Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 6. 3. 2009 8:34

truthseeker
♥------

Re: Jiří Mašek - o transformaci světa

Moj nazor je, ze weby s anonymnymi diskusiami by nemali zaniknut. Narazam na aktivitu serveru novinky.cz. Zasa na druhej strane ak je clovek identifikovany menom a priezviskom dava to diskusii istu uroven, pretoze si nedovoli povedat hocijaku sprostost. Lenze niekedy anonymita pride vhod napriklad ak clovek nechce byt vyhodeny z prace za svoje nazory lebo aj take veci sa stavaju. Ale davat tretotriednym strankam osud.cz akusi exkluzivnu atmosferu je podla mna absolutne nechutne.

Upravil(a) truthseeker (6. 3. 2009 8:35)

Není tady

#77 6. 3. 2009 8:42

truthseeker
♥------

Nehovoriac o tom, ze to co robi pan Masek, je vyssi stupen exkluzivity, lebo povoli diskusiu len platiacim clenom.

Není tady

#78 6. 3. 2009 10:24

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Pandorraa napsal(a):

Jeňýku,
proti dikusím na téma "tamní výplody" já samozřejmě nic nemám. Mně se jen nelíbí diskuse = domněnky a fabulace sklouzávající do pomluv a osočování někoho, kdo se nemůže bránit.

Jinak deštník "jemijasno" je bomba, konečně by mi nezmoknul jezevec winkbig_smile

Čoveče když ale holt ty "výplody" jsou dost zásadně spojený přímo s tímhle pánem. Já samozřejmě chci věřit a pevně v to doufám, že jediným účelem je prostý ekonomický prospěch a v tom mu i celkem fandim.
Bohužel jsem tam ale už zaznamenal jisté náznaky které vedou k domněnkám podobným tomu co napsal "truthseeker": "Mozno si buduje okolo seba nejaku sektu, ved izolovat ludi od inych nazorov je ten prvy krok vo vymyvani mozgu." Já to ale zatim svádím na svoji bujarou fantazii a doufám že to jen zas vidim zbytečně horší než to vypadá. wink

O jezevce se starej, a tady mají ty tvoje fanynky zase o čem psát až se naskytne nějaký to výživný téma..... a ono se určitě zase něco najde. Teď mám takovej dojem že se holky někam schovaly a doplňujou munici. big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#79 6. 3. 2009 12:37

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýk napsal(a):

Bohužel jsem tam ale už zaznamenal jisté náznaky které vedou k domněnkám podobným tomu co napsal "truthseeker": "Mozno si buduje okolo seba nejaku sektu, ved izolovat ludi od inych nazorov je ten prvy krok vo vymyvani mozgu." Já to ale zatim svádím na svoji bujarou fantazii a doufám že to jen zas vidim zbytečně horší než to vypadá. wink

No taky doufám, že je to jen tvoje bujará fantazie, protože raději nemyslet, že bys do toho zapojil svůj zářný intelekt roll
Já si naopak myslím,že kecy o sektách trousí hlavně ti, kteří nemají dost sebedůvěry a zdravého rozumu na to, aby si ten mozek vymýt sami nenechali. Pak si halt myslí i o druhých, že jsou stejně hloupí jako oni sami stolt

Jeňýk napsal(a):

O jezevce se starej, a tady mají ty tvoje fanynky zase o čem psát až se naskytne nějaký to výživný téma..... a ono se určitě zase něco najde.

