29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Byla jsem na stejném místě - a pak i na opačném ... jak píše krevetka - což mi umožnilo chápat - ten první případ ... bez těch zkušeností to nejde - a bohužel jsou to zkušenosti nepřenosné ...
Klárka si na to musí dojít - nikdo nevíme - co on opravdu cítí ... Oni to vědí - proč se spolu nějakým způsobem drží.
Není tady
tempora napsal(a):
Já taky Klárce rozumím a moc.....
Já se jen snažím vyvarovat vidět někde něco, co tam prostě není a nebude. Jde mi to hrozně těžko, ale nikdy bych neměla odvahu říct, já vím, že mě stejně miluješ, i když červíček hlodá nebo je to EGO?
(
Já tomu rozumím a možná jsme s Ashou trochu ještě více zasely do Klárčina pochybností...protože máme obé zkušenosti a já jsem na jiné diskuzi zpětně napsala, že může ji milovat, ikdyž jí říká opak - pokud by byl tak nejistý sám sebou a přecitlivělý, jako jsem byla např. já, když jsem se takhle chovala....
To nikdo nemůže posoudit, jak to dotyčný má, jen jsem ji napsala, že je to má zkušenost a ono to tak může u něj být, ale nemusí.... To, že to nechá plynout, nesnaží se na nic tlačit, ale nenechá se ani využívat a omezovat, a stejně tak to nebude dělat jemu, by mohlo ukázat opravdu pravdu...když zatím tápe, jak on to vlastně má....
(ale já jsem v té době byla hodně emočně nestabilní a ten člověk by se se mnou jen trápil, to nepopírám...ale milovat jsem ho milovala, ale neuměla jsem se sama zatím ještě srovnat....takže jako možnost to vyloučit nemůžu - z vlastní zkušenosti)
Upravil(a) Račice dračice (19. 1. 2009 15:40)
Není tady
Nějak pořád o tom musím přemýšlet...Klárka podle mě doufá v konec jak z červené knihovny, drahý jednou ráno prozří a zjistí, že jí vlastně doopravdy miluje. Ve skutečnosti nejspíš přijde prsatá blondýna, která se s ním takhle patlat nebude a bude po včeličkách.
Není tady
Tiina napsal(a):
Nějak pořád o tom musím přemýšlet...Klárka podle mě doufá v konec jak z červené knihovny, drahý jednou ráno prozří a zjistí, že jí vlastně doopravdy miluje. Ve skutečnosti nejspíš přijde prsatá blondýna, která se s ním takhle patlat nebude a bude po včeličkách.
Ale jo, klidně to tak může být.... to nikdo nepopírá.....já lituji, že jsem tu napsala,že jsem někoho milovala, ale ze strahu z citové blízkosti, protože jsem byla sama v té době celkem v pytli, jsem to nikdy nepřiznala....ba dokonce jsem mu tvrdila opak
(Klárko, možná by bylo dobré, kdyby jsi na mou zkušenost zapomněla....a bude )
Upravil(a) Račice dračice (19. 1. 2009 15:43)
Není tady
Tiina napsal(a):
Přesně to se stalo mě
no prsa mám větší - ale blondýna sedí
Není tady
Asha napsal(a):
Tiina napsal(a):
Přesně to se stalo mě
![]()
![]()
no prsa mám větší - ale blondýna sedí
![]()
![]()
no přesně tak, tak nějak to vidím taky
ale samozřejmě je pravda, že my nevidíme a nemůžem vidět, co je mezi nimi dvěma, to opravdu nemůžeme posoudit. Akorát na tyhle konce prostě nevěřím, nestaly se mně a ani nikomu v mém okolí. Neznamená to ovšem, že neexistují. Klárce držím moc palce, i pro mě by bylo moc příjemné zjistit, že takové věci se dějí
Není tady
Tiina napsal(a):
hmm, nějak to pořád nechápu, co Klárce ten člověk tak úžasného dává, kromě velké porce trápení, ale asi tomu nerozumím. Naštěstí.
Tiino, co je podle Tebe trápení? Zažila jsem pětiapůlletý vztah s mužem, který mě nesmírně miloval, přede mnou nikdy žádnou a po mě následující asi tři roky taky žádnou - a dával mi to neustále najevo. A přesto to bylo peklo na zemi. Ze své vlastní zkušenosti můžu říct, že jen tato jediná kvalita obecně o kvalitě vztahu nic nevypovídá.
Není tady
Asha napsal(a):
Jo, jo - já ti rozumím.
P.s. jak víš, že se žádné ani nedotkl ???
Nevím, já ho pořád nehlídala:-) Dámy, já to tady měla už napsané, ale já Vám to prostě nemůžu napsat. Já ho totiž nechtěně totálně likvidovala, prostě jsem nemohla jinak, potřebovala jsem ho ve chvílích, které mu strašně ubližovaly... a já ho prostě potřebovala, jako nejbližšího člověka. Vím, že jsem se zachovala velmi nepěkně, ale já to prostě jinak neuměla... a když jsem se zklidnila, a on měl potřebu mi to pak "vrátit", chtěl, abych taky žárlila, tak nenašel žádný jiný důkaz-důvod než, že si píše s holkama po netu.
Není tady
tempora napsal(a):
Já taky Klárce rozumím a moc.....
Já se jen snažím vyvarovat vidět někde něco, co tam prostě není a nebude. Jde mi to hrozně těžko, ale nikdy bych neměla odvahu říct, já vím, že mě stejně miluješ, i když červíček hlodá nebo je to EGO?
Prostě já jdu radši od válu, protože zpětně jsem strašně ráda, že jsem si zachovala důstojnost, protože když tu ztratím (a že se mi to už stalo) to bolí daleko, daleko víc
Víš, temporo, já to právě měla vždycky naopak. Já totiž nikdy nic nikde neviděla a pak jsem se divila. Vlastně jsem nikdy nevěděla, že je třeba do mě někdo zamilovaný, a on si přitom myslel, že mi dává jasné signály a pak, když mi to řekl, nebo se začal chovat důvěrněji, pro mě to bylo jako blesk z čistého nebe... no v tomhle jsem slepá... já vím, souvisí to s vědomím vlastní hodnoty, to se musím taky učit.
Není tady
Tiina napsal(a):
Klarko jistě, že ne. On tě miloval, ty jsi byla nešťastná. Tenhle tě nemiluje a jsi nešťastná taky....
Tiino, ještě před pár dny bych to měla taky na této rovnici má mě rád - nemá mě rád. Je to totiž jasné, žřejmé a logické, na to já slyším, a to já i vidím - viz výše:-)) A taky mám milion tajně a podle mě marně doufajících kamarádek, některých i leta a proto mám v nich tak silně negativní příklad, že jsem to až do nedávna skutečně měla jen má dáti - dal a kdo nedal, tak sbohem a šáteček.
Jenže, jak psala Račice či Asha, já se prostě taky bojím a bojím se spousty věcí, a v tom mi ON pomáhá, tak jako mu pomáhám já jinak. Prostě jsme spolu tak nějak silnější a přitom - alespoň mě určitě - být pro sebe oporou není pro nás zase tak těžké. Já mám strašný strach ze závazků, z plánování budoucnosti, a ještě pořád nejsem zralá potkat někoho, kdo to má jasné a zřejmé... proto je pro mě lepší mít toho, s kým bychom se například vzájemně v tomto mohli pomalu dopředu posouvat... a nebo, kdo mě přesvědčí o tom, že se přestanu bát - i když třeba na základě negativních zkušeností. Čímž jsem v podstatě napsala resp. myslela to, co už tu psala Račice
Není tady
Tiina napsal(a):
Tiino, já jsem prsatá blondýna:-)
Není tady
Klárko - no tak to prostě nežeš a nech to plynout .... a uvidíš....
Není tady
Tiina napsal(a):
po žížalkách ...
Není tady
Tiina napsal(a):
A sakra, zrada...tak prsatá zrzka :-)).
to ne, on je úchylný na blondýny
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Tiina napsal(a):
A sakra, zrada...tak prsatá zrzka :-)).
to ne, on je úchylný na blondýny
Tak v tom případě to bude bruneta
Není tady