18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
dnes je to spí o transformaci plynu,ne?
Není tady
Bohuel, Maek si sosne z netu nějakou zajímavou informaci, pověsí to na osud a nyný... sosnuté články z novinek.cz má zdarma, přeloené články z různojazyčných sítí má ji zpoplatněné a ty, co sám vyprodukoval, nebo přejal z klubu má za ty stejné peníze.
Nehledě k tomu, nějakou dobu jsem mu počin osud.cz "sponzoroval" svým pravidelným polatkem. Ale ku kodě, působilo to na mě celou dobu čtení depresivně, smutně, kdo to čte, nebo četl, delí dobu, povimne si jednoho faktu - ty stránky nemají JEDINNÉHO pozitivního článku.
Nyní to ji nazývám AhA Bleskem v esoterice a přidruených planetárních pochodech.
Ale byl to určitý čas strávený na osudu, paralelně na matrix-2001.cz, který je jeho "bráka".
Jasně, to je můj pohled, který je na netu od minulého století, ale kdo otevře net poprvé dnes a pátrá na něm, samozřejmě e narazí na osud a matrisx a diví se, co se to vechno neděje a má dojem, e objevil ameriku.
Na druhou stranu je chválihodné, e Maek nezahálí a něco dělá, tzo něco, co jej osobně buduje.,v tom mu fandím, stejně jako Chvátalovi.
Předpokládám, e jako autoři si uvědomují, e čtenářská obec si jejich megateorie a převzetiny vysvětlí po svém a nezaloí si je ve svém ivotě jako teze.
(to je pohled vodnáře na toto videjko s tématem spojené)
Není tady
Martí - nechce mi udělat inteligentní výcucek? Kdy mně ten Maek děsně připomněl Frantika ringo čecha, kterýho fákt nemusím...a to jeho "je mi jasno" mě taky moc neinpiruje k tomu, odposlouchat půl hodiny....
Není tady
Kazaline :-) Právě e jsem narazila na osud.cz a zatím jeden měsíc jsem přispěla. Koupila jsem si tu kníku, kterou napsal o r. 2012 a koncem roku jsem z toho měla véééélkou depku.
Ale některý jeho články jsou dobrý a pasují do mého pojetí světa...
Není tady
Já se tak potichu a opatrně přidávám k názoru, e chodit číst na osud.cz není moc příjemné. Dělá to na mne dojem, e je vechno jinak, vude spodní proudy, intriky skrytých sil, zkreslování nebo zatajování informací a podobně....komentování katastrof a netěstí jako řízených... Nikde ani paprsek slunce do toho temna. Píu jen o mém dojmu z veřejně přístupných článků na osudu, navíc jsem laik, neznalec...a teď zjiuju, e vlastně optimista , co tady a teď ije rád a hledí do budoucna s dětskou důvěrou.
Jako malá holka jsem přemýlela, jak budeme jezdit po silnicích, kdy je opravují nalitím nové vrstvy a viděla jsem v duchu, jak je ta sinice vysoká a auta z ní padají. Takový vrozený tíří pesimismus ,či co, kombinovaný se sklonem vytvářet katastrofické scénáře.
Vraedná kombinace, jak se pak můu divit, e pan Maek uká na moji notečku.
Moná se jen ráda děsím a bojím
Někde hluboko v sobě mám pochybnosti, e ivot v hmotné hojnosti, jaký větina lidí u nás ije, nemůe trvat věčně, e to jak si my lidé ubliujeme, musí mít hranice. Kdy je nenajdeme sami, udělá to nějaká síla za nás.......no , veselé to není, ale na druhé straně, kdyby můj pesimismus nebyl vyváený vírou v dobro, slunost a taky velkou dávkou dětské důvěřivosti, o které píe Vanda, asi bych u čichala kytičky z druhé strany, nebo jsem si párkrát nepěkně naběhla a byla sraena na kolena i na huběnku. Moná mám tak silnou ochranu, e mi nakopala zadek, a přinutila vstát a jít dál. Pokadé o něco moudřejí, poučenějí.
Teď se budu trochu rouhat, kdy je mi ouzko, nebo kdy podléhám představám, které nám rýsuje Maek, tak si pravím, e nic horího, ne umřít, se mi asi nestane a smrt je jen přerod do původního stavu mé duchovní podstaty. Tak čeho se bát?
Není tady
Jsem potěen, e s větinou z Vaich zde uvedených názorů se mohu s klidem ztotonit... ovem... na rozdíl od Kaze, protagonistovi Matrixu-2001 nefandím. To Jirka je pro ti němu opravdový formát...
Není tady
Heluka napsal(a):
Teď se budu trochu rouhat, kdy je mi ouzko, nebo kdy podléhám představám, které nám rýsuje Maek, tak si pravím, e nic horího, ne umřít, se mi asi nestane a smrt je jen přerod do původního stavu mé duchovní podstaty. Tak čeho se bát?
Heluko, s tvým názorem se ztotoňuji, to samé mě napadne vdycky, kdy se setkám s různými teoriemi konspiračními a armagedonskými....
vyjma úvodu... nemyslím si , e je to rouhání. Ten samý názor , co jsi teď tady vyslovila, řekl například řekl Jeí Kristus...
Upravil(a) Somaia (17. 1. 2009 18:27)
Hm, moc pěkné.......zaujala mě předevím ta bující pneumatika....... pan Jiří očividně transformací příli nestrádá a jeho ovečky ho velmi dobře vykrmují. e by vstupenkou na Anos byl i pekáč buchtiček?
Jinak mě tenhle pán svejma stránkama a vystupováním na internetu připomíná takového, jistě vichni nějakého znáte, zm_rdíčka. Zm_rdíčka který s velkou chutí roznáí různé drby, pomluvy, hraje zásadně na vechny strany a snaí se stavět do role přítele vech. Nu a pak kdy se něco opravdu semele, tak radostně přihlíí, tleská se do stehen a hlasitě hýká "Já to říkal, já to říkal!"
Mezi jednu z hlavních vlastnosti těchto zm_rdíčků také patří úpo_rná snaha na sebe neustále strhávat pozornost a potřeba vetřít se do jakékoliv debaty na jakékoliv téma. Vak taky stačí mrknout na rozsah stránek Osud.cz........... zkrátka odborník na ve a jetě více.
Koneckonců ani nemusíme chodit na Osud, stačí se porozhlédnout tady a člověku neunikne e i na tomhle fóru se tohle "zm_rdíčkování" pěstuje...... inu studentíci páně Makových kursů nezahálejí.
Na internetu bohuel nelze uplatnit jediný účinný postup vůči těmto vlezlým a neodbytným zm_rdíčkům........ na vojně jsme mu říkali "deka".
Není tady
Opět a zase nestačím zírat, jak Tě tenle nezajímavý člověk pobuřuje prezentací svých názorů.la jsem se podívat, čím úasným se tentokrát prezentuje Ty, a myslím, e takové pokozování zraku by mělo být trestné , jako úmyslné pokozování zdraví, nebo na toto nebezpečí tam není upozornění.
Tak jaký je rozdíl mezi Tvým postojem k nám ostatním? V čem jsi přínosnějí, ne Maek?
Co nabízí kromě té blbosti na webu?
Upravil(a) Heluka (24. 1. 2009 23:42)
Není tady
Heluka napsal(a):
Opět a zase nestačím zírat, jak Tě tenle nezajímavý člověk pobuřuje prezentací svých názorů.la jsem se podívat, čím úasným se tentokrát prezentuje Ty, a myslím, e takové pokozování zraku by mělo být trestné , jako úmyslné pokozování zdraví, nebo na toto nebezpečí tam není upozornění.
Tak jaký je rozdíl mezi Tvým postojem k nám ostatním? V čem jsi přínosnějí, ne Maek?
Co nabízí kromě té blbosti na webu?
Heluko nenech se mýlit, mě tenhle pán rozhodně nepubuřuje, můj ivot nijak neovlivňuje. Jen jsem na něj napsal a budu psát své názory. On a jeho věrná druina se tady snaí prezentovat své vidění světa a já na to pouze reaguji.
Ví mě je docela líto lidí kteří mu erou jeho choré výplody. Například poslední havárie letadla v New Yorku. Kadý normální člověk pocítí radost e pilot manévr zvládnul a zachránil vechny cestující včetně posádky........... ovem na Osudu si lze přečíst cosi o tom jak nejspí je ve zase zcela jinak ne je nám předkládáno médii. Samozřejmě nechybí několik řádků na téma jak dotyčný ji delí dobu hlásá e budou padat letadla a jak opět dochází na jeho slova. Já jsem prostý člověk a na mě to holt působí e ten pán je obyčejný úchyl radující se z cizího netěstí...... asi nejsem schopen pochopit hloubku jeho mylenek.
Závěrem si dovolím vyslovit i svoji větbu, schválně Heluko porovnej jestli se vyplní stejně jako ty pana Maka.
Na silnicích budou bourat auta a budou umírat lidé!!!!!!!!!
Zítra si povíme jaký jsem větec, jo?
Není tady
Jeňýku,
na to jak pilně studuje Osud, bys u dávno měl vědět, e to, co tě nejvíc "pobuřuje", proti čemu nejvíc brojí a bojuje, to tě taky nejvíc ovlivňuje, protoe to jsi ty sám. Tvoje vlastní nezpracované vlastnosti.
Jo a něříká to jen Jirka, něříkám to jen já, říká to i klasická vývojová psychologie
Z toho baneru dole jsi nejspí nepříčetný, ale neber si to tak. Lidé jsou různí a kadý za bludy povauje něco jiného. Nech jim svobodnou vůli, aby si podle informací, kterých je z obou stran víc ne dost, sami vybrali.
Věř tomu, e ti, kteří jsou na stejné vlně jako ty, budou souhlasit s tebou. Nu a ty ani v podstatě přesvědčovat nemusí.
Ty, kteří jsou jinde, prostě nepřesvědčí. Moná rozesměje, moná rozesmutní, ale nepřesvědčí.
Nu a ty, kteří se ZATÍM nerozhodli, ty svou agresivně opovrlivou nevědomostí jen odradí a "naene" do tábora těch, jejich hloubku mylenek opravdu nejsi schopen pochopit. Prostě nejsi. A není to tvém IQ. Je to o tvém vlastním "úchyláctví" - tvoje materialistické netolerantní mylení ti prostě nedovolí vůbec NAHLEDNOUT za obzor, nato něco, co je za ním, pochopit. BI.
Není tady
Jeňýku, nemá smysl znovu opakovat ,co tak brilantně zformulovala Pandora.
Jen znovu připomenu to, co mě první cvrnklo do nosu.... Sice vehementně vude opakuje , e tě pan JM nepobuřuje, ale usilovně vytáhne do boje, při jakékoliv sebemení zámince. Tomu se musím opravdu smát.... kdyby to bylo tak , jak se snaí vem dokazovat, tak si ho a jeho stránek ani nevimne..
A jestli chce pořád dokola tvrdit , e tomu tak není, tak mi dej adresu a já ti polu učebnici psychologie pro začátečníky...
Jsou jevy, na kterých se shodnou psychologové napříč názorovým spektrem ,bez rozdílu... tohle je jedna ze základních teorií .
Jendo, Jendo... lhát se nemá ani sobě do kapsy.......
Upravil(a) Somaia (25. 1. 2009 11:28)
Dámy a není to náhodou spí prostý zákon akce a reakce?
Tady se táhne "duch" tohoto pána, jeho stránek a jeho pohledu na svět napříč celým fórem. Proč tedy nenapsat zase jiný úhel pohledu na tvorbu páně Maka? Ano je to můj oblíbený terč, třeba proto e já jsem zase často oblíbeným terčem jeho fanouků.
Pandorro ví co mě opravdu ale opravdu pobuřuje? Vlezlost, obyčejná vlezlost "některých" s tímto mylenkovým směrem svázaných jedinců. Taková ta úpo_rná snaha na kadý prd navázat nějakou tu velkou mylenku aby bylo vidět jak jsou duevně na výi.
Teď se dopustím mírného řitního alpinismu kdy napíu e ačkoliv ty tenhle mylenkový směr taky reprezentuje, tak s tebou vcelku často souhlasím. Take ono to není o mylenkách ale spí o tom jak a kým jsou prezentovány.
Jo a ten banner mě nechává v klidu, mám zapnutý Ad-block take ho nevidím......... i kdy samozřejmě tuím co na něm je.
Není tady
Åsi chodíme oba na jiný Babinet... nebo já tu ádné ničí duchy nevidím.
Mimoto jsem v minulosti četla, osobní názory Pandory na osobu, která ti tak leí v aludku a pamatuji si je.
Vlezlost, obyčejná vlezlost "některých" s tímto mylenkovým směrem svázaných jedinců. prosím, místo zbytečných emotivních výlevů, nemohl bys být jednou konkrétní a ukázat mi na příkladu, kde konkrétně se někdo na Babinetu ( pravděpodobně na Duchovním ) projevuje takto vlezle? Opravdu by mě to upřímně zajímalo.
Hlavně ádná jména.........
Ne Somaio já samozřejmě nikoho jmenovat nebudu protoe by mi obratem bylo vysvětleno jak íleně se pletu.
Koneckonců třeba se i opravdu pletu........ mám k dispozici pouze internet a ten není vevědoucí, zatím.
Není tady
samozřejmě...
vzbouřené emoce projevuje rychle a bez rozmyslu, ale s konkrétními argumenty jsi veeelmi opatrný.
přidej tu opatrnost do uzlíčku "emoce" , uber na druhé straně a uvidí sám, e tím můe jen získat na věrohodnosti
Jeňýk napsal(a):
Dámy a není to náhodou spí prostý zákon akce a reakce?
Tady se táhne "duch" tohoto pána, jeho stránek a jeho pohledu na svět napříč celým fórem. Proč tedy nenapsat zase jiný úhel pohledu na tvorbu páně Maka? Ano je to můj oblíbený terč, třeba proto e já jsem zase často oblíbeným terčem jeho fanouků.
Pandorro ví co mě opravdu ale opravdu pobuřuje? Vlezlost, obyčejná vlezlost "některých" s tímto mylenkovým směrem svázaných jedinců. Taková ta úpo_rná snaha na kadý prd navázat nějakou tu velkou mylenku aby bylo vidět jak jsou duevně na výi.
Teď se dopustím mírného řitního alpinismu kdy napíu e ačkoliv ty tenhle mylenkový směr taky reprezentuje, tak s tebou vcelku často souhlasím. Take ono to není o mylenkách ale spí o tom jak a kým jsou prezentovány.
Jo a ten banner mě nechává v klidu, mám zapnutý Ad-block take ho nevidím......... i kdy samozřejmě tuím co na něm je.
Samozřejmě, e je to prostý zákon akce a reakce. Co jiného by to taky mohlo být?
Tebe se něco dotkne, zareaguje..... druhá strana ti to vrátí o "vrtuli" vý a ty udělá toté. Pak jsi ale lapený - chycený ve spirále, ze které lze jen vystoupit, nemůe ji přetlačit, ani potlačit, zničit, ani nic
Navíc ve tvém konání já vidím jen tu akci - ty konkretně útočí na Jirku, to on, jeho osoba tě irituje, protoe některé mylenky, které on prezentuje, dovede přijmout a věřím, e v osobním rozhovoru by se leccos vyjasnilo.
A je to dost nefer, protoe Jirka tu není, nemůe se bránit - jeho reakce chybí.... za to, co ty si na Osudu bere osobně, cos nepochopil, čemu nerozumí, za to on jako osoba JM skutečně nemůe.
Ví, dost mne rozesmála ta "pneumatika" a "buchtičky" od studentíků.
