Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 15. 1. 2009 12:53

slims
♥♥-----

Jak na hladke podpazi?

Mate nekdo osvedceny zpusob nebo radu jak na pekne,hladke podpazi? Ja pouzivam jednorazove holici strojky ale moje podpazi vypada priserne,nekdy se mi udelaji pupinky ale ty me tolik netrapi jako to ze amm asi zarostle chloupky nebo co-takovy ty vacky (
pupinky) s chloupkama.No vypada to priserne:/sad

Není tady

#2 15. 1. 2009 15:57

Klarka.S
♥♥♥♥---

Re: Jak na hladke podpazi?

slims napsal(a):

Mate nekdo osvedceny zpusob nebo radu jak na pekne,hladke podpazi? Ja pouzivam jednorazove holici strojky ale moje podpazi vypada priserne,nekdy se mi udelaji pupinky ale ty me tolik netrapi jako to ze amm asi zarostle chloupky nebo co-takovy ty vacky (
pupinky) s chloupkama.No vypada to priserne:/sad

Existujte krém proti zarůstání chloupků, ale osobně jsem ho nezkoušela.

Není tady

#3 15. 1. 2009 16:16

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Používám holicí strojek (ne jednorázový), a v pohodě, žádný problém. Ani žádné pupínky.

Co na holení používáš za kosmetiku? Možná to bude tím (já používám jenom obyč. mýdlo nebo sprch. gel)...

A taky co používáš za deodorant, aby Ti neucpával póry.

Není tady

#4 15. 1. 2009 17:16

slims
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

Používám holicí strojek (ne jednorázový), a v pohodě, žádný problém. Ani žádné pupínky.

Co na holení používáš za kosmetiku? Možná to bude tím (já používám jenom obyč. mýdlo nebo sprch. gel)...

A taky co používáš za deodorant, aby Ti neucpával póry.

Ja prave taky pouzivam jen sprchac,no a deodorant rexona,nivea...Nevim co s tim,ikdyz to vyholim jako skoro do hladka tak tam mam takovy jako bily pipinky ,nebo spis kapsulky nebo co to je.skurt

Není tady

#5 15. 1. 2009 20:21

janabas
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já používám epilátor , poprvé trochu bolest ale pak už v pohodě

http://lb3f.lilypie.com/jo6cp2.png
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 18m-13kg, 85cm,2r-89cm, 13,5kg

http://lb2f.lilypie.com/rJeep2.png

Není tady

#6 15. 1. 2009 20:36

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

slims - v tom případě doporučuju epilátor - natvrdo vyšubat wink někdo je prostě citlivější než jiný wink mě třeba podpaží s holením problémy nedělá, ale dole roll no hrůza lol nebo někam ke kosmetičce a nechta vytrhat voskem pussa jo, je to sice bolest, ale za to to stojí, ne?

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#7 16. 1. 2009 8:10

Ajax
♥♥♥♥♥--

no já nevím, ale někde jsem četla, že se podpaží nesmí škubat, že je tam spoustu nějaký bodů a hlavně se naruší potní žlázy, tak nevím..... než bych se vrhla na škubání, tak bych si to raději pozjišťovala.... ať nemáš ještě větší problémy, než teďka....

Není tady

#8 16. 1. 2009 15:38

slims
♥♥-----

Definitiv napsal(a):

slims - v tom případě doporučuju epilátor - natvrdo vyšubat wink někdo je prostě citlivější než jiný wink mě třeba podpaží s holením problémy nedělá, ale dole roll no hrůza lol nebo někam ke kosmetičce a nechta vytrhat voskem pussa jo, je to sice bolest, ale za to to stojí, ne?

Voskem? Umru..jezisi ale chci mit hladky podpazi.Mozna to zkusim sama paskama s drogerie ale nevim jeslti dostanu odvahu skubnout.roll

Není tady

#9 16. 1. 2009 16:05

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Definitiv napsal(a):

Voskem? Umru..jezisi ale chci mit hladky podpazi.Mozna to zkusim sama paskama s drogerie ale nevim jeslti dostanu odvahu skubnout.roll

Zkus si koupit pořádný (ne jednorázový) holicí strojek.
Na holení nějaké jemné mýdlo, antialergenní (nebo podobný sprch. gel) - ale nebo to zkus, jestli by to nešlo holit jenom čistou vodou.
No a ohledně deodorantů... buď třeba o víkendu zkus být úplně bez, a nebo zkus to, co mám já doma - deokrystal... prodávají v DM drogerie, jejich značka Balea. Stojí to 49,90 Kč co jsem to kupovala, je to čistě přírodní a působí to taky.
http://www.ciao.de/Erfahrungsberichte/B … ll__937868 - takhle to vypadá.

Vytrhávat chloupky pod paží, do toho bych teda nešla!!! Pokud si nechceš zničit zdraví. A já se mám i ráda a dělat si kvůli tomu bolest taky nehodlám.

Není tady

#10 16. 1. 2009 18:34

slims
♥♥-----

Martinka1-no prave,ze to hrozne boli a ja semam taky rada big_smile o tom deokrystalu jsem kdysi slysela-vazne to funguje?

Není tady

#11 16. 1. 2009 19:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Martinka1-no prave,ze to hrozne boli a ja semam taky rada big_smile o tom deokrystalu jsem kdysi slysela-vazne to funguje?

Já jsem spokojená, ale musíš to vyzkoušet sama :-) Stojí to akorát 50 korun.

Není tady

#12 17. 1. 2009 11:35

slims
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

Vyzkousim ..proste to funguje jako deodorant? proti poceni? Nebo na co presne?

Není tady

#13 17. 1. 2009 20:55

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

Vyzkousim ..proste to funguje jako deodorant? proti poceni? Nebo na co presne?

Jako deodorant ano, proti pocení ne (proti pocení jsou antiperspiranty).
Tohle prý funguje tak, že ten pot se díky tomu nerozkládá - tj. nesmrdí. Pocení neomezuje.
Použití - je to krystal, tudíž musíš nejdřív namočit a pak normálně natřít.

Není tady

#14 17. 1. 2009 21:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

mám ho taky a taky jsem spokojená stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#15 18. 1. 2009 18:18

slims
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

Vyzkousim a uvidim..takze to je proste na to abych nesmrdela?big_smile

Není tady

#16 18. 1. 2009 19:36

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Vyzkousim a uvidim..takze to je proste na to abych nesmrdela?big_smile

Jo, k čemu jinýmu bys deodorant chtěla používat? :-)

Není tady

#17 18. 1. 2009 20:29

slims
♥♥-----

Martinka1 jo ja vim,ja jen ze proste jak me kus kamene udela vonavou gloria

Není tady

#18 18. 1. 2009 20:33

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Nikdo nemluvil o tom, že Tě udělá voňavou. To není voňavka.
Jenom zabrání rozkladu potu... tj. nesmrdíš.

Na vůni si dáš voňavku!!!

Výhoda je, že ten krystal NEMÁ VŮNI, tudíž se ta vůně nebude třískat s Tvojí oblíbenou voňavkou, kterou se normálně navoníš.

Zázraky od kamene chtít nemůžeš. dumbom

Není tady

#19 18. 1. 2009 20:38

slims
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

Výhoda je, že ten krystal NEMÁ VŮNI, tudíž se ta vůně nebude třískat s Tvojí oblíbenou voňavkou, kterou se normálně navoníš.

big_smile jo taaaaaaaaaak...kdyz ja myslim ze ani moc nesmrdim:D Ne ,ted vazne...me jde hlavne o to ze chci docilit hladkeho podpazi.Ikdyz ho oholim mam tam proste takovy kapsulky a to je hnusny.

Není tady

#20 18. 1. 2009 20:41

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

big_smile jo taaaaaaaaaak...kdyz ja myslim ze ani moc nesmrdim:D Ne ,ted vazne...me jde hlavne o to ze chci docilit hladkeho podpazi.Ikdyz ho oholim mam tam proste takovy kapsulky a to je hnusny.

Ta rada byla proto, že jsem si myslela, že některý deodoranty/antiperspiranty Ti můžou dělat na kůži pod paží špatně.
Pokud je nemusíš vůbec, zkus je teda nepoužívat. A uvidíš, jestli se to zlepší.
Pokud ne, možná bych zašla k doktorce na kožní, přijde mi divný že máš takový problémy, já se holím pravidelně a dlouho a nikdy nic :-)
Samozřejmě nejdřív vyluč, že Ti to dělá mýdlo, gel nebo deodoranty/antiperspiranty (nebo nekvalitní holicí strojek)... prostě vylučovací metodou. Pokud to nezabere, zajdi k doktorce...

Není tady

#21 18. 1. 2009 20:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

... taky mě napadlo, jestli to není normální struktura kůže po oholení, to, čemu ty říkáš "kapsulky". Ale těžko říct, když to nevidím. :-)

Není tady

#22 18. 1. 2009 20:43

slims
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

slims napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Ta rada byla proto, že jsem si myslela, že některý deodoranty/antiperspiranty Ti můžou dělat na kůži pod paží špatně.
Pokud je nemusíš vůbec, zkus je teda nepoužívat. A uvidíš, jestli se to zlepší.
Pokud ne, možná bych zašla k doktorce na kožní, přijde mi divný že máš takový problémy, já se holím pravidelně a dlouho a nikdy nic :-)
Samozřejmě nejdřív vyluč, že Ti to dělá mýdlo, gel nebo deodoranty/antiperspiranty (nebo nekvalitní holicí strojek)... prostě vylučovací metodou. Pokud to nezabere, zajdi k doktorce...

Jdu zrovna zitra na kozni tak se zeptam,ja jen nechtela vypadat u dokorky jako blbec ze jis  timhle otravuju.

Není tady

#23 18. 1. 2009 20:44

slims
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

... taky mě napadlo, jestli to není normální struktura kůže po oholení, to, čemu ty říkáš "kapsulky". Ale těžko říct, když to nevidím. :-)

Mno jako zadna az velka hruza to neni ale proste neni to hladky:lol:

Není tady

#24 18. 1. 2009 20:44

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Jdu zrovna zitra na kozni tak se zeptam,ja jen nechtela vypadat u dokorky jako blbec ze jis  timhle otravuju.

Doktoři jsou tu pro nás, ne? Navíc za to mají body. Klidně se ptej :-) Aspoň budeš v klidu :-)

Není tady

#25 18. 1. 2009 20:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

slims napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Mno jako zadna az velka hruza to neni ale proste neni to hladky:lol:

Otázka je, jak "hladký" si představuješ, že to bude... přece jenom je to nějaká struktura kůže, ze které vyrůstají chloupky... hladký jako dlaň to nebude :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí