29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tempora napsal(a):
no....maximálně upřímně (sama k sobě samozřejmě)
chci sebevědomého, charismatického inteligentního muže. Který bude přirozenou autoritou jak pro mě tak mého syna. Bude mít zdravý životní náhled a bude si umět dělat legraci i sám ze sebe. Bude pro mě dobrý v posteli, ale bude mít svoje zázemí a nebude se chtít stěhovat ke mně (zatím). Bude mít potřebu kontaktovat mě častěji než já jeho....a hlavně bude umět komunikovat. O všem. Ne, že se bude stahovat do sebe, čekat že mi něco dojde samo a vymlouvat se na předchozí vztahy. To by mi pro začátek stačilo
... a co nabízíš?
Jsi: sebevědomá, charismatická a inteligentní žena?
Jsi přirozenou autoritou pro sama sebe a pro svého syna?
Máš zdravý životní náhled, umíš si udělat legraci sama ze sebe?
Jsi dobrá v posteli, máš svoje zázemí?
Umíš dobře komunikovat, O VŠEM? (úplně o všem???)
Nestahuješ se do sebe?
Nečekáš, že chlapovi NĚCO DOJDE SAMO?
Nevymlouváš se na předchozí vztahy?
Zapomněla jsem na něco?
Není tady
tempora napsal(a):
chci sebevědomého, charismatického inteligentního muže. Který bude přirozenou autoritou jak pro mě tak mého syna. Bude mít zdravý životní náhled a bude si umět dělat legraci i sám ze sebe. Bude pro mě dobrý v posteli, ale bude mít svoje zázemí a nebude se chtít stěhovat ke mně (zatím). Bude mít potřebu kontaktovat mě častěji než já jeho....a hlavně bude umět komunikovat. O všem. Ne, že se bude stahovat do sebe, čekat že mi něco dojde samo a vymlouvat se na předchozí vztahy. To by mi pro začátek stačilo
Tak to je maso
Není tady
Wiki napsal(a):
Jessika napsal(a):
tak mně , Wiki, napadlo k té tvé otázce...
...kdo netvrdí, že Temnou stránku hledačů nelze sehnat, ať sem nepíše...Jessiko, nějak mně ty zápory matou. Jinak. jednoduše. Tuto knihu nemůžu sehnat.
Já ji mám doma v el. podobě. Stačí když mi do SZ napíšeš svůj mail :-) Jaká jsem?
Není tady
Marti já budu asi nechutně sebevědomá, ale já myslím, že to všechno jsem
Není tady
tempora napsal(a):
Selima napsal(a):
tempora napsal(a):
Wiki: čtu si tvůj příspěvek pořád dokola a já možná začínám přicházet na to, že snad bude problém v tom, že já nemám jasno, co přesně chci. Chci inteligentního muže se smyslem pro humor, oblíbeného, nemusí mít nějak extra peníze. Ale chci vážný vztah? Jednoznačně ANO. Když se zamyslím, jestli to má znamenat....prát mu, žehlit, myslet na to, že už to není jen o mně a o synovi, že bych neměla teď jet ke kamarádce, ale něco uvařit, brát ohledy, nedělat si jen to, co chci....tak si tím zas tak jistá nejsem.
Na druhou stranu někoho jen na sex? Ne, to nedokážu, je to pod mou úroveň, ponižuje mě to a tím pádem bolí. Potřebuji kolem toho dobývání, sladké řeči, škádlení, romantiku, sexu se vzdát neumím a nechci. MOžná opravdu přitahuji lidi ve stejný fázi.....
Začínám možná vidět víc.....
Díky všichniTak isn ájdi niečo medzi tým... trebárs víkendový vzťah alebo randíčka a občasné prespanie... Nie závažný vzťah. Druh vzťahu hneď nemusí súvisieť s typom chlaapa(do tejto pasce som sa chytila ja, keď som chela "nezáväzný vzťah" a opakovane sa mi pchali do cesty ženáči, zadaní, alebo nejako vadní chlapi
).
No Sel přesně tak!!!!
Jenže jak mám víkendový vztah na občasné přespání, ti muži to začnou brát strašně samozřejmě a odpadne ta romantika začne to být jen o sexu a to už zase nemůžu zkousnout já.
Asi fakt chci něco, co nefunguje. Buď anebo?
V tom pripade musis fakt rychle prostridavat. Protoze zadny vztah v permanentnim zacatku neudrzis.
Není tady
KALIK napsal(a):
tempora napsal(a):
chci sebevědomého, charismatického inteligentního muže. Který bude přirozenou autoritou jak pro mě tak mého syna. Bude mít zdravý životní náhled a bude si umět dělat legraci i sám ze sebe. Bude pro mě dobrý v posteli, ale bude mít svoje zázemí a nebude se chtít stěhovat ke mně (zatím). Bude mít potřebu kontaktovat mě častěji než já jeho....a hlavně bude umět komunikovat. O všem. Ne, že se bude stahovat do sebe, čekat že mi něco dojde samo a vymlouvat se na předchozí vztahy. To by mi pro začátek stačiloTak to je maso
Proč???
Chci mo?
Není tady
tempora napsal(a):
Já asi budu taky nechutná... ale Ti chlapi si to zřejmě nemyslí, pokud podobného nemůžeš sehnat...
No řekni... kdyby si to chlapi o Tobě mysleli... neměla bys jich na každém prstě aspoň deset?
Tak v čem je teda háček?
Prostě, hledej, v čem to bude, že nemáš co chceš... Nějaká část v Tobě to prostě bojkotuje a NECHCE mít to, co jsi Ty (vědomě) napsala, že chceš...
Není tady
elena007 napsal(a):
tempora napsal(a):
Selima napsal(a):
Tak isn ájdi niečo medzi tým... trebárs víkendový vzťah alebo randíčka a občasné prespanie... Nie závažný vzťah. Druh vzťahu hneď nemusí súvisieť s typom chlaapa(do tejto pasce som sa chytila ja, keď som chela "nezáväzný vzťah" a opakovane sa mi pchali do cesty ženáči, zadaní, alebo nejako vadní chlapi).
No Sel přesně tak!!!!
Jenže jak mám víkendový vztah na občasné přespání, ti muži to začnou brát strašně samozřejmě a odpadne ta romantika začne to být jen o sexu a to už zase nemůžu zkousnout já.
Asi fakt chci něco, co nefunguje. Buď anebo?V tom pripade musis fakt rychle prostridavat.
Protoze zadny vztah v permanentnim zacatku neudrzis.
Sakra! Jenže to jejich období romantiky uhasíná hned po prvním sexu.....a to je pro mě brzy
Není tady
tempora napsal(a):
temporo, ale ty pozadavky na chlapa mi potom nejak nesedi.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
tempora napsal(a):
Já asi budu taky nechutná... ale Ti chlapi si to zřejmě nemyslí, pokud podobného nemůžeš sehnat...
No řekni... kdyby si to chlapi o Tobě mysleli... neměla bys jich na každém prstě aspoň deset?
Tak v čem je teda háček?
Prostě, hledej, v čem to bude, že nemáš co chceš... Nějaká část v Tobě to prostě bojkotuje a NECHCE mít to, co jsi Ty (vědomě) napsala, že chceš...
Hledám, to je právě to, že hledám. Nevím, co si o mě myslí ti muži, to tak nějak neřeším. Sklouzne to vždy jen a pouze k sexuálnímu vztahu a to mě přestane naplňovat....zůstáváme kamarádi.
Není tady
tempora napsal(a):
Proč???
Chci mo?
No, nechceš toho málo
Není tady
elena007 napsal(a):
tempora napsal(a):
temporo, ale ty pozadavky na chlapa mi potom nejak nesedi.
el: proč ne?
