6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moj nazor je, ze weby s anonymnymi diskusiami by nemali zaniknut. Narazam na aktivitu serveru novinky.cz. Zasa na druhej strane ak je clovek identifikovany menom a priezviskom dava to diskusii istu uroven, pretoze si nedovoli povedat hocijaku sprostost. Lenze niekedy anonymita pride vhod napriklad ak clovek nechce byt vyhodeny z prace za svoje nazory lebo aj take veci sa stavaju. Ale davat tretotriednym strankam osud.cz akusi exkluzivnu atmosferu je podla mna absolutne nechutne.
Upravil(a) truthseeker (6. 3. 2009 8:35)
Není tady
Nehovoriac o tom, ze to co robi pan Masek, je vyssi stupen exkluzivity, lebo povoli diskusiu len platiacim clenom.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jeňýku,
proti dikusím na téma "tamní výplody" já samozřejmě nic nemám. Mně se jen nelíbí diskuse = domněnky a fabulace sklouzávající do pomluv a osočování někoho, kdo se nemůe bránit.
Jinak detník "jemijasno" je bomba, konečně by mi nezmoknul jezevec
Čoveče kdy ale holt ty "výplody" jsou dost zásadně spojený přímo s tímhle pánem. Já samozřejmě chci věřit a pevně v to doufám, e jediným účelem je prostý ekonomický prospěch a v tom mu i celkem fandim.
Bohuel jsem tam ale u zaznamenal jisté náznaky které vedou k domněnkám podobným tomu co napsal "truthseeker": "Mozno si buduje okolo seba nejaku sektu, ved izolovat ludi od inych nazorov je ten prvy krok vo vymyvani mozgu." Já to ale zatim svádím na svoji bujarou fantazii a doufám e to jen zas vidim zbytečně horí ne to vypadá.
O jezevce se starej, a tady mají ty tvoje fanynky zase o čem psát a se naskytne nějaký to výivný téma..... a ono se určitě zase něco najde. Teď mám takovej dojem e se holky někam schovaly a doplňujou munici.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Bohuel jsem tam ale u zaznamenal jisté náznaky které vedou k domněnkám podobným tomu co napsal "truthseeker": "Mozno si buduje okolo seba nejaku sektu, ved izolovat ludi od inych nazorov je ten prvy krok vo vymyvani mozgu." Já to ale zatim svádím na svoji bujarou fantazii a doufám e to jen zas vidim zbytečně horí ne to vypadá.
No taky doufám, e je to jen tvoje bujará fantazie, protoe raději nemyslet, e bys do toho zapojil svůj zářný intelekt
Já si naopak myslím,e kecy o sektách trousí hlavně ti, kteří nemají dost sebedůvěry a zdravého rozumu na to, aby si ten mozek vymýt sami nenechali. Pak si halt myslí i o druhých, e jsou stejně hloupí jako oni sami
Jeňýk napsal(a):
O jezevce se starej, a tady mají ty tvoje fanynky zase o čem psát a se naskytne nějaký to výivný téma..... a ono se určitě zase něco najde.
No tak o tom nepochybuj Moje slunce halt září jasnou září jako hvězda jasná, tak proč se/si nepřihřát polívčičku, e?
Já su holka hodná, od světýlka neodháním toho, komu je zima, anč sám zářit jetě neumí
Jeňýk napsal(a):
Teď mám takovej dojem e se holky někam schovaly a doplňujou munici.
Chce odkaz? Ale bude zklamán, ádná munice, jen obyč brebentění a holčičí "te a tééé"
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Teď mám takovej dojem e se holky někam schovaly a doplňujou munici.
Chce odkaz? Ale bude zklamán, ádná munice, jen obyč brebentění a holčičí "te a tééé"
e by mi něco uniklo? Hm..... divné.
Není tady
Jeňo,
kdy u jsi tady zmínil moje jméno ,mám potřebu reagovat.
Je úsměvné, jak silně si mě spojuje s neposlunými letadly , ale přivedl jsi mou pozornost po dlouhé době k tomuto tématu.
Po nebi koukám denně , ne kvůli chemtrailsu, prostě při venčení moc dalích činností nezbývá.(exkrementy sbírám- to je zas prý Tvoje polívčička)
Uvědomuji si, e letecký provoz je zcela jistě stejný jako dřív a pova, viditelné stopy někam vymizely. eby se kondenzační páry chovaly jinak, ne loni? Fakt zajímavé, ale třeba mi to někdo jednou vysvětlí, abych to pochopila i já a hlavně uvěřila, e jediné vysvětlení jsou opravdu jen ty páry.
