6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
časopis také doporučuji, velmi dobře se mi čte, jsou tam zajímavé články a novinky. Eviku: "to zní fajn, prolétla jsem na rychle obě kliniky a narazila jsem tam na několik doktorů, vzpomínáte si iu koho konkrétně jste byli?" Navtívila jsem MUDr. Páralovou, velmi příjemná mladá ena. Má mnoství zkuenosti i ze zahraničí.
Není tady
děkuji za doporučení doktorky. Z časopisu jsem překvapená, jetě jsem o něm neslyela, větinou jsem četla články v enských časopisech, kde je vechno moné, take se na něj určitě podívám.
Není tady
eviku napsal(a):
děkuji za doporučení doktorky. Z časopisu jsem překvapená, jetě jsem o něm neslyela, větinou jsem četla články v enských časopisech, kde je vechno moné, take se na něj určitě podívám.
nemá vůbec za co, já jsem se nějak zapomněla, myslela jsem si, e u jsem ti o ní psala
Není tady
I kdyby si zapomněla vdy by se nic nestalo, hledala jsem si informace o té druhé paní doktorce, tak to mám aspoň s kým porovnat. Obě vypadají být zkuené, bude se obtíné rozhodnout.
Není tady
podařilo se mi najít dalí diskuse, kde se hodně příspěvků týká právě estitckých klinik a jednotlivých doktorů. Napadá mi teď omlazení, tam je toho spousta. Je tam i celé vlákno o Mudr.. Páralové, která zde byla zmíněna. Má tam docela dobře ohlasy.
Není tady
Nedavno jsem byla ohedne totoho zakroku na konzultaci a nejspise do toho pujdu. Je to látka přirozená naemu tělu, zodpovědná za hydrataci kůe. Aplikace této látky je zcela bezpečná, nealergenní, bez vzniku pozdějích moných komplikací, z tohoto důvodu je v estetické medicíně natolik oblíbená. Dulezite je si vybrat odbornika.
Není tady
Já s tím mám taky jen dobrézkuenosti. Pomáhalo mi to na nadměrné pocení, nikdy ádné vedlejí účinky nebyly.
Není tady
RencaTupa napsal(a):
Já s tím mám taky jen dobrézkuenosti. Pomáhalo mi to na nadměrné pocení, nikdy ádné vedlejí účinky nebyly.
Teda musela jsem si to vygooglit, protoe jsem vůbec nevěděla, e se botox pouívá i proti nadměrnému pocení Jak dlouho tam ten botox vydrí? respektive jak často se na to musí chodit Nadměrné pocení mě docela trápí a u nevím co s tím, ani Driclor nezabírá Vím, e pro člověka je přirozené se potit, taky se nechci přestat potit úplně, jen by mi stačilo, kdyby se to trochu regulovalo.... a jestli to botox umí, tak jdu do toho
Upravil(a) Moderátorka (23. 3. 2015 8:30)
Není tady
Kamaradka mela tenhle problem taky, nic ji na poceni nezabiralo, kupovat si nejaky deodoranty nebo antiperspiranty byly jen vyhozeny peníze, tak si zasla na tohle a ma pokoj! A jsem za ni i rada zensky, opravdu se tim trapila a bylo na ni videt jak je nesva, kdyz v lete mela jit do spolecnosti.
Není tady
Uplne chapu co holka proziva. ja uz jsem si nasla salon kam v Praze pujdu, tak uz jen cekam az to budu mit za sebou a vazne se tesim.
Není tady
A jakou kliniku kde navstevujes? Ona byla nekde v Praze 4..
Není tady
Ahoj je tomu asi uz 2 tydny co jsem byla na tomto osetreni u pani Páralové v Praze a byla jsem velice spokojena.:-) Trapili me skvrny od slunicka na obliceji ale konecne jsme se jich zbavila..
Není tady
Ahoj zensky, na netu jsem si v jednom salonu nasla osetreni botulotoxinem, je to stejny zakrok jako je botox? A mate s timto někdo zkusenosti? Chtela bych se zbavit vrasek mezi ocima, delaji me opravdu starsi..:-(
Není tady
Kamaradce jsem to nedavno ukazovala na jedne strance, uz nevim jak to bylo, ale delala to pani Páralová, ke které si tam potom i zacla a mela to tam velice dobře popsany, jak to i probiha a tak.
Není tady
Ten miliardář v Eurojackpotu se jetě nepřihlásil? Já bych věděla, co s těma prachama dělat. No nic, určitě vyhraju mega v Milionové pouti Blesku. Ve čtvrtek je v Blesku otázka za milion.
Není tady
Jo dekuji, ja se po te pani podivam na netu a uvidim co se da delat, kazdopadne to uz musim zacit resit a to rychlo, je to vazne trapeni, ani nikam ven se mi chodit nechce ikdyz vim, pro mnohe to muze byt banalita, ale kdy zenu něco trapi
Není tady
Ja si myslim, ze v jejim pripade se nemas opravdu niceho bat, je vazne moc dobra, cetla jsem na netu dost na ni kladne ohlasy, dela to tam jetě jedna pani s ni, ale kadý si spise vychvaluje tu pani Páralovou :-)
Není tady
Je nějaký rozdíl mezi botoxem a těmahle nitěma vpíchlýma do kůe?
Není tady
Já potřebuji vyhladit mimické vrásky...ale slyela jsem, e ten botox, to má pouze dočasný efekt 3-4 měsíce
Není tady
A zcela váně - není lepí naučit se prostě stárnout a nechat to ve na přírodě?
Není tady
Já dostala tip na estetickou kliniku Dermastar v Praze. Máte někdo s nimi zkuenost? Chtěla bych si nechat odstranit vrásky.
Není tady
Zkuenost s nimi nemám, ale mám kolegyni, která u pár zákroků u nich absolvovala a je spokojená.
Není tady
Já na ně dostala taky tip, chtěla bych si nechat odstranit nějakou vrásku. Mám domluvenou konzultaci u MUDr. Páralové. Co mě potěilo je to zdrarma.
Není tady
Protoe jsem zvědavá, tak jsem si prola jejich www.dermastar.cz. Je moné u nich absolvovat mnoho zákroků. Mě by zajímalo odstranění mimických vrásek.
Není tady
milcina napsal(a):
Mě by zajímalo odstranění mimických vrásek.
Proč?
Není tady