Není tady
tempora napsal(a):
Sakra! Jenže to jejich období romantiky uhasíná hned po prvním sexu.....a to je pro mě brzy
To bude tím, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Když je v klícce, proč zpívat, že
Není tady
tempora napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
tempora napsal(a):
Tak v čem je teda háček?
Prostě, hledej, v čem to bude, že nemáš co chceš... Nějaká část v Tobě to prostě bojkotuje a NECHCE mít to, co jsi Ty (vědomě) napsala, že chceš...Hledám, to je právě to, že hledám. Nevím, co si o mě myslí ti muži, to tak nějak neřeším. Sklouzne to vždy jen a pouze k sexuálnímu vztahu a to mě přestane naplňovat....zůstáváme kamarádi.
chci sebevědomého, charismatického inteligentního muže. Který bude přirozenou autoritou jak pro mě tak mého syna. Bude mít zdravý životní náhled a bude si umět dělat legraci i sám ze sebe. Bude pro mě dobrý v posteli, ale bude mít svoje zázemí a nebude se chtít stěhovat ke mně (zatím). Bude mít potřebu kontaktovat mě častěji než já jeho....a hlavně bude umět komunikovat. O všem. Ne, že se bude stahovat do sebe, čekat že mi něco dojde samo a vymlouvat se na předchozí vztahy. To by mi pro začátek stačilo tummenupp
Ale tady nikde NENÍ NAPSÁNO, že chceš STÁLÝ vztah... pouze "nebude se chtít stěhovat ke mně"... možná bych to Tvoje přání přeformulovala... Aby si to Vesmírný objednávkový servis mohl líp přebrat a přihrát Ti někoho lepšího :-)
Podle toho cos napsala, vlastně máš, co chceš. Trvalý vztah - ten jsi nepsala, že chceš :-) Ani trvalou romantiku.
Není tady
KALIK napsal(a):
tempora napsal(a):
Proč???
Chci mo?No, nechceš toho málo
no vidíš....pohled muže, já jsem si vždycky říkala, že si vybírám takový týpky právě proto, že jsem málo náročná ....
Není tady
Martinka1 napsal(a):
... a co nabízíš?
Jsi: sebevědomá, charismatická a inteligentní žena?
Jsi přirozenou autoritou pro sama sebe a pro svého syna?
Máš zdravý životní náhled, umíš si udělat legraci sama ze sebe?
Jsi dobrá v posteli, máš svoje zázemí?
Umíš dobře komunikovat, O VŠEM? (úplně o všem???)
Nestahuješ se do sebe?
Nečekáš, že chlapovi NĚCO DOJDE SAMO?
Nevymlouváš se na předchozí vztahy?
Zapomněla jsem na něco?
Martinka1 napsal(a):
tempora napsal(a):
Tak v čem je teda háček?
Já už se zase nevejdu do nějaké tvojí teorie Marti (čím to asi bude ). Všechno z tvého seznamu splňuju (taktéž si to myslím jako Tempora) a o žádných deseti chlapech na každém prstu kolem sebe nevím. Že by ty příručky nefungovaly?
Jestli ono to nebude tím, že chlap se NESHÁNÍ!!!!!!!!!!!!!!!! Není dovozová mikina z dob komunismu!
Upravil(a) hrosanek (16. 1. 2009 14:08)
ahoj temporo, já v poslední době taky přitahuju samé zvláštní týpky...
ale ve tvém popisu "ideálního partnera" jsem nerozuměla jedné věci, a sice "Bude mít potřebu kontaktovat mě častěji než já jeho...." - máš tím na mysli, že chceš, aby mu na tobě záleželo víc než tobě na něm, nebo aby tě měl víc rád on? BI, fakt mě to zajímá.
Upravil(a) sandra (16. 1. 2009 14:07)
Není tady
Somaia napsal(a):
Wiki, reaguji na tvůj příspěvek 60, i když jsi oslovila Luetu. Podle mého názoru přitahovat stejnorodé se týká jen energetického typu a vyzařování bytosti ( důkazem existence toho záření je třeba aura, dnes není problém ji fotit) .
Ale to neznamená, že povahy se budou přesně shodovat, proto může platit výrok, že protiklady se přitahují, protože ten se týká většinou jen vnějších projevů člověka .
Vnější projevy člověka tedy neodráží , ani nevyzařují stejnou energii, jakou vyzařuje celá bytost?
Docela bych pochopila, že protiklady mohou být ony "převleky"..jak píše lueta, tedy zdánlivé protiklady
Není tady
stálý vztah chci. Ale chci ho s někým konkrétním. Já nevím, jak to popsat. Budu ho chtít až potkám muže který mi vyhovuje. Až si řeknu bingo "s tímto bych chtěla¨zemřít v jeden den"
zatím mi stačí, co jsme popsala. Stálá romantika?? Mě bude stačit, když bude trvat déle než půl roku
Není tady
tempora napsal(a):
no vidíš....pohled muže, já jsem si vždycky říkala, že si vybírám takový týpky právě proto, že jsem málo náročná ....
No, pokud to samé nabízíš ty, co si napsala, určitě takového musíš dostat Nebo možná ti ty partneři mají naznačit, že i málo může být hodně
To, co si napsala, je takovej SUPER-MUŽ (bych se nebál použít výraz Princ) pro asi většinu žen. O ty bude vždycky rvačka
Není tady
Sandra: Vidíš....to mi takto vůbec nedošlo.
že by taky strachy? Že bych taky podvědomě chtěla, aby měl radši on? Aby on byl závislejší? Hmmmm..........strach z toho, že zase dostanu na frak já? Nevím, fakt nevím. Budu nad tím přemýšlet
Není tady
tempora napsal(a):
stálý vztah chci. Ale chci ho s někým konkrétním. Já nevím, jak to popsat. Budu ho chtít až potkám muže který mi vyhovuje. Až si řeknu bingo "s tímto bych chtěla¨zemřít v jeden den"
zatím mi stačí, co jsme popsala. Stálá romantika?? Mě bude stačit, když bude trvat déle než půl roku
Si připadám jak kosmonaut trošku Nevím, ale já bych mohl říct partnerce, že s ní chci umřít v jeden de až po nějaké době a ne hned na začátku.
Stálá romantika? Takových chlapů bude taky málo. To bych spíš očekával u žen.
Není tady
KALIK napsal(a):
tempora napsal(a):
No, pokud to samé nabízíš ty, co si napsala, určitě takového musíš dostat
Nebo možná ti ty partneři mají naznačit, že i málo může být hodně
To, co si napsala, je takovej SUPER-MUŽ (bych se nebál použít výraz Princ) pro asi většinu žen. O ty bude vždycky rvačka
Kaliku: ale já jsem za to ochotná mu tolerovat spoustu věcí Například prkýnko na záchodě je mi putna, dám ho nahoru, dám ho dolů, neřeším. Flámy s kamarády neřeším, nějak moc nežárlím. Dokážu nemluvit i několik hodin, nešmířuju telefony atd., atd....
Není tady
tempora napsal(a):
Sandra: Vidíš....to mi takto vůbec nedošlo.
že by taky strachy? Že bych taky podvědomě chtěla, aby měl radši on? Aby on byl závislejší? Hmmmm..........strach z toho, že zase dostanu na frak já? Nevím, fakt nevím. Budu nad tím přemýšlet
Závislost a sebevědomí se moc neslučují.
Není tady
tempora napsal(a):
Kaliku: ale já jsem za to ochotná mu tolerovat spoustu věcí
Například prkýnko na záchodě je mi putna, dám ho nahoru, dám ho dolů, neřeším. Flámy s kamarády neřeším, nějak moc nežárlím. Dokážu nemluvit i několik hodin, nešmířuju telefony atd., atd....
njn, když mě to připadá žalostně málo za tak supr chlapa
Není tady