29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky všem,
potřebovala bych si ulevit na duši a něco vám ventilovat. Je mi 20 a mému příteli je 22. Kdysi ho chtěla jedna holka s kterou byl 1x na kafi a píše mu do dnes. Nedávno mu napsala, že si ji o něm zdál sen, že to byl divoký sen. Můj přítel mi to všechno říká. Ale já s toho moc dobrý pocit teda nemám. On ji však nechce, párkrát ji i odepsal a o tom mi řekl. Vím kdo to je a někdy mám sto chutí si to jít s ní vyřidit. Ale takhle se ponižovat nechci. Pak se můj přítel kouká skoro na všechny slečny co projdu a mě to pak zamrzí. Jako by mi tím říkal, hele ona má hezčí zadek než ty, ona je hezčí, přitom se mu líbím se vším všudy, jinak by se mnou asi nechodil, že. ale to zas tak velký problém není, spíš jak se vypořádat s tím prvním. Kdyby měl někdo nějaký názor, moc by se mi tím ulevilo. Díky!!............ach joooooooo...
Není tady
Sandra07 napsal(a):
Ahojky všem,
potřebovala bych si ulevit na duši a něco vám ventilovat. Je mi 20 a mému příteli je 22. Kdysi ho chtěla jedna holka s kterou byl 1x na kafi a píše mu do dnes. Nedávno mu napsala, že si ji o něm zdál sen, že to byl divoký sen. Můj přítel mi to všechno říká. Ale já s toho moc dobrý pocit teda nemám. On ji však nechce, párkrát ji i odepsal a o tom mi řekl. Vím kdo to je a někdy mám sto chutí si to jít s ní vyřidit. Ale takhle se ponižovat nechci. Pak se můj přítel kouká skoro na všechny slečny co projdu a mě to pak zamrzí. Jako by mi tím říkal, hele ona má hezčí zadek než ty, ona je hezčí, přitom se mu líbím se vším všudy, jinak by se mnou asi nechodil, že. ale to zas tak velký problém není, spíš jak se vypořádat s tím prvním. Kdyby měl někdo nějaký názor, moc by se mi tím ulevilo. Díky!!............ach joooooooo...
Milá Sandro, je nepochybné, že tvému příteli dělá dobře vše co tady popisuješ. To co popisuješ, je možná žárlivost ale také cítíš nevhodnost chování tvého přítele, kde za něj můžeš cítit i stud. Takto se chová nedospělý jedinec, který ví co činí ale nevidí v tom pro sebe žádný problém. Je důležité si uvědomit, že jeho chování se jen tak nezmění a záleží na tobě, zda se přizpůsobíš a budeš mu tyto jeho vlastnosti tolerovat nebo řekneš dost, to se mi nelíbí a nemusím to trpět. Přeji hodně štěstí.
Není tady
A nejhorší je, že když se kouká na nějakou holku, tak ja se taky schválně koukám na něj abych viděla kam se na ní kouká, ale já nechci, já se prostě dívat nechci a schválně si tak ubližuji..........
Není tady
... a schválně si tak ubližuji..........
Prožíváš pocity, emoce, které ti v žádném případě nedělají dobře a časem se to může projevit na tvém zdravotním stavu. On to vůbec nemusí vnímat, jako že ti tím ubližuje. Je to pro něj zcela přirozené. Muži tuto záležitost vnímají zcela jinak. Tvé vnímání v tomto směru není samo sebou. Vždy záleží na tom, jaké máme v životě, tím myslím i v dětství zkušenosti. I žárlivost se dá ovlivnit. Zdravím Il
Není tady
Sandro
on si je tebou moc jistý ... a moc si tě neváží když to dělá tak okatě, v jeho věku a dle chování asi nelze očekávat že se něco změní ... zřejmě pro něj budeš hezkej přívěsek, zkus si najít jinýho kluka kterej si tě bude vážit ... ale na to jsi asi taky ještě moc mladá ...
Není tady
Sandro, možná bys mu měla v klidu říct, že se Tě toto chování dotýká, že Ti ubližuje. Nic nevyčítat, jen se mu s tím svěřit. Pokud je to už zralý chlap, měl by to pochopit. Pokud nepochopí, tak si o tom nejspíš sama uděláš obrázek. Třeba si to ale ani neuvědomuje. Chlapi mají prostě tu vlastnost, že neumí využívat periferního vidění, jako ženský. Proto když se na někoho chtějí podívat, tak musí otočit hlavu a očima koukat přímo na "cíl". Ty si třeba prohlédneš stejné množství chlapů jako on ženských a vůbec to na Tobě nebude vidět. Ale on na ně prostě civí.. Pokud to je ale z jeho strany přehnané a třeba Ti i dává najevo, že "ta holka má lepší zadek", pak už to moc v pořádku není.
K tomu prvnímu dotazu: Já si myslím, že žárlivost hodně souvisí s vlastní nejistotou. Ono to vlastně souvisí i s tím druhým dotazem. Nemáš pochybnosti sama o sobě? Připadáš si pro něj dost dobrá? Dost krásná? Líbíš se sama sobě?
Není tady
Michal: přesně tak...
Není tady
Ahojky lidičky,děkuji moooooooooc, moc jste mi pomohli, já už myslela, že se nikdo snad neozve. Asi s tím už začnu něco dělat, až mi dá zase příležitost, (kdy se zrovna koukne na něčí zadek), tak mu něco konečně řeknu. Jenomže on mě pak zase začne utěšovat a to není vono.........radší kdyby se na ty zadky nekoukal.......
Tak teda ještě jednou dík, a kdybych mě zase něco trápilo, tak už vím kam se obrátit:)
Není tady
Já bych Ti spíš poradila, až bude na nějakou zase ostentativně koukat, abys dělala, žes to neviděla. Jemu zjevně dělá dobře právě to, že Ti to vadí. Kdybys za 10 minut chtěla, aby ji popsal, nevěděl by nic - ve skutečnosti ho nezajímá.
Utvrzuje se tím v tom, že Ti na něm záleží. Možná se to nemusí zdát, ale pravděpodobně má ještě menší sebevědomí, než Ty a maskuje to touhle frajeřinou - a Ty mu to baštíš.
Zkus dělat, že Tě to vůbec nezajímá a občas ho na nějakou kočku sama upozorni - hele, ta má hezké vlasy, nohy.... tohle funguje, mám to ověřeno léty praxe :-)))
Není tady
Mashanka: No, uf, uplně mě polilo horko, cos teď napsala, ještě ho na to upozorňovat, to by byla asi moje smrt:)) Raději si toho nebudu všímat, nebo schválně před ním se budu koukat na chlapy a vyřešeno:)) Nebo mě taky napadlo, že asi pro něj nebudu dost dobrá, asi si má pořád z čeho vybírat, ikdyž mi pořád tvrdí, že má jen mě, že já jsem jeho jediná atd....třeba si to moc beru. Nejvíc mě ale štve, že nedokáže té holce, co mu píše, prostě napsat, že se s ní nemá zájem se bavit, že má mě a jiné povinosti nebo třeba tak něco, co já vím, třeba si s ní píše a dělá mu to dobře..........proč to dělá on když já ne??Toď otázka?...chjooo....
Není tady
Sandra07 napsal(a):
Mashanka: No, uf, uplně mě polilo horko, cos teď napsala, ještě ho na to upozorňovat, to by byla asi moje smrt:)) Raději si toho nebudu všímat, nebo schválně před ním se budu koukat na chlapy a vyřešeno:)) Nebo mě taky napadlo, že asi pro něj nebudu dost dobrá, asi si má pořád z čeho vybírat, ikdyž mi pořád tvrdí, že má jen mě, že já jsem jeho jediná atd....třeba si to moc beru. Nejvíc mě ale štve, že nedokáže té holce, co mu píše, prostě napsat, že se s ní nemá zájem se bavit, že má mě a jiné povinosti nebo třeba tak něco, co já vím, třeba si s ní píše a dělá mu to dobře..........proč to dělá on když já ne??Toď otázka?...chjooo....
To je přesně ono. Ty si nesmíš říkat, že pro něj nejsi dost dobrá. Ty si musíš zvednout sebevědomí, v tom to je. Uvidíš ten rozdíl, když budeš sebejistá a nebudeš se bát, že Ti ho nějaká "lepší" sebere. Chlap, který znejistí si Tě začne jinak považovat...
Není tady
Pro Rybičku: Vidím, že asi promluvila zkušená duše ale fakt dik:)
Není tady
Sandro- však to časem natrénuješ, uvidíš. Koukat na chlapy taky, když jsi to doteď nedělala, to je moc průhledné. Pochopí, že jen provokuješ.
MUSÍŠ BÝT NAD VĚCÍ !! On zase takový bourák není, jak Ti připadá - a dobře to ví.
Není tady
Tak až nějak pokročím tak se ozvu:))zatím ahojky a dík
Není tady
Ahooj
Není tady
Mashanka má pravdu. Taky se mi zdá, že tvý žárlivecký reakce vyvolává úmyslně, aby si tak potvrdil tvou lásku k němu. Zkus se nad to povznést, protože on tvou žárlivost pak může zneužívat jako zbraň proti tobě. Nebo trest či pomstu, až mu provedeš něco, co mu nebude po chuti.
Není tady
No jsem kluk a mam opacny problem, me tohle dela neustale pritelkyne. Teda jen ona ma kamarada co si s nim pise porad na ICQ (ona me porad presvedcuje ze je jak jeji bratr a ze mu rekla ne a on to akceptoval atd atd). navic po netu porad brouzda po obrazcich chlapu a to je porad: Ten je naaaadhernej a ten je roztomilej a bla bla... - az me z toho chyta infarkt (sem desne zarlivej, ale snazim se krotit :-) Navic ma dokonce svyho konkretniho oblibence jehoz obrazku ma na PC tak 3000 a neustale hleda dalsi. Eh jestli se nerozejdem kvuli tomu tak uz asi kvuli nicemu :/
To User : jojo, dík za příspěvěk, naprosto tě chápu:)) já jsem taky jednou na jeho kompu pouštěla nějakou hudbu a narazila jsem na obrázky polonahých žen a navíc byly i pojmenované, jako třeba Andrejka atd. no nic příjemného, ale má mladšího bráchu, takže bude určitě jeho:)) No jinak ta tvoje slečna má kolik roků? A už si jí to řekl, že ti vadí nebo tak něco? Já si s tím mojim o tom promluvila, nebo spíš jsem mu řekla co mě trápí a nakonec z něho asi po dvou dnech vylezlo, že mě dokonce miluje víc. Fakt mě to žralo, jak se pořád předemnou kouká na ty holky atd. ale vždycky jsem to nějak přešla, ale pak už mi to lezlo krkem, tak jsem to nevydržela a prostě jsem mu to řekla. Pak měl sice takouvou divnou náladu, ale alespoń ví, co a jak....taky jsem pěkně vyletěla, když mi pak zase řekl, že mu napsala ta holka, to už jsem se fakt neovládla a prostě na něj vyletěla........pak jsem brečeli oba dva :)No, takže tobě to určitě taky časem poleze krkem, tak se pak nestiď a jednoduše ji to řekni.........třeba to dělá schválně aby tě nějak naštvala a tím jak se ti to nebude líbit, se potvrdila, že ti na ní opravdu záleží. Nebo si to neuvědomuje a dál bude prouzdit na nettu.........no je to na tobě, jak se s tím vyrovnáš nebo zakročiš, tak hodně pevných nervů a .......... to zvládneš, pak zas klidně pisni jak to běží a leží)ahojky
Není tady
No parkrat uz jsme se kvuli tomu chytli, a konci to vetsinou tim ze jim rzi ze me to stve, ze tim nemysli nic zleho a ze me ma rada, ale to ze by toho nechala si nepripusti, pry se ji proste ty obrazky libi a nenecha se omezovat, takze to pak konci tim, ze se zase nejakou dobu nehadame, az kdyz me to zas nastve treba kdyz me ignoruje a ja zacnu premyslet proc.
To User: Hej, potkali jsem kámoše a ten měl novou a pěknou babu, (brunetku) . První šla ona a pak ten kámoš a co neudělal ten můj..........strčil do toho kamoše, když nás ta jeho holka míjela a hlavou na ni kýval co to má za novou děvčicu, a to jsem stále těsně u něj, víš jak mi bylo..........strašně, že si to vůbec dovolil, ale prostě jsem to přešla............už mě to prostě nebaví řešit........uvidíš to si buď časem na to zvykneš, nebo tě to přejde a nebude tě to bavit řešit......no.....doufám, žes to všechno tohle pochopil:) Ale tak snad doufám, že u toho nettu není v jednom kuse, musí se snad věnovat i Tobě ne??!! Zkus to neřešit a taky si sem tam třeba zadjdi na nett nebo jen tak něco dělej, prozvoňun, piš smsky, a pak uvidíš......pak si toho zase začne všímat ona a ona bude mít strach.......
Není tady
Tyjo ja taky takhle zarlila a vite co?Odjela jsem do ciziny na mesic a prijela jsem jak vymenena:)Ted delam presne to co Mashanka a muzu Vam rict ze mi lip nikdy nebylo.A jelikoz jsem bisexualni tak se ted diva pritel jestli nahodou nepozoruju ja tu dlouhonohou krasku co kolem nas prosla:)))
Není tady
Ahoj Sandro. Já být na tvém místě tak bych (i když je to průhledné) také ukazovala na pěkné chlapy. Když se ti některý opravdu zalíbí, jen to řekni nahlas před tvým přítelem, smlsni si na něm. A na holky bych koukala s ním a sama vybírala a ukazovala na ně, když jsou hezké. My to s manželem také tak dělali, a byla to docela prča. Manžel je na prsa, tak jsem mu (hlavně v létě) ráda ukázala na "nějaké pěkné". A oba jsme se tomu zasmáli a on se podíval. Navíc bych se skusila domluvit s nějakým tvým kamarádem aby ti posílal nějaké sms. Ať se přítel chytá za hlavu, ať mu to tam hezky vrtá :-). A když to nebude lepší a nedá si pokoj, dala bych vážnou řeč, že ti to opravdu vadí a začala bych se opravdu vážně poohlížet někde jinde.
Není tady
Jamoona:ja si myslim ze takova provokace by mohla vest dokonce i k zniceni vztahu..(myslim ty sms od kamarada)
Není tady
elementgirl napsal(a):
Jamoona:ja si myslim ze takova provokace by mohla vest dokonce i k zniceni vztahu..(myslim ty sms od kamarada)
Jde mi jen o to aby se její přítel na to podíval z druhé strany. On dostává smsky od známé, které ji provokují tak ať mu to ukáže, jak je to nepříjemné. Záleží jen na příteli (jak se zachová) jestli by to vedlo ke konci nebo ne. Nakonec se vždy dá případně vysvětlit, že šlo o provokaci z její strany. Pokud to nepochopí... nestojí za další trápení.
Není tady
Jamoona:no ale nebylo by lepsi si narovinu jako dospeli lide promluvit?
Není tady