Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 10. 3. 2009 20:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Jiří Mašek - o transformaci světa

majkafa napsal(a):

Pan, nehledej, chvilku v klidu počkej. Kdo nehledá, najde. Aspoň mně se to vždy osvědčuje.

Majki,
já to střídám - chvíli hledám, chvíli to nechávám plynout.... Výsledek pořád stejný sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#127 10. 3. 2009 20:28

majkafa
Host

Mně pomáhá, když jsem v klidu, věřím a nehledám. A taky mi pomáhá, když udělám "rekonstrukci činu" , kdy jsem měla dotyčnou věc naposledy. Před odjezdem do Egypta jsem nemohla najít vyměněná Eura, pak jsem udělala rekonstrukci činu, v klidu, stále jsem věřila a měla připraveno náhradní řešení - novou výměnu, a při rekonstrukci jsem je objevila. lol

#128 10. 3. 2009 20:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Věřím, že je taky najdu smile
Jen aby to nebylo, až poplatím všecky pokuty a oběhnu celé to kolečko...
Majki, já vzhledem ke svým přesunům,  to mohla vytrousit na zhruba tak 200km čtverečních....

Není tady

#129 10. 3. 2009 20:41

majkafa
Host

Já bych zajela tam, kde si pamatuju, že jsem je měla naposled. Funguje mi to.

#130 10. 3. 2009 20:47

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Věřím, že je taky najdu smile
Jen aby to nebylo, až poplatím všecky pokuty a oběhnu celé to kolečko...

To budeš s největší pravděpodobností muset, páč dřív to asi nenajdeš ... anébó je taky dobré ztratit něco mnohem cennějšího a až budeš hledat to, tak se objeví doklady ... tak to prostě chodí, s tím nic nenaděláš gloria

Ikdýýýž - nedávno jsem asi týden hledala poměrně důležitý dopis ... a když jsem byla v nejhlubším zoufalství, rozhodnutá, že hned ráno se přiznám a jsouc za blba zavolám na patřičná místa ... tak se mi ve snu vybavila přesně ta situace, jak ho ukládám do jinak nepoužívané kapsy k notebooku, abych ho měla po ruce, až ho budu potřebovat. Tož jsem nelenila, hnedlenc jsem vylezla ještě napůl ve spánku z postele a skutečně tam byl stolt

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#131 10. 3. 2009 21:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kuliš, já tyhle situace znám smile

Jenže ono to bude se mnou asi složitější a já pravděpodobně vím, co se stalo.
V jednu chvíli jsme neměla vůbec žádný doklad totožnosti, potřebovala jsem převzát úřední dopis a nenašla jsem ani pas.
Pak se cosi, vím přesně co, stalo a já pas našla v zásuvce, kam ho dávám vždy a kterou jsem před tím asi třikrát prohledala.
Ono to má prostě svůj vývoj smile

Není tady

#132 10. 3. 2009 23:15

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Proč si na to hledání někoho nepořídíte?
Já už skoro 15let když něco hledám tak se zeptám manželky a většinou to hned najdu. Pravda, mám to s nelichotivým komentářem ale MÁM. big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#133 10. 3. 2009 23:25

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Esli to nebude ,Jeňo tím, že my ženy většinou žádnou manželku nemáme:lol:lol

Není tady

#134 10. 3. 2009 23:27

majkafa
Host

godlikegodlikegodlike

#135 10. 3. 2009 23:35

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Heluška napsal(a):

Esli to nebude ,Jeňo tím, že my ženy většinou žádnou manželku nemáme:lol:lol

Dyk píšu "někoho"....... tongue

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#136 11. 3. 2009 0:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mám to chápať ako ponuku...? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#137 11. 3. 2009 9:02

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Mám to chápať ako ponuku...? wink

Radši néééé, se mnou je to totiž "šílený" jak napsala kolegyně přispěvatelka Majkafa. lol

Není tady

#138 11. 3. 2009 11:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Šialených nepotrebujeme, sami sme šialení... cool

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#139 29. 10. 2009 11:54

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

lupina montana napsal(a):

Nafoukni se lol
Vanek by se ti líbil

Jo, "milahelp" je super. Musím uznat, že od něj je vše srozumitelné a jasné jak krásný májový den. (Jen osobní názor)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

#140 29. 10. 2009 22:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Nejen to....co mě se týče, jsem ochotna mu věřit každé slovo. V tom smyslu, že dělá to, co říká, říká to, co si myslí a myslí tak, jak cítí smile
A ještě k tomu je to pěknej kluk gloria

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#141 29. 10. 2009 23:45

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Nejen to....co mě se týče, jsem ochotna mu věřit každé slovo. V tom smyslu, že dělá to, co říká, říká to, co si myslí a myslí tak, jak cítí smile
A ještě k tomu je to pěknej kluk gloria

Tak mě popadla zvědavost, jak o něm píšeš, hnedle jsem si kluka vygůglila a uložila. Jak budu mít čas, tak si počtu smile

Není tady

#142 29. 10. 2009 23:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Nojo - jenže nejlepší jsou ta jeho sezení a přednášky. Myslím, že na stránkách má ukázky, ale jen trošku....já je slyšela a něco mám, ale poslat se to bohužel nedá - je to děsnejch mega v jednom balíku.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#143 30. 10. 2009 0:09

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Nojo - jenže nejlepší jsou ta jeho sezení a přednášky. Myslím, že na stránkách má ukázky, ale jen trošku....já je slyšela a něco mám, ale poslat se to bohužel nedá - je to děsnejch mega v jednom balíku.

to neva, viděla jsem, že přednášek dělá poměrně dost, když tak se někam vydám smile

Není tady

#144 10. 11. 2009 14:09

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mám takovej dotaz na fanynky pana Maška.
Nevíte náhodou proč on tolik nesnese otevřenou diskusi s lidma kteří nejsou jeho příznivcema? Proč on, kdykoliv se najde někdo kdo jen nepřikyvuje okamžitě uraženě ukončuje diskusi? Jediné na co se vzmůže je pofňukávání nad tím že ho "kdosi" chce pošpinit a na naznačování že ze těmito útoky stojí KDOSI. smile
Taky mám čerstvou zkušenost že vyznavači pana Maška velmi rádi používají vůči oponentům známý slovník ve kterém se to hemží "provokatéry" "inteligenty" a v jednom případu dokonce i výzva k vzájemné "fackovačce".

Tak by mě teď zajímalo jak ono to je s tou Láskou a cestou za Světlem, že by to bylo zas jen pro ty kteří umějí jen kývat Velkému Jasnozřivci?

Zdroj pro tentokrát uvádět nebudu........ myslim že tu znáámou "knihu plnou tváří" znáte. smile

Není tady

#145 10. 11. 2009 14:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ty folééééé, Jeňýku ty sis přečetl Jirkovu knihu o roce 2012? Tak to seš větší "fanynka" než já, bo já to nezvládla  stolt
A Chvátalův Matrix znáš?

Není tady

#146 10. 11. 2009 14:53

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

va Teď jsem trochu mimo Pandorro........

Pokud myslíš ten zdroj ze kterého čerpám tak já mám na mysli jinou "knihu tváří". Trochu anglicky snad umíš, ne? smile
Máš to tam v přímým přenosu a dokonce i jednu známou tvář z Babinetu jistě poznáš wink

Upravil(a) Jeňýk (10. 11. 2009 14:56)

Není tady

#147 10. 11. 2009 15:31

elderxxx
♥♥♥----

osud.cz tak ako matrix-2001.cz obe tieto webstranky boli zalozene pre osobny zisk obaja ako Masek tak Chvatal vedia ze ludia bazia po zahadach a magickych skutocnostiach ci po spiknutiach a veselo take veci zneuzivaju...

Transformacia svetla? iba ak v Masekovej hlave aj v tej ma tmu :-)

"Nic není tak vzácné jako skutečně dobré srdce - ti, kteří si osobě myslí, že je mají, jsou obvykle jen buď měkké, nebo přímo slabé povahy."
Francois de la Rochefoucauld

Není tady

#148 10. 11. 2009 23:11

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mno, tak jsem si teda vyzkoušel tu diskusi s panem Maškem.
Musím říct že on a jeho fanklub se nejenže vyrovnají klasickým vymejvačům mozků jako jsou komunisti a fašisti, oni je v lecčems i překonávají. Oni nejenže nejsou schopni slušně vedené diskuse ale oni ji i pro jistotu smažou. Musím říct že tohle jsem zažil pouze kdysi dávno při mých debatách na stránkách revoluční mládeže REVO, ti také pro jistotu diskusi rovnou zrušili (dnes ji tam ovšem už zase mají).
Na druhou stranu i ti nejtvrdší fašisti ze stránek Blood and Honour se diskuse nebojí a pokud je slušně vedená tak ji tam také nechají.

Takže co mi z toho vyplývá? Pan Mašek je duševní chudák který se umí pouze kochat cizím neštěstím a vydělávat na tom že někteří lidé jsou velice snadno ovlivnitelní a jsou schopni uvěřit každému blábolu který si přečtou na internetu.

Pandorro.... kniha tváří = Facebook........ přicházíš ovšem pozdě neb je již řádně promazáno. Teď mě ještě dětinsky vyškrtává ze svých "fanoušků" lol to ovšem netuší že já mám někdy docela výdrž. lol

Jo a kdyby někoho náhodou zajímalo proč to dělám? Prostě si rád ověřuju názory....... wink

Není tady

#149 10. 11. 2009 23:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Facebook já vůbec nenavštěvuji.
Jirka tě nejspíš "bere" víc, než si seš schopen připustit. Jinak nechápu, proč ta "výdrž", proč tolik energie směrem k někomu, kdo si ji podle tebe nezaslouží.
Leda bys patřil k oněm "vrozeně spravedlivým" ala - když jde o sparvedlnost a ubližování oslabeným, tak to já neznám bratra!
Sorry, ale to je mi opravdu k smíchu.
Lidé kolem nás jsou většinou, pravda ne vždy, svéprávní a pokud mají pocit, že je jim ubližovánio, dovedou se bránit sami stolt
Pokud to nedovedou, většiniou jim stejně žádný bojovník za spravedlnost (podle něj) stejně nepopmůže.

Nu a takhle "vymejvačské" diskuse, ty jsou i tady. Zažila a zažívám to tu dost často. Jen já nemám na rozdíl od Jirky potřebu hádat se s každým trotlem, kterej je chytrej jak rádio a při tom neví, která bije.
Teď nemám na mysli tebe, bůh chraň, ale konkretně kecy kolem PŠvP.
Nemám potřebu se hájit, protože není prostě proč a taky před kým.
O všech těch samozvaných "soudcích" si myslím prostě svoje a tím to pro mne hasne.
Stejně to mám se všemi guru a vizionáři, zvěstovateli konce světa ap.

Ovšem taky bych si nedovolila o nich pronášet soudy, jaké jste tu předvedli s elder.
Pokud soudíte pouze podle netového kontaktu, víte houby s voctem.

A co se mi "líbí" nejvíc: tobě se nelíbí, že "kdo nejde s námi, jde proti nám."
Co jiného se ale právě tady a teď děje na téhle diskusi?

Není tady

#150 11. 11. 2009 8:08

DaiTerr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Valašsko

Jeňýku, ber to tak, že ti "vymejvači" jsou zde proto, abys měl možnost se dále rozvíjet. Si představ, kdyby jich nebylo.. Kam by se schodil zasmát? Kam by ses chodil dohadovat a s kým bys měl možnost polemizovat? Všechno tu k něčemu je. Sice nám to vonět nemusí (a je fakt, že někdy setsakra nevoní), ale je to tu a je to pro náš vývoj. Ber Jiřího takového, jaký je. On má svou cestu nyní založenou na sběru dat, občas na jejich "úpravě" a také na tom, že "bubákuje" lidi, takže dalo by se říci, že dle jistých zákonitostí se s nimi může svazovat, což nebude zrovna příjemné. Ale potřebuje tuto cestu k vývoji. Tak jako všichni.

