6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
eviku napsal(a):
přemýlím nad otázkou, kdy je vhodné začít pouívat krémy proti vráskám, kdy jetě zaberou a udělají poadovaný účinek a naopak kdy je nej navtívit estetickou kliniku. Vrásky na čele máme vichni, ne kadému vak ofina sluí Je moné jít někam na konzultaci, a u je třeba zakročit jehlami nebo je jetě čas?
vichni vrásky na čele nemáme
Hele, Pavli, neprovokuj!!
Není tady
dobrá, dobrá, ZATÍM je tam jetě nemám
Není tady
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eviku napsal(a):
přemýlím nad otázkou, kdy je vhodné začít pouívat krémy proti vráskám, kdy jetě zaberou a udělají poadovaný účinek a naopak kdy je nej navtívit estetickou kliniku. Vrásky na čele máme vichni, ne kadému vak ofina sluí Je moné jít někam na konzultaci, a u je třeba zakročit jehlami nebo je jetě čas?
vichni vrásky na čele nemáme
Hele, Pavli, neprovokuj!!
tak to máte pak těstí nevím proč ale já docela vrásky mám a přitom se snaím o ple starat. I kdy jen obyčejným krémem no zítra se chystám koupit si krém proti vráskám, uvidíme jestli to k něčemu bude. Máte s nějakým krémem dobré zkuenosti? Krém který by váně pomohl?
Není tady
moná hodně krčí čelo
eviku, kdyby byly krémy, co vygumují vrásky, nechodily by baby na botox a plastiky a bůh ví, co jetě.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
moná hodně krčí čelo
eviku, kdyby byly krémy, co vygumují vrásky, nechodily by baby na botox a plastiky a bůh ví, co jetě.
grimasy udělají stranou kodu. To jsem si vimla na sobě. U ve kole jsem dělala ráda ksichty, a kamarádky takový neuměly, tak jsem je to dokonce učila!
Straně se jim to líbilo- hlavně vytahovat ret na jedné straně nahoru.
Přesně na té straně - při mírným úsměvu mám jednu jemnou vrásku navíc. A dalí oblíbené bylo hra s obočím, která se podepsala na čele.
Holky mladý - nedělejte grimasy
Není tady
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
moná hodně krčí čelo
eviku, kdyby byly krémy, co vygumují vrásky, nechodily by baby na botox a plastiky a bůh ví, co jetě.grimasy udělají stranou kodu. To jsem si vimla na sobě. U ve kole jsem dělala ráda ksichty, a kamarádky takový neuměly, tak jsem je to dokonce učila!
Přesně na té straně - při mírným úsměvu mám jednu jemnou vrásku navíc. A dalí oblíbené bylo hra s obočím, která se podepsala na čele.
Holky mladý - nedělejte grimasy
Jojo, maminka mi u v raném dětství říkala: Nemrač se! A teď mám mezi obočím dvě hluboké rýhy a vypadám neustále natvaně. U se mě několikrát cizí lidi zeptali: Paní, co se vám stalo? a já se přitom tvářila, dle mého, úplně normálně.
Není tady
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
moná hodně krčí čelo
eviku, kdyby byly krémy, co vygumují vrásky, nechodily by baby na botox a plastiky a bůh ví, co jetě.grimasy udělají stranou kodu. To jsem si vimla na sobě. U ve kole jsem dělala ráda ksichty, a kamarádky takový neuměly, tak jsem je to dokonce učila!
Holky mladý - nedělejte grimasyJojo, maminka mi u v raném dětství říkala: Nemrač se! A teď mám mezi obočím dvě hluboké rýhy a vypadám neustále natvaně. U se mě několikrát cizí lidi zeptali: Paní, co se vám stalo? a já se přitom tvářila, dle mého, úplně normálně.
Ano - to je ta netastná glabela. Ta mi vadila, taky jsem ji přesně měla, teda mám asi pořád - ale schovanou . Ta se dá natěstí dobře řeit.
Není tady
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Wikina napsal(a):
grimasy udělají stranou kodu. To jsem si vimla na sobě. U ve kole jsem dělala ráda ksichty, a kamarádky takový neuměly, tak jsem je to dokonce učila!
Holky mladý - nedělejte grimasyJojo, maminka mi u v raném dětství říkala: Nemrač se! A teď mám mezi obočím dvě hluboké rýhy a vypadám neustále natvaně. U se mě několikrát cizí lidi zeptali: Paní, co se vám stalo? a já se přitom tvářila, dle mého, úplně normálně.
Ano - to je ta netastná glabela. Ta mi vadila, taky jsem ji přesně měla, teda mám asi pořád - ale schovanou . Ta se dá natěstí dobře řeit.
take nemá smysl si nějaký kupovat? koda, e to tak nefunguje, e si nanese krém a je po vráskách. Já jsem se vdy jako malá mračila a asi si to vybírá svou daň. Vy nemáte ani jedna zkuenosti s botoxem? Jak se staráte o svou ple? Kremik? Mastičky? Masky?
Není tady
eviku napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Jojo, maminka mi u v raném dětství říkala: Nemrač se! A teď mám mezi obočím dvě hluboké rýhy a vypadám neustále natvaně. U se mě několikrát cizí lidi zeptali: Paní, co se vám stalo? a já se přitom tvářila, dle mého, úplně normálně.Ano - to je ta netastná glabela. Ta mi vadila, taky jsem ji přesně měla, teda mám asi pořád - ale schovanou . Ta se dá natěstí dobře řeit.
take nemá smysl si nějaký kupovat? koda, e to tak nefunguje, e si nanese krém a je po vráskách. Já jsem se vdy jako malá mračila a asi si to vybírá svou daň. Vy nemáte ani jedna zkuenosti s botoxem? Jak se staráte o svou ple? Kremik? Mastičky? Masky?
Ale jo, botox to spraví, je to ale tak 3 měs. záleitost, co je drahý pás. Lepí je výplň (HA)a příp. to podepřít botoxem, aby ten sval byl v klidu a nepracoval. Sice taky zaplatí, ale vydrí asi rok. Krémy , masky ok, ale na hydrataci pleti. Vrásky krém nevyřeí - alespoň takový neznám.
Není tady
eviku napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Jojo, maminka mi u v raném dětství říkala: Nemrač se! A teď mám mezi obočím dvě hluboké rýhy a vypadám neustále natvaně. U se mě několikrát cizí lidi zeptali: Paní, co se vám stalo? a já se přitom tvářila, dle mého, úplně normálně.Ano - to je ta netastná glabela. Ta mi vadila, taky jsem ji přesně měla, teda mám asi pořád - ale schovanou . Ta se dá natěstí dobře řeit.
S botoxem nemám zkuenost, s krémy jo: kdy u vrásky jsou, tak nepomůou. Moná jako prevence, ale ani tam neplatí - budu se mazat drahým krémem proti vráskám a ony se mi neudělají. Udělají, ale moná o nějaký ten rok později. I kdy to samozřejmě nikdo neví.
Není tady
eviku napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ivana napsal(a):
Zalezi na druhu pleti.Na suchou plet je dobry krem od Eucerin s cervenym vickem , stoji asi 250 Kc .Jinak rano a vecer vycistit pletovym mlekem a potom omyt vodou .Az potom nanaset krem . Masku si muzes vyrobit z domacich surovin .Ja mam plet sussi a tak si davam asi jednou tydne jako masku zakysanou smetanu . S peci to neprahanet . Predrazene kremy Te stejne vrasek nezbavi ,je to casto tahani penez z lidi
Není tady
Wikina napsal(a):
eviku napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ano - to je ta netastná glabela. Ta mi vadila, taky jsem ji přesně měla, teda mám asi pořád - ale schovanou . Ta se dá natěstí dobře řeit.take nemá smysl si nějaký kupovat? koda, e to tak nefunguje, e si nanese krém a je po vráskách. Já jsem se vdy jako malá mračila a asi si to vybírá svou daň. Vy nemáte ani jedna zkuenosti s botoxem? Jak se staráte o svou ple? Kremik? Mastičky? Masky?
Ale jo, botox to spraví, je to ale tak 3 měs. záleitost, co je drahý pás. Lepí je výplň (HA)a příp. to podepřít botoxem, aby ten sval byl v klidu a nepracoval. Sice taky zaplatí, ale vydrí asi rok. Krémy , masky ok, ale na hydrataci pleti. Vrásky krém nevyřeí - alespoň takový neznám.
a to se můe? Dát si výplň v kyselinou hyaluronovou a jetě botox? Není to u moc? Vrásek se zbavit chci, to jo ale nerada bych vypadala jako umělá panenka. Víte mi i poradit kam v Praze jít?
Není tady
eviku napsal(a):
Wikina napsal(a):
eviku napsal(a):
a to se můe? Dát si výplň v kyselinou hyaluronovou a jetě botox? Není to u moc? Vrásek se zbavit chci, to jo ale nerada bych vypadala jako umělá panenka. Víte mi i poradit kam v Praze jít?
Vypadat jako uměla panenka není cílem těchto úprav. V tv a časopisech ukazují jen ty eny, které to s botoxem a výplněmi přehnaly. Nikdy tam neukáí dobře udělanou úpravu. Take vichni si pak dají do souvislosti botox a Donatela (či M.Jackson). Dobře udělaná úprava není poznat. Nikdo neví co se ti stalo, ale vidí, e ti to nějak sluí.
Glabela - kdy ji vyplní kys hyalur., tak je jakoby vycpaná, ale ty svaly, které tu vrásku dělají, ty pracují dál. Proto mi doporučili to podepřít botoxem. Byla v podstatě nehybná jen ta část mezi obočím. Jinak vekerá mimika je zachována. Kdy by se botox nedal (co lze samozřejmě), tak tím jak ty svaly pracují, tak stále vlastně tu vrásku vytváří a myslím, e efekt výplně pak vydrí kratí dobu. U HA (vstřebatelná výplň)vydrí a rok.
Osobně mám zkuenost v Asklepionu Pha. Dobrou.
Upravil(a) Wikina (22. 1. 2014 10:23)
Není tady
Wikina napsal(a):
eviku napsal(a):
Wikina napsal(a):
Ale jo, botox to spraví, je to ale tak 3 měs. záleitost, co je drahý pás. Lepí je výplň (HA)a příp. to podepřít botoxem, aby ten sval byl v klidu a nepracoval. Sice taky zaplatí, ale vydrí asi rok. Krémy , masky ok, ale na hydrataci pleti. Vrásky krém nevyřeí - alespoň takový neznám.a to se můe? Dát si výplň v kyselinou hyaluronovou a jetě botox? Není to u moc? Vrásek se zbavit chci, to jo ale nerada bych vypadala jako umělá panenka. Víte mi i poradit kam v Praze jít?
Vypadat jako uměla panenka není cílem těchto úprav. V tv a časopisech ukazují jen ty eny, které to s botoxem a výplněmi přehnaly. Nikdy tam neukáí dobře udělanou úpravu. Take vichni si pak dají do souvislosti botox a Donatela (či M.Jackson). Dobře udělaná úprava není poznat. Nikdo neví co se ti stalo, ale vidí, e ti to nějak sluí.
Glabela - kdy ji vyplní kys hyalur., tak je jakoby vycpaná, ale ty svaly, které tu vrásku dělají, ty pracují dál. Proto mi doporučili to podepřít botoxem. Byla v podstatě nehybná jen ta část mezi obočím. Jinak vekerá mimika je zachována. Kdy by se botox nedal (co lze samozřejmě), tak tím jak ty svaly pracují, tak stále vlastně tu vrásku vytváří a myslím, e efekt výplně pak vydrí kratí dobu. U HA (vstřebatelná výplň)vydrí a rok.
Osobně mám zkuenost v Asklepionu Pha. Dobrou.
přesně jako říka Wikina, třeba se svěřit do rukou odborníka a nepřehánět to, ve s mírou. Já mám za sebou botox - vrásky mezi obočím a na čele, navtívila jsem kliniku dermastar v Praze. Botox vypadá přirozeně, take jsem velice spokojená a doufám, e vydrí co nejdéle.
Není tady
to zní fajn, prolétla jsem na rychle obě kliniky a narazila jsem tam na několik doktorů, vzpomínáte si i u koho konkrétně jste byli?
Není tady
eviku napsal(a):
to zní fajn, prolétla jsem na rychle obě kliniky a narazila jsem tam na několik doktorů, vzpomínáte si i u koho konkrétně jste byli?
Já byla u MUDr. Katariny Třískové z Asklepionu. Je to mladá krásná baba a má nádherné vlasy. to ti asi nepomůe...haha- ale tak si ji pamatuju. Tu mohu doporučit, klidně i řekne: ne to si nedávejte, to je zbytečné, to nepotřebujete...zatím zkuste tohle....atd. A to jsem teda nezaila nikde!
Glabela botox tam vyjde něco přes 3 tis. a ta výplň HA(to je dané určité mnoství, které ti vyjde i na dvakrát, mohou ti ho nechat v lednici)- kolem 7,8 tis Kč - zruba, přesně fakt nevím. Konzultace stojí 500, ale kdy si nechá udělat zákrok, tak je zdarma. Ona ti to ale vechno krásně vysvětlí a nechá vybrat.
Chtěla jsem zkusit salon Medela-derma Pha, viděla jsem reklamu na cenově velmi příznivou aplik. botoxu (od 1tis kč! za glabelu), ale doposud jsem se neodváila. Tu doporučit nemohu - nevím, neznám.
Není tady
Wikina napsal(a):
eviku napsal(a):
Já byla u MUDr. Katariny Třískové z Asklepionu. Je to mladá krásná baba a má nádherné vlasy. to ti asi nepomůe...haha- ale tak si ji pamatuju. Tu mohu doporučit, klidně i řekne: ne to si nedávejte, to je zbytečné, to nepotřebujete...zatím zkuste tohle....atd. A to jsem teda nezaila nikde!
Glabela botox tam vyjde něco přes 3 tis. a ta výplň HA(to je dané určité mnoství, které ti vyjde i na dvakrát, mohou ti ho nechat v lednici)- kolem 7,8 tis Kč - zruba, přesně fakt nevím. Konzultace stojí 500, ale kdy si nechá udělat zákrok, tak je zdarma. Ona ti to ale vechno krásně vysvětlí a nechá vybrat.
Chtěla jsem zkusit salon Medela-derma Pha, viděla jsem reklamu na cenově velmi příznivou aplik. botoxu (od 1tis kč! za glabelu), ale doposud jsem se neodváila. Tu doporučit nemohu - nevím, neznám.
hmm kdyby ten popis seděl na mě ... to by mě velmi potěilo: D také jsem se chtěla informovat koho navtívit, ale u tu nějaké jména padli, take si to vygooglim Wikina, ty vypadá tak e se do toho veho vyzná, na co jsou a co vlastně jsou mezonite?
Není tady
sedlklara napsal(a):
Wikina napsal(a):
eviku napsal(a):
Chtěla jsem zkusit salon Medela-derma Pha, viděla jsem reklamu na cenově velmi příznivou aplik. botoxu (od 1tis kč! za glabelu), ale doposud jsem se neodváila. Tu doporučit nemohu - nevím, neznám.hmm kdyby ten popis seděl na mě ... to by mě velmi potěilo: D také jsem se chtěla informovat koho navtívit, ale u tu nějaké jména padli, take si to vygooglim Wikina, ty vypadá tak e se do toho veho vyzná, na co jsou a co vlastně jsou mezonite?
mezonitě podporují tvorbu vlastního kolagenu. Je to vlastně nit v jehle, kterou ti píchnou např.. do čela, tváře, krku či ruce a pak jehlu vytáhnou, s tím e ta nit ti zůstane pod kůí. Cca po půl roce se rozpadne.
Není tady
Upravil(a) drahuna1972 (26. 1. 2014 21:18)
Není tady
drahuno bě s tou reklamou do prde.le.
Zasíráte vechny vlákna.
Není tady
drahuna ti chce poradit a ty ne a ne :-)))
Není tady
Wikina napsal(a):
drahuno bě s tou reklamou do prde.le.
Zasíráte vechny vlákna.
No odpuste, e jsem napsala na dva vlákna na dotaz krému. Aby Vám to netrhalo ily...vymazala jsem..
Není tady
dík za info, zní to trochu bolestivě nebo se mi to jen zdá? Mnohem příjemnějí zní pár vpichů jehlou s boxem či HA ... zkouela jsem hledat i videa na youtube, kvůli těm mezonitěm, či jak se to píe a tam to tedy bolestivě vypadalo. Nevím co si mám o tom myslet ...
Není tady
sedlklara napsal(a):
dík za info, zní to trochu bolestivě nebo se mi to jen zdá? Mnohem příjemnějí zní pár vpichů jehlou s boxem či HA ... zkouela jsem hledat i videa na youtube, kvůli těm mezonitěm, či jak se to píe a tam to tedy bolestivě vypadalo. Nevím co si mám o tom myslet ...
Kláro, já ti doporučuju koupit (kupovat) si časopis - měsíčník - Estetika - a tam jsem se přesně dočetla o vech nových monostech. O vech metodách včetně fotek. Mezonitě nejsou nic nového, mně se to třeba vůbec nelíbí. Povytahovat si hubu nitěma, který má zapíchlé v tvářích... Ale nevím, třeba to někomu pomohlo a je spokojen.
A ty informace v estetice jsou stále nové a nové.
Není tady
Wikina napsal(a):
sedlklara napsal(a):
Kláro, já ti doporučuju koupit (kupovat) si časopis - měsíčník - Estetika - a tam jsem se přesně dočetla o vech nových monostech. O vech metodách včetně fotek. Mezonitě nejsou nic nového, mně se to třeba vůbec nelíbí. Povytahovat si hubu nitěma, který má zapíchlé v tvářích... Ale nevím, třeba to někomu pomohlo a je spokojen.
A ty informace v estetice jsou stále nové a nové.
hmm super, dík za tip, hned zítra se půjdu na ten časopis podívat. Ta představa mít v obličeji nitě se nelíbí ani mně, brrrr, ale kadému podle jeho gusta ..
Není tady