Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 1. 2009 13:40

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Botox

Prosím Vás, kdo máte zkušenosti, napište...
Používá se (také) na vyhlazení drobnějších vrásek v obličeji. Může ale také (prý) pozměnit výraz v obličeji. Nevím přesně jak to funguje a jak to ve skutečnosti probíhá.
Psali, že se píchá snad 1x za 3měs, ale po častější aplikaci vydrží i rok atd....
Uveďte mi prosím info na pravou míru...děkuji

Není tady

#2 16. 1. 2009 14:07

Janicka01
♥------

Re: Botox

Ahoj, v podstate je to pravda. Moje mamka si to nechala pichnout a mirme se ji zmenila mimika. Po 3- 4 mesicich se to ale vstrebalo a byla na tom stejne, ne-li hur jako predtim. Je treba si uvedomit, ze kdyz s tim jednou zacnes, musis uz pokracovat porad a ze je to v podstate jed, coz se  pri dlouhodobem pouzivani musi nekde odrazit....

Není tady

#3 16. 1. 2009 14:46

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

No tak to mi stačí...dík smile

Není tady

#4 16. 1. 2009 15:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Wiki napsal(a):

Prosím Vás, kdo máte zkušenosti, napište...
Používá se (také) na vyhlazení drobnějších vrásek v obličeji. Může ale také (prý) pozměnit výraz v obličeji. Nevím přesně jak to funguje a jak to ve skutečnosti probíhá.
Psali, že se píchá snad 1x za 3měs, ale po častější aplikaci vydrží i rok atd....
Uveďte mi prosím info na pravou míru...děkuji

Chodím na dysport už dlouho a jsem spokojená tummenupp  , mám napíchnutou glabelu a "výraz " se mi nezměnil, jen nemám tu ošklivou vrásku tummenupp .

Není tady

#5 16. 1. 2009 16:09

Amysterya
♥♥♥----

Ahojky,byla jsem minulý týden taky na glabele a na čele a naprosté nadšení!!!

takže doufám ,že to nějakou tu chvilku vydrží - učinek a i to nadšení :-)

Není tady

#6 16. 1. 2009 16:18

Amysterya
♥♥♥----

jed to sice je,ale hodně naředěný ... účinkuje na nervosvalovou ploténku,ale po čase právěže dochází k obnovení činnosti....

myslím,že jsou mnohem větší škodliviny a návykové je na tom asi hlavně to,že je člověk s tím spokojený (jinak by asi kosmetický průmysl neměl takové tržby)

myslím,že z hlediska toxického účinku se není čeho bát a je to dobrá metoda v případě počínajících mimických vrásek,které nejsou hluboké a tudíž k jejich vyhlazení není zapotřebí radikálnějších zákroků

...mě k tomu přivedl hlavně můj zlozvyk se mračit a nešlo se mi ho zbavit....dělala se mi ta "naštvaná" svislá vráska mezi obočím a docela mi to vadilo že mám přísný obličej.... ted jsem spokojená :-)

Není tady

#7 16. 1. 2009 16:21

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Amysterya napsal(a):

Ahojky,byla jsem minulý týden taky na glabele a na čele a naprosté nadšení!!!

takže doufám ,že to nějakou tu chvilku vydrží - učinek a i to nadšení :-)

To víš, že vydrží tummenupp, čím déle budeš chodit, tím déle vydrží aplikace .

Není tady

#8 16. 1. 2009 16:48

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Glabela?
Dysport?
Lékař si sám určí co bude "napichovat" nebo přicházíte s konkretním návrhem?
V jakých cenových relacích?
Děkuji za informace

Není tady

#9 16. 1. 2009 17:58

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Glabela?
Dysport?
Lékař si sám určí co bude "napichovat" nebo přicházíte s konkretním návrhem?
V jakých cenových relacích?
Děkuji za informace

Glabela místo nad  obočím.
Botuloxin=dysport=botox.
Lékař aplikuje dysport do míst, která jako problémová určí pacient.
Já platím 40kč za jednotku.