Elderxxx - už jsme spolu párkrát polemizovali na Matrixu. Vím, že přemýšlíš velmi realisticky a střízlivě, máš i pádné argumenty. Takže je radostí s tebou vést polemiku téměř na jakékoliv téma. Nebýt tebe, tak si spousta lidí také neuvědomí, že by se dále neposunovala ve vývoji. Každopádně počítej do budoucna s tím, že tak, jak se vše vyvíjí, tak i tvůj vývoj pokračuje a to, co bereš dnes za "bernou minci", může být příště jinak. Ale tak to máme všichni. Na Matrixu se články aspoň dají lépe sledovat, není tam takové to "já vám to říkal.. No? Neříkal jsem to? Už to tady tvrdím xxx let...", ale myslet si, že jsou to stránky výhradně na "ohlupování" lidí a na jejich obírání od peněz - tak to bych úplně netvrdil. Přece jen je potřeba vzít v úvahu, že stránky jely osm let bez poplatků. Nehledě na obsah, je dobré si uvědomit, že ty stránky někdo tvoří a nevypadají vůbec zle. A také někde ty stránky musejí "viset", takže na slušném serveru se slušnou odezvou. Pokud na ně chodí hodně lidí, tak slušný server si to nechá zaplatit. Pokud jsi někdy zabrousil do sféry "IT a správců serverů", tak jistě víš, o čem je řeč. To, že jsou stránky nyní zpoplatněné, se nediv. Pokud něco budeš dělat tak, že to zabere veškerý volný čas, tak zřejmě tě finanční nouze donutí to zpoplatnit. Jsme zde na Zemi, v nižší realitě, nejsme někde v "nebi", kde se nemusí jíst a podobně. Tady, když se nenajíš, je po tobě.. Takže jsme nuceni se přizpůsobit. Přizpůsobujeme se každý den.. Ber Matrix a Osud i tak, že je to prostě zboží jako každé jiné. Kup, nebo nech být. Každý má přece volbu výběru. A ohledně informací na obou serverech - některé samozřejmě jsou opravdu pro zasmání, to bezpochyby. Ale je i pár takových, co vedou k zamyšlení. Nutno navíc dodat, že tyto informace sehnat a přeložit tak, aby byly čitelné, dá taky práci.

Milá Pan.. Když se koukneš na sebe do zrcadla, co vidíš? Řekla bys jistě, že vidíš sebe. To ano, to máš pravdu, ale já tam vidím víc. Jednak velmi krásnou ženu, ale také sílu.. tvrdost.. Možná tě život vyučil a nemazlil se s tebou. Možná tím, že máš zajetý styl "tvrdého nakopnutí" a funguje to, tak to bereš tak, že je potřeba "být tvrdý", ale co myslíš, má to tak opravdu být? Přivedla mne k tomu tato věta:

Zažila a zažívám to tu dost často. Jen já nemám na rozdíl od Jirky potřebu hádat se s každým trotlem, kterej je chytrej jak rádio a při tom neví, která bije.

Pokud jsi vstoupila do světa debat a různých diskusí, bude se ti stávat, že "trotlové" tady budou. Ale spíše bych je bral jako fajn lidi, co i tobě pomáhají ve vývoji. Vždyť nazvat někoho "trotlem" je tak snadné.. A někoho vyfa(c)kovat je ještě snadnější. Může se ti pak v budoucnu stávat, že tě sem tam někdo pošle do (k)análu za tvrdé nakopnutí i přes to, že jsi to myslela dobře. Předpokládám že se nenaštveš, jen jsem chtěl napsat, zda třebas časem nebude možné, abys trošinku "ubrala plyn", protože myslím si, že vše by mělo být vyvážené. Ale třeba se mýlím, protože kdo já vůbec jsem, abych ti směl něco takového psát?

Upravil(a) DaiTerr (11. 11. 2009 8:13)

Nehledejme dokonalých květů.. neboť všechny květy jsou dokonalé.  Všichni jsme naprosto dokonalí a naše cesta životem - to je postupné uvědomování si této dokonalosti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí