká, ale jsou to pohodoví lidi s velkým srdíčkem a stejně rakovinu měli ...
Není tady
mashanka napsal(a):
Já zas slyel, e hlavně prý postihuje protivné a namustrované tramvajačky, které vechno znají.
Není tady
Mashanko, kdy má takový názor (e rakovina je ze záti..), tak mi prosím vysvětli, proč tuto nemoc mají děti - jakéhokoliv věku. Za takový názor bych tě povinně nechala na dětské onkologii pomáhat, jsem zvědavá, jestli by jsi dokázala říct tam rodičům, z čeho vlastně ta rakovina je.
Není tady
Fidorka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Myslím, e za tuhle hypotézu tě kdejakej onkologickej pacient nepochválí a navíc znám pár lidí, kteří byli pohodáři a přesto toho raka dostali, stejně jako znám pár zapklých závistivců, kteří ho (aspoň zatím) nemají...
Ale to patří na duchovní.
Já Lumince přeju aby nala odvahu víc zapojit rozum a podívat se na to víc racionálně: kontrola za rok je přece na místě (vzhledem k rodinné anamnéze), zneklidňující nápisy tam nemají pověené speciálně pro Luminku, aby jí naleptali psychiku, ale protoe nesou obecnou informaci, kterou mají vichni čekající pacienti vzít na vědomí, atd. atd.
Věřím, e vechno bude v pořádku! A samozřejmě drím palce.
Mně je to úplně jedno, kdo si o tom co myslí a nikoho nepřesvědčuji. Vimni si, napsala jsem "já, osobně, jsem přesvědčena. To snad, s dovolením, můu, ne ?
Není tady
luminka napsal(a):
Taky doufám, e ty časté kontroly jsou kvůli anamnéze, jen se bojím, aby mi to záření neukodilo. A co se týká záti a závisti, je to přesně můj problém, řeila jsem ho na jiném fóru. Chci se toho zbavit.
Vlastně jsem o tom psala i v tom vláknu o narozených pod astnou hvězdou.
Právě proto ti to píu - vak my si rozumíme
Není tady
Neudatelný napsal(a):
mashanka napsal(a):
Já zas slyel, e hlavně prý postihuje protivné a namustrované tramvajačky, které vechno znají.
To je kec
Není tady
Nela napsal(a):
Mashanko, kdy má takový názor (e rakovina je ze záti..), tak mi prosím vysvětli, proč tuto nemoc mají děti - jakéhokoliv věku. Za takový názor bych tě povinně nechala na dětské onkologii pomáhat, jsem zvědavá, jestli by jsi dokázala říct tam rodičům, z čeho vlastně ta rakovina je.
Já můu mít takový názor, jaký chci - nikomu to neubliuje a nikomu nepomůe, take nechápu, proč bych ti měla něco vysvětlovat. Mimochodem, děti v 90% trpí akutní leukémií, co je sice druh rakoviny, ale nejedná se o nádor - ze záti a závisti vznikají nádory - můe si o tom také myslet co chce, nebráním ti
Upravil(a) mashanka (27. 6. 2009 23:01)
Není tady
S těmi dětmi, Mashanko, nemá pravdu. O leukémii se jen moná více mluví mezi lidmi, je více známá z médií, ale to je asi tak vechno.
"Já můu mít takový názor, jaký chci - nikomu to neubliuje a nikomu nepomůe" - Tak v tom nemá pravdu, alespoň z části - má pravdu, e to nikomu nepomůe, ale nemá pravdu, e to nikomu NEUBLIUJE, tak to by se teda divila.
Nechce mi to vysvětlit, protoe pro ten svůj názor nemá rozumné vysvětlení, ádné podloené argumenty. Je to tvůj názor, neberu ti ho tedy, ale přiznávám, e mne takový názor dostává do stavu nepříčetnosti.
Není tady
nemá pravdu, e to nikomu NEUBLIUJE, tak to by se teda divila.
OPRAVA : nikoho to nevyléčí, ani mu to nepřitíí, co já si myslím
kdepak, nechci ti to vysvětlit, protoe nejsi typ, který by byl schopen to pochopit, co je koda, take by to bylo zbytečné plýtvání energií. A o energii to právě vechno s tím zdravím je.
Člověku, který je ve stavu, e ho pouhý názor někoho jiného můe dostat do stavu nepříčetnosti, přestoe na jeho ivot nemá praádný vliv, nemá absolutně smysl cokoli v tomto směru vysvětlovat
Upravil(a) mashanka (28. 6. 2009 12:01)
Není tady
mashanka napsal(a):
kdepak, nechci ti to vysvětlit, protoe nejsi typ, který by byl schopen to pochopit, co je koda, take by to bylo zbytečné plýtvání energií. A o energii to právě vechno s tím zdravím je.
Člověku, který je ve stavu, e ho pouhý názor někoho jiného můe dostat do stavu nepříčetnosti, přestoe na jeho ivot nemá praádný vliv, nemá absolutně smysl cokoli v tomto směru vysvětlovat
Jestli jsem schopna něco pochopit, nebo ne, nech raději na mě. Nemá argumenty, proto toto píe. Tvůj názor je, mírně řečeno, hloupý.
Není tady
Nela napsal(a):
mashanka napsal(a):
Člověku, který je ve stavu, e ho pouhý názor někoho jiného můe dostat do stavu nepříčetnosti, přestoe na jeho ivot nemá praádný vliv, nemá absolutně smysl cokoli v tomto směru vysvětlovatJestli jsem schopna něco pochopit, nebo ne, nech raději na mě. Nemá argumenty, proto toto píe. Tvůj názor je, mírně řečeno, hloupý.
Mně je to opravdu jedno, co si myslí, nemám potřebu tě přesvědčovat a nepodaří se ti mě urazit. Vím o energiích své. Je vidět, e debata s tebou (alespoň ohledně této věci) nemá smysl, proto ji končím. Pro tvoji informaci jetě na závěr dodám, e ze vzteku a nepříčetnosti vzniká, mj. vysoký tlak, hemeroidy, aludeční vředy a ztuhlost íjových svalů.
Upravil(a) mashanka (28. 6. 2009 12:29)
Není tady