No tak o tom nepochybuj smile Moje slunce halt září jasnou září jako hvězda jasná, tak proč se/si nepřihřát polívčičku, že?
Já su holka hodná, od světýlka neodháním toho, komu je zima, anč sám zářit ještě neumí smile

Jeňýk napsal(a):

Teď mám takovej dojem že se holky někam schovaly a doplňujou munici. big_smile

Chceš odkaz? Ale budeš zklamán, žádná munice, jen obyč brebentění a holčičí "te a tééé" wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#80 6. 3. 2009 13:25

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Teď mám takovej dojem že se holky někam schovaly a doplňujou munici. big_smile

Chceš odkaz? Ale budeš zklamán, žádná munice, jen obyč brebentění a holčičí "te a tééé" wink

Že by mi něco uniklo? Hm..... divné. big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#81 6. 3. 2009 20:08

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Jeňo,
když už jsi tady zmínil moje jméno ,mám potřebu reagovat.
Je úsměvné, jak silně si mě spojuješ s neposlušnými letadly  dumbom , ale přivedl jsi mou pozornost po dlouhé době k tomuto tématu.
Po nebi koukám denně , ne kvůli chemtrailsu, prostě při venčení moc dalších činností nezbývá.(exkrementy sbírám- to je zas prý Tvoje polívčička)
Uvědomuji si, že letecký provoz je zcela jistě stejný jako dřív a považ, viditelné  stopy někam vymizely. Žeby se kondenzační páry chovaly jinak, než loni? Fakt zajímavé, ale třeba mi to někdo jednou vysvětlí, abych to pochopila i já a hlavně uvěřila, že jediné vysvětlení jsou opravdu jen ty páry. smile
Taky pozoruji pravidelné přílety obrovského hejna havranů, kteří se s velkým křikem   , téměř nachlup v 5:45 vrací do města z nocoviště. A se stejnou pravidelností se kolem 15. hod houfují k odletu do nocoviště za městem.
Naši havrani odlétají na zimu do Francie a v tutéž dobu přilétají přezimovat u nás  havrani z Polska  a dál, někteří až od Uralu.  To jen pro zajímavost tillfreds

Upravil(a) Heluška (6. 3. 2009 20:09)

Není tady

#82 6. 3. 2009 21:07

Haffka
♥------

Docela zábavná je diskuze na Osudu.cz pod novým článkem o V.Klausovi na černém pozadí.J.Mašek dostává nafrak-trochu to přehnal.

Není tady

#83 8. 3. 2009 12:14

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Pan Mašek je pro mě zatím záhadou. Každopádně své diskuze nezvládá a přechází proti kritice do protiútoku a to místy dost nešastně. Můžeme to přikládat tomu, že buď ví víc než my a snaží se svoji urputností podpořit svoje vidění světa, nebo opravdu nesnese kritiku. Kritiku ovšem bere za osobní napadání, což je krajně nešastné. Možná že je natolik napojen na duchovno, že přestává být soudný. Nevím. Každopádně jeho jednostranná skladba a cílení článků mi vadí. Samý negativismus, katastrofy, děsy... Pozitivna se mu nedostává. Energeticky to na mě působí zhoubným dojmem místo aby mě to posilovalo jako třeba tady, kde si lidé pomáhají a snaží si myslet pozitivně smile

Uvidíme dále smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#84 9. 3. 2009 9:21

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Jeňýčku, v pátek jsem si chtěla koupit Meduňku, ale paní mi omylem podstrčila Medium. Hele, to musíš mít! Jen jsem si časopis doma otevřela, hned jsem si na tebe vzpomněla. stolt První článek (na dvě stránky) je o tom, jak Třetí říše sídlí na Marsu a chystá se na útok. Další dva články pro tebe nezáživné, pak si to začal číst pes a nechal mi jen útržky informací. big_smile Ale ten první stál za to a určitě tam takových bude víc. smile
Doufám, že mou invenci naležitě oceňuješ. smile

Upravil(a) Hani (9. 3. 2009 9:22)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#85 9. 3. 2009 9:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Teda hani! Moje kočky "sežrat" takovýhle informace, začnu se bát o jejich Psychééé.
Ty jsi ale nezodpovědná panička sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#86 9. 3. 2009 9:58

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hani napsal(a):

