Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 1. 2006 22:47

Ivana9
Host

CVICENI

*Romča* napsal(a):

Prosim o radu, potrebuju zhubnout... Chtela bych zacit cvicit... Poradite mi nekdo kam, na co, za kolik? DEKUJI!!!

No tak jednoznačně do kurzů společnosti STOB, chodila jsem na podzim - zhubly jsme všechny, mají kurzy po celé republice, více na www.stob.cz

Hodně úspěchů! Jde to! Mám vlastní zkušenost. Ivana

#2 1. 2. 2006 8:12

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CVICENI

Nedávno byl o STOB celý zajímavý pořad v Tv, oni nepropagují žádné diety, ale změnu stravovacích návyků a pohyb, takže nikdo nemusí hladovět a přece zhubne.

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 1. 2. 2006 19:01

Ilseli
♥♥♥----

Pokud mi je dovoleno doporučit pohyb, tak se připojuji a doporučuji orientální břišní tance. Uvolňují ženskou energie, probouzejí ženskost, pomáhají harmonii těla, rozhýbáte špíčky, procvičíte páteř. Zjistíte jak může být těžké ovládnutí těla a mysli, aby vás tělo poslouchalo. info@orientalnitanec.cz

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#4 1. 2. 2006 21:02

Daroly
♥♥♥----

Ahoj.
Před pár měsíci jsem začala shazovat kila a chtě nechtě jsem k omezení zřavosti musela přidat i pohyb... Poskakování mi taky nahání husí kůži smile , navíc mám problémy se zády, takže dělám kalanetiku a jezdím na rotopedu. Kalanetika jsou malé, hodněkrát opakované pohyby zaměřené na svaly po celém těle a celá "sestava" mi trvá asi hodinu.  Dělám ji doma podle knížky, ale cvičí se i  "veřejně". Měj se hezky a přeji hodně štěstí při výběru!  wink D.

Není tady

#5 2. 2. 2006 7:34

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Myslím, že jakýkoli pohyb pomůže, já když po zimě potřebuju shodit nějaké to kilčo, tak chodím plavat do bazénu, dělám tůry, ona i rychlejší chůze pomůže, pokud člověk není zvyklý.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#6 2. 2. 2006 13:21

aprill
Host

takže na spinning!

#7 5. 2. 2006 13:36

sindy
Host

Já doporučuli Pilates kombinovat s něčím rychlejším. Taky se snažím udržet. Bylo mi 30 ikdyž mi to málokdo hádá, ale na těle je to poznat. I vánoční 2-3 kg jdou poznat, navíc děti jsou malé a cvičit mě moc nenechají. Někdy cvičím až v 9 věčer když spí ale čím jsem starší tím se víc musím přemlovat. V mém okolí není nikdo, kdo by pravidelně cvičil a vždy mě spíš stahoval k tomu nejít. Až bude tepleji začnu zase jezdit do bazénu v 21.00 jinak mě děti nepustí a manžel je moc nehlídá. Postavu mám prý pěknou (podle mě ne) ale hodně lidí si myslí, že ji mám od přírody. Ve stukečnosti ji mám vydřenou. Prakticky 15 let s malými přestávkami cvičím a cvičila jsem i přes obě těhotenství. Odměnou mi bylo, že jsem z porodnice odcházela ve svém oblečení před porodem. Je to tak   cvičit!!!   cvičit !!!! a cvičit !!!!!

#8 5. 2. 2006 15:02

Karika
♥♥-----

ja take muzu doporucit Pilates, je to fakt skvele a vysledky jsou videt docela rychle rekla bych..Ale chtela bych se zeptat ohledne rotopedu. Jezdim uplne na minimalni zatez abych neposilovala moc nohy, je to tak spravne? Hlidam si tepovou frekvenci, to jo. Ale jestli minimalni zatez neznamena minimalni ucinek? diky.

Není tady

#9 8. 2. 2006 14:40

Katka
Host

Ahoj, taky doporučuji Pilates. Mrkni na www.pilates.cz. Všechna ostatní cvičení jsou zaměřena na svaly, které prakticky všichni používáme. Pilates je jiné. Zkus a uvidíš. A také nejlépe a nejrychleji formuje postavu. Lepší než kalanetika :-).

#10 8. 2. 2006 23:27

bambulka
♥♥-----

*Romča* napsal(a):

Prosim o radu, potrebuju zhubnout... Chtela bych zacit cvicit... Poradite mi nekdo kam, na co, za kolik? DEKUJI!!!

Ahoj Romčo.Na to kam jít cvičit a za kolik záleží co si vybereš a kde bydlíš.Já se taky snažím hubnout pomocí stránek stob a merrylinka.Pro začínající se cvičením doporučují plavání,jízdu na kole,turistiku,kalanetiku.Snažim se kombinovat vše,zatím mimo to kolo.Přeji ti úspěch.

Není tady

#11 9. 2. 2006 1:07

Petra Jandová
♥♥-----

Ahoj Romco! Zacit cvicit je perfektni napad! Pochazim ze Sobeslavi, ale v soucasne dobe bydlim v Praze, takze Ti muzu doporucit fitness centra v Praze... Ja bych zvolila Factory Pro, jde o jedno z nejlepsich fitness center v CR. Pod jednou strechou najdes siroke spektrum sportovnich aktivit (aerobik, yoga, spining, kickbox, sqash, ricochet, atd.) a relaxaci (bazen, sauna, para, virivka, apod.). Vse na www.factorypro.cz. Jinak Te rada uvidim na me hodine v utery nebo ve ctvrtek ve Factory Pro Cerny Most ve 12:00. Jde o p-class, tedy o posilovaci lekci. Pro zacatek idealni. Drzim palce pri hubnuti!!! Zdravi instruktorka aerobiku Petra Jandova

Není tady

#12 19. 2. 2006 13:22

Emili
Host

dudlik
Ahoj Romčo,
sice nepíšeš důvod proč jsi přibrala, podle toho můžeš taky čwkat konkrétní rady.
Pokud je to z přejídání,myslím tím zvýšenému apetitu, tak nejlepší rada je /mám  to vyskoušené na sobě / menší porce, méně kalorické jídlá,jíst 5 krát denně, ale nejpozději v 17 hod, pokud to vydržíš, tak v 16 hod, pak si dej už jenom jablko, čaj neslazený,hodně pij samozřejmě vše bez cukru,žádné alko, to je hodně kalorií. No a ted to nejdůležitější POHYB,POHYB,a zase  POHYB. pokud nemáš vytrvalost třeba na kalanetiku/ je báječná,pust si hezkou hudbu, takovou uvolnovací a do taktu cvič /.Jebáječná i na stres.
V opačném případě to chce chodit. Když našlapeš 5 až 10 km ,ne jen že zhubneš,ale budeš se cítit sice unavená ale vnitřně spokojená. Střídej pomalou a rychlou chůzy.
Hlavně nic z toho není žádné poskakování kterého se bojíš.
Tak zlom vaz a držím ti palce.
To je můj recept na celoživotní váhu 52 kg.

#13 19. 2. 2006 14:43

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Romčo, nepíšeš kolik potřebuješ zhubnout, jestli 5 kg anebo 20 kg. Ale nezapomeň, že při zchazování kil je pohyb důležitý tak z 15-20% zbytek dělá strava. Takže kromě toho, že se začneš hýbat je neméně důležité změnit i jídelníček. Já osobně jezdím denně 30-40 minut na Orbitrecku a občas, když to počasí dovolí tak si dám hodinovou procházku ostřejší chůzí a k tomu ještě nějaké posilovací cviky na břicho (sklapovačky, lehy-sedy, apod.) a zadek. Hodně dělá když sníš opravdu jenom tolik, kolik máš hlad ... ne že ti zbyde na talíři ještě jeden knedlík a je ti líto ho nechat, tak ho dojíš ikdyž máš už dost. Nevěřila jsem, ale tohle mi opravdu pomohlo a začala jsem zchazovat rychleji. Taky jím L-Karnitin (podporuje růst svalové hmoty a spalování tuků - ale pouze pokud u toho cvičíš) a každý večer než si jdu lehnout šťávu z jednoho citronu s vodou. Hodně štěstí při hubnutí a držím palce.

Není tady

#14 19. 2. 2006 18:31

Eiline
♥♥♥♥♥--

Petra Jandová napsal(a):

Ahoj Romco! Zacit cvicit je perfektni napad! Pochazim ze Sobeslavi, ale v soucasne dobe bydlim v Praze, takze Ti muzu doporucit fitness centra v Praze... Ja bych zvolila Factory Pro, jde o jedno z nejlepsich fitness center v CR. Pod jednou strechou najdes siroke spektrum sportovnich aktivit (aerobik, yoga, spining, kickbox, sqash, ricochet, atd.) a relaxaci (bazen, sauna, para, virivka, apod.). Vse na www.factorypro.cz. Jinak Te rada uvidim na me hodine v utery nebo ve ctvrtek ve Factory Pro Cerny Most ve 12:00. Jde o p-class, tedy o posilovaci lekci. Pro zacatek idealni. Drzim palce pri hubnuti!!! Zdravi instruktorka aerobiku Petra Jandova

Ahoj Petro,mrkla jsem na www.factorypro.cz uvažuji,že bych se taky přihlásila na p-class.Mám ale jednu otázku,možná že někomu příjde směšná,ale jaký cvičební úbor zvolit a jakou obuv?
                         http://www.gify.nou.cz/s_ostatni_soubory/o4.gif
                                                                       http://www.gify.nou.cz/s_ostatni_soubory/o11.gif

Upravil(a) Eiline (19. 2. 2006 18:33)

O naději je vlastně celý život.Naděje je něco, v co musíme věřit!!!
              "DUM SPIRO, SPERO."(Dokud dýchám,doufám).

Není tady

#15 20. 2. 2006 11:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Eiline,
to vůbec není směšná otázka, nemůžeš se tam zajít napřed mrknout v čem tam holky cvičí? Mám zkušenost od dcery - něco nakoupila, ale ve cvičení viděla něco jiného co se jí líbilo tak jsme "solili" penízky podruhé - nové tepláky, nové triko, nové botičky... ne levné.

Strach je malá smrt...

Není tady

#16 20. 2. 2006 15:29

Luca
Host

Ahoj,
všechny radíte jíst do 18, 17h, jak to mám ale vydržet, když třeba chodím spát ve 12 nebo v 1h. A hlavně asi jako spousta z nás, mám největší hlad a chuť na večer:( Poradíte i mi?

#17 20. 2. 2006 22:08

Petra Jandová
♥♥-----

Zdravim Te, Eilin! Velice dobra otazka!!! Obuv urcite kvalitni!!! Je daleko dulezitejsi nez obleceni!!! Mam vyzkousenou znacku NIKE, ale je to pomerne draha zalezitost... Z financne prijatelnych znam Reebok, nedavno jsem prochazela obchody a videla jsem pekne boty kolem tisicovky. Projdi obchody se sportovnim vybavenim a urcite na nejake narazis, jeste jsou slevy... A obleceni? Moje nejoblibenejsi znacka je Rohnisch a NIKE, taky nic moc levneho, ale kvalitniho... Urcite znas ADIDAS, PUMA, OLIVER,... Z mene znamych MONI STYLE, MIRKA SPORT... Ale k obleceni chci rict, ze neni dulezita znacka, klidne si vezmi neco pohodlneho (tricko, leginy), v cem se proste budes citit dobre. Na p-class urcite vyraz, rada Te uvidim!

Není tady

#18 20. 2. 2006 22:19

Petra Jandová
♥♥-----

Ahojky Luci! Vubec neradim jist do 17 hodin! Telo zbytecne hladovi a pokud hladovi, dela si "zasoby". Jsem zastancem toho, ze je treba jist malo a casto. Hlavne se neprejidat, nevynechavat snidane, atd. Asi neni dobre dat si v deset vecer svickovou s deseti knedlikama, ale pokud si das neco lehkeho - napriklad zeleninovy salat - nemel by byt problem. Je ovsem pravda, ze muj znamy si tu svickovou s deseti knedlikama klidne da v deset vecer a vypada vyborne... Ma tu vyhodu, ze ma velice rychly metabolizmus, coz ovsem kazdy nema...bohuzel... A jeste jedna vychytavka, na me kdyz prijde "zrava", tak se ji snazim prepit (vodou, cajem,...). Pomaha to! Takze zadne hladoveni!!!

Není tady

#19 21. 2. 2006 15:53

Luca
Host

2Petra: Díky za odpověď, s tou vodou to taky občas dělámbig_smile Pokud si vzpomeneš na nějakou další vychytávku tak napiš. Mi ještě docela pomáhají takové tabletky spíš vitamíny s jablečným octem vlákninou a cečkem. Pomáhají na trávení a trošičku:) zadržují pocit hladu.

#20 21. 2. 2006 22:38

Petra Jandová
♥♥-----

Luci, zdravim Te! O jablecnem octu jsem slysela jen samou chvalu! Ne sice v tabletach, ale v tekute podobe (jako normalni ocet). Moje babicka si dodnes kazde rano dava jednu polevkovou lzici, pry na traveni... Ja to jednou zkusila a opravdu mi nechutnal.. smile A pri predstave, ze musim kazde rano pit neco podobneho, tak se mi nechce ani vstavat:) Ale pokud Ti chutna, nebo alespon nevadi, vrele doporucuju.

A k tem vychytavkam - jeste me napadlo, pokud dostanu chut na sladke, tak si to musim vzit hned! Kazde dalsi odsouvani zvysuje moji chut a vysledkem je, ze misto jedne kosticky cokolady snim celou tabulku... Ale obcas je treba zhresit, co myslis?

Není tady

#21 31. 8. 2006 22:11

mafy
♥♥♥----
Místo: JIŽNÍ ČECHY

*Romča* napsal(a):

Ahoj a nechces koupit DVD? Ja mam: "Sabongui Mgr. Renata-Pilates technika pro začátečníky a mírně pokročilé DVD" - a docela rada bych se ho zbavila. Koupila jsem ho za necelych 500Kc, ted uz stoji 400Kc, tak bych ho rada alespon za 300Kc prodala. Pustila jsem si ho jen jednou a zjistila jsem, ze pilates neni to prave orechove pro me - prilis pomale, mam radsi aerobik.

Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno! cool
Čemukoliv se učís, učíš se pro sebe.. albert

Není tady

#22 31. 8. 2006 22:14

mafy
♥♥♥----
Místo: JIŽNÍ ČECHY

abadon napsal(a):

Romčo, nepíšeš kolik potřebuješ zhubnout, jestli 5 kg anebo 20 kg. Ale nezapomeň, že při zchazování kil je pohyb důležitý tak z 15-20% zbytek dělá strava. Takže kromě toho, že se začneš hýbat je neméně důležité změnit i jídelníček. Já osobně jezdím denně 30-40 minut na Orbitrecku a občas, když to počasí dovolí tak si dám hodinovou procházku ostřejší chůzí a k tomu ještě nějaké posilovací cviky na břicho (sklapovačky, lehy-sedy, apod.) a zadek. Hodně dělá když sníš opravdu jenom tolik, kolik máš hlad ... ne že ti zbyde na talíři ještě jeden knedlík a je ti líto ho nechat, tak ho dojíš ikdyž máš už dost. Nevěřila jsem, ale tohle mi opravdu pomohlo a začala jsem zchazovat rychleji. Taky jím L-Karnitin (podporuje růst svalové hmoty a spalování tuků - ale pouze pokud u toho cvičíš) a každý večer než si jdu lehnout šťávu z jednoho citronu s vodou. Hodně štěstí při hubnutí a držím palce.

Ahoj, zajimalo by me, v jake podobe jis ten L-Karnitin - jestli bys mi mohla napsat nazev, take bych to chtela zkusit.. Predem diky!

Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno! cool
Čemukoliv se učís, učíš se pro sebe.. albert

Není tady

#23 5. 9. 2006 22:03

Petina
♥♥♥♥---

Holky, ráda bych se s Vámi podělila o to, jak jsem zhubla. Hodně lidí se mě teď často ptá, jak jsem proboha mohla tolik zhubnout ? Takže, v dubnu jsem se do toho pustila. Do dneška mám dole 16 kg. Cítím se super. Mamča hubla s agenturou STOB, takže jsem si pročetla ty jejich bružurky a pustila se do toho. Denně sním kolem 5000 kJ. Většinou je to napsáno na potrvavinách. Snažím se jíst hodně ovoce,zeleniny, jogurty, ale jím úplně všechno - maso, vejce, ..... snažím se jíst menší porce, nejím moc sladké, tučné, .... ale ve svém jídelníčku mám opravdu všechno. Důležité je jídlo si rozdělit do více porcí, než jste zvyklé. Já většinou snídám, pak svačím, pak oběd, svačina, třeba ještě jedna svačina a večeře. To, že se má jíst naposledy v 17 hod je prý taky pěkná blbost, hlavně proto, že jste pak ráno vyhladovělé a tělo si všechno ukládá "na horší časy", takže se třeba najím v 17, ale pak si dám třeba ještě v sedm nějakou zeleninu. Nemělo by se jíst asi 2-3 hodinky před spánkem. Samozřejmě hodně piju a to vodu, nebo Prolinii, čaje, ... ne sladké džusy, ani limči. Všechno co sním si zapíši do deníčku a počítám a počítám a odvažuji a odvažuje ..... (teda, hodně už toho dokážu odhadnout). Prvních 8 kg jsem měla dole za 3 týdny (to fakt nekecám, šlo to děsně rychle). Pak se to táhlo a ne a ne zhubnout. Ale po nějaké době se to zase povedlo. Když jsem měla dole 12 kg, tak jsem začala být nervozní, že víc zhubnout nedokážu, takže jsem začala denně cvičit. Pořídila jsem si DVD s posilováním a každý den 45 min. cvičím s Kynychovou, pak 15 min. jedu na Orbitrecu. Do dnešního dne mám dole 16 kg a chtěla bych se dostat ještě dál. Hodně záleží na tom, jestli je před úplňkem, nebo po. Sama to na sobě poznám, že se váha nechce hnout. A taky, když je těsně před menstruací, tak můžete mít i 2 kg navíc. Takže, nevěšte hlavu a jestli chcete zhubnout, tak tohle je fakt zaručená rada !!!! Ta dřina za to fakt stojí. Cítím se super, manžel je taky moc rád, obleču takové věci, které jsem dřív nemohla nosit a můžu si kupovat oblečení v normálních velikostech!!! Jsem fakt ráda, že jsem se do toho pustila. Není to žádná dieta, je to vlastně jen změna stravovacích návyků.

Není tady

#24 14. 9. 2006 10:19

sandonorica
♥♥♥----

Ahojky, ja jsem teda nemela vylozene nadvahu, ale spatnym stravovanim jsem taky najednou zjistila, ze mam o deset kilo navic.Pak jsem od spoluzaka slysela hlasku, ze mi pekne vyrostl zadek a to se mnou hnulo.Je fakt, ze jsem skoro vubec do odpoledne nejedla a pak doma jsem sezobla co slo.Pak jsem zacala snidat, hodne pit, rano si dam sklenici teple vody se lzici jablec. octa a lzici medu a jdu smer robota.Tam pak svacim, obedvam, svacim, hodne moc piju neperlivou vodu a caje.Vecer si udelam nejakou mnamku nebo zajdeme na veceri a tam zvoli jen masicko a zeleninku.Jak tady pisete s tim jidlem do 17h, taky jsem to tak delala a je fakt, ze jsem se v noci sova  budila hlady a predstavovala si co si dam k snidani rodna Takze ted si jeste u telky slupnu treba nekolik svestek nebo jogurt a muzu sladce spinkat lol Jo a abych nezapomnela, samozrejme jsem 2x, 3x tydne zaslo na aerobic a to me drzi dodnes tummenupp

Upravil(a) sandonorica (14. 9. 2006 10:20)

Není tady

#25 14. 9. 2006 12:52

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA

PETINO,JSI ŠIKULKA. tummenupp
ČLOVĚK SE CÍTÍ O MNOHO LÉPE A CO TEPRVE TO SEBEVĚDOMÍ,KTERÉ POMALIČKU STOUPÁ!
TAKY JSEM ZHUBLA POMOCÍ ZMĚNY STRAVOVACÍCH NÁVYKŮ A STOBU. A ÚPLNĚ NEJVÍC MI POMOHLO,KDYŽ JSEM ZAČLA HUBNOUT S HOLKAMA S BABINETU. NAVZÁJEM SE PODPOŘIT,TO JE TAKY DOBRÁ MOTIVACE.
PETINA TO VLASTNĚ NAPSALA I ZA MĚ. VŠECHNO CO PÍŠE JE ÚPLNÁ PRAVDA I TO,ŽE SE PO NĚJAKÉ DOBĚ HUBNUTÍ BEZ CVIČENÍ ZASTAVÍ A ŽE ČLOVĚK PAK MUSÍ PŘILOŽIT TĚLO K DÍLU!
Není to žádná dieta, je to vlastně jen změna stravovacích návyků.
A TOHLE JE TA NEJVĚTŠÍ RADA,KTEROU POUŽÍVÁM I JÁ....ŽÁDNÁ DIETA....ZMĚŇTE SVÉ STRAVOVACÍ NÁVYKY, PŘIDEJTE TROCHU POHYBU A POVEDE SE TO I VÁM!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí