|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
1.Žena dělá manželovi první poslední-je to špatně-může být nevěrný,je si s ní moc jistý.
Ženu to po čase přestane bavit a najde si někoho, komu nemusí první poslední dělat.
Žena se nechá obskakovat,kdyby neměla manžela,umřou hlady,jen si lakuje nehty,chodí do fitka,manžel dělá,co se dá-je to špatně-nevěra i tady je možná
Žena zjistí, že nevěra je podstatně větší zábava, než lakování nehtů a energeticky srovnatelná s fitkem a najde si někoho, kdo ji nejen uživí, ale ještě na ni bude mít čas.
když je to půl na půl,harmonické partnerství,může mu to připadat nuda a nevěra je v dohlednu
Nebo se začne nudit manželka...
Není tady
KALIK napsal(a):
Macaa napsal(a):
když někoho miluješ, tak chceš, aby byl šťasnej, někdy i na úkor sebezapření?
Ano, pomůžu mu být šťastný, ale až po něm. Tedy on musí být ten první, který by se měl starat o své štěstí. Ty mu můžeš jen pomoci, ukážeš mu cestu
takže to znamená, že mám k životu špatnej přístup já?
Není tady

helena napsal(a):
1.Žena dělá manželovi první poslední-je to špatně-může být nevěrný,je si s ní moc jistý.
Ženu to po čase přestane bavit a najde si někoho, komu nemusí první poslední dělat.
Žena se nechá obskakovat,kdyby neměla manžela,umřou hlady,jen si lakuje nehty,chodí do fitka,manžel dělá,co se dá-je to špatně-nevěra i tady je možná
Žena zjistí, že nevěra je podstatně větší zábava, než lakování nehtů a energeticky srovnatelná s fitkem a najde si někoho, kdo ji nejen uživí, ale ještě na ni bude mít čas.
když je to půl na půl,harmonické partnerství,může mu to připadat nuda a nevěra je v dohlednu
Nebo se začne nudit manželka...
no vidíš a jsme stále u toho,že je to vše v lidech
Není tady
Macaa napsal(a):
Ne e ... ve vztahu by nemělo být nic na něčí úkor - to je pak vězení ne vztah.
Není tady

Kaliku,ty máš v podstatě pravdu,i když je to trochu sobecké.
Ty když budeš činit partnera šťastným i třeba na úkor sebe,tak po letech tě může partner,ať už z jakéhokoliv důvodu opustit,tak ty budeš víc nešťastný než ten druhý.
To jsem to napsala co??!!
Není tady

Macaa napsal(a):
KALIK napsal(a):
Macaa napsal(a):
Ano, pomůžu mu být šťastný, ale až po něm. Tedy on musí být ten první, který by se měl starat o své štěstí. Ty mu můžeš jen pomoci, ukážeš mu cestu
takže to znamená, že mám k životu špatnej přístup já?
No, je blbost se obětovat. Jseš ve vztahu především proto, že ti to něco dává, nějak tě to obohacuje. Pokud ti to spíš bere, proč zůstávat?
Není tady

Kavasaki napsal(a):
helena napsal(a):
Nebo se začne nudit manželka...no vidíš a jsme stále u toho,že je to vše v lidech
No, o zvířatech to není. Takže s tebou souhlasím 
Není tady

Kavasaki napsal(a):
Kaliku,ty máš v podstatě pravdu,i když je to trochu sobecké.
Ty když budeš činit partnera šťastným i třeba na úkor sebe,tak po letech tě může partner,ať už z jakéhokoliv důvodu opustit,tak ty budeš víc nešťastný než ten druhý.
To jsem to napsala co??!!
Každej je zodpovědnej pouze za sebe, za své štěstí. Až řekněme z přebytků energie mohu sponzorovat někoho jiného. Na tom není nic sobeckého.
Není tady
...když budeš činit partnera šťastným i třeba na úkor sebe...
Musím se opakovat (už to tu párkrát někde je) - Nemáme právo činit lidi šťastným proti jejich vůli (James Boswell) - natož pak na svůj úkor. V tom případě budeš nešťastná a nešťastná partnerka partnera šťastným učinit těžko může.
Není tady
takže z toho všeho vychází, že to dělám špatně já...
Není tady

Jesika74 napsal(a):
Jak jsi může někdo v tomhle věku nasekat tolik dluhů ?
Už když jsem byla malá, tak mě učili , nejdřív si našetři a pak pořizuj ..... Chápu, že to někdy nejde, našetřit na bydlení v dnešních cenách ... tak budu bydlet v šedestáti.
I když na to člověk kouká, od malička do nás hustějí reklamy , že půjčit si je normální, jak na bydlení , ale i na dovolenou, na vánoční dárky - a to už vůbec neuznávám.
budu trošku off topic...
Jesiko - jde to... přestože jsem syna učila to samé co rodičové tebe, nasekal TOLIK dluhů, že ve svých 22letech nemá před sebou nijak zářnou perspektivu...
Dluhy jsou fuj, dluhy jsou ee, ale třeba to, že si mladý pořizujou bydlení na hypotéku , považuji za rozumnější než platit nehorázné nájmy vyděračským realitkám...
Není tady
Macaa napsal(a):
Nemusíš dělat špatně x dobře vlastně nic ..spíš se Ti tu snažíme říct, že jediný co doopravdy můžeš ovlivnit jsi jen ty sama - nic jinýho .. to jediný máš pod kontrolou ... takže začni tím sebevědomím .. třeba
Není tady
Macaa napsal(a):
ale houby. Pokud si vezmeš notorického proutníka, můžeš mít kolem hlavy svatozář a stejně ti zahne. Jde o to, že svého partnera těžko změníš a tak můžeš zatím pracovat na sobě abys nečekala jen tak s rukama v klíně, než ho to přejde.
Není tady
Zaměř se sama na sebe a snaž se zapracovat na tom svém sebevědomí, to ti jenom prospěje. Píšeš že chceš aby se přítel změnil, ale on se sám od sebe nezmění. Změň sebe, svůj přístup, najdi si něco co bude jenom tvoje a bude ti to přinášet radost, neměj partnera jako středobod svýho světa, protože pak se stane něco takovýho jako se stalo vám a tvůj svět se zhroutí. Jednoduše se to píše, ale je to těžká věc, je to tvrdá práce sama na sobě. Já to vím, protože se o to momentálně snažím, taky teď řeším jednu vztahovu záležitost.
Je těžký si něco plánovat a dělat si radosti, když jsou dluhy a vysoký splátky, viď? Ale ono to půjde i tak, stačí chtít 
Není tady
Rada bych pracovala na sobě, ale nějak na to nemám hlavně finační prostředky... Vubec nevim, jakym způsobem na sobě pracovat...
Není tady
macík* napsal(a):
Zaměř se sama na sebe a snaž se zapracovat na tom svém sebevědomí, to ti jenom prospěje. Píšeš že chceš aby se přítel změnil, ale