29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky nejhorší je, že třeba v USA s takovým dítkem nic udělat nemůžete - švagrová s tím měla problém, když dala vychovne na zadeček ,zlehka a přes plíny tana ni volaqli policii a sociálku
letěli jsme do USA jeden klučík chtěl taky bonbóny a maminka mu je nechtěla dát, začal kopat do sedadla a málem urval ten tácek , paní ho vzala za ruku a zvýšila hlas a 2 paní se zvedly, jedna šla za letuškou a druhá začala po mamince řvát, že týrá své dítě
Není tady
no to je síla pak se něčemu divte. Jde to z extrému do extrému. Někdo děti týrá a nic se neděje a některé děti týrají rodiče tak na ně ještě volají sociálku. Ještě že nejsem v Americe , mě by asi zavřeli.
Není tady
Jani to je síla, měli by taky založit linky pro týrané rodiče. Myslím si že je to nějaký podivný trend týhle doby, nechat si skákat děti na hlavě. Co z nich ale potom vyroste? Podle mě budou plné neúcty k ostatním a s pocitem, že oni si můžou dovolit všechno
Není tady
Jojo, moje známá v USA měla tehdy 9letou rozmazlenou dceru, co si lakovala nehtíky, bordel v pokoji, že nešly otevřít dveře apod. Jednou mi Donna říkala, že by jí tak ráda dala pár přes zadek, ale že se bojí, že by křik malý vzbudil sousedy a ti rovnou bez váhání volají policajty a sociálku. A ne že se to řeší na místě. Kdepak, dítě se rovnou odebere do ústavu soc. péče, aby "nebylo dále týráno" a pak teprve se začne řešit, za co bylo trestáno!
Problém byl navíc, že jejich malá to věděla a značně toho zneužívala, čili když jí Donna jednou (už prostě to dál nešlo) lupla pohlavek, tak malá otevřela okno a řvala na ulici: "Help, my mom wants to kill me!!!" (Pomoc, maminka mně chce zabít!)
Strašný, do takový společnosti se fakt nechci dopracovat
Není tady
petulacka napsal(a):
Jani to je síla, měli by taky založit linky pro týrané rodiče. Myslím si že je to nějaký podivný trend týhle doby, nechat si skákat děti na hlavě. Co z nich ale potom vyroste? Podle mě budou plné neúcty k ostatním a s pocitem, že oni si můžou dovolit všechno
Není tady
Tak se holky shodneme a naše děti budou tak akorát Moje holka je moc hodná a ráda pomáhá starým lidem... i když teď mě vytáčí známkama ve škole, ale to je z jiného soudku
Není tady
to mě také známky vytáčí , ale v podstatě jsou ty naše robátka moc hodná , a nikdy by si ke mě nic nedovolili a to podotýkám , jsme docela kámoši a vše si říkáme.
I kluk s problémy chodil vždy za mnou a ne za tátou.
Není tady
petulacka napsal(a):
Tak se holky shodneme a naše děti budou tak akorát
Moje holka je moc hodná a ráda pomáhá starým lidem... i když teď mě vytáčí známkama ve škole, ale to je z jiného soudku
Jo, tos tu myslím psala, jaks jí nachytala, jak pomáhala staré paní do schodů. To je krásný
Není tady
Veru, jo jo překvapilo mě to, ale mile Ona nesnáší i když někoho slabšího šikanují, třeba u nich ve škole.. jednou jsme byli ve škole, že nabančila klukovi, co škrtil toho druhého (slabšího)
Není tady
Není tady
Veranna napsal(a):
Hezkýýý! To je frajerka!
no jen jí říkáme ať napřed zkusí domluvu
Není tady
Souhlasím s tím, že výchova je důležitá, ale co geny ??? Moje holčička má "tvrdou hlavu" - po tatínkovi samozřejmě, protože po mě má samé kladné vlastnosti - jak jinak, že ???
Občas taky předvede pěkné ródeo - nechce vylézt z nákupního vozíčku (autíčka), chce tu nebo tamtu hračku .... rozhodně nejdu pro ránu přes zadek daleko, ale míjí se to účinkem. Pak babo raď ???
Není tady
Tak.... a ted´ bychom uvítaly radu my ostatní od zakladatelky tématu" Jak přirozeně otěhotnět
))) "jelikož když jej zakládala sama už byla 10 dpo
Není tady
Zlaticka moje,kdybych vedela ,jak se to stalo ,tak vam to prozradim jako prvnim
Zatim tomu sama nemuzu uverit ale moc doufam
Ronji a myslim,ze to bude jedna z podminek
Není tady
prominte holky,ze Vam sem lezu,ale mam stejny problem ,,Jak prirozene otehotnet,, temer rok se nedari,takze nas leci a myslim,ze nas uz ceka jen CAR.
VERYNKO, prosim te, mohla bys mi napsat, jake to je ve fertimedu?ja se tam porad odhodlavam objednat a zajit tam.Prosim o info o pojistonach,cenach a jake to tam je.Budu ti moc vdecna.Diky.
Není tady
LEdovečku, myslíš Fertimed v Olmíku? Mají i pobočku v Polance. Ale Polanka ještě na podzim neměla smlouvu s HZP, jinak se všema pojišťovnama ano.
Není tady
Ledovečku tvůj příspěvek je smutný, jako by CAR byla poslední štace života. Vždyť to je přeci začátek, začátek vašeho rodičovství. Hlavu nahoru, pomohli k dětem témeř všem, vy nebudete výjimka.
Upravil(a) Bětka (9. 2. 2009 15:45)
Není tady
Diky, jen sbiram informace,abych se nebala.Vzdy jsem rada pripravena,kdyz neco rozjizdim, verim tomu, ze v ACR udelaji vse potrebne k tomu,aby nam pomohli,ale ten rpvni krok je strasne tezky, odhodlat se.Chtela jsem se dneska objednat,ale jsem bez hlasu,takze telefonovat nemuzu.No rozhodne tento tyden se tam objedname na nejaky termin.Mate pravdu,ze je to zacatek,ale ja porad doufala,ze to vyjde prirozene,kdyz homronky na me ucinkovali moc dobre,ze se musi zadarit,tak se zda,ze v tom bude jeste nejaky zadrhel.Jen prijit na to,jaky,
Holky budu Vam vdecna za jakoukoli infomaci ohledne olmiku ale o CARech obecne.
Mozna to zni smutne,ale ja porad doufala. Tak proto.Ale dekuji.
Není tady
Ledovečku - nesmutni spíš pojď za náma na dloiuhodobky na Chat, tam se CARy, IVFka a podobné probírají detailně, ať tady nezanášíme vlákno o tom, jak na to jít řirozeně
Mimochodem Zuzi nebyla to ta prstíčková? že ses u toho dneska tak culla, když se holky vyptávaly
Není tady
Ledovečku, já tam půjdu až v pondělí, takže zatím nevím, nemůžu posoudit, ale myslím, že se budou snažit nám pomoct, vždyť to jsou fundovaní odborníci. Budem si držet palečky, aby nám co nejrychleji pomohli a prokonzultujem, co s náma zamýšlí, budem jako spiklenci, co ty na to?
Upravil(a) verynka (9. 2. 2009 18:36)
Není tady