6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím Vás, kdo máte zkuenosti, napite...
Pouívá se (také) na vyhlazení drobnějích vrásek v obličeji. Můe ale také (prý) pozměnit výraz v obličeji. Nevím přesně jak to funguje a jak to ve skutečnosti probíhá.
Psali, e se píchá snad 1x za 3měs, ale po častějí aplikaci vydrí i rok atd....
Uveďte mi prosím info na pravou míru...děkuji
Není tady
Ahoj, v podstate je to pravda. Moje mamka si to nechala pichnout a mirme se ji zmenila mimika. Po 3- 4 mesicich se to ale vstrebalo a byla na tom stejne, ne-li hur jako predtim. Je treba si uvedomit, ze kdyz s tim jednou zacnes, musis uz pokracovat porad a ze je to v podstate jed, coz se pri dlouhodobem pouzivani musi nekde odrazit....
Není tady
Wiki napsal(a):
Prosím Vás, kdo máte zkuenosti, napite...
Pouívá se (také) na vyhlazení drobnějích vrásek v obličeji. Můe ale také (prý) pozměnit výraz v obličeji. Nevím přesně jak to funguje a jak to ve skutečnosti probíhá.
Psali, e se píchá snad 1x za 3měs, ale po častějí aplikaci vydrí i rok atd....
Uveďte mi prosím info na pravou míru...děkuji
Chodím na dysport u dlouho a jsem spokojená , mám napíchnutou glabelu a "výraz " se mi nezměnil, jen nemám tu oklivou vrásku .
Není tady
Ahojky,byla jsem minulý týden taky na glabele a na čele a naprosté nadení!!!
take doufám ,e to nějakou tu chvilku vydrí - učinek a i to nadení :-)
Není tady
jed to sice je,ale hodně naředěný ... účinkuje na nervosvalovou ploténku,ale po čase právěe dochází k obnovení činnosti....
myslím,e jsou mnohem větí kodliviny a návykové je na tom asi hlavně to,e je člověk s tím spokojený (jinak by asi kosmetický průmysl neměl takové trby)
myslím,e z hlediska toxického účinku se není čeho bát a je to dobrá metoda v případě počínajících mimických vrásek,které nejsou hluboké a tudí k jejich vyhlazení není zapotřebí radikálnějích zákroků
...mě k tomu přivedl hlavně můj zlozvyk se mračit a nelo se mi ho zbavit....dělala se mi ta "natvaná" svislá vráska mezi obočím a docela mi to vadilo e mám přísný obličej.... ted jsem spokojená :-)
Není tady
Amysterya napsal(a):
Ahojky,byla jsem minulý týden taky na glabele a na čele a naprosté nadení!!!
take doufám ,e to nějakou tu chvilku vydrí - učinek a i to nadení :-)
To ví, e vydrí , čím déle bude chodit, tím déle vydrí aplikace .
Není tady
Glabela?
Dysport?
Lékař si sám určí co bude "napichovat" nebo přicházíte s konkretním návrhem?
V jakých cenových relacích?
Děkuji za informace
Není tady
Wiki napsal(a):
Glabela?
Dysport?
Lékař si sám určí co bude "napichovat" nebo přicházíte s konkretním návrhem?
V jakých cenových relacích?
Děkuji za informace
Glabela místo nad obočím.
Botuloxin=dysport=botox.
Lékař aplikuje dysport do míst, která jako problémová určí pacient.
Já platím 40kč za jednotku.
Upravil(a) aprill (16. 1. 2009 17:59)
Není tady
Já mám napíchnuté vějířky kolem očí(u po čtvrté) a jsem naprosto spokojená, mimika je stále stejná
Není tady
To jsou příjemné zprávy. V mém okolí, vyjma pár podnikatelek nikdo "po ůpravách" není.
Zkusila bych to např. na čele, takové vodorovné vrásky, ale bojím se, e si něco "pokazím" nevratně. Je to oprávněná obava?
Četla jsem, e ty vrásky, které jsou vypnuté botoxem, tak paklie u se "krčit" nemohou(při nějaké mimice) a místo nich se zvrásní jiné místo, které k tomu účelu nebylo uzpůsobeno a tudí se vyskytne nová vráska a ta u není vůbec flexibilní, protoe to nemá v popisu práce. byla taková náhradní. Vím, e to popisuju jako debílek, ale snad mi rozumíte, co jsem chtěla říct.
Souhlasíte z praxe s tímto argumentem?
Píete cenu ja jednotku, ale nevím, kolik je třeba jednotek napíchat.
Řekněme příklad: 3vrásky na čele a vráska mezi obočím. Jak si to zhruba lékař (bo kdo) ocení? V průměru...
Není tady
Wiki, nepřilo by levnějc nechat si narůst ofinku? :-)
Není tady
Ofinka by asi přila levněji :-)
Čelo a vráska mezi obočím mě přily na 3500 Kč.
Ale jsem spokojená :-), i kdy ta cena je fakt pálka ....
Není tady
Amysterya napsal(a):
Ofinka by asi přila levněji :-)
Čelo a vráska mezi obočím mě přily na 3500 Kč.
Ale jsem spokojená :-), i kdy ta cena je fakt pálka ....
Nepole fotku "před" a "po"?
Není tady
Wiki napsal(a):
To jsou příjemné zprávy. V mém okolí, vyjma pár podnikatelek nikdo "po ůpravách" není.
Zkusila bych to např. na čele, takové vodorovné vrásky, ale bojím se, e si něco "pokazím" nevratně. Je to oprávněná obava?
Četla jsem, e ty vrásky, které jsou vypnuté botoxem, tak paklie u se "krčit" nemohou(při nějaké mimice) a místo nich se zvrásní jiné místo, které k tomu účelu nebylo uzpůsobeno a tudí se vyskytne nová vráska a ta u není vůbec flexibilní, protoe to nemá v popisu práce. byla taková náhradní. Vím, e to popisuju jako debílek, ale snad mi rozumíte, co jsem chtěla říct.
Souhlasíte z praxe s tímto argumentem?
Píete cenu ja jednotku, ale nevím, kolik je třeba jednotek napíchat.
Řekněme příklad: 3vrásky na čele a vráska mezi obočím. Jak si to zhruba lékař (bo kdo) ocení? V průměru...
Pokud se ti nebude líbit, tak si přítě botox nenechá píchnout. Aplikace vydrí tak 3-4 měsíce.
Ne, není to pravda, nic se mi jinde nekrčí
Mám napíchnutou jenom glabelu (vrásku) mezi obočím a měla jsem tuím 40 jednotek. Záleí na lékaři jak to ohodnocí - kolik jednotek potřebuje.
Upravil(a) aprill (23. 1. 2009 19:14)
Není tady
fotku "před" a "po" jsem si nedělala - ale asi jsem měla
no ale nikdo nepoznal,e jsem na něčem byla :-)
jen kolegyně z práce mi řekla - tys vzala to nemračení fakt váně a jde ti to :-) (tak jí rozhodně nebudu povídat e je za tím botox a ne má silná vůle :-) :-) ) .....
Není tady
Já to mám taky z "ksichtů" - vypozorovala jsem i z kterého.... moc pěknej... nazdvihuju obočí. Mno.
Zkusím to, vdy o nic nejde. Pořád by mě to ponoukalo. Děkuju za rady a účast ..
Jetě se svěřit do dobrých rukou...jdu pátrat..
Není tady
Ahojky vsem, chtela bych se podelit take o zkusenost s botoxem. Nechala jsem si ho aplikovat okolo oci a celo a jsem moc spokojena.
Doporucuji zajit do Myclinic v Panské ulici v Praze. Poradaji botoxove party, kde Vam lekarka poda prednasku a pote mate konzultaci zdarma a botox za super ceny. Podivejte se na stranky. S pozdravem marta
Není tady
Ahojky vsem, chtela bych se take podelit a zkusenost s botoxem. Nechala jsem si ho aplikovat v okoli oci a do cela. Jsem moc spokojena. Doporucuji zajit do Myclinic v Panske ulici v Praze. Poradaji botoxove party, kde vam lekarka poda prednasku, pote mate konsultaci zdarma a botox za super ceny. Urcite se podivejte na stranky kliniky. A jsou tam moc mili. S pozdravem Marta:)
Není tady
martasek77 napsal(a):
Ahojky vsem, chtela bych se take podelit a zkusenost s botoxem. Nechala jsem si ho aplikovat v okoli oci a do cela. Jsem moc spokojena. Doporucuji zajit do Myclinic v Panske ulici v Praze. Poradaji botoxove party, kde vam lekarka poda prednasku, pote mate konsultaci zdarma a botox za super ceny. Urcite se podivejte na stranky kliniky. A jsou tam moc mili. S pozdravem Marta:)
děkuji za tip
Není tady
ráda bych se podělila o své zkuenosti s botoxem, navtívila jsem před měsícem doktorku Páralovou v Praze, udělala mi čelo a vypadá to úasně, přirozeně, vůbec to nebolelo a efekt byl okamitý
Není tady
přemýlím nad otázkou, kdy je vhodné začít pouívat krémy proti vráskám, kdy jetě zaberou a udělají poadovaný účinek a naopak kdy je nej navtívit estetickou kliniku. Vrásky na čele máme vichni, ne kadému vak ofina sluí Je moné jít někam na konzultaci, a u je třeba zakročit jehlami nebo je jetě čas?
Není tady
sandra19991 napsal(a):
ráda bych se podělila o své zkuenosti s botoxem, navtívila jsem před měsícem doktorku Páralovou v Praze, udělala mi čelo a vypadá to úasně, přirozeně, vůbec to nebolelo a efekt byl okamitý
Sandro, můe napsat víc?
Není tady
eviku napsal(a):
přemýlím nad otázkou, kdy je vhodné začít pouívat krémy proti vráskám, kdy jetě zaberou a udělají poadovaný účinek a naopak kdy je nej navtívit estetickou kliniku. Vrásky na čele máme vichni, ne kadému vak ofina sluí Je moné jít někam na konzultaci, a u je třeba zakročit jehlami nebo je jetě čas?
Kolik je ti? Ty jsi 91 ročník?
Pokud ne...
Já kdybych byla chytřejí, tak jsem začla něco dělat po 30ce. Protoe by se vrásky tolik neprohloubily - alespoň tolik jsme si odkývaly s doktorkou na konzultaci.. Ty krémy, ty si myslím,e by se měly uívat pořád, celý ivot. Kvůli hydrataci.
Není tady
eviku napsal(a):
vichni vrásky na čele nemáme
Upravil(a) PPavlaa (13. 1. 2014 20:08)
Není tady