Jeňýčku, v pátek jsem si chtěla koupit Meduňku, ale paní mi omylem podstrčila Medium. Hele, to musíš mít! Jen jsem si časopis doma otevřela, hned jsem si na tebe vzpomněla. stolt První článek (na dvě stránky) je o tom, jak Třetí říše sídlí na Marsu a chystá se na útok. Další dva články pro tebe nezáživné, pak si to začal číst pes a nechal mi jen útržky informací. big_smile Ale ten první stál za to a určitě tam takových bude víc. smile
Doufám, že mou invenci naležitě oceňuješ. smile

Hm, tak Medium teda fakt neznám. To bude asi tím že já, coby spořínek, tyhle záležitosti lovím především na internetu.
Tak říkᚠTřetí říše na Marsu? Musim mrknout na Osud jestli už tam není velkej titulek. wink
Pokud je to ale pravda tak by to potom znamenalo že prvního vyslance této Třetí říše tady již máme. Kdo že to říkal že se klidně spojí s Marany? http://www.youtube.com/watch?v=U2ouQQTH … re=related

P.S. Na Osudu zatím ticho, teda kromě zrušených diskusí a hollywoodském filmu o chemtrails. Tak jsem zatím klidnej neb je vše jako obvykle. lol

Upravil(a) Jeňýk (9. 3. 2009 10:03)

Není tady

#87 9. 3. 2009 10:14

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Youtube si můžu pustit až doma. Ale teď si vzpomínám, že ten článek byl citace z knihy. Že jsi to ty, zjistím ti odpo název a pisatele. wink

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#88 9. 3. 2009 10:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

Youtube si můžu pustit až doma. Ale teď si vzpomínám, že ten článek byl citace z knihy. Že jsi to ty, zjistím ti odpo název a pisatele. wink

Tak zatím jen malá vzpomínka ... http://www.volebnifakta.cz/img/humor/humor-127.jpg

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#89 9. 3. 2009 12:49

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jelikož Jiří Mašek zrušil diskuze, požádal jsem o zrušení registrace. Je to svým způsobem dost kontroverzní web a diskuze byly jednoznačně přínosné. Teď nastala názorová jednolitost, což mi nesedí. Zlatej Babinet smile Aspoň si uchovám zdravý rozum a optimismus smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#90 9. 3. 2009 14:44

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

KALIK napsal(a):

Teď nastala názorová jednolitost, což mi nesedí.

No a o tu "názorovou jednolitost" přece jde...... nesnadnější cestou k tomu pak je článeček na téma "to jsou moje stránky a vy my tady do toho nemáte co kecat." cool

Jooo kdysi za mlada jsem se taky nemalou měrou zasloužil o dočasné zrušení diskusí na několika fórech jako např. KSM nebo Národní odpor.
Né že bych to chtěl srovnávat ale prostě mě to tak nějak samo napadne, zvl᚝ když to tady napíše člověk kterej měl na Osudu placenou registraci.
Mě to naštěstí nestálo ani korunu a ještě jsem se docela dobře pobavil, ona totiž ty rudé a hnědé chlapce spojuje naprostá absence smyslu pro humor a ironii. Jsou to povětšinou takový "borci" kteří umějí hlásat jen to, co se na nějakých srazech naučili a běda jak jim tu jejich víru někdo nabourává. wink

Upravil(a) Jeňýk (9. 3. 2009 14:45)

Není tady

#91 9. 3. 2009 17:42

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já tam nebyl asi půl měsíce a články byly občas přínosné, ale některé mi prostě nešly dohromady se zdravým rozumem. Každopádně kritiku silně nezvládá. Každopádně jsem ctil jeho rozhodnutí diskuze zrušit, a už z jakéhokoliv důvodu, a radši jsem odešel. Ty články na mě působily dost depresivně, tak budu mít teď pokoj big_smile

Tím nechci říci, že Mašek nemá co říci, ale jaksi to podává svým osobitým způsobem, který mi nesedí. Vždycky jsem z jeho webu odcházel jak zpráskanej (negativismem). Vysávalo mě to... Asi ještě nejsem na tom správným levelu smile

