1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1 2
mym áme taky polohovatelnou a dá se upevnit pro i proti směru. Ale kdy je proti, tak malýmu se nevejdou nohy, je dlouhej. Jedině e by jsme poloili sedadlo,máme velký auto. Tak to by bylojediný řeení. Jinak mu tam sedadlo překáí
Není tady
Tak Ondru jsem vozila ve vajíčku v předu proti směru jízdy. Kdy jsem ho musela dát dozadu, tak mi el dát je po směru jízdy. Jinak mi v autě nevycházel pás. Přidělat el, drelo to pevně, ale z bezpečnostního hlediska to asi nebylo to pravé ořechové. Vdycky jsem jetě vzepřela dradlo od sedačky o přední sedadlo a tím tam byla jetě víc utěsněná. Proto jsem ho co nejčastěji vozila vepředu. Ono je nejhorí, jak vám prcek povyroste a noičky má a na kraj sedačky (i kdy váhově sedačka stále odpovídá), tak jsem mu je vdycky tak neikovně nacpala do sedačky.
Upravil(a) Hofmanka (18. 1. 2009 14:01)
Není tady
Proti směru, taky se přidávám
Upravil(a) RencaTupa (1. 1. 2016 13:49)
Není tady
Určite proti směru jízdy do 9 měsícu se to doporučuje, protoe jen tak je při náraze prej moné ochránit hlavičku děátka, protoe jete svaly krku nejskou dostatnečně silné pro náraz v směre. I ty sedačky od 0-18kg jak tu někdo psal jsou nebo by alespoň měli být takhle koncipovány. Já mám taky Romer Max Fix sedačku v této kategorii a taky vozím proti směru
Není tady
Stránky: 1 2