Vechno opravdu není tak, jak na první pohled vypadá a právě toto je přesně naopak. Jirkova maminka je skvělá kuchařka, moc ráda peče a tak Jirka na kadý Anoss v neděli od maminky přiváí minimálně dva - tři druhy skvělých zákusků, ze kterých na něj osobně větinou ádný nezbyde
Je to u takový kolní úzus, "bonbonek" na závěr víkendu, něco jako banám v čokoládě na mé količce
Nu a jak kdo prezentuje svoji duchovní vyspělost? Ví, s tím nikdo nic nenadělá, ne ten, kdo ji právě ptrezentuje... Myslím, e existují fáze,kterými si časem kadý prostě projde.
A tou první je naprosté odmítání jakéhokoliv "duchovna" a hájení materialistických principů
Nu a některou dalí je ona medvědí sluba - propagování duc-hovna....
Osobně si myslím, e nenásilná integrace duchovních principů do kadodenního ivta je tou úplně nejdůleitějí etapou
Kadý jsem prostě "někde" a vechny cesty vedou přece do Říma, no ni?
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Zítra si povíme jaký jsem větec, jo?
Ó měl jsi pravdu, ó veliký větče
Není tady
Pandorro ale dyk o tom přece je diskuse e se na cosi reaguje.
Nevidím nic neférovýho na tom, kdy tady reaguju na veřejně přístupný stránky a člověka který se na internetu veřejně prezentuje. Navíc kdy mu tady Martinka zaloila samostatný diskusní vlákno a odkazy na jeho a jemu příbuzné stránky jsou mi předkládány téměř v kadé diskusi. To bychom se přece např. v politice nemohli bavit o nikom kdo tady není a e třeba panu Rathovi to tam s Petrem100 pěkně nakládáme.
Mimochodem jsem si vimnul e nick "jm" tady zaloený u také je.
Ta moje větička o "pneumatice" samozřejmě neřeila odkud a kde bere pan Maek svoji blahobytnou vizá. Spí to měla být tak nějak naráka na to, e já si teda představuju člověka zmítaného zemskou transformací, prákovaného chemtrails, psychicky ovládaného mikrovlnýma zbraněma atd........... zcela jinak.
S tím e v osobním pohovoru by se leccos ujasnilo samozřejmě souhlasím. Vimni si e vdy zásadně vyslovuju svůj názor na jeho, i kohokoliv jiného, vystupování na internetu a nikde netvrdím e takový skutečně je anto ho osobně neznám. Ty ho osobně zná tak holt ví e jsem se třeba zrovna v těch buchtičkách splet.......
Jo a pozooor, já neodmítám "jakékoliv" duchovno, to jse vedle. Já odmítám to co si říká duchovno a je předkládáno na Osudu, jemu podobných stránkách a posléze jejich pilnýma čtenářema tady na Babinetu.
Mía Kulička napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Zítra si povíme jaký jsem větec, jo?Ó měl jsi pravdu, ó veliký větče
Nojo čoveče, to jsem ti jel metrem a najednou vidím světlý bod na konci tunelu........uvědomil jsem si e jsem na konci své cesty za SVĚTLEM.......... pak se ozvalo cosi shůry "Zličín - konečná stanice, prosíme vystupte"......... já vystoupil a od té doby vím víc ne ostatní.
Doufám e to i Heluka uzná.
Není tady
Jeňo, pozor na hlavu, aby se Ti náhodou nad ní neobjevila svatozář, a zase pojede metrem.
Ale to asi nehrozí, kdy má novou káru
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorro ale dyk o tom přece je diskuse e se na cosi reaguje.
Nevidím nic neférovýho na tom, kdy tady reaguju na veřejně přístupný stránky a člověka který se na internetu veřejně prezentuje.
Odpovím ti podrobně, protoe si myslím, e v tomto případě to má smysl a neházím hrách na zeď:
osobně si myslím, e fér je reagovat na těch konkretních stránkách a ne úplně jinde, by je tam nick zaloen, co ale samo o sobě neznamená, e je pravidelně přítomen.
MYslím, e srovnáni s politickou scénou není přesné - jsi volič, jde bezprostředně o tebe, má na to právo. Jirka a jeho servr tě ale nijak neovlivňuje, neohorouje, o peníze a spaní nepřipravuje, pokud mu to ty sám svou závislostí na něm - je jedno jako přívrenec nebo odpůrce - nedovolí.
Jeňýk napsal(a):
Navíc kdy mu tady Martinka zaloila samostatný diskusní vlákno a odkazy na jeho a jemu příbuzné stránky jsou mi předkládány téměř v kadé diskusi..
V tom případě si myslím, e v duchu zákonu akce a reakce by bylo mnohem přirozenějí, kdybys reagoval přímo na Martinku - ona je původcem bezprostřední akce.
Jeňýk napsal(a):
Ta moje větička o "pneumatice" samozřejmě neřeila odkud a kde bere pan Maek svoji blahobytnou vizá. Spí to měla být tak nějak naráka na to, e já si teda představuju člověka zmítaného zemskou transformací, prákovaného chemtrails, psychicky ovládaného mikrovlnýma zbraněma atd........... zcela jinak.
Njn... ty představy a ta očekávání....
Jeňýk napsal(a):
S tím e v osobním pohovoru by se leccos ujasnilo samozřejmě souhlasím. Vimni si e vdy zásadně vyslovuju svůj názor na jeho, i kohokoliv jiného, vystupování na internetu a nikde netvrdím e takový skutečně je anto ho osobně neznám. Ty ho osobně zná tak holt ví e jsem se třeba zrovna v těch buchtičkách splet.......
A nejen s těmi buchtičkami
Myslím, e zde nikdo nepochybuje o tom, e jsem člověk,který si nenechá vymývat mozek a má svůj vlastní názor. Za celé dva roky jsem se v Jirkově kole nesetkala se sebemením náznakem fanatismu a snahy "nalít" někomu něco do hlavy násilím. kola jen předkládá RŮZNÉ názory na svět, nabízí setkání s lidmi RŮZNÉHO smýlení a filozofií.
Ani se ádným "uchyláctvím" jsem se tam nesetkala, nepočítám-li snahu lidem nabídnout něco jiného, ne co se dozvědí na ČT nebo v MFDnes... To rozhodně úchylka od obecného úzu je
Jeňýk napsal(a):
Jo a pozooor, já neodmítám "jakékoliv" duchovno, to jse vedle. Já odmítám to co si říká duchovno a je předkládáno na Osudu, jemu podobných stránkách a posléze jejich pilnýma čtenářema tady na Babinetu.
Tady potřebuji info - co ty osobně povauje za "duchovno"?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Odpovím ti podrobně, protoe si myslím, e v tomto případě to má smysl a neházím hrách na zeď:
osobně si myslím, e fér je reagovat na těch konkretních stránkách a ne úplně jinde, by je tam nick zaloen, co ale samo o sobě neznamená, e je pravidelně přítomen.
MYslím, e srovnáni s politickou scénou není přesné - jsi volič, jde bezprostředně o tebe, má na to právo. Jirka a jeho servr tě ale nijak neovlivňuje, neohorouje, o peníze a spaní nepřipravuje, pokud mu to ty sám svou závislostí na něm - je jedno jako přívrenec nebo odpůrce - nedovolí.
Pandorro na Osudu se reagovat ani diskutovat nedá, to přece ví. Kdyby tam ta monost byla, tak jsem tam dávno registrovaný jako jsem býval i na jiných stránkách různých podivných spolků.
Pandorraa napsal(a):
Tady potřebuji info - co ty osobně povauje za "duchovno"?
Duchovno, co jáá povauju za duchovno.......... krátce a stručně řečeno? Ono se to dá nějak formulovat? Takhle po internetu?
No podle mě nedá.........
Není tady
Jeňýku mě by taky moc zajímalo co si pod pojmem "duchovno" představuje. Opravdu. ( bez ironie!)
Není tady