Není tady

#92 9. 3. 2009 17:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kalik na duchovnu va já se zhroutím yikes
teda kaliku nic ve zlým, jen tě tady vidím poprvé a jsem z toho trochu mimo ... a pak, že už mě nic nepřekvapí vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#93 9. 3. 2009 18:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš, za to mi to stálo big_smile

Není tady

#94 9. 3. 2009 18:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A ja som sa rúcala z Ppavvly na Duchovnu...lol a šla som sa mrknú, čo sa jej na Maškovi tak páči... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#95 9. 3. 2009 18:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

No vidíš, za to mi to stálo big_smile

big_smilestorstark

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#96 9. 3. 2009 18:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

A ja som sa rúcala z Ppavvly na Duchovnu...lol a šla som sa mrknú, čo sa jej na Maškovi tak páči... wink

Seli, já sem chodím čumákovat pořád, co se tady děje a o čem je řeč, jen se nezapojuju, páč oproti holkám  vím kulový big_smile jsem jen takový tichý pozorovatel visslatonguebig_smile

Není tady

#97 9. 3. 2009 20:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak niečo podobné ako ja... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#98 9. 3. 2009 20:29

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Hani, Medium si kupuju pravidelně a ten článek jsem četla. Není první na toto téma, ale
fakt je to zajímavé, dnes už je možné asi všechno, protože  velká většina lidí ví opravdu prd a pravdy se nejde domáknout snadno. pokud vůbec.stolt
Názor skeptika  Jeňýka mě taky zajímá. stolt
Tož Jeňo, obětuj asi 25 Kč, nevím, jestli bych to uměla naskenovat, o mé Pc gramotnosti už jsem tu psala,
ale napíšu to, co chtěla psát Hani. autor :Gilbert Sternhoff,
                                                        kniha : Budoucnost začala už dávno

Není tady

#99 9. 3. 2009 21:37

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Heluška napsal(a):

Tož Jeňo, obětuj asi 25 Kč,

Jojo edice NEJvětší záhady světa, znááám..... tam vycházejí samý lahůdky jako např. http://www.knihycz.cz/neviditelna-moc-t … vi--P12908
25Káčé za podobné časopisy je pro mě ale příliš drahéééé wink

Heluško ty vážně připouštítš možnost existence Třetí říše na Marsu? To mi fakt nepovidej......... roll

PPavlaa napsal(a):

kalik na duchovnu va

no bóóóóóže, počkej až já vlítnu na Sexuologický a rozeberu tam dopodrobna svůj pohlavní život od mládí až doteď, s výhledem do budoucnosti.......... to teprvá bude změna. lol

Upravil(a) Jeňýk (9. 3. 2009 21:41)

Není tady

#100 9. 3. 2009 22:48

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Já Ti člověče vážně nevím, ale můžeš na 100 péro jistě vědět, že to je opravdu jen fantasmagorie.?
To bych Ti tu jistotu byla schopna i závidět. Ale mně Ti se  Jeňýku, žije hezky s vědomím,  že prostor pro člověka by mohl být  tak neomezený.

Já zapoměla, že si umíš vygůůglit kde  co i bez 25. káčé. tummenupp

Při představě, že mám jen tento život a pak prostě nic..... najednou jsem měla pocit, že mám děsně těsnou kůži na těle.
Ne ne, ráda si budu dál věřit věcem , které nelze nahmatat a ihned ověřit, změřit, zdokumentovat.
Snažím se nepodléhat vlivům jiných,třeba pana Maška ,.... nemusím být všude první a všechno pochopit hned, ale ráda si udržím názor i proti nevěřícím Tomášům, kteří mé názory neberou.
Je prima, že  každý máme svůj pohled a můžeme se od sebe něco nového naučit.

A je prima, že sem chodíš a občas prudíš se svou skepsí ... a perlíš bezva humorem a jasným úsudkem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí