29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
tempora napsal(a):
stálý vztah chci. Ale chci ho s někým konkrétním. Já nevím, jak to popsat. Budu ho chtít až potkám muže který mi vyhovuje. Až si řeknu bingo "s tímto bych chtěla¨zemřít v jeden den"
zatím mi stačí, co jsme popsala. Stálá romantika?? Mě bude stačit, když bude trvat déle než půl rokuSi připadám jak kosmonaut trošku
Nevím, ale já bych mohl říct partnerce, že s ní chci umřít v jeden de až po nějaké době a ne hned na začátku.
Stálá romantika? Takových chlapů bude taky málo. To bych spíš očekával u žen.
Umřít v jeden den byla nadsázka.
A přesně, co říkáš ty jsem tím myslela. Že až toto budu cítit, pak budu chtít stálý vztah. Až si budu jistá, že ten člověk je ten oný PARTNER. Chápeš?
Není tady
Závislost je špatné slovo.....ale asi podvědomě bych chtěla aby měl rád víc.....
Není tady
tempora napsal(a):
A přesně, co říkáš ty jsem tím myslela. Že až toto budu cítit, pak budu chtít stálý vztah. Až si budu jistá, že ten člověk je ten oný PARTNER. Chápeš?
Já tu nadsázku pochopil.
Popravdě mi to moc neleze do hlavy...
Není tady
tempora napsal(a):
Sandra: Vidíš....to mi takto vůbec nedošlo.
že by taky strachy? Že bych taky podvědomě chtěla, aby měl radši on? Aby on byl závislejší? Hmmmm..........strach z toho, že zase dostanu na frak já? Nevím, fakt nevím. Budu nad tím přemýšlet
mně to na tvém příspěvku zarazilo hned....že místo toho, abys psala "chci, aby mě měl rád", tak píšeš výše uvedené...
každopádně, nalákali jste mě a jdu si taky sepsat věci, které bych ráda uvítala u svého budoucího partnera a pak to srovnám (upřímně ) s tím, co mohu nabídnout já sama
Není tady
tempora napsal(a):
Závislost je špatné slovo.....ale asi podvědomě bych chtěla aby měl rád víc.....
Takže ty jeho míň? Když ho budeš milovat míň, tak asi nebude tak ideální, jak tady popisuješ, nemůže být, páč jinak bys ho milovala buď stejně nebo víc
Není tady
elena007 napsal(a):
tempora napsal(a):
Marti já budu asi nechutně sebevědomá, ale já myslím, že to všechno jsem
temporo, ale ty pozadavky na chlapa mi potom nejak nesedi.
No, ze chces skveleho chlapa, s kterym musi byt radost zit, ale zit s nim nechces, chces jen ten prvotni naprah, kdy jsi skvelym, uzasnym, predmetem touhy a ani ti nezalezi na tom, co si ti chlapi ve skutecnosti mysli, hlavne kdyz ti ten pocit poskytuji. Jako by te mel v necem utvrdit.
Není tady
elena007 napsal(a):
elena007 napsal(a):
tempora napsal(a):
Marti já budu asi nechutně sebevědomá, ale já myslím, že to všechno jsem
temporo, ale ty pozadavky na chlapa mi potom nejak nesedi.
No, ze chces skveleho chlapa, s kterym musi byt radost zit, ale zit s nim nechces, chces jen ten prvotni naprah, kdy jsi skvelym, uzasnym, predmetem touhy a ani ti nezalezi na tom, co si ti chlapi ve skutecnosti mysli, hlavne kdyz ti ten pocit poskytuji.
Jako by te mel v necem utvrdit.
jj, je to nějaké celé rozporuplné a ten závěr by ukazoval spíš na nižší sebevědomí. Připadá mi to tak, že "ošklivé kačátko" touží po princi ve zlaté zbroji...
Není tady
A, zmena, romantika aspon pul roku. No to je jina. Tak jen hledat a nevzdavat. Nekdy to chvili trva a kdyz vime, co presne chceme, tak teprve.
Není tady
hmmmm, a to je asi kámen úrazu.
Já si to neuvědomuji, ale když to vidím na skle, je to ono....
Když neutvrzuje, připadám si nemilovaná? Jenže můžu být potom s někým šťastná?
Není tady
tempora napsal(a):
Stálý vztah můžeš chtít hned... jako přání "Vesmíre přeju si, mít krásný stálý vztah s mužem, který mě bude milovat a já jeho" :-) Ten muž v přání může být naprosto anonymní, a teprve po potkání se se skutečným chlapem, bude konkrétní :-)
Jo, a i s tím "pravým" partnerem se musíš seznámit, začít chodit... a většinou na začátku nevíš, že je to ten "oný" partner...
Jestli to vnímám dobře, Ty chceš nejdřív JISTOTU že je ten pravý... a až teprve POTOM budeš chtít vztah...
Ale v životě je to obráceně. Nejdřív máš vztah a až potom, postupně, nastupuje ta jistota (a někdy nepřijde vůbec).
Bojíš se jít do vztahu, bojíš se chlapovi odevzdat? Co když by to nebyl ten pravý???
Hodně žen čeká na toho "pravého" a prošvihnou ho, i když těch pravých kolem nich projdou třeba desítky - ale ony si s ním nikdy nezačnou, protože čekají na toho pravého... a neví, jak ten pravý vypadá.
To že je to ten pravý, můžeš zjistit jenom, když do toho vztahu půjdeš... na první pohled většinou nepoznáš, jaký ten chlap je... (možný výjimečně).
Není tady
tempora napsal(a):
Chlap Tě primárně šťastnou neudělá.
Pokud dokážeš být šťastná sama, budeš i s partnerem.
Pokud budeš nešťastná sama - budeš nešťastná i s partnerem.
Partner není lék na neštěstí...
Není tady
n adruhou stranu, řekněte mi, když jste zamilovaní, tak si to přece říkáte, že se máte rádi. Utvrzujete se v tom, nebo ne?
Není tady
tempora napsal(a):
n adruhou stranu, řekněte mi, když jste zamilovaní, tak si to přece říkáte, že se máte rádi. Utvrzujete se v tom, nebo ne?
Neutvrzuju se v tom, vypadne to ze mě mimovolně, protože to chci tomu druhému říct...
tempora napsal(a):
"Mám Tě rád" a "miluju Tě" říkáš hlavně proto, že to cítíš, ne? Ne kvůli utvrzování, primárně (i když jeden z partnerů to taky může vyžadovat... ale já bych to neřekla, kdybych to necítila)...
Takže, jde o motivaci... říkat to, protože to cítíš... nebo říkat to, protože partner to potřebuje slyšet a být utvrzován ve Tvé lásce...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
tempora napsal(a):
Když neutvrzuje, připadám si nemilovaná? Jenže můžu být potom s někým šťastná?Chlap Tě primárně šťastnou neudělá.
Partner není lék na neštěstí...
jo marti s tím myslím problém nemám. Já dokážu být šťastná i bez partnera. Mám syna, to je pro mě středobod světa. Ale samozřejmě je to jakoby neúplné i pro něj.
Není tady
No jednoduše... potřebuješ potvrzení sama sebe, že jsi hodná lásky?
Není tady
tempora napsal(a):
Jako nemilovaná (nebo sebe nemilující) nemůžeš toho Prince udělat šťastným. Ty si vlastně nekompletní a chceš kompletního partnera...
Není tady
hrosanek napsal(a):
tempora napsal(a):
Neutvrzuju se v tom, vypadne to ze mě mimovolně, protože to chci tomu druhému říct...
ano hrošánku, mám to stejně.....
Jenže z těch mých to přestane po čase padat. A nastanou doby, depek, řešení, strachů atd.....
Není tady
tempora napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
tempora napsal(a):
Když neutvrzuje, připadám si nemilovaná? Jenže můžu být potom s někým šťastná?Chlap Tě primárně šťastnou neudělá.
Partner není lék na neštěstí...jo marti s tím myslím problém nemám. Já dokážu být šťastná i bez partnera. Mám syna, to je pro mě středobod světa. Ale samozřejmě je to jakoby neúplné i pro něj.
Byla bych opatrná stanovit syna jako středobod Tvého světa... to je na dítě hodně velký nápor... středobodem světa bychom měli být my sami pro sebe ne?
A Ty bys měla být středobodem světa pro Tvého syna, ne naopak.
Hledáš v chlapovi něco, co Ti chybí... co to je?
Když jsem neměla vztah, byla jsem spokojená a v pohodě sama.
A vztah jsem našla zrovna v momentě, kdy mi nic nechybělo - naopak, byla jsem sama spokojená :-)
Možná, přestaň hledat chlapa proto, že TI NĚCO CHYBÍ... on to vycítí...
Chlap pozná, jestli hledáš vztah, protože Ti něco chybí - nebo proto, že máš něco na rozdávání - lásku!
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Ne potřebuji slyšet, miluji tě, mám tě rád, chybíš mi, těším se na tebe atd.....
jakmile si všimnu, že to přestávám slyšet začínám být nervózní....přestane mě to bavit, přestanu být v tom vztahu spokojená a jdu od válu.
Není tady
tempora napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Ne potřebuji slyšet, miluji tě, mám tě rád, chybíš mi, těším se na tebe atd.....
jakmile si všimnu, že to přestávám slyšet začínám být nervózní....přestane mě to bavit, přestanu být v tom vztahu spokojená a jdu od válu.
Tak myslím, že v tomto problém není. Prostě řekni partnerovi, aby ti to třeba 1x týdně říkal a chce-li být s tebou, jistě to udělá
Není tady
Jenže mě ta láska chybí.....
z tohoto vlákna to vypadá jako bych pořádala lovecké výpravy na muže, proboha tak to není.
Za ty dva roky to byli celkem 3 muži....všichni měli něco společného.
A ano chci někoho protože, i když dokážu být a žít sama a být tak v pohodě, nechci tak žít pořád.
Není tady
tempora napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Takže ano - potřebuješ potvrzení sama sebe, že jsi hodná lásky.
No ale někteří chlapi to můžou mít tak - Kalik potvrdí či vyvrátí - že jim prostě stačí jednou říct "mám Tě rád" a myslí si - až se něco změní, tak dám vědět. A dál už to neříkají, protože přece se nic nezměnilo! Má Tě pořád rád. Kdyby ne, tak by ti to řekl.
A někteří chlapi nedávají najevo lásku jenom slovy, ale i jinak... např. dárky... sexem, fyzickým kontaktem... tím, že pro Tebe něco rád dělá atd.
No a možná že je to i v komunikaci, třeba chlap neví, že je to pro Tebe důležité, slyšet "mám Tě rád"... přestože on to může cítit, nemusí to říkat... může si myslet, že to víš, že to od něj cítíš... v tom případě mu to musíš říct "miláčku, dělá mi moc dobře, když mi opakuješ, že mě máš rád, vzrušuje mě to"...
Ty s partnerem nekomunikuješ? Přestaneš to slyšet - jdeš od válu?
Proč mu neřekneš "chybí mi Tvoje slova lásky? Začínám mít pocit, že mě přestáváš mít rád"... a chlap může na to aspoň reagovat.
Nejspíš vůbec neví která bije, když se s ním rozejdeš a nic neřekneš.
Není tady
tempora napsal(a):
Jenže mě ta láska chybí.....
A chceš ji od chlapa.
Lásku si primárně musíš dát sama sobě!
Jak už jsem psala: chlap vycítí, jestli ho POTŘEBUJEŠ k tomu, abys dostala něco, co Ti CHYBÍ - nebo jestli se s ním chceš ROZDĚLIT o něco, co Ti PŘEBÝVÁ (oboje je LÁSKA).
Ten právný chlap přijde... až Ty sama budeš připravená...
A jak už jsem psala: máme všechno, co chceme. Pokud něco chceme a nemáme to... tak nějaká část v nás to nechce.
Identifikuj tu část, identifikuj co chce a co nechce a proč. Tady je cesta ven. Hlavně připusť že ta chyba není JENOM v těch chlapech, ale že máš háček, kterým si je přitahuješ a odpuzuješ SAMA.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
tempora napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
jakmile si všimnu, že to přestávám slyšet začínám být nervózní....přestane mě to bavit, přestanu být v tom vztahu spokojená a jdu od válu.Takže ano - potřebuješ potvrzení sama sebe, že jsi hodná lásky.
No ale někteří chlapi to můžou mít tak - Kalik potvrdí či vyvrátí - že jim prostě stačí jednou říct "mám Tě rád" a myslí si - až se něco změní, tak dám vědět. A dál už to neříkají, protože přece se nic nezměnilo! Má Tě pořád rád. Kdyby ne, tak by ti to řekl.
A někteří chlapi nedávají najevo lásku jenom slovy, ale i jinak... např. dárky... sexem, fyzickým kontaktem... tím, že pro Tebe něco rád dělá atd.
No a možná že je to i v komunikaci, třeba chlap neví, že je to pro Tebe důležité, slyšet "mám Tě rád"... přestože on to může cítit, nemusí to říkat... může si myslet, že to víš, že to od něj cítíš... v tom případě mu to musíš říct "miláčku, dělá mi moc dobře, když mi opakuješ, že mě máš rád, vzrušuje mě to"...
Ty s partnerem nekomunikuješ? Přestaneš to slyšet - jdeš od válu?
Proč mu neřekneš "chybí mi Tvoje slova lásky? Začínám mít pocit, že mě přestáváš mít rád"... a
chlap může na to aspoň reagovat.
Nejspíš vůbec neví která bije, když se s ním rozejdeš a nic neřekneš.
Ale Martinko tohle já tady neřeším......
samozřejmě, že to řeknu, řeknu potřebuji tohle a tohle, jinak v tom nemůžu pokračovat. Já jsem založila vlákno, že si přitahuju podobný týpky, lidi se spoustou psychických problémů atd.
Ne proto, že neumím říct co chci a co nechci. Co mě ubližuje a co mě naopak potěší.
Jsme někde jinde
Není tady