|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Slávku, ona tie šípky hrá ZÁVODNE! Je to ako šport... Chápem, že človek bez koníčkov ťažko pochopí, akú radosť niekomu môže priniesť trebárs súťaženie v nejakej činnosti.
Je to ako vysvetľovať farby farboslepému. A rozvod je podľa mňa až krajné riešnie - snaha o záchranu vzťahu nie je podľa mňa slabosť, ale férové úsilie. Len by malo byť obojstranné. 
Není tady
KALIK napsal(a):
Nevěra je určitě zatěžkávací situace na sebevědomí. Je však nutné stavět své sebevědomí na jiných základech, než na partnerovi. Co to říká o tobě, že partner ulítl s jinou? Snad jen to, že si v něčem udělala chybu a chybovat je lidské. Jinak to s tebou nemá co dělat. Takže hlavu vzhůru.
Proč by to měl být důsledek nějaké její chyby
Za každou nevěrou přece není chyba protějšku 
Není tady
Selima napsal(a):
Slávku, ona tie šípky hrá ZÁVODNE! Je to ako šport... Chápem, že človek bez koníčkov ťažko pochopí, akú radosť niekomu môže priniesť trebárs súťaženie v nejakej činnosti.
Je to ako vysvetľovať farby farboslepému. A rozvod je podľa mňa až krajné riešnie - snaha o záchranu vzťahu nie je podľa mňa slabosť, ale férové úsilie. Len by malo byť obojstranné.
Jo hraju to zavodne, dobre jsi to podotkl a nespolne to tolik penez... Ono 150 - 200 za jeden vecer neni tolik... dava mi to aspon pocit, ze sem v necem dobra...
No ja doufam, ze to bude oboustarane... myslim to zachranovani vztahu...
Upravil(a) Macaa (15. 1. 2009 19:43)
Není tady
Při zpětném pohledu moje snaha zachraňovat vztah ?! NEBYLA jenom SLABOST - nýbrž jeví se to jako naprostá a totální BLBOST (moje).
Lpěním na manželství jsem totálně přišel o všechnu úctu.
Čím víc se kdo snaží, tím víc jím ten druhý pohrdá - když on chce ven.
Djó - taky jsem si naivně myslel, že ta snaha musí být oboustranná. - Nemusí. - Prostě a jednoduše NEMUSÍ.
Říkala mi: Už to konečně pochop! Já už tě nemám ráda.
Ale já (= ta moje blbá bedna zabedněná), jakož i mnoho jiných přede mnou (i po mně), jsem to pochopit nedokázal.
Asi proto, že jsem to chápat nechtěl - což byla jen a jen moje škoda.

Zatímco já spřádal další myšlenky na záchranu vztahu, ona zametla, co se zamést dalo.
Odnesla si peníze, láska moje milovaná, a později i vše, co mohla (včetně dětí), mně nechala placení dluhů.

A až jsem splatil veškeré půjčky na byt, tak jsme ho prodali a o peníze se hezky podělili 50 na 50.
A jsem moc rád, že jsem neskončil pod mostem..... 
Upravil(a) Slavek17 (16. 1. 2009 12:05)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Při zpětném pohledu moje snaha zachraňovat vztah ?! NEBYLA jenom SLABOST - nýbrž jeví se to jako naprostá a totální BLBOST (moje).
Djó - taky jsem si naivně myslel, že ta snaha musí být oboustranná. - Nemusí. - Prostě a jednoduše NEMUSÍ.
Ale já (= ta moje blbá bedna zabedněná), jakož i mnoho jiných přede mnou (i po mně), jsem to pochopit nedokázal.
Asi proto, že jsem to chápat nechtěl - což byla jen a jen moje škoda.![]()
![]()
Zatímco já spřádal další myšlenky na záchranu vztahu, ona zametla, co se zamést dalo.
Odnesla si peníze, láska moje milovaná, a později i vše, co mohla (včetně dětí), mně nechala placení dluhů.![]()
A až jsem splatil veškeré půjčky na byt, tak jsme ho prodali a o peníze se hezky podělili 50 na 50.
Taky zajímavá životní zkušenot. 
No já tomu dávám tam dva měsíce a pak se uvidí, jak to všechno bude
Není tady
Mimochodem, Macao, ten tvůj příběh (jakož i můj) se tu v různých variantách a obměnách, stále opakuje:
Žena si dělá starosti, kvůli dluhům, muž toho už má dost, už mu její starosti lezou krkem - a tak si chodí užívat s mladší, která si žádné starosti ještě nepřipouští, což muži vyhovuje ( ta áách úúúlevaáá !!!)..... Domů se však (do teplíčka, pohodlíčka, servisu) chodí vyspinkat.
Ženuška mu udělá scénu, připomene mu dluhy - načeš on se nakrkne a odejde opět ke své milé milence vysmáté natěšené...

Raději ani nebudeme rozebírat, kam se poděla zodpovědnost za nadělané dluhy, že?!
Upravil(a) Slavek17 (16. 1. 2009 12:14)
Není tady
Vždyť si zkus na svém místě představit ne sebe, ale úplně jinou ženskou.
No řekni, nebylo by ti to hned všechno jasnější?
Ono se to vždycky líp posuzuje, když se to netýká nás samotných.
Už jen ta představa, začít něco měnit - starosti, stěhování, balení, dohady... nervy tečou....

Komu by se do toho chtělo, že?
Leč, věř mi, rychlé a radikální řešení je nejlepší. Tak se trápení dá nejvíc zkrátit.
Nechce se do nějakých ZMĚN.
Nikomu. Takoví jsme všichni.
Ale čím dříve to rozseknem, tím dříve nám bude lépe!!!!

A navíc BONUS: .... Čím umanutěji si půjdeš za svojí svobodou, čím rozhodněji budeš vystupovat, tím bude jeho mínění o sobě horší a naopak tvé sebevědomí bude silnější.
Nemluvím o svědomí - budou tě možná žrát pochyby.
Ale zbytečně. Věř tomu!
Upravil(a) Slavek17 (16. 1. 2009 12:24)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Vždyť si zkus na svém místě představit ne sebe, ale úplně jinou ženskou.
No řekni, nebylo by ti to hned všechno jasnější?
Ono se to vždycky líp posuzuje, když se to netýká nás samotných.
Už jen ta představa, začít něco měnit - starosti, stěhování, balení, dohady... nervy tečou....![]()
![]()
Komu by se do toho chtělo, že?
Leč, věř mi, rychlé a radikální řešení je nejlepší. Tak se trápení dá nejvíc zkrátit.
Nechce se do nějakých ZMĚN.
Nikomu. Takoví jsme všichni.
Ale čím dříve to rozseknem, tím dříve nám bude lépe!!!!![]()
![]()
Ale ja opravdu nemám ten pocit, ze by mi bez něj bylo lépe. Podle toho, co sme si vzájemně řekli, tak už žádná milenka není a žádná další nebude, ale čemu věřit, že?
Není tady
Macaa napsal(a):
Podle toho, co sme si vzájemně řekli, tak už žádná milenka není a žádná další nebude.........
Vážně? -
- No, mysli si, co uznáš za vhodné. - Na šťavnaté masíčko se zapomíná mooóóóc neochotně a mooóóóc nerado......
Měj se krásně. Čau!
P.S.: To je zajímavé, jak si každý chce svým slzavým údolím projít sám, vlastní cestou... 
Upravil(a) Slavek17 (16. 1. 2009 13:03)
Není tady
Selima napsal(a):
Ja hej!
copak ty ...

Není tady
Slavek17 napsal(a):
Já mám dnes moc prima partnerku. A máme spolu jasno - oba jsme pro věrnost.
A oba jsme rozhodnuti, že ve chvíli nevěry toho druhého, to mezi sebou okamžitě balíme a jdeme od sebe.
jsem ráda, že já to tak radikálně nevidím 
Není tady
Macaa napsal(a):
lindaB napsal(a):
tvůj manžel je nezralej pitomec. Zamilovat se může, to se stane, ale vytrubovat ti podrobnosti. No, hlavně že ulevil svému černému svědomí.
Ja vim jak na něj,aspoň v některejch věcech... A myslism si, že sem z něho vydolovala všechno... Ale bylo by mi asi lip, kdybych to nevedela....
Tak proč jsi DOLOVALA?
Teď máš "nadolováno" hromadu blivajzu a nevíš, co s tím.
To mi taky moc zralé nepříjde a že je to chyba, tvoje, to ti snad už taky došlo.
Nač jsi potřebovala vědět něco, s čím si neumíš poradit?
Není tady
Macaa napsal(a):
macík* napsal(a):
A jak se teď k tobě chová tvůj manžel? Snaží se, je na tebe hodný? Nebo dělá jako že nic?
Tak dost sme toho prokecali a slibil, ze se ted bude venovat jenom me a ze se bude snazit to dat vsechno poradku... Ale nejak se mi mu to nechce verit. Porad o tom jen mluvi a zatim nejsou videt zadny vysledky co nasliboval, tak tomu dam jeste par dni. Vic uz proto delat nemuzu... Hodne na me predtim kaslal...
Že víc už pro to dělat nemůžeš?
Opravdu?
A co jsi slíbila ty jemu? Co ty na sobě změníš, aby i on byl spokojený?
Myslíš, že sliby pro sliby mají nějaký význam?
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
To je možná škoda ne? To zabalit. To je jako utíkání před problémem (rozejdeme se a problém zmizí)...
Nebylo by lepší zjistit, proč k tomu došlo a snažit se to napravit? Pak i nevěra může mít pro vztah pozitivní důsledky.To je ale kravina..... Nevěra nikdy nemůže mít pozitivní důsledky.
Leda jako poučení pro příště!![]()
To je ale kravina, že poučení pro příště není pozitivní důsledek 
Není tady
Slavek17 napsal(a):
![]()
Odnesla si peníze, láska moje milovaná, a později i vše, co mohla (včetně dětí), mně nechala placení dluhů.![]()
Abych tomu správně rozuměla:
Blb jsi taky 50 na 50? Nebo na 100%? A nebo už na 0%, protože jsi algoritmus už konečně pochopil? BI.
Není tady

Slavek17 napsal(a):
![]()
Slávku, děkuji ti, mockrát děkuji.
Do teď jsem si myslel že, není na světě většího vola než jsem já, že jen já jsem takový přírodní úkaz,
který se skrz city k rodině nechá zaslepeně oškubat.
Ale po přečtení tohoto příspěvku si uvědomuju, že se mi někdo vyrovná, ale ty mne nejspíš i předčíš.
Je mi to líto a zároveň ti děkuji 
Upravil(a) PetrHl (17. 1. 2009 2:02)
Není tady
terezka007 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Nevěra je určitě zatěžkávací situace na sebevědomí. Je však nutné stavět své sebevědomí na jiných základech, než na partnerovi. Co to říká o tobě, že partner ulítl s jinou? Snad jen to, že si v něčem udělala chybu a chybovat je lidské. Jinak to s tebou nemá co dělat. Takže hlavu vzhůru.
Proč by to měl být důsledek nějaké její chyby
Za každou nevěrou přece není chyba protějšku
přesně tak 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
A oba jsme rozhodnuti, že ve chvíli nevěry toho druhého, to mezi sebou okamžitě balíme a jdeme od sebe.jsem ráda, že já to tak radikálně nevidím
víš Heřmanko, ty to můžeš vidět jak chceš - momentálně, ale on je ten život někdy pěkná mrška a vyvrbí se to tak, že z tebe jednou může být radikál na totata. Nebo se dostat do situace, kdy se ten druhý ptát na tvůj postoj vůbec nebude a prostě práskne do bot. Nic ve zlým.
Není tady
PetrHl napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
![]()
A jsem moc rád, že jsem neskončil pod mostem.....Slávku, děkuji ti, mockrát děkuji.
Do teď jsem si myslel že, není na světě většího vola než jsem já, že jen já jsem takový přírodní úkaz,
který se skrz city k rodině nechá zaslepeně oškubat.
Ale po přečtení tohoto příspěvku si uvědomuju, že se mi někdo vyrovná, ale ty mne nejspíš i předčíš.
Je mi to líto a zároveň ti děkuji
takovejch blbců je nás víc 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
A oba jsme rozhodnuti, že ve chvíli nevěry toho druhého, to mezi sebou okamžitě balíme a jdeme od sebe.jsem ráda, že já to tak radikálně nevidím
víš Heřmanko, ty to můžeš vidět jak chceš - momentálně, ale on je ten život někdy pěkná mrška a vyvrbí se to tak, že z tebe jednou může být radikál na totata. Nebo se dostat do situace, kdy se ten druhý ptát na tvůj postoj vůbec nebude a prostě práskne do bot. Nic ve zlým.
no jsem to psala, protože tuto situaci mám za sebou
a naštěstí jsem radikál nebyla
...jooooo....ale ono vždycky záleží na situaci, to je fakt 
jsem tím vlastně chtěla říct, že ROZHODNĚ DOPŘEDU NEVÍM jestli kvůli nevěře jdem nabeton od sebe a OKAMŽITĚ 
Upravil(a) Heřmanka (17. 1. 2009 16:37)
Není tady
no jo Heřmanko, ale to jste neměli prcka, viď. ono je to fakt o té situaci, prostě ti můžou rupnout nervy a bude šlus.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no jo Heřmanko, ale to jste neměli prcka, viď. ono je to fakt o té situaci, prostě ti můžou rupnout nervy a bude šlus.
to máš pravdu...ale to moje, byla reakce na Slávka... řekněme, že ho "obdivuju" že má tak jasno...já nevím co bude zítra natož tohle...
Není tady
to nevíme nikdo ...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Abych tomu správně rozuměla:
Blb jsi taky 50 na 50? Nebo na 100%? A nebo už na 0%, protože jsi algoritmus už konečně pochopil? BI.
Pan, to jsem rád, že jsem tě tak nádherně POBAVIL ..... !!!
Víš co, já přidám vtip:
Přijde podřízený za šéfem a říká: "Chci přidat."
Nadřízený se na něj překvapeně podívá, poklepe mu s úsměvem po zádech a říká: "No tak přidejte!" ...... 
Ten vtip je přímo ilustrační - ukazuje, že můžete mít ty nejlepší úmysly či nápady na to, jak si polepšit.
Ale stejně to nevylučuje, že nenajde někdo mazaný, kdo si z vás náramně vystřelí.
Upravil(a) Slavek17 (20. 1. 2009 18:38)
Není tady