Taky pozoruji pravidelné přílety obrovského hejna havranů, kteří se s velkým křikem , téměř nachlup v 5:45 vrací do města z nocovitě. A se stejnou pravidelností se kolem 15. hod houfují k odletu do nocovitě za městem.
Nai havrani odlétají na zimu do Francie a v tuté dobu přilétají přezimovat u nás havrani z Polska a dál, někteří a od Uralu. To jen pro zajímavost
Upravil(a) Heluka (6. 3. 2009 20:09)
Není tady
Docela zábavná je diskuze na Osudu.cz pod novým článkem o V.Klausovi na černém pozadí.J.Maek dostává nafrak-trochu to přehnal.
Není tady
Pan Maek je pro mě zatím záhadou. Kadopádně své diskuze nezvládá a přechází proti kritice do protiútoku a to místy dost neastně. Můeme to přikládat tomu, e buď ví víc ne my a snaí se svoji urputností podpořit svoje vidění světa, nebo opravdu nesnese kritiku. Kritiku ovem bere za osobní napadání, co je krajně neastné. Moná e je natolik napojen na duchovno, e přestává být soudný. Nevím. Kadopádně jeho jednostranná skladba a cílení článků mi vadí. Samý negativismus, katastrofy, děsy... Pozitivna se mu nedostává. Energeticky to na mě působí zhoubným dojmem místo aby mě to posilovalo jako třeba tady, kde si lidé pomáhají a snaí si myslet pozitivně
Uvidíme dále
Není tady
Jeňýčku, v pátek jsem si chtěla koupit Meduňku, ale paní mi omylem podstrčila Medium. Hele, to musí mít! Jen jsem si časopis doma otevřela, hned jsem si na tebe vzpomněla. První článek (na dvě stránky) je o tom, jak Třetí říe sídlí na Marsu a chystá se na útok. Dalí dva články pro tebe nezáivné, pak si to začal číst pes a nechal mi jen útrky informací. Ale ten první stál za to a určitě tam takových bude víc.
Doufám, e mou invenci naleitě oceňuje.
Upravil(a) Hani (9. 3. 2009 9:22)
Není tady
Teda hani! Moje kočky "serat" takovýhle informace, začnu se bát o jejich Psychééé.
Ty jsi ale nezodpovědná panička
Není tady
Hani napsal(a):
Jeňýčku, v pátek jsem si chtěla koupit Meduňku, ale paní mi omylem podstrčila Medium. Hele, to musí mít! Jen jsem si časopis doma otevřela, hned jsem si na tebe vzpomněla. První článek (na dvě stránky) je o tom, jak Třetí říe sídlí na Marsu a chystá se na útok. Dalí dva články pro tebe nezáivné, pak si to začal číst pes a nechal mi jen útrky informací. Ale ten první stál za to a určitě tam takových bude víc.
Doufám, e mou invenci naleitě oceňuje.
Hm, tak Medium teda fakt neznám. To bude asi tím e já, coby spořínek, tyhle záleitosti lovím předevím na internetu.
Tak říká Třetí říe na Marsu? Musim mrknout na Osud jestli u tam není velkej titulek.
Pokud je to ale pravda tak by to potom znamenalo e prvního vyslance této Třetí říe tady ji máme. Kdo e to říkal e se klidně spojí s Marany? http://www.youtube.com/watch?v=U2ouQQTH … re=related
P.S. Na Osudu zatím ticho, teda kromě zruených diskusí a hollywoodském filmu o chemtrails. Tak jsem zatím klidnej neb je ve jako obvykle.
Upravil(a) Jeňýk (9. 3. 2009 10:03)
Není tady
Youtube si můu pustit a doma. Ale teď si vzpomínám, e ten článek byl citace z knihy. e jsi to ty, zjistím ti odpo název a pisatele.
Není tady
Hani napsal(a):
Youtube si můu pustit a doma. Ale teď si vzpomínám, e ten článek byl citace z knihy. e jsi to ty, zjistím ti odpo název a pisatele.
Tak zatím jen malá vzpomínka ...
Není tady
Jeliko Jiří Maek zruil diskuze, poádal jsem o zruení registrace. Je to svým způsobem dost kontroverzní web a diskuze byly jednoznačně přínosné. Teď nastala názorová jednolitost, co mi nesedí. Zlatej Babinet Aspoň si uchovám zdravý rozum a optimismus
Není tady
KALIK napsal(a):
Teď nastala názorová jednolitost, co mi nesedí.
No a o tu "názorovou jednolitost" přece jde...... nesnadnějí cestou k tomu pak je článeček na téma "to jsou moje stránky a vy my tady do toho nemáte co kecat."
Jooo kdysi za mlada jsem se taky nemalou měrou zaslouil o dočasné zruení diskusí na několika fórech jako např. KSM nebo Národní odpor.
Né e bych to chtěl srovnávat ale prostě mě to tak nějak samo napadne, zvlá kdy to tady napíe člověk kterej měl na Osudu placenou registraci.
Mě to natěstí nestálo ani korunu a jetě jsem se docela dobře pobavil, ona toti ty rudé a hnědé chlapce spojuje naprostá absence smyslu pro humor a ironii. Jsou to povětinou takový "borci" kteří umějí hlásat jen to, co se na nějakých srazech naučili a běda jak jim tu jejich víru někdo nabourává.
Upravil(a) Jeňýk (9. 3. 2009 14:45)
Není tady
Tak já tam nebyl asi půl měsíce a články byly občas přínosné, ale některé mi prostě nely dohromady se zdravým rozumem. Kadopádně kritiku silně nezvládá. Kadopádně jsem ctil jeho rozhodnutí diskuze zruit, a u z jakéhokoliv důvodu, a radi jsem odeel. Ty články na mě působily dost depresivně, tak budu mít teď pokoj
Tím nechci říci, e Maek nemá co říci, ale jaksi to podává svým osobitým způsobem, který mi nesedí. Vdycky jsem z jeho webu odcházel jak zpráskanej (negativismem). Vysávalo mě to... Asi jetě nejsem na tom správným levelu
Není tady
kalik na duchovnu já se zhroutím
teda kaliku nic ve zlým, jen tě tady vidím poprvé a jsem z toho trochu mimo ... a pak, e u mě nic nepřekvapí
Není tady
No vidí, za to mi to stálo
Není tady
A ja som sa rúcala z Ppavvly na Duchovnu... a la som sa mrknú, čo sa jej na Makovi tak páči...
Není tady
KALIK napsal(a):
No vidí, za to mi to stálo
Není tady
Selima napsal(a):
A ja som sa rúcala z Ppavvly na Duchovnu... a la som sa mrknú, čo sa jej na Makovi tak páči...
Seli, já sem chodím čumákovat pořád, co se tady děje a o čem je řeč, jen se nezapojuju, páč oproti holkám vím kulový jsem jen takový tichý pozorovatel
Není tady
Tak niečo podobné ako ja...
Není tady
Hani, Medium si kupuju pravidelně a ten článek jsem četla. Není první na toto téma, ale
fakt je to zajímavé, dnes u je moné asi vechno, protoe velká větina lidí ví opravdu prd a pravdy se nejde domáknout snadno. pokud vůbec.
Názor skeptika Jeňýka mě taky zajímá.
To Jeňo, obětuj asi 25 Kč, nevím, jestli bych to uměla naskenovat, o mé Pc gramotnosti u jsem tu psala,
ale napíu to, co chtěla psát Hani. autor :Gilbert Sternhoff,
kniha : Budoucnost začala u dávno
Není tady
Heluka napsal(a):
To Jeňo, obětuj asi 25 Kč,
Jojo edice NEJvětí záhady světa, znááám..... tam vycházejí samý lahůdky jako např. http://www.knihycz.cz/neviditelna-moc-t … vi--P12908
25Káčé za podobné časopisy je pro mě ale příli drahéééé
Heluko ty váně připoutít monost existence Třetí říe na Marsu? To mi fakt nepovidej.........
PPavlaa napsal(a):
kalik na duchovnu
no bóóóóóe, počkej a já vlítnu na Sexuologický a rozeberu tam dopodrobna svůj pohlavní ivot od mládí a doteď, s výhledem do budoucnosti.......... to teprvá bude změna.
Upravil(a) Jeňýk (9. 3. 2009 21:41)
Není tady
Já Ti člověče váně nevím, ale můe na 100 péro jistě vědět, e to je opravdu jen fantasmagorie.?
To bych Ti tu jistotu byla schopna i závidět. Ale mně Ti se Jeňýku, ije hezky s vědomím, e prostor pro člověka by mohl být tak neomezený.
Já zapoměla, e si umí vygůůglit kde co i bez 25. káčé.
Při představě, e mám jen tento ivot a pak prostě nic..... najednou jsem měla pocit, e mám děsně těsnou kůi na těle.
Ne ne, ráda si budu dál věřit věcem , které nelze nahmatat a ihned ověřit, změřit, zdokumentovat.
Snaím se nepodléhat vlivům jiných,třeba pana Maka ,.... nemusím být vude první a vechno pochopit hned, ale ráda si udrím názor i proti nevěřícím Tomáům, kteří mé názory neberou.
Je prima, e kadý máme svůj pohled a můeme se od sebe něco nového naučit.
A je prima, e sem chodí a občas prudí se svou skepsí ... a perlí bezva humorem a jasným úsudkem.
Není tady