6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeňýk napsal(a):
Heluko ty váně připoutít monost existence Třetí říe na Marsu? To mi fakt nepovidej.........
Já to vidím tak, e ti, kdo "připoutějí" také něco jiného, ne co "moderní věda" potvrzuje, jsou hnacím motorem společnosti. Nebýt jich, sedíme v jeskyni, svítíme loučí a obcujeme kadý s kadým (já vím, to by mohlo být i fajn, u mlčím)
Připoutět jetě neznamená věřit. A v moha případech ani nikdy znamenat nebude, ale v některých ano. Kdo ví, jakou se takto monost ukáe být za 100 - 200 let?
Fantasmagorie?
Kadodenní realita?
Uvidí se.
Není tady
Heluka napsal(a):
Já Ti člověče váně nevím, ale můe na 100 péro jistě vědět, e to je opravdu jen fantasmagorie.?
To bych Ti tu jistotu byla schopna i závidět. Ale mně Ti se Jeňýku, ije hezky s vědomím, e prostor pro člověka by mohl být tak neomezený.
Heluko jasně e to nevím a neví to nikdo. Na tom jsou právě zaloený tyhle typy kníek a třeba i Osud. Víme e nic nevíme a někteří holt nám o tom rádi vyprávějí, píou knihy a dělají webový stránky.
Mě samozřejmě taky tve ta představa e bych si tady "odbóchal" nějakejch pár desítek let pak natáhnul bačkory a tím by to vechno skončilo. Taky je mi jasný, e kdybychom na 100% věděli e tímhle to nekončí a po smrti si jetě někde coby duičky nebo jánevimco uijem, tak by to podle mě znamenalo definitivní rozklad lidský společnosti. Takhle je to prostě lepí e víme prd a ten čas tady máme vcelku pevně ohraničenej.
Dyk si představ tu hrůzu e na Marsu sedí ten pitomec Hitler s druhým pitomcem Stalinem a zase něco vymýlejí......... to u radi věřím e se převtělili třeba v prasata a zejtra si je dám pěkně obalený s bramborovým salátem. Nojo jene to by vlastně znamenalo e u tady zase někde běhají coby něco jinýho..... tak to třeba opravdu je nějak jinak.
Pandorraa napsal(a):
Nebýt jich, sedíme v jeskyni, svítíme loučí a obcujeme kadý s kadým (já vím, to by mohlo být i fajn, u mlčím)
Jojo u mlč protoe to by zas tak úplně patný nebylo, pokud by mě někdo nevzal zezadu kyjem po palici za to e jsem ho předběhnul.
Není tady
Jeňýku,
no, fakt se mi taky nelíbí, e by tam Tebou jmenovaní mohli číhat na svou novou anci a pak nám to definitivně nandali.
Taky si nemyslím, e by lidem ukodilo vědomí, e mají mnoho ivotů před sebou i za sebou. e by to rozloilo společnost.
Třeba by nekradli tak rychle, něco by si nechali i na přítě .
Ne , myslím, e by právě proto neměli potřebu hromadit a nebo válcovat ostatní.
Protoe jestli je pravda, e jsme ili u vude a byli vemi monými typy lidí v různých barvách kůe, , za předpokladu,e si toho budou vichni vědomi, pak na co a s kým vést války, proč hromadit ,aby bylo víc, ne u sousedů......
Vechno by dostalo úplně jiný rozměr.
A k tomu ta telepatie, jako běná komunikace, ale to je hodně vzdálená budoucnost. ....
A moná přijde i zahradník, řekne, e projekt zvaný Člověk na planetě Zemi se nevyvedl, celou planetu znova překope a přeryje, obrátí ve vzhůru nohama,zlikviduje ve , co by mohlo znova vyrůst, přiveze ze vdáleného vesmírného světa jiné vzorky a jako kosmický Mičurin začne znova.
........nebo by v té jeskyni někteří byli dvakrát a na Tebe u nezbylo
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nebýt jich, sedíme v jeskyni, svítíme loučí a obcujeme kadý s kadým (já vím, to by mohlo být i fajn, u mlčím)
Jojo u mlč protoe to by zas tak úplně patný nebylo, pokud by mě někdo nevzal zezadu kyjem po palici za to e jsem ho předběhnul.
Jj.... tomu se říká přirizený výběr nebo-li právo přeít pouze pro silnějího a schopnějího
To jsme dneska taky vylepili na pro schopnějího veho, e
Není tady
Moc hezky vyjádřené, Helu. Ale neboj, právě e povedlo, tomu zahradníkovi se to povedlo. I ty oddělené ivoty, kdy vlastně nikdo pořádně neví, jeliko neexistuje přesah z jednoho do druhého, nelze zaznamenat kontinuitu.., pouze Tulku. Musíme si uvědomit, e stojíme někde na počátku vývoje. A jestlie máme mít skutečnou svobodu, pak respektive nechceme být determinováni takovým přesahem. Tehdy zkouíme leccos. V jednom ivotě uzurpátor, v druhém druid milující stromy a les. V dalím víla pramene, onde zas válečník dobývající říe. Čaroděj s velkou magickou mocí, který jediným rituálem dokáe proměnit zemi na popel. Jindy laskavý mudrc a léčitel, k jeho rukám se utíkají vichni pro uzdravení.
Tohle vechno by se nekonalo, kdyby ona kontinuita vědomí byla předem dána. Vlastně nic z poznání svobody individuality bychom nezaili, kdyby v kadém novém zrození naich ivotů byly vzpomínky na dávnou minulost. Nebo by nás spoutaly, předem ohraničily budoucí kroky a my bychom se ani nemohli vzbouřit a jednat navzdory jim. Ne, tohle zahradník promyslel dobře, ba přímo geniálně, jen do své mysli musíme vpustit obraz, e jsme teprve na začátku.
Není tady
S přesahy paměti do různých ivotů má určitě pravdu, Crabe, myslela jsem opravdu jen to vědomí, e tu nejsme pro jeden ivot, ale e sem chodíme jako do koly , vědomi si i té ztráty paměti, ochotni stále na sobě něco zdokonalovat.
Z tohoto úhlu viděno, člověk se nemůe ani tady na nikoho zlobit, přestoe nás tu někteří snaí systematicky přesvědčovat o platnosti svých názorů.
Jen v rovině teorie uznávají, e je různorodost dobrá, ale vdy a za jejich pravdou.
Na tyhle debaty já nemám.
( něco jsem si vedle přečetla, tak jsem měla potřebu odběhnout od zahradnického tématu)
Není tady
Ne, zlobit se nemůe.., jen Láska. Ale ta je někdy skryta i za hněvivými slovy.
Není tady
... a ta hněvivá slova větinou pramení ze strachu...
"Taky je mi jasný, e kdybychom na 100% věděli e tímhle to nekončí a po smrti si jetě někde coby duičky nebo jánevimco uijem, tak by to podle mě znamenalo definitivní rozklad lidský společnosti."
Jeňýku, téhle větě nerozumím.... Předevím tomu slovu "uijem" a "dfinitivní rozklad společnosti"... Můe mi to vysvětlit? BI.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
... a ta hněvivá slova větinou pramení ze strachu...
"Taky je mi jasný, e kdybychom na 100% věděli e tímhle to nekončí a po smrti si jetě někde coby duičky nebo jánevimco uijem, tak by to podle mě znamenalo definitivní rozklad lidský společnosti."
Jeňýku, téhle větě nerozumím.... Předevím tomu slovu "uijem" a "dfinitivní rozklad společnosti"... Můe mi to vysvětlit? BI.
Zase to "BI" natěstí u mi to vedle vysvětlili co to znamená...... jetě nedávno jsem myslel e je to nějaká vae sektářská zkratka (Bez Inteligence) kdy si myslíte o druhým e je blbec nebo tak něco.
No jak jsem to myslel? Tak e lidi drí trochu na uzdě ten strach ze smrti a z toho co bude potom. Představa e budou lidi na 100% vědět e jsme tady vlastně jen tak "na kukačku" mě celkem děsí. U teď se někteří jedinci, třeba v autech, chovají jako by věděli e jsou tady jen na skok a pak budou v klídku pokračovat zase jinde a jinak.
Já jsem ale samozřejmě jen teoretik a na Duchovním jsem spí omylem, take tyhle moje oduevnělosti musíte brát s rezervou.
Není tady
Jendo, to já ale také nevím, já myslel e BI je běný idiot, take jsme to pochopili poměrně shodně.
Co to tedy znamená, abych si názory těch, co mi BI občas poslali, mohl poopravit.
Já se tomu ani nějak nebránil, e mě někdo má za idiota, dokonce jsem to povaoval za takové teplé, hřejivé...
Hmm... A ono ne?..
Není tady
Jeňýku, tak mě naopak docela vyděsilo, e tu budu znova a znova a dokud to nezvládnu ta budu opakovat a opakovat a budu se dostávat do čím dál těích situací, aby mě to u konečně nakoplo a já začala "zvládat"
Například ten ílenec v autě můe být přítě mámou, který jinej ílenec přejede dítě
Není tady
Crabat napsal(a):
Co to tedy znamená, abych si názory těch, co mi BI občas poslali, mohl poopravit.
BI = bez ironie
Není tady
Jája napsal(a):
Jeňýku, tak mě naopak docela vyděsilo, e tu budu znova a znova a dokud to nezvládnu ta budu opakovat a opakovat a budu se dostávat do čím dál těích situací, aby mě to u konečně nakoplo a já začala "zvládat"
Například ten ílenec v autě můe být přítě mámou, který jinej ílenec přejede dítě
Já si to představuju tak nějak na střídačku, jeden ivot v pohodě a dalí zase pořádnej stresáček aby se to vyrovnalo.
Take kdy mě se teď celkově docela daří, tak jsem zvědavej co to bude za mazec přítě..........
Není tady
Jájo, nebůj! Právě tím, e si to uvědomí a mysl to zpracuje jako reálnou hodnotu, se to ji nestane. Nebo Tvé celkové ladění se tím změní. Začne uvaovat v jiných intencích a proto se to ji nestane! Tohle je vývoj. S celým svým duchovním aspektem. Ale dokud si to neuvědomí, nepřipustí takovou "Nebetyčnou Blbost!", do té doby to právě pořád hrozí. Jasný?..
Není tady
jetě není vem dnům konec Jeňýku
teda já mám spí představu, e v kadém ivotě řeím něco jiného a někdy to vypadá snadněji ne jindy... no a kdy nesplnim to, co jsem si naplánovala - tak holt reparát
teda já to asi píu, tak nějak hodně zjednodueně, snaim se o tom nějak moc nepřemejlet - zdá se mi to potom nějaký těký
Není tady
Ahá.., bez ironie! Tak teď to teprve dává smysl.
Někdy jsem zkrátka úplně "BI" (bez inteligence).
Kdy pouiji Tvoji, tedy tu lepí verzi.
Není tady
Crabate - byl tam minulej čas (fakt pro mě to zjitění bylo dost straný) teď to nějak neřeim, snaim se ít co nejlépe, měnit svůj ivot, ale nestresuji se tím, kdy to nejde hned (co samo o sobě je u mě úasnej úspěch ) - jsem se jen pokouela vysvětlit, e naopak vědomí toho, e se budu vracet, je takové zavazující
Není tady
Jája napsal(a):
jetě není vem dnům konec Jeňýku
Jojo já tady podám hláení a se do těch sr..ek pořádně propadnu, zatim jetě balancuju.
Není tady
Tak to dělá dobře, Jájo.
Není tady
Crabat napsal(a):
Jendo, to já ale také nevím, já myslel e BI je běný idiot, take jsme to pochopili poměrně shodně.
Já myslela, e bisexuál ... to je vidět, na co myslím
Není tady
Heluka napsal(a):
Jeňýku,
no, fakt se mi taky nelíbí, e by tam Tebou jmenovaní mohli číhat na svou novou anci a pak nám to definitivně nandali.
Taky si nemyslím, e by lidem ukodilo vědomí, e mají mnoho ivotů před sebou i za sebou. e by to rozloilo společnost.
Třeba by nekradli tak rychle, něco by si nechali i na přítě .
Ne , myslím, e by právě proto neměli potřebu hromadit a nebo válcovat ostatní.
Protoe jestli je pravda, e jsme ili u vude a byli vemi monými typy lidí v různých barvách kůe, , za předpokladu,e si toho budou vichni vědomi, pak na co a s kým vést války, proč hromadit ,aby bylo víc, ne u sousedů......
Vechno by dostalo úplně jiný rozměr.
A k tomu ta telepatie, jako běná komunikace, ale to je hodně vzdálená budoucnost. ....
A moná přijde i zahradník, řekne, e projekt zvaný Člověk na planetě Zemi se nevyvedl, celou planetu znova překope a přeryje, obrátí ve vzhůru nohama,zlikviduje ve , co by mohlo znova vyrůst, přiveze ze vdáleného vesmírného světa jiné vzorky a jako kosmický Mičurin začne znova.
........nebo by v té jeskyni někteří byli dvakrát a na Tebe u nezbylo
A mi bude tak sto deset, přijde Bůh a zmáčkne RESET... Radostná vyhlídka, K. Plíhal
Upravil(a) Selima (10. 3. 2009 14:05)
Není tady
Skutečnost bude stejně daleko barvitějí, ne si umíme představit Třeba právě tahle krize bude pěkná zkouka pro nás vechny. To bude jetě pěkná sranda... jestli opravdu v Americe propuknou nepokoje, zavede se stanné právo, přiletí asteroid (jeden u přiletěl, ale těsně minul). Jestlipak je Obama ďábel sám ...
Není tady
Jekovy voči - říkám JASNĚ jekovy, tak neplést s Makovy .
Se hluboce omlouvám, nedolo mi, e zkratku, kterou tu před lety vymyslela tuím adra - ale to si nejsem jistá - kadý rozklíčuje jinak - BI, tedy bez ironie Tehdy vznikla v jakési diskuzi, kde chyběla mimika a gesta, tudí jsme ji kodifikovaly jako platnou a k textu vysvětlující, aby nedocházelo k omylům a mylným pochopením...a vono stejně joooo.
Pořád říkám, e tady se klidně člověk i rozkrájet a poloit na chleba můe, stejně je mu to kolikrát prdlajs platný
Jinak Jéńo díky za vysvětlení.
Pokud takhle chápe/nechápe inkarnaci, tak to pak je jasný. Chápu tvůj odpor.
Jene ono je to spí tak, jako v běném - tom jednom - ivotě.
Jak zaseje, tak sklidí Něco zvoře a tak si to vypije. Dá to do pořádku a pokud si nedá pozor a zase lápne vedle, tak zase spadne do toho...sakra jsem zapomněla, jak se tomu říká
Jsem toti "volaká rozvrkočená", bo sem se konečně odhodlala nahlásit ztrátu dokladů, byla jsem tam DVAKRÁT o hoi nebyli..... asi někde pomáhají a chrání, take já jdu zase hledat. By mě fakt zajímalo, kam jsem ten řidičák a ostaní doklady dala
Hele, to jsou přesně ty chvíle, kdy mne tve, e neumím čarovat! Stačilo by čáááry mááááry fuk a bylo by
Není tady
KALIK napsal(a):
Skutečnost bude stejně daleko barvitějí, ne si umíme představit Třeba právě tahle krize bude pěkná zkouka pro nás vechny. To bude jetě pěkná sranda... jestli opravdu v Americe propuknou nepokoje, zavede se stanné právo, přiletí asteroid (jeden u přiletěl, ale těsně minul). Jestlipak je Obama ďábel sám ...
Těsně? Jsem se smála, kdy uvedli tu vzdálenost, e prý těsně. Těsně je u mě těsně, třeba tak 10 metrů bych jetě brala, pokud se jedná o Zemi.
Jsem tuto debatu moc nečtu, jen jsem chtěla podotknout, e Obama mě nějak hluboce zajímá, zatím nevím jak. Ale čtyřky jsou jasné. Je mi hodně blízký. A je 44. prezident a já jsem se narodila 4.4. a on přijede na návtěvu do Česka zřejmě na mé narozky. Zajímavé. Jsem zvědavá, co se z toho vyklube.
Nějak se mě hluboce dotýká.
Pan, nehledej, chvilku v klidu počkej. Kdo nehledá, najde. Aspoň mně se to vdy osvědčuje.