Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 17. 1. 2009 22:36

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

problém s orgasmem

Stává se mi, že mám několikrát pocit, že už se orgasmus blíží, přesto po dlouhém snažení ho nejsem schopná dosáhnout. Vím, že vaše reakce bude, že kdyby to bylo méně "násilné", kdyby to nebyla honba za orgasmem, šlo by to samo vlastní cestou. Jenže: já fakticky MÁM pocit, že mám orgasmus sotva pět vteřin před sebou, proto to nevzdávám. Kdybych k němu byla "na míle daleko", tak to taky vzdám a věnuju se krásnému milování...ale já mám "na krajíčku", a to třeba i tři minuty vkuse, nedokážu ze sebe dostat napětí (takže jsem pak frustrovaná; asi jakoby muž měl 3hod permanentně erekci a nedokázal se jí zbavit). Stává se mi to i samotné, i s přítelem. Stalo se vám to taky někdy?? Čím to je a co s tím???

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#2 18. 1. 2009 0:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: problém s orgasmem

zkus se soustředit  nejdřív na pohyb na jednom místě a to pak zužuj až na pocit na jednom místě....

Není tady

#3 19. 1. 2009 14:52

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Kdysi se mi to stávalo jen při souloži (sama se sebou jsem s tím problém neměla....smile )

Takže bych to zkusila, jak říká Heřmanka, navíc bych v té chvíli zapomněla na muže, s kterým se miluji a navodila si v hlavě sexuální fantazie, které mě nejvíce rajcují..... on do tvé hlavy nevidí, s tím se mu nebudeš svěřovat že......odměnou může být oboustranná spokojenost.... smile uděláš vás oba šťastnými... smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#4 24. 1. 2009 16:15

Tari
♥♥-----
Místo: Praha

Račice dračice napsal(a):

Kdysi se mi to stávalo jen při souloži (sama se sebou jsem s tím problém neměla....smile )

Takže bych to zkusila, jak říká Heřmanka, navíc bych v té chvíli zapomněla na muže, s kterým se miluji a navodila si v hlavě sexuální fantazie, které mě nejvíce rajcují..... on do tvé hlavy nevidí, s tím se mu nebudeš svěřovat že......odměnou může být oboustranná spokojenost.... smile uděláš vás oba šťastnými... smile

s těma představama naprosto souhlasím! je to osobně vyzkoušený tummenupp
jo jo, fantazie prostě dělá divy wink

Není tady

#5 25. 1. 2009 0:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne pomohlo skôr zmeniť rytmus, trochu polohu - proste urobiť nejakú zmenu. Niekedy to ale naopak potom narušilo celý "akt" - asi kao kedy.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 27. 1. 2009 19:58

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

...ale já mám "na krajíčku", a to třeba i tři minuty vkuse, nedokážu ze sebe dostat napětí (takže jsem pak frustrovaná; asi jakoby muž měl 3hod permanentně erekci a nedokázal se jí zbavit).... ???

Ano, to srovnání mluví samo za sebe ..... dumbom vissla storstark .... (jestli ty se holka, nebereš až moc vážně)

Není tady

#7 27. 1. 2009 20:04

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Ve vztahu to funguje jinak (než v běžném životě):
Kdo hodně dává, myslí v prvé řadě na toho druhého, bývá obdarován.
Kdo jen bere, myslí hlavně na sebe, ten své štěstí nenalezne.

Aneb líná (ruka, ...)  - holé neštěstí! ..... lol dumbom

Není tady

#8 27. 1. 2009 20:17

shinden
Host

Z.Pastor uvádí ve své knize o žen. sexualitě, že 15 procent žen nikdy orgasmu nedosáhne, ale na druhou stranu si můžou najít alternativu - třeba mazlení.

#9 27. 1. 2009 20:54

XYZ
♥♥♥♥♥--

Slavek17 napsal(a):

XYZ napsal(a):

...ale já mám "na krajíčku", a to třeba i tři minuty vkuse, nedokážu ze sebe dostat napětí (takže jsem pak frustrovaná; asi jakoby muž měl 3hod permanentně erekci a nedokázal se jí zbavit).... ???

Ano, to srovnání mluví samo za sebe ..... dumbom vissla storstark .... (jestli ty se holka, nebereš až moc vážně)

promiň, asi jsi mě nepochopil. Ne že nemůžu 3 minuty dosáhnout orgasmu - to mi trvá opravdu hodiny. Ale během té doby se mi NĚKOLIKRÁT stane, že už cítím, jakoby orgasmus měl přicházet, a tenhle pocit (místo obvyklých pár vteřin) trvá i několik minut. A zase pomine, bez vyvrcholení.

Není tady

#10 27. 1. 2009 20:58

XYZ
♥♥♥♥♥--

Slavek17 napsal(a):

Ve vztahu to funguje jinak (než v běžném životě):
Kdo hodně dává, myslí v prvé řadě na toho druhého, bývá obdarován.
Kdo jen bere, myslí hlavně na sebe, ten své štěstí nenalezne.

Aneb líná (ruka, ...)  - holé neštěstí! ..... lol dumbom

promiň, ale netuším, proč se do mě navážíš. Já svého přítele uspokojím pokaždé, a to daleko častěji než sebe. Pro mě on bude vždycky na prvním místě. A milování s ním zbožňuju i bez orgasmu. Ale někdy je to třeba, čirá fyzická potřeba, a nejde to. Jestli jsi četl pořádně, píšu, že se mi to stává i samotné, nikoliv jen s partnerem.
Kdybych měla problém uspokojit přítele, ptala bych se jinak. Problém mám já.
NEchápu, co jsi mi tady přišel sdělit. Ostatní evidentně podobné pocity jako ty neměli a podali mi své osobní rady (a za to jim všem děkuji).

Navíc - co znamená ta závorka "jinak než v běžném životě"?? tam to snad taky funguje, ne?? Arogantním a sebestředným lidem, kteří by jenom brali, taky nikdo nechce dávat..

Upravil(a) XYZ (27. 1. 2009 21:07)

Není tady

#11 27. 1. 2009 21:01

XYZ
♥♥♥♥♥--

shinden napsal(a):

Z.Pastor uvádí ve své knize o žen. sexualitě, že 15 procent žen nikdy orgasmu nedosáhne, ale na druhou stranu si můžou najít alternativu - třeba mazlení.

jojo, jenže já nejsem úplně anorgastická...Jednu dobu jsem ho mívala v podstatě pokaždé, ale někdy se to "sekne" a dva týdny nic, ani kdybych se na hlavu postavila, i když mám chuť, a nedokážu se zbavit tenze.

Není tady

#12 27. 1. 2009 21:04

XYZ
♥♥♥♥♥--

to máš pravdu, to sice funguje, např. co se týče různých praktik atd. ...jenže většinu snů už jsme převedli do reality...a třeba na jiné muže nemám potřebu myslet; a i kdyby..přišlo by mi to jako strašný podvod na mého partnera...vím, že t o zní divně...ale asi bych taky nebyla ráda, kdyby při sexu se mnou měl před očima někoho jiného...

Není tady

#13 27. 1. 2009 21:21

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

Navíc - co znamená ta závorka "jinak než v běžném životě"?? tam to snad taky funguje, ne?? Arogantním a sebestředným lidem, kteří by jenom brali, taky nikdo nechce dávat..

Tak sorry, asi máme oba jiné zkušenosti - podle těch mých je těch, kteří by se pro své sobecké protějšky přetrhli, docela dost..
(Chjo - sám jsem patřil mezi ně - tož tak)...kapitulation

Není tady

#14 28. 1. 2009 11:07

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

to máš pravdu, to sice funguje, např. co se týče různých praktik atd. ...jenže většinu snů už jsme převedli do reality...a třeba na jiné muže nemám potřebu myslet; a i kdyby..přišlo by mi to jako strašný podvod na mého partnera...vím, že t o zní divně...ale asi bych taky nebyla ráda, kdyby při sexu se mnou měl před očima někoho jiného...

však nemusíš myslet na žádného konkrétního muže.... (ale možná že to bereš jako podovd taky...já to takhle nevnímám...) Myslela jsem to asi tak nějak, jako když se díváš na po*no či erotiku....  Já bez těchto představ si třeba nedokážu představit, že bych dosáhla orgasmu sama se sebou...."mechanika" mi bez představivosti v tomto případě nejde vůbec...  ale možná to máš jinak...

Upravil(a) Račice dračice (28. 1. 2009 11:08)

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#15 28. 1. 2009 12:21

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

XYZ tobě se v životě nezdál erotický sen ? nebo tvému příteli ?

Není tady

#16 28. 1. 2009 13:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Mě teda ne  u mě všechny sny jsou reálem smile tongue lolreta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#17 28. 1. 2009 13:08

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

taky je možná Pisateli pravdou jen to, že pořád jen sníš a ještě jsi se neprobudil wink reta big_smile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#18 28. 1. 2009 13:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

taky je možná Pisateli pravdou jen to, že pořád jen sníš a ještě jsi se neprobudil wink reta big_smile

No a není snová relita tou krásnou skutečností?

Není tady

#19 28. 1. 2009 13:15

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

copak ty...ptala jsem se tebe ? wink dumbomgloria

Není tady

#20 28. 1. 2009 13:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

A odpovídal jsem konkrétně Tobě? tongue reta dumbomdumbom

Není tady

#21 28. 1. 2009 13:35

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A odpovídal jsem konkrétně Tobě? tongue reta dumbomdumbom

bych řekla že ano,když jsi mě citoval wink

Není tady

#22 28. 1. 2009 20:03

XYZ
♥♥♥♥♥--

Slavek17 napsal(a):

XYZ napsal(a):

Tak sorry, asi máme oba jiné zkušenosti - podle těch mých je těch, kteří by se pro své sobecké protějšky přetrhli, docela dost..
(Chjo - sám jsem patřil mezi ně - tož tak)...kapitulation

čkej to jsi myslel, že já jsem ten arogantní protějšek mého muže?? tak to jsi, pardon, vedle jak ta jedle big_smile přečti si některé mé starší příspěvky wink

Upravil(a) XYZ (28. 1. 2009 20:14)

Není tady

#23 28. 1. 2009 20:07

XYZ
♥♥♥♥♥--

XYZ napsal(a):

však nemusíš myslet na žádného konkrétního muže.... (ale možná že to bereš jako podovd taky...já to takhle nevnímám...) Myslela jsem to asi tak nějak, jako když se díváš na po*no či erotiku....  Já bez těchto představ si třeba nedokážu představit, že bych dosáhla orgasmu sama se sebou...."mechanika" mi bez představivosti v tomto případě nejde vůbec...  ale možná to máš jinak...

no mi čirá mechanika taky nic nedělá, ale já si sama představuju přítele wink

Není tady

#24 28. 1. 2009 20:13

XYZ
♥♥♥♥♥--

Heřmanka napsal(a):

Přítele se na takové věci neptám, někdy lepší nevědět wink
A mi - ano, ale sny si jaksi dělají, co chtějí, a taky se pak probouzím s pocitem "proboha co se mi to zdálo za hovadinu...tohle bych nikdy nechtěla..."
Asi jsem divná, co wink

Není tady

#25 29. 1. 2009 17:24

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

no mi čirá mechanika taky nic nedělá, ale já si sama představuju přítele wink

nooo, tak tomu nerozumím...proč si ho představuješ, když tam fyzicky je...si představuješ, jak to dělá líp? nebo co ? to mi teda vysvětli BI

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí