6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Budeme provádět rekonstrukci koupelny a řešíme, jestli uděláme WC společné, anebo oddělené. Já bych chtěla společné, moc se mi to tak líbí, ale manžel o tom nechce slyšet.
Tak nevím Co je lepší?
Není tady
Taky se připojuji k samostatnému WC.
Není tady
Pokud je to jediné WC, tak určitě samostatné. Představ si, že bude obsazená koupelna a Ty budeš potřebovat...
Není tady
Pokud je byt malý cca 1+1 tak společné, u většího (s větším počtem obyvatelstva) oddělené.
Není tady
To je fakt. Jedna věc je vzhled a druhá soukromí. Já si teďka prohlížela katalog koupelen a tam jsou hajzlíky jedině společné. Ale asi je fakt lepší mít ho oddělený.
Není tady
Má zkušenost,oddělené.A ještě pokud je ta možnost,tak WC 2x
Není tady
Pokud je to jediná koupelna v domě (nebo bytě), tak odděleně. Dohromady to sice vypadá pěkně a efektně, ale dříve nebo později přijde ta chvíle, kdy se budeš koupat v solné lázni a tchyně u tebe na návštěvě dostane zrovna těžký průjem.
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
To je fakt. Jedna věc je vzhled a druhá soukromí. Já si teďka prohlížela katalog koupelen a tam jsou hajzlíky jedině společné. Ale asi je fakt lepší mít ho oddělený.
V katqalogu.... - papír snese všechno ale v praxi je to naprostý humus,o hygieně nemluvě.
Není tady
v katalogu je to proto, aby vynikaly lépe celé série keramiky a obkladů, ale v životě to prostě nejde dohromady, není nad vlhkou koupelnu po koupání, vůni pěny na relaxaci od Radoxu a do toho pořádný h*v*o, to je fakt chuťka.
Nebo: Představ si jak si chceš v klidu oholit nohy, vytrhat obočí, nebo ještě lépe - barvíš si vlasy - a někdo nutně potřebuje jít na záchod... je to prostě fakt nepraktické a otravné.
Není tady
myslím, že oddělené, měli jsme společné a bylo to docela nepříjemné když se jeden koupal a druhý mu tam u toho seděl na wc.. Tím musí být místnost větší a to u nás znamenalo větší zimu, ale to už dnes neplatí. Nicméně jsem pro soukromí jak v koupelně, tak na záchodě.
Není tady
Bude to oddělený, mám jasno. Představa, že budu sr.. a manžel se bude koupat je fakt hrozná
Není tady
Kuty napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
V katqalogu.... - papír snese všechno ale v praxi je to naprostý humus,o hygieně nemluvě.
V katalogu? To bys koukala, kolik lidí to tak má zařízený.
Máme společnou koupelnu s wc a rozhodně si jako humusáci nepřipadáme. V koupelně bys u nás mohla jíst z podlahy, nehledě na to, že tam máme okno i větrák. Když je ženská čistotná a dokáže si uklidit, může mít wc třeba v ložnici, pokud se jí to tak líbí.
A když už mluvíš o tý hygieně, chodíš občas na veřejné záchodky, nebo na wc v supermarketech? Jistě si pak připadáš jako humusačka, viď
Není tady
Jak už bylo řečeno, pokud to má být jediný záchod v domě, pak spíš odděleně. My máme koupelny dvě, obě spojené se záchodem a jinak bych už to ani nechtěla. Nejenže si po použití WC můžu hned umýt ruce, ale už se mi několikrát přihodila situace, kdy jsem dosažitelnost sprchy hned vedle WC hodně ocenila.
Je pravda že místnost dole používáme jako záchod, kde se dají rovnou umýt ruce, případně se člověk může umýt celý a místnost nahoře jako koupelnu, kam si můžu rovnou i odskočit. Jsme spokojení.
Není tady
Mendy napsal(a):
Kuty napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
V katalogu? To bys koukala, kolik lidí to tak má zařízený.
Máme společnou koupelnu s wc a rozhodně si jako humusáci nepřipadáme. V koupelně bys u nás mohla jíst z podlahy, nehledě na to, že tam máme okno i větrák. Když je ženská čistotná a dokáže si uklidit, může mít wc třeba v ložnici, pokud se jí to tak líbí.
A když už mluvíš o tý hygieně, chodíš občas na veřejné záchodky, nebo na wc v supermarketech? Jistě si pak připadáš jako humusačka, viď
V koupelně bys u nás mohla jíst z podlahy- nepřepsala ses, nemá to být ze záchodové mísy (když je ta ženská tak strašně čistotná)?
Jaké WC jsou v supermarketech nemám šanci ovlivnit,ale to co mám doma to ano.
Není tady
Běžte si ty vaše žabomyší spory řešit jinam
Není tady
Jasně, vůbec nešlo o čistotu. My máme společné na chatě a občas po ránu, když je nás víc, jsem ráda, že máme ještě kadibudku. Holky stojí u zrcadla a mám smůlu.
Není tady