29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to se musí člověk hned velmi bláznivě zamilovat?
Není tady
No, asi opravdu nemá smysl si říkat, hele, ten mě zaujal, tak toho ne a radší to zkusím támhle s tím outsiderem Ono to opravdu chce změnit samu sebe, svoje uvažování, pracovat na sobě, na svém sebevědomí, na své spokojenosti, na své vyrovnanosti. Je to běh na delší trať.
Není tady
tempora napsal(a):
....poslední dobou potkávám muže, kteří ač se to zpočátku nezdá mají velmi podobné povahové rysy, chování atd. Konkrétně jsou to typy, co se zpočátku velmi bláznivě zamilují, působí vyrovnaně, sebevědomě, charismaticky.....po nějakém čase z nich vyleze, že mají spoustu osobních problémů, "depky", popř. fianční potíže...
...popř. z nich vyleze i to, že mají manželku, žejo...
Není tady
Mikeš: neeee, manželky ne. Teda aspoň zatím
Není tady
Manželky se většinou tajej
Není tady
Smysl mi dává celkem psaní Heleny. Budu muset začít na sobě pracovat. Přemýšlím nad spoustou metod i ty Martinčiny konstelace mě nesmírně lákají, ale finance, finance....
Jinak všichni díky.....
Fanny: snad na to přijdem
Není tady
Od těchto už manželky dávno utekly, bo byly prozíravější, jak já
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Člověk se těžko zamiluje, ale ženská to je dřív, než na nové boty
Není tady
Ono asi časem vyleze něco z obou stran. Ze začátku se každý snaží zaujmout, u dělat ten nejlepší dojem. Každý člověk má přece své mínus i plus. Ve dvaceti má málokdo dluhy, deprese, děti z předchozích manželství, bývalé manželky/manžele. Ve 30-40-50 je to už jiné.
Není tady
tempora napsal(a):
Mikeš: neeee, manželky ne. Teda aspoň zatím
Tak jo
Ale "osobní problémy, depky a finanční potíže" má dneska každej druhej, nemyslíš? Nebo spíš - skoro každej...
Není tady
Fanny5 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Možná podobné týpky přitahuješ svou rozvážností, vyrovnaností.... zkus být taky někdy bezradná a křehká - vím, jde to blbě, taky s tím mám potíže, ale funguje to
No to jde sakra blbě, já už se o to snažím min. rok a půl a pořád mi to nějak nejde. Vím, že to funguje i to vidím a přesto někdy reaguji automaticky tak, že rychle problém vyřeším a hotovo. Několik problémů mám v záloze, ale tuším, že stejně budu muset něco udělat. Tj. je vyřešit.
jo, to znám - ty důležité si taky raději řeším sama, ale ono stačí občas požádat pána tvorstva o radu. Třeba, kterým nožem si myslí, že je lepší krájet maso. Potom ho rozpižlat tím, co ti poradí a říct : "Čoveče, táto, měl jsi pravdu, fakt to šlo líp" - vždycky jsem se s tím trápila....... ještě, že tě mám
Upravil(a) mashanka (16. 1. 2009 8:15)
Není tady
Ono holka není člověka co nemá osobní problém, už jen to je jaksi problém. Ale asi bych doporučil podívat se na sebe. Tvé "charisma" je v tom, že umíš věci řešit jednoduše a proto přitáhneš komplikované osobnosti.... Prober si svůj dosavadní život, co a jak fungovali tvoji rodiče, k čemu tě vedli a jak oni působili na své okolí. To je první lakmusový papír života a podle to pak můžeš vidět svou budoucnost. Jistě konstalce, ale i třeba změna okolí by mohla pomici v dalším vývoji.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
tos někde četl?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
tos někde četl?
Já a číst? Si spadla z jahody na znak nebo z měsíce? Já to neumím, mě to předčítaj, si nebudu kazit zrak
Není tady
tina napsal(a):
Želvičko a Pisateli, tohle téma je příliš závažné na to, abyste tu spolu vtipkovali... Pokud nemáte co říci k tématu, tak se prosím zdržte komentářů, děkuji!
Ale jsem snad řekl v příspěvku č. 37
Není tady
ale tak jasně, každý má problémy. Já taky, ale nějak s tím nikoho neobtěžuji. Zmíním se kamarádce, ale řeším si to sama. Stejně mi nikdo neporadí, tak dobré řešení, jako vymyslím sama.
Mashanka: Jo a to já právě nějak neumím, a když se o to pokusím, připadám si jak idiot, chce se mi smát a musí to být cítit, že to byla taktika
Pisatel: Jak fungovali rodiče? Matka všechno zvládne, vyřeší, nadiktuje....ale táta není žádný depkař a řešič. Já nevím, tak nějak normálně....
Není tady
tempora napsal(a):
ale tak jasně, každý má problémy. Já taky, ale nějak s tím nikoho neobtěžuji. Zmíním se kamarádce, ale řeším si to sama....
Víš co - pro někoho je vrcholem vzájemné intimity (nebo jak to nazvat) to, že se s tím druhým vyspí, pro někoho zase to, že se mu může bez obav svěřit se svými problémy a bolístkami... to máš těžký...
Není tady
Mikeš: ano chápu, ale na začátku vztahu, kdy máš prožívat romantiku, těšení se jeden na druhého, sladké smsky, snad nezahrnuješ druhého svými problémy, které jsou mimochodem problémy každodenního života. Já nevím....když už je to dlouhodobější vztah, vážnější, tak samozřejmě ano, čekám, že ten druhý je schopný říct mi o svých problémech a naopak já zase jemu.
Není tady
tempora napsal(a):
Mikeš: ano chápu, ale na začátku vztahu, kdy máš prožívat romantiku, těšení se jeden na druhého, sladké smsky, snad nezahrnuješ druhého svými problémy, které jsou mimochodem problémy každodenního života.
Jasně, to beru, ale Ty jsi napsala, že "po nějakém čase z nich vyleze", tak jsem netušil, že to na Tebe vybalej hned na začátku...
Není tady
tempora napsal(a):
Pisatel: Jak fungovali rodiče? Matka všechno zvládne, vyřeší, nadiktuje....ale táta není žádný depkař a řešič. Já nevím, tak nějak normálně....
A vidíš, takže pokud nezměníš přístup k sobě samé, budou se na tebe obracet ti, kdo chtějí vyřešit své věci - viz matka a mají postoj tvého otce, nic nechtějí řešit. Ona depka je jen hra na tvůj soucit a zástěrka celého.
Není tady
tempora napsal(a):
ale tak jasně, každý má problémy. Já taky, ale nějak s tím nikoho neobtěžuji. Zmíním se kamarádce, ale řeším si to sama. Stejně mi nikdo neporadí, tak dobré řešení, jako vymyslím sama.
Mashanka: Jo a to já právě nějak neumím, a když se o to pokusím, připadám si jak idiot, chce se mi smát a musí to být cítit, že to byla taktika
No jo, já to taky neuměla, ale ptáš se přece, co se máš NAUČIT, ne, co máš umět - tak trénuj
Není tady
no tak cca po 2 měsících
jak si ošlápnou terén
Není tady
mashanka napsal(a):
tempora napsal(a):
Pisatel: Jak fungovali rodiče? Matka všechno zvládne, vyřeší, nadiktuje....ale táta není žádný depkař a řešič. Já nevím, tak nějak normálně....No jo, já to taky neuměla, ale ptáš se přece, co se máš NAUČIT, ne, co máš umět - tak trénuj
O.K. budu na tom pracovat
Není tady
tina napsal(a):
Želvičko a Pisateli, tohle téma je příliš závažné na to, abyste tu spolu vtipkovali... Pokud nemáte co říci k tématu, tak se prosím zdržte komentářů, děkuji!
Vtipkování přece k životu patří a může být i léčivé. Teprve ten, kdo se umí na svět dívat s nadhledem a nebrat všechno smrtelně vážně, se může osvobodit od zbytečných předsudků a depresí z něčeho, co za to nestojí
Není tady