29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
SOUHLAS
určitě podej informace,až to budeš mít za sebou,hlavne dojem z doktorů. Jsme na jedne lodi,ja se tam asi objednam zitra,tak sjem zvedava,kdy budou mit termin,ale asi spise do polanky, ja jsem z Ostravy.
Definitiv, prijdu a hnedka vznesu dotaz,chci byt pripravena na vse.
Není tady
Ledovečku jde jen o to udělat první krok, pak už to půjde jako na drátkách. Vím, jak je to těžké, ale věř, že po první návštěvě budeš plná elánu. Pěkně se na všechno zeptej přímo dr, já si dělala i poznámky. Cena je důležitý faktor, neboj se zeptat i na ni.
Jinak nějaké základní informace najdeš na www.gest.cz v ostatních CAR jsou postupy a ceny podobné.
Moc ti přeju, aby tvé čekání na miminko už nebylo dlouhé.
Není tady
Bětuli, moc dekuji, udelam to.Musim udelat prvni krok a to bude dneska.Dneska uz muzu mluvit,sedl na me breberak a otwekli mi hlasivky,tak jsem jen chraptela,tak dneska se zkusim objednat.Drzim Nám všem vše,co se držet da.Hezký den.
Není tady
Very, tak my jsme objednani k MUDr.Sobkovi na 25.2. na 12:00.Prosim podej mi info a kldine to pripchni i na clostylbegitky,at jsem v obraze.Jsem zvedava.Budu cekat na info.Drzim
Není tady
Ledovečku tak držím palčáky, ať už se věci pohnou správným směrem!
Není tady
Ahoj zuzi chtěla jsem se tě zeptat jestli maš nějakou zkušenost byla jsem na ivf a podařilo se ale za 2 tydny po oplodněni jsem začla krvacet a plod se nevyvijel .Tak jsem slyšela že ten druhy měsic maš jueště v sobě nějake ty hormony a mohla bych otěhotnět přirozenou cestou.Muj dk.my řikal že nemuže vyloučit ,že otěhotnim přirozenou cestou mam nepravidelnou mestruci a ovulaci diky moc za odpověd
Není tady