29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky tak jsem se docetla v jedne chytre knize s nazvem JAK PRIROZENE OTEHOTNET ,ze byla provedena studie (uz nevim kde) podle ktere zeny s pravidelnym sexualnim zivotem(2-3x tydne) maji mnohem casteji ovulaci a jsou tim padem i plodnejsi
Tak jsem si rikala ,ze se o tuhle perlu podelim a hlavne vyzkousim
Ted bude ovulka i trikrat do mesice
Pokud mate nekdo nejaky zaruceny zpusob ,tak sem s nim je potreba tu trochu zvednout naladu a moralku
Není tady
Když jsem si přečetla název, řekla jsem si: SOULOŽIT.
Teď jsem si přečetla celou zprávu a vidím, že sis odpověděla sama :-)
Není tady
tak to je teda hustý!!! To ovšem ale popírá tu Ronjinu teorii kvalitního sexu, ne?
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Very teorie kvalitniho sexu???A ta zni jak?
To mě taky zajímá...sem s tím....
Není tady
Zuzanko - při přečtení nadpisu se mi chtělo Ti odpovědět: nesmíš na to myslet, musíš jet na dovolenou a jiná moudra...
Po přečtení příspěvku mám pocit, že některé měsíce bych neovulovala skoro vůbec.
Není tady
Zuzi - v mém případě jsem se rozhodla, že to chce míň snahy - spíš žádnou. Aby to nevyznělo blbě - antiko neberu, ale kašlu na všechno ostatní. Tulíme se prostě když se nám chce.
Není tady
Annie ja myslim ,ze je to uplne nejlepsi a jeste lepsi by bylo ,kdyby se vam chtelo kazdy druhy den
Není tady
Zuzi - podle odezvy to bude nejspíš jedna z "zaručeně podložených" informací od někoho, kdo otěhotněl na první zátah...jak už to tak bývá.
Nevím jestli se bavíte o stejné teorii, ale vybavila se mi slova Def: někdo otěhotní hned, ti ostatní mají kvalitní sex... není to doslovné, ale v podstatě je to totéž. /Jsem zvědavá, co z toho parafrázování po pár letech vyleze... /
Není tady
keks napsal(a):
Zuzanka007 napsal(a):
To mě taky, o kvalitním sexu já nic nevím
Není tady
Ronja napsal(a):
keks napsal(a):
Zuzanka007 napsal(a):
To mě taky, o kvalitním sexu já nic nevím
![]()
No to s tím, že těm kterým nejde těhu, tak maj aspoň dobrej sex, ne? Ale počkej, to vlastně byla teorie Definitiv!!!! dumbom: jsem to ale palice!!!
Není tady
annie napsal(a):
Zuzi - podle odezvy to bude nejspíš jedna z "zaručeně podložených" informací od někoho, kdo otěhotněl na první zátah...jak už to tak bývá.
Nevím jestli se bavíte o stejné teorii, ale vybavila se mi slova Def: někdo otěhotní hned, ti ostatní mají kvalitní sex... není to doslovné, ale v podstatě je to totéž. /Jsem zvědavá, co z toho parafrázování po pár letech vyleze.../
Jooooo to je přesně vono, jen jsem, já moula, popletla popletla autorství týhle perly!
Není tady
Sorry Ronjo, sorry Defi
nicméně troufám si říct, že Ronja by určitě klíďo nějakou teorii ovztahu sexu a početí/nepočetí taky vymyslela
Není tady
Náhodou s tou teorií plně souhlasím. Kámoška má už tři děti-všechny měla do osmadvaceti a vlítla do toho vždy hned, jak chtěla, ale nikdy neměla orgasmus tak nevím co bych radši. no
asi to mimčo
ale musela jsem hodně váhat
Není tady
Zuzi, já se po přečetní názvu a reakcí náramně pobavila...Konečně trocha humoru do všech těch zdravotních, gynekologických a oplodňovacích problémů...mmch taky mě napadly všechny ty chytré rady, které jsme od svých známých slyšely všechny už aspoň jednou jako "nemyslet na to, dát si polštář pod zadek, udělat svíčku, jet na dovolenou atd, atd..." A teorie "cím častější sex, tím častější ovulace" je taky moc podařená ...některé by neovulovaly vůbec a jiné by ovulovaly 20x do měsíce
Já teda radu nemám, ale pokud na to někdo příjde...tak sem s tím
Není tady
že bychom špatně souložily?
Není tady
Holky - rozmyslete si to plození...
http://cz.youtube.com/watch?v=wyq6OtI9Au0
Není tady
já budu mít holčičku
Není tady
Už by "jí" držel
Není tady