Upravil(a) aprill (16. 1. 2009 17:59)

Není tady

#10 17. 1. 2009 16:34

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já mám napíchnuté vějířky kolem očí(už po čtvrté) a jsem naprosto spokojená, mimika je stále stejná

Není tady

#11 23. 1. 2009 12:40

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

To jsou příjemné zprávy. V mém okolí, vyjma pár podnikatelek nikdo "po ůpravách" není.

Zkusila bych to např. na čele, takové vodorovné vrásky, ale bojím se, že si něco "pokazím" nevratně. Je to oprávněná obava?

Četla jsem, že ty vrásky, které jsou vypnuté botoxem, tak pakliže už se "krčit" nemohou(při nějaké mimice) a místo nich se zvrásní jiné místo, které k tomu účelu nebylo uzpůsobeno a tudíž se vyskytne nová vráska a ta už není vůbec flexibilní, protože to nemá v popisu práce. byla taková náhradní. Vím, že to popisuju jako debílek, ale snad mi rozumíte, co jsem chtěla říct.
Souhlasíte z praxe s tímto argumentem?

Píšete cenu ja jednotku, ale nevím, kolik je třeba jednotek napíchat.
Řekněme příklad: 3vrásky na čele a vráska mezi obočím. Jak si to zhruba lékař (bo kdo) ocení? V průměru...

Není tady

#12 23. 1. 2009 12:43

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Wiki, nepřišlo by levnějc nechat si narůst ofinku? :-)

Není tady

#13 23. 1. 2009 15:27

Amysterya
♥♥♥----

Ofinka by asi přišla levněji :-)

Čelo a vráska mezi obočím mě přišly na  3500 Kč.

Ale jsem spokojená :-), i když ta cena je fakt pálka ....

Není tady

#14 23. 1. 2009 15:34

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Amysterya napsal(a):

Ofinka by asi přišla levněji :-)

Čelo a vráska mezi obočím mě přišly na  3500 Kč.

Ale jsem spokojená :-), i když ta cena je fakt pálka ....

Nepošleš fotku "před" a "po"?

Není tady

#15 23. 1. 2009 19:14

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

To jsou příjemné zprávy. V mém okolí, vyjma pár podnikatelek nikdo "po ůpravách" není.

Zkusila bych to např. na čele, takové vodorovné vrásky, ale bojím se, že si něco "pokazím" nevratně. Je to oprávněná obava?

Četla jsem, že ty vrásky, které jsou vypnuté botoxem, tak pakliže už se "krčit" nemohou(při nějaké mimice) a místo nich se zvrásní jiné místo, které k tomu účelu nebylo uzpůsobeno a tudíž se vyskytne nová vráska a ta už není vůbec flexibilní, protože to nemá v popisu práce. byla taková náhradní. Vím, že to popisuju jako debílek, ale snad mi rozumíte, co jsem chtěla říct.
Souhlasíte z praxe s tímto argumentem?

Píšete cenu ja jednotku, ale nevím, kolik je třeba jednotek napíchat.
Řekněme příklad: 3vrásky na čele a vráska mezi obočím. Jak si to zhruba lékař (bo kdo) ocení? V průměru...

Pokud se ti nebude líbit, tak si příště botox nenechᚠpíchnout. Aplikace vydrží tak 3-4 měsíce.

Ne, není to pravda, nic se mi jinde nekrčí lol

Mám napíchnutou jenom glabelu (vrásku) mezi obočím a měla jsem tuším 40 jednotek. Záleží na lékaři jak to ohodnocí - kolik jednotek potřebuješ.

Upravil(a) aprill (23. 1. 2009 19:14)

Není tady

#16 23. 1. 2009 21:27

Amysterya
♥♥♥----

fotku "před" a "po" jsem si nedělala - ale asi jsem měla big_smile

no ale nikdo nepoznal,že jsem na něčem byla :-)

jen kolegyně z práce mi řekla - tys vzala to nemračení fakt vážně a jde ti to  :-) (tak jí rozhodně nebudu povídat že je za tím botox a ne má silná vůle :-) :-) ) .....

Není tady

#17 28. 1. 2009 14:51

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já to mám taky z "ksichtů" - vypozorovala jsem i z kterého.... moc pěknej... nazdvihuju obočí. Mno.

Zkusím to, vždy o nic nejde. Pořád by mě to ponoukalo. Děkuju za rady a účast ..
Ještě se svěřit do dobrých rukou...jdu pátrat..

Není tady

#18 30. 1. 2009 19:52

martasek77
♥------

Ahojky vsem, chtela bych se podelit take o zkusenost s botoxem. Nechala jsem si ho aplikovat okolo oci a celo a jsem moc spokojena.
Doporucuji zajit do Myclinic v Panské ulici v Praze. Poradaji botoxove party, kde Vam lekarka poda prednasku a pote mate konzultaci zdarma a botox za super ceny. Podivejte se na stranky. S pozdravem marta

Není tady

#19 30. 1. 2009 19:56

martasek77
♥------

Ahojky vsem, chtela bych se take podelit a zkusenost s botoxem. Nechala jsem si ho aplikovat v okoli oci a do cela. Jsem moc spokojena. Doporucuji zajit do Myclinic v Panske ulici v Praze. Poradaji botoxove party, kde vam lekarka poda prednasku, pote mate konsultaci zdarma a botox za super ceny. Urcite se podivejte na stranky kliniky. A jsou tam moc mili. S pozdravem Marta:)

Není tady

#20 3. 2. 2009 16:59

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

martasek77 napsal(a):

Ahojky vsem, chtela bych se take podelit a zkusenost s botoxem. Nechala jsem si ho aplikovat v okoli oci a do cela. Jsem moc spokojena. Doporucuji zajit do Myclinic v Panske ulici v Praze. Poradaji botoxove party, kde vam lekarka poda prednasku, pote mate konsultaci zdarma a botox za super ceny. Urcite se podivejte na stranky kliniky. A jsou tam moc mili. S pozdravem Marta:)

děkuji za tip

Není tady

#21 26. 12. 2013 19:36

sandra19991
♥♥-----

ráda bych se podělila o své zkušenosti s botoxem, navštívila jsem před měsícem doktorku Páralovou v Praze, udělala mi čelo a vypadá to úžasně, přirozeně, vůbec to nebolelo a efekt byl okamžitý smile

Není tady

#22 13. 1. 2014 10:32

eviku
♥------

přemýšlím nad otázkou, kdy je vhodné začít používat krémy proti vráskám, kdy ještě zaberou a udělají požadovaný účinek a naopak kdy je nej navštívit estetickou kliniku. Vrásky na čele máme všichni, ne každému však ofina sluší smile Je možné jít někam na konzultaci, a už je třeba zakročit jehlami nebo je ještě čas?

Není tady

#23 13. 1. 2014 10:53

Wikina
♥♥♥♥♥--

sandra19991 napsal(a):

ráda bych se podělila o své zkušenosti s botoxem, navštívila jsem před měsícem doktorku Páralovou v Praze, udělala mi čelo a vypadá to úžasně, přirozeně, vůbec to nebolelo a efekt byl okamžitý smile

Sandro, můžeš napsat víc?

Není tady

#24 13. 1. 2014 10:58

Wikina
♥♥♥♥♥--

eviku napsal(a):

přemýšlím nad otázkou, kdy je vhodné začít používat krémy proti vráskám, kdy ještě zaberou a udělají požadovaný účinek a naopak kdy je nej navštívit estetickou kliniku. Vrásky na čele máme všichni, ne každému však ofina sluší smile Je možné jít někam na konzultaci, a už je třeba zakročit jehlami nebo je ještě čas?

Kolik je ti? Ty jsi 91 ročník? big_smile
Pokud ne...
Já kdybych byla chytřejší, tak jsem začla něco dělat po 30ce. Protože by se vrásky tolik neprohloubily - alespoň tolik jsme si odkývaly s doktorkou na konzultaci.. Ty krémy, ty si myslím,že by se měly užívat pořád, celý život. Kvůli hydrataci.

Není tady

#25 13. 1. 2014 20:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eviku napsal(a):

všichni vrásky na čele nemáme wink

Upravil(a) PPavlaa (13. 1. 2014 20:08)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí