29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
XYZ napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
XYZ tobě se v životě nezdál erotický sen ? nebo tvému příteli ?
Přítele se na takové věci neptám, někdy lepší nevědět
![]()
A mi - ano, ale sny si jaksi dělají, co chtějí, a taky se pak probouzím s pocitem "proboha co se mi to zdálo za hovadinu...tohle bych nikdy nechtěla..."
Asi jsem divná, co
tak asi ne divná, spíš se zbytečně trestáš...to v tom snu bys totiž CHTĚLA, proto se ti zdál
Není tady
Heřmanka napsal(a):
XYZ napsal(a):
no mi čirá mechanika taky nic nedělá, ale já si sama představuju přítele
nooo, tak tomu nerozumím...proč si ho představuješ, když tam fyzicky je...si představuješ, jak to dělá líp? nebo co ? to mi teda vysvětli BI
ne že to dělá líp, spíš třeba..v drsnějších situacích, které nejdou až tak realizovat, nebo tak.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
XYZ napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
XYZ tobě se v životě nezdál erotický sen ? nebo tvému příteli ?
Přítele se na takové věci neptám, někdy lepší nevědět
![]()
A mi - ano, ale sny si jaksi dělají, co chtějí, a taky se pak probouzím s pocitem "proboha co se mi to zdálo za hovadinu...tohle bych nikdy nechtěla..."
Asi jsem divná, cotak asi ne divná, spíš se zbytečně trestáš...to v tom snu bys totiž CHTĚLA, proto se ti zdál
když se mi zdá, že někdo z mých blízkých umřel, taky to není proto, že bych si to přála, ne? podvědomí motá všechno možné dohromady...aspíš to znamená, že mám chuť na sex, než konkrétně na to, co se mi zdá, bych řekla a že se zbytečně trstám..no, asi. Možné to je. Pro lásku jsem ochotná dost obětovat, i co se týče jistých pravidel, morálních principů atd., ač "mi o to nikdo nestojí".
Není tady
mno jo, ale pak tomu tedy obětováváš i ten orgasmus ...ač ti o tuto obět nikdo nestojí
Není tady
"Přítele se na takové věci neptám, někdy lepší nevědět"
Pff, a jako proč by se mu nemoh zdát, resp. proč je lepší nevědět??? Pokud není patologicky asexuální, tak určitě zdál. Nebo leda by měl sex někdy od desíti, a to taky spíš jenom možná
Není tady
Nedoma napsal(a):
"Přítele se na takové věci neptám, někdy lepší nevědět"
Pff, a jako proč by se mu nemoh zdát, resp. proč je lepší nevědět??? Pokud není patologicky asexuální, tak určitě zdál. Nebo leda by měl sex někdy od desíti, a to taky spíš jenom možná
Ať se mu klidně zdá, co chce, stejně to nikdo neovlivní. Ale já nemusím vědět o tom, jak často se mu zdá nebo si představuje sex s někým jiným než jsem já
Není tady
Heřmanka napsal(a):
mno jo, ale pak tomu tedy obětováváš i ten orgasmus
...ač ti o tuto obět nikdo nestojí
a to jako bez představ někoho jiného než toho svého nemůžu mít orgasmus????
Není tady
XYZ napsal(a):
a to jako bez představ někoho jiného než toho svého nemůžu mít orgasmus????
ale ne, tak to myšleno bebylo... ovšem sama jsi sny a představy sexu s někým jiným pojmenovala obětí ... prostě, odmítáš něco o čem jsi něco přesvědčena... a nedíváš se na to z druhé strany
... tím chci říct, že některé oběti nebo možná všechny jsou zbytečné
...nejen u sexu, orgasmu, ale celkově... druhý pohled může být třeba ten, že jemu i sobě dovolíš, aby se zdálo něco takového a řekneš si - pořád lepší než kdyby to tak bylo v realitě
... nehledě na to, že jen málokdy si člověk představuje jiného člověka...spíš jen části těla, které ho nějak vzrušují a líbí se mu
...tedy alespon já to tak mám
...a docela jsem se už párkrát pobavila, když jsem se uprostřed noci vzbudila a dívala se na M jak se mu zdá cosi erotického on někdy ze spaní mluví a tak
musím říct, že to bylo zajímavé a když bylo u něho po všem, tak jsem zpět ulehala s myšlenkou...no supr, konečně bude ticho a vyspím se
Není tady
Heřmanko, a to nemáš chuť se do toho jeho snu přidat, ale reálně?
Není tady
no nejdřív mi ta myšlenka přidat se projela hlavou, ale protože taky mívám tyto sny a vím jak nemám ráda, když jsou zpřetrhány, tak jsem to neudělala a jen ho pozorovala...ono to bylo docela kouzelný
...ale nepředstavuj si kdoví co, celé to trvalo minutu dvě
... když si to dožil, srovnala jsem na něm peřinu, pohladila ho po tváři a dala mu pusu...a konečně usnula
...a ráno si na něm smlsla, když jsem mu vyprávěla to jeho noční vystoupení
Není tady
XZY, taky bych docela řekla, že máš nějaký psychický blok, který Ti brání dosáhnout orgasmu, hádala bych na odmítání něčeho nebo strach z něčeho, ale pokud Tě to uklidní, tak já se svým partnerem mívám občas taky podobný problém. Co se mě týče, jsem většinou z něčeho nervózní nebo předrážděná, a i když je to už už, nakonec to prostě nepříjde. A protože můj partner na mých orgasmech občas trvá a já mám príliš hrdosti na to, abych mu předváděla nějaký falešný, dochází ke slovní přestřelce (nikoliv hned "poté" ), při níž vyjde najevo, že prostě nejsem normální
, protože všechny holky přede mnou měly pokaždé orgasmus
Taxi lámu hlavu, jak mu objasnit, že aby ženské uspokojily přítele a zahrály na jeho ješitnost, tak to prostě někdy zahrají...nu, já to nedělám, ale jemu to nevysvětlím.
Není tady
Berberka napsal(a):
XZY, taky bych docela řekla, že máš nějaký psychický blok, který Ti brání dosáhnout orgasmu, hádala bych na odmítání něčeho nebo strach z něčeho, ale pokud Tě to uklidní, tak já se svým partnerem mívám občas taky podobný problém. Co se mě týče, jsem většinou z něčeho nervózní nebo předrážděná, a i když je to už už, nakonec to prostě nepříjde. A protože můj partner na mých orgasmech občas trvá a já mám príliš hrdosti na to, abych mu předváděla nějaký falešný, dochází ke slovní přestřelce (nikoliv hned "poté"
), při níž vyjde najevo, že prostě nejsem normální
, protože všechny holky přede mnou měly pokaždé orgasmus
Taxi lámu hlavu, jak mu objasnit, že aby ženské uspokojily přítele a zahrály na jeho ješitnost, tak to prostě někdy zahrají...nu, já to nedělám, ale jemu to nevysvětlím.
joooo, ty jeho předešlé ho měly taky pokaždé!!
no, nicméně, drazí přátelé, opět je to v normálu nějak se začlo dařit
asi to bylo dlouhým "vyhladověním"..
Není tady
XYZ napsal(a):
![]()
![]()
![]()
no, nicméně, drazí přátelé, opět je to v normálunějak se začlo dařit
A předpokládám, že měly chuť pokaždé, třeba i několikrát za den
Gratuluji k úspěchu
Upravil(a) Berberka (7. 2. 2009 17:54)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
no nejdřív mi ta myšlenka přidat se projela hlavou, ale protože taky mívám tyto sny
a vím jak nemám ráda, když jsou zpřetrhány, tak jsem to neudělala a jen ho pozorovala...ono to bylo docela kouzelný
... když si to dožil, srovnala jsem na něm peřinu, pohladila ho po tváři a dala mu pusu...a konečně usnula
Vzácná to žena.Žádná lampa a výslech,kdo to v tom snu byl.
Berberka napsal(a):
XYZ napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Gratuluji k úspěchu![]()
nee, to ne, v tom vedu já
Není tady
kristian napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
no nejdřív mi ta myšlenka přidat se projela hlavou, ale protože taky mívám tyto sny
a vím jak nemám ráda, když jsou zpřetrhány, tak jsem to neudělala a jen ho pozorovala...ono to bylo docela kouzelný
Vzácná to žena.Žádná lampa a výslech,kdo to v tom snu byl.
když vidím, že heřmanka je v tomhletom vzácná, hned mi to dodává pocit, že já jsem teda asi normální
teda ne že bych takovou situaci zažila, ale docela si se v ní dovedu představit
Není tady
XYZ napsal(a):
Berberka napsal(a):
XYZ napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Gratuluji k úspěchu![]()
Ehh...co dodat? Upřímnou závist?
Není tady
Berberka napsal(a):
XYZ napsal(a):
Berberka napsal(a):
Gratuluji k úspěchu![]()
Ehh...co dodat? Upřímnou závist?
no já na něho mám chuť pořád, a i když třeba ne, tak když vidím, že chce on, tak jsem ke všemu svolná a pak při tom tu chuť už dostanu
málokdy jsem ve stavu, kdy bych yloženě řekla ne, nechci. Akorát teď nedávno jsem při tom házela takové teatrálně znuděné obličeje, že se nakonec dožral a odložili jsme to
ale jinak si moc vyhovujeme. Nevadí mi ani rychlovky, oři kterých se nestihnu pomalu ani nadechnout, natož pak vzrušit, protože za pocit jeho orgasmu a za to tulení potom mi to stojí. Pokud ale jsem fakt hodně naladěná a všechno je to moc pěkné a cítím navíc tu fyzickou potřebu, a ono ne a ne, jsem z toho frustrovaná, že až mám chuť se rozbrečet, že jsem neschopná, že se ani neudělám, když mám chuť...naštěstí minule to bylo úžasné, po tak dlouhé absenci orgasmu jsem byla fakt v sedmém nebi
a jak jsi na tom ty?
Není tady
Nu, já si kdysi myslela, že chci pořád, ale pak jsem zjistila, že když se to po mně chce pozdě v noci a já ráno vstávám, tak se mi tedy nechce. A když se to po mně chce bez předehry nebo alespoň snahy o ni, tak to se mi nechce už vůbec.
Upravil(a) Berberka (7. 2. 2009 22:47)
Není tady
Berberka napsal(a):
Nu, já si kdysi myslela, že chci pořád, ale pak jsem zjistila, že když se to po mně chce pozdě v noci a já ráno vstávám, tak se mi tedy nechce. A když se to po mně chce bez předehry nebo alespoň snahy o ni, tak to se mi nechce už vůbec.
hm, tak toi já skoro nevím, co to předehra je...my praktikujem spíš "pohru", neboli závěrečné tulení je obligátní, ale musela jsem si přítele vycvičit. Byly doby, kdy půl sekundy po org. prohlásil: co je dneska v TV? za což byl málem o hlavu kratší teď už dokonce tulení vyžaduje. Asi jediná věc, v čem sjem ho přetvořila k obrazu svému
jinak je "nevychovatelný"
Není tady
Mně to bez předehry baví tak jednou za 10 dní. Ale drahoušek se zlepšuje, to mu musím nechat.
Není tady
.
Upravil(a) vera (4. 2. 2012 16:17)
Není tady