29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
mym áme taky polohovatelnou a dá se upevnit pro i proti směru. Ale když je proti, tak malýmu se nevejdou nohy, je dlouhej. Jedině že by jsme položili sedadlo,máme velký auto. Tak to by bylojediný řešení. Jinak mu tam sedadlo překáží
Není tady
Tak Ondru jsem vozila ve vajíčku v předu proti směru jízdy. Když jsem ho musela dát dozadu, tak mi šel dát je po směru jízdy. Jinak mi v autě nevycházel pás. Přidělat šel, drželo to pevně, ale z bezpečnostního hlediska to asi nebylo to pravé ořechové. Vždycky jsem ještě vzepřela držadlo od sedačky o přední sedadlo a tím tam byla ještě víc utěsněná. Proto jsem ho co nejčastěji vozila vepředu. Ono je nejhorší, jak vám prcek povyroste a nožičky má až na kraj sedačky (i když váhově sedačka stále odpovídá), tak jsem mu je vždycky tak nešikovně nacpala do sedačky.
Upravil(a) Hofmanka (18. 1. 2009 14:01)
Není tady
Proti směru, taky se přidávám
Upravil(a) RencaTupa (1. 1. 2016 13:49)
Není tady
Určite proti směru jízdy do 9 měsícu se to doporučuje, protože jen tak je při náraze prej možné ochránit hlavičku děťátka, protože ješte svaly krku nejskou dostatnečně silné pro náraz v směre. I ty sedačky od 0-18kg jak tu někdo psal jsou nebo by alespoň měli být takhle koncipovány. Já mám taky Romer Max Fix sedačku v této kategorii a taky vozím proti směru
Není tady
Stránky: 1 2