29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sofffie napsal(a):
Sofie nebuď tak tvrdá. To, že ti nepomohla není známka toho, že ji na tobě nezáleží. Proč mám pocit, že lidi kolem tebe musí dělat to, co od nich očekáváš, aby si tvou lásku "zasloužili" ??
PPavloo, to není pravda! Jen mám někdy blbý pocit, že já jsem pořád ta pitomá hodná holka, která do sebe nechá s úsměvem kopnout a ještě poděkuje - ale to je samozřejmě plně můj problém. Je mi z toho smutno, nic víc. S mámou se stýkám jako dřív, ani jsem na ni nezanevřela. Jen jsem se trochu naučila řídit se heslem "nejdřív budu hodná, ale potom jak ty ke mně, tak se budu chovat já k tobě" - mámy se to netýká. Jen těch ostatních - včetně rozmazlených sester.
sofie, nikdo tě přece nenutí být ta hodná pitomá holka, která do sebe nechá kopnout. Hodná ano, ale tohle už hraničí s blbostí. holt jaký si to uděláš ....
Není tady