Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 1. 2009 20:29

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Jiří Mašek - o transformaci světa

Není tady

#2 16. 1. 2009 20:40

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jiří Mašek - o transformaci světa

dnes je to spíš o transformaci plynu,ne?

Není tady

#3 16. 1. 2009 20:59

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Bohužel, Mašek si sosne z netu nějakou zajímavou informaci, pověsí to na osud a nyný... sosnuté články z novinek.cz má zdarma, přeložené články z různojazyčných sítí má již zpoplatněné a ty, co sám vyprodukoval, nebo přejal z klubu má za ty stejné peníze.
Nehledě k tomu, nějakou dobu jsem mu počin osud.cz "sponzoroval" svým pravidelným polatkem. Ale ku škodě, působilo to na mě celou dobu čtení depresivně, smutně, kdo to čte, nebo četl, delší dobu, povšimne si jednoho faktu - ty stránky nemají JEDINNÉHO pozitivního článku.
Nyní to již nazývám AhA Bleskem v esoterice a přidružených planetárních pochodech.
Ale byl to určitý čas strávený na osudu, paralelně na matrix-2001.cz, který je jeho "bráška".
Jasně, to je můj pohled, který je na netu od minulého století, ale kdo otevře net poprvé dnes a pátrá na něm, samozřejmě že narazí na osud a matrisx a diví se, co se to všechno neděje a má dojem, že objevil ameriku.
Na druhou stranu je chválihodné, že Mašek nezahálí a něco dělá, tzo něco, co jej osobně buduje.,v tom mu fandím, stejně jako Chvátalovi.
Předpokládám, že jako autoři si uvědomují, že čtenářská obec si jejich megateorie a převzetiny vysvětlí po svém a nezaloží si je ve svém životě jako teze.
(to je pohled vodnáře na toto videjko s tématem spojené)

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#4 16. 1. 2009 22:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Martí - nechceš mi udělat inteligentní výcucek? rodna Když mně ten Mašek děsně připomněl Františka ringo čecha, kterýho fákt nemusím...a to jeho "je mi jasno" mě taky moc neinšpiruje k tomu, odposlouchat půl hodiny.... cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#5 16. 1. 2009 22:59

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Kazaline :-) Právě že jsem narazila na osud.cz a zatím jeden měsíc jsem přispěla. Koupila jsem si tu knížku, kterou napsal o r. 2012 a koncem roku jsem z toho měla véééélkou depku.
Ale některý jeho články jsou dobrý a pasují do mého pojetí světa...

Není tady

#6 17. 1. 2009 9:25

Vanda
Host

Já se tak potichu a opatrně přidávám k názoru, že chodit číst na osud.cz není moc příjemné. Dělá to na mne dojem, že je všechno jinak, všude spodní proudy, intriky skrytých sil, zkreslování nebo zatajování informací a podobně....komentování katastrof a neštěstí jako řízených... Nikde ani paprsek slunce do toho temna. Píšu jen o mém dojmu z veřejně přístupných článků na osudu, navíc jsem laik, neznalec...a teď zjišuju, že vlastně optimista big_smile, co tady a teď žije rád a hledí do budoucna s dětskou důvěrou.

#7 17. 1. 2009 18:03

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Jako malá holka jsem přemýšlela, jak budeme jezdit po silnicích, když je opravují nalitím nové vrstvy a viděla jsem v duchu, jak je ta sinice vysoká a auta z ní padají. Takový vrozený štíří pesimismus ,či co, kombinovaný se sklonem vytvářet katastrofické scénáře.
Vražedná kombinace, jak se pak můžu divit, že pan Mašek uká na moji notečku.
Možná se jen ráda děsím a bojím dumbom lol
Někde hluboko v sobě mám pochybnosti, že život v hmotné hojnosti, jaký většina lidí u nás žije, nemůže trvat věčně, že to jak si my lidé ubližujeme, musí mít hranice. Když je nenajdeme sami, udělá to nějaká síla za nás.......no , veselé to není, ale na druhé straně, kdyby můj pesimismus nebyl vyvážený  vírou v dobro, slušnost  a taky velkou dávkou dětské důvěřivosti, o které píše Vanda, asi bych už čichala kytičky z druhé strany, nebo jsem si  párkrát nepěkně naběhla a byla sražena na kolena i na huběnku. Možná mám tak silnou ochranu, že mi nakopala zadek, a přinutila vstát a jít dál. Pokaždé o něco moudřejší, poučenější.
Teď se budu trochu rouhat, když je mi ouzko, nebo když podléhám představám, které nám rýsuje Mašek, tak si pravím, že nic horšího, než umřít, se mi asi nestane a smrt je jen přerod do původního stavu mé duchovní podstaty. Tak čeho se bát?

Není tady

#8 17. 1. 2009 18:19

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Jsem potěšen, že s většinou z Vašich zde uvedených názorů se mohu s klidem ztotožnit... ovšem... na rozdíl od Kaze, protagonistovi Matrixu-2001 nefandím. To Jirka je pro ti němu opravdový formát...

Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#9 17. 1. 2009 18:27

Somaia
Host

Heluška napsal(a):

Teď se budu trochu rouhat, když je mi ouzko, nebo když podléhám představám, které nám rýsuje Mašek, tak si pravím, že nic horšího, než umřít, se mi asi nestane a smrt je jen přerod do původního stavu mé duchovní podstaty. Tak čeho se bát?

Heluško,stolt s tvým názorem  se ztotožňuji, to samé  mě napadne vždycky, když se setkám s různými teoriemi konspiračními a armagedonskými....
vyjma úvodu... nemyslím si , že je to  rouhání. Ten samý názor , co jsi teď tady vyslovila, řekl například řekl Ježíš Kristus... wink

Upravil(a) Somaia (17. 1. 2009 18:27)

#10 24. 1. 2009 23:01

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hm, moc pěkné.......zaujala mě především ta bující pneumatika....... pan Jiří očividně transformací příliš nestrádá a jeho ovečky ho velmi dobře vykrmují. Že by vstupenkou na Anos byl i pekáč buchtiček?

Jinak mě tenhle pán svejma stránkama a vystupováním na internetu připomíná takového, jistě všichni nějakého znáte, zm_rdíčka. Zm_rdíčka který s velkou chutí roznáší různé drby, pomluvy, hraje zásadně na všechny strany a snaží se stavět do role přítele všech. Nu a pak když se něco opravdu semele, tak radostně přihlíží, tleská se do stehen a hlasitě hýká "Já to říkal, já to říkal!"
Mezi jednu z hlavních vlastnosti těchto zm_rdíčků také patří úpo_rná snaha na sebe neustále strhávat pozornost a potřeba vetřít se do jakékoliv debaty na jakékoliv téma. Však taky stačí mrknout na rozsah stránek Osud.cz........... zkrátka odborník na vše a ještě více.
Koneckonců ani nemusíme chodit na Osud, stačí se porozhlédnout tady a člověku neunikne že i na tomhle fóru se tohle "zm_rdíčkování" pěstuje...... inu studentíci páně Maškových kursů nezahálejí.

Na internetu bohužel nelze uplatnit jediný účinný postup vůči těmto vlezlým a neodbytným zm_rdíčkům........ na vojně jsme mu říkali "deka".

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#11 24. 1. 2009 23:41

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Opět a zase nestačím zírat, jak Tě tenle nezajímavý člověk pobuřuje prezentací svých názorů.Šla jsem se podívat, čím úžasným se tentokrát prezentuješ Ty, a myslím, že takové poškozování zraku by mělo být trestné , jako úmyslné poškozování zdraví, nebo na toto nebezpečí tam není upozornění.
Tak jaký je rozdíl mezi Tvým postojem k nám ostatním? V čem jsi přínosnější, než Mašek?
Co nabízíš kromě té blbosti na webu?

Upravil(a) Heluška (24. 1. 2009 23:42)

Není tady

#12 25. 1. 2009 10:47

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Heluška napsal(a):

Opět a zase nestačím zírat, jak Tě tenle nezajímavý člověk pobuřuje prezentací svých názorů.Šla jsem se podívat, čím úžasným se tentokrát prezentuješ Ty, a myslím, že takové poškozování zraku by mělo být trestné , jako úmyslné poškozování zdraví, nebo na toto nebezpečí tam není upozornění.
Tak jaký je rozdíl mezi Tvým postojem k nám ostatním? V čem jsi přínosnější, než Mašek?
Co nabízíš kromě té blbosti na webu?

Heluško nenech se mýlit, mě tenhle pán rozhodně nepubuřuje, můj život nijak neovlivňuje. Jen jsem na něj napsal a budu psát své názory. On a jeho věrná družina se tady snaží prezentovat své vidění světa a já na to pouze reaguji.

Víš mě je docela líto lidí kteří mu žerou jeho choré výplody. Například poslední havárie letadla v New Yorku. Každý normální člověk pocítí radost že pilot manévr zvládnul a zachránil všechny cestující včetně posádky........... ovšem na Osudu si lze přečíst cosi o tom jak nejspíš je vše zase zcela jinak než je nám předkládáno médii. Samozřejmě nechybí několik řádků na téma jak dotyčný již delší dobu hlásá že budou padat letadla a jak opět dochází na jeho slova. Já jsem prostý člověk a na mě to holt působí že ten pán je obyčejný úchyl radující se z cizího neštěstí...... asi nejsem schopen pochopit hloubku jeho myšlenek.

Závěrem si dovolím vyslovit i svoji věštbu, schválně Heluško porovnej jestli se vyplní stejně jako ty pana Maška.
Na silnicích budou bourat auta a budou umírat lidé!!!!!!!!!
Zítra si povíme jaký jsem věštec, jo? wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#13 25. 1. 2009 11:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýku,
na to jak pilně studuješ Osud, bys už dávno měl vědět, že to, co tě nejvíc "pobuřuje", proti čemu nejvíc brojíš a bojuješ, to tě taky nejvíc ovlivňuje, protože to jsi ty sám. Tvoje vlastní nezpracované vlastnosti.
Jo a něříká to jen Jirka, něříkám to jen já, říká to i klasická vývojová psychologie smile

Z toho baneru dole jsi nejspíš nepříčetný, ale neber si to tak. Lidé jsou různí a každý za bludy považuje něco jiného. Nech jim svobodnou vůli, aby si podle informací, kterých je z obou stran víc než dost, sami vybrali.
Věř tomu, že ti, kteří jsou na stejné vlně jako ty, budou souhlasit s tebou. Nu a ty ani v podstatě přesvědčovat nemusíš.
Ty, kteří jsou jinde, prostě nepřesvědčíš. Možná rozesměješ, možná rozesmutníš, ale nepřesvědčíš.

Nu a ty, kteří se ZATÍM nerozhodli, ty svou agresivně opovržlivou nevědomostí jen odradíš a "naženeš" do tábora těch, jejichž hloubku myšlenek opravdu nejsi schopen pochopit. Prostě nejsi. A není to tvém IQ. Je to o tvém vlastním "úchyláctví" - tvoje materialistické netolerantní myšlení ti prostě nedovolí vůbec NAHLEDNOUT za obzor, natož něco, co je za ním, pochopit. BI.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#14 25. 1. 2009 11:28

Somaia
Host

stolt Jeňýku, nemá smysl znovu opakovat ,co tak brilantně zformulovala Pandora.
Jen znovu připomenu to, co mě první cvrnklo do nosu.... Sice  vehementně všude opakuješ , že tě  pan JM nepobuřuje, ale usilovně vytáhneš do boje, při jakékoliv sebemenší zámince. Tomu se musím opravdu smát.... kdyby to bylo tak , jak se snažíš všem dokazovat, tak si ho a jeho stránek ani nevšimneš..
A jestli chceš pořád dokola tvrdit , že tomu tak není, tak mi dej adresu a já ti pošlu učebnici psychologie pro začátečníky... wink
Jsou jevy, na kterých se shodnou psychologové napříč názorovým spektrem ,bez rozdílu... tohle je jedna ze základních teorií big_smile.

Jendo, Jendo... lhát se nemá ani sobě do kapsy....... lol

Upravil(a) Somaia (25. 1. 2009 11:28)

#15 25. 1. 2009 12:04

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dámy a není to náhodou spíš prostý zákon akce a reakce?
Tady se táhne "duch" tohoto pána, jeho stránek a jeho pohledu na svět napříč celým fórem. Proč tedy nenapsat zase jiný úhel pohledu na tvorbu páně Maška? Ano je to můj oblíbený terč, třeba proto že já jsem zase často oblíbeným terčem jeho fanoušků. big_smile

Pandorro víš co mě opravdu ale opravdu pobuřuje? Vlezlost, obyčejná vlezlost "některých" s tímto myšlenkovým směrem svázaných jedinců. Taková ta úpo_rná snaha na každý prd navázat nějakou tu velkou myšlenku aby bylo vidět jak jsou duševně na výši. wink
Teď se dopustím mírného řitního alpinismu když napíšu že ačkoliv ty tenhle myšlenkový směr taky reprezentuješ, tak s tebou vcelku často souhlasím. Takže ono to není o myšlenkách ale spíš o tom jak a kým jsou prezentovány.

Jo a ten banner mě nechává v klidu, mám zapnutý Ad-block takže ho nevidím......... i když samozřejmě tuším co na něm je. tongue

Není tady

#16 25. 1. 2009 12:46

Somaia
Host

Åsi chodíme oba na jiný Babinet...  nebo já tu žádné ničí duchy nevidím. wink
Mimoto jsem v minulosti četla, osobní názory Pandory na osobu, která ti tak leží v žaludku a  pamatuji si je.

Vlezlost, obyčejná vlezlost "některých" s tímto myšlenkovým směrem svázaných jedinců. prosím, místo zbytečných emotivních výlevů, nemohl bys být jednou konkrétní a ukázat mi na příkladu, kde konkrétně se někdo na Babinetu ( pravděpodobně na Duchovním wink ) projevuje takto vlezle? Opravdu by mě to upřímně zajímalo.

#17 25. 1. 2009 15:04

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hlavně žádná jména......... wink
Ne Somaio já samozřejmě nikoho jmenovat nebudu protože by mi obratem bylo vysvětleno jak šíleně se pletu.
Koneckonců třeba se i opravdu pletu........ mám k dispozici pouze internet a ten není vševědoucí, zatím. cool

Není tady

#18 25. 1. 2009 15:13

Somaia
Host

samozřejmě...
vzbouřené emoce projevuješ rychle a bez rozmyslu, ale s konkrétními argumenty jsi veeelmi opatrný.
přidej tu opatrnost do uzlíčku "emoce" , uber na druhé straně a uvidíš sám, že tím můžeš jen získat na věrohodnosti  wink

#19 25. 1. 2009 16:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýk napsal(a):

Dámy a není to náhodou spíš prostý zákon akce a reakce?
Tady se táhne "duch" tohoto pána, jeho stránek a jeho pohledu na svět napříč celým fórem. Proč tedy nenapsat zase jiný úhel pohledu na tvorbu páně Maška? Ano je to můj oblíbený terč, třeba proto že já jsem zase často oblíbeným terčem jeho fanoušků. big_smile

Pandorro víš co mě opravdu ale opravdu pobuřuje? Vlezlost, obyčejná vlezlost "některých" s tímto myšlenkovým směrem svázaných jedinců. Taková ta úpo_rná snaha na každý prd navázat nějakou tu velkou myšlenku aby bylo vidět jak jsou duševně na výši. wink
Teď se dopustím mírného řitního alpinismu když napíšu že ačkoliv ty tenhle myšlenkový směr taky reprezentuješ, tak s tebou vcelku často souhlasím. Takže ono to není o myšlenkách ale spíš o tom jak a kým jsou prezentovány.

Jo a ten banner mě nechává v klidu, mám zapnutý Ad-block takže ho nevidím......... i když samozřejmě tuším co na něm je. tongue

Samozřejmě, že je to prostý zákon akce a reakce. Co jiného by to taky mohlo být?
Tebe se něco dotkne, zareaguješ..... druhá strana ti to vrátí o "vrtuli" výš a ty udělᚠtotéž. Pak jsi ale lapený - chycený ve spirále, ze které lze jen vystoupit, nemůžeš ji přetlačit, ani potlačit, zničit, ani nic smile

Navíc ve tvém konání já vidím jen tu akci - ty konkretně útočíš na Jirku, to on, jeho osoba tě irituje, protože některé myšlenky, které on prezentuje, dovedeš přijmout a věřím, že v osobním rozhovoru by se leccos vyjasnilo.
A je to dost nefer, protože Jirka tu není, nemůže se bránit - jeho reakce chybí.... za to, co ty si na Osudu bereš osobně, cos nepochopil, čemu nerozumíš, za to on jako osoba JM skutečně nemůže.

Víš, dost mne rozesmála ta "pneumatika" a "buchtičky" od studentíků.
Všechno opravdu není tak, jak na první pohled vypadá a právě toto je přesně naopak. Jirkova maminka je skvělá kuchařka, moc ráda peče a tak Jirka na každý Anoss v neděli od maminky přiváží minimálně dva - tři druhy skvělých zákusků, ze kterých na něj osobně většinou žádný nezbyde smile
Je to už takový školní úzus, "bonbonek" na závěr víkendu, něco jako banám v čokoládě na mé školičce smile

Nu a jak kdo prezentuje svoji duchovní vyspělost? Víš, s tím nikdo nic nenadělá, než ten, kdo ji právě ptrezentuje... Myslím, že existují fáze,kterými si časem každý prostě projde.
A tou první je naprosté odmítání jakéhokoliv "duchovna" a hájení materialistických principů smile
Nu a některou další je ona medvědí služba - propagování duc-hovna....
Osobně si myslím, že nenásilná integrace duchovních principů do každodenního živta je tou úplně nejdůležitější etapou smile

Každý jsem prostě "někde" a všechny cesty vedou přece do Říma, no ni?

Není tady

#20 25. 1. 2009 20:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýk napsal(a):

Ó měl jsi pravdu, ó veliký věštče http://i.dama.cz/s/e381.gifhttp://i.dama.cz/s/e381.gifhttp://i.dama.cz/s/e381.gif

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#21 25. 1. 2009 21:34

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorro ale dyk o tom přece je diskuse že se na cosi reaguje.
Nevidím nic neférovýho na tom, když tady reaguju na veřejně přístupný stránky a člověka který se na internetu veřejně prezentuje. Navíc když mu tady Martinka založila samostatný diskusní vlákno a odkazy na jeho a jemu příbuzné stránky jsou mi předkládány téměř v každé diskusi. To bychom se přece např. v politice nemohli bavit o nikom kdo tady není a že třeba panu Rathovi to tam s Petrem100 pěkně nakládáme. cool
Mimochodem jsem si všimnul že nick "jm" tady založený už také je. wink

Ta moje větička o "pneumatice" samozřejmě neřešila odkud a kde bere pan Mašek svoji blahobytnou vizáž. Spíš to měla být tak nějak narážka na to, že já si teda představuju člověka zmítaného zemskou transformací, práškovaného chemtrails, psychicky ovládaného mikrovlnýma zbraněma atd........... zcela jinak. wink

S tím že v osobním pohovoru by se leccos ujasnilo samozřejmě souhlasím. Všimni si že vždy zásadně vyslovuju svůj názor na jeho, i kohokoliv jiného, vystupování na internetu a nikde netvrdím že takový skutečně je anžto ho osobně neznám. Ty ho osobně znᚠtak holt víš že jsem se třeba zrovna v těch buchtičkách splet....... roll smile

Jo a pozooor, já neodmítám "jakékoliv" duchovno, to jseš vedle. Já odmítám to co si říká duchovno a je předkládáno na Osudu, jemu podobných stránkách a posléze jejich pilnýma čtenářema tady na Babinetu. smile

Míša Kulička napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Ó měl jsi pravdu, ó veliký věštče

Nojo čoveče, to jsem ti jel metrem a najednou vidím světlý bod na konci tunelu........uvědomil jsem si že jsem na konci své cesty za SVĚTLEM.......... pak se ozvalo cosi shůry "Zličín - konečná stanice, prosíme vystupte"......... já vystoupil a od té doby vím víc než ostatní. tongue
Doufám že to i Heluška uzná. wink

Není tady

#22 25. 1. 2009 21:55

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Jeňo, pozor na hlavu, aby se Ti náhodou nad ní neobjevila svatozář, až zase pojedeš metrem.
Ale to asi nehrozí, když mᚠnovou káru tillfreds

Není tady

#23 25. 1. 2009 22:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýk napsal(a):

Pandorro ale dyk o tom přece je diskuse že se na cosi reaguje.
Nevidím nic neférovýho na tom, když tady reaguju na veřejně přístupný stránky a člověka který se na internetu veřejně prezentuje.

Odpovím ti podrobně, protože si myslím, že v tomto případě to má smysl a neházím hrách na zeď:
osobně si myslím, že fér je reagovat na těch konkretních stránkách a ne úplně jinde, by je tam nick založen, což ale samo o sobě neznamená, že je pravidelně přítomen.
MYslím, že srovnáni s politickou scénou není přesné - jsi volič, jde bezprostředně o tebe, mᚠna to právo. Jirka a jeho servr tě ale nijak neovlivňuje, neohorožuje, o peníze a spaní nepřipravuje, pokud mu to ty sám svou závislostí na něm - je jedno jako přívrženec nebo odpůrce - nedovolíš.

Jeňýk napsal(a):

Navíc když mu tady Martinka založila samostatný diskusní vlákno a odkazy na jeho a jemu příbuzné stránky jsou mi předkládány téměř v každé diskusi..

V tom případě si myslím, že v duchu zákonu akce a reakce by bylo mnohem přirozenější, kdybys reagoval přímo na Martinku - ona je původcem bezprostřední akce.

Jeňýk napsal(a):

Ta moje větička o "pneumatice" samozřejmě neřešila odkud a kde bere pan Mašek svoji blahobytnou vizáž. Spíš to měla být tak nějak narážka na to, že já si teda představuju člověka zmítaného zemskou transformací, práškovaného chemtrails, psychicky ovládaného mikrovlnýma zbraněma atd........... zcela jinak. wink

Njn... ty představy a ta očekávání....

Jeňýk napsal(a):

S tím že v osobním pohovoru by se leccos ujasnilo samozřejmě souhlasím. Všimni si že vždy zásadně vyslovuju svůj názor na jeho, i kohokoliv jiného, vystupování na internetu a nikde netvrdím že takový skutečně je anžto ho osobně neznám. Ty ho osobně znᚠtak holt víš že jsem se třeba zrovna v těch buchtičkách splet....... roll smile

A nejen s těmi buchtičkami wink
Myslím, že zde nikdo nepochybuje o tom, že jsem člověk,který si nenechá vymývat mozek a má svůj vlastní názor. Za celé dva roky jsem se v Jirkově škole nesetkala se sebemenším náznakem fanatismu a snahy "nalít" někomu něco do hlavy násilím. Škola jen předkládá RŮZNÉ názory na svět, nabízí setkání s lidmi RŮZNÉHO smýšlení a filozofií.
Ani se žádným "uchyláctvím" jsem se tam nesetkala, nepočítám-li snahu lidem nabídnout něco jiného, než co se dozvědí na ČT nebo v MFDnes... To rozhodně úchylka od obecného úzu je smile

Jeňýk napsal(a):

Jo a pozooor, já neodmítám "jakékoliv" duchovno, to jseš vedle. Já odmítám to co si říká duchovno a je předkládáno na Osudu, jemu podobných stránkách a posléze jejich pilnýma čtenářema tady na Babinetu. smile

Tady potřebuji info - co ty osobně považuješ za "duchovno"?

Není tady

#24 25. 1. 2009 23:10

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

Odpovím ti podrobně, protože si myslím, že v tomto případě to má smysl a neházím hrách na zeď:
osobně si myslím, že fér je reagovat na těch konkretních stránkách a ne úplně jinde, by je tam nick založen, což ale samo o sobě neznamená, že je pravidelně přítomen.
MYslím, že srovnáni s politickou scénou není přesné - jsi volič, jde bezprostředně o tebe, mᚠna to právo. Jirka a jeho servr tě ale nijak neovlivňuje, neohorožuje, o peníze a spaní nepřipravuje, pokud mu to ty sám svou závislostí na něm - je jedno jako přívrženec nebo odpůrce - nedovolíš.

Pandorro na Osudu se reagovat ani diskutovat nedá, to přece víš. Kdyby tam ta možnost byla, tak jsem tam dávno registrovaný jako jsem býval i na jiných stránkách různých podivných spolků. big_smile

Pandorraa napsal(a):

Tady potřebuji info - co ty osobně považuješ za "duchovno"?

Duchovno, co jáá považuju za duchovno.......... krátce a stručně řečeno? Ono se to dá nějak formulovat? Takhle po internetu? roll
No podle mě nedá.........

Není tady

#25 26. 1. 2009 16:54

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jeňýku mě by taky moc zajímalo co si pod pojmem "duchovno" představuješ. Opravdu. ( bez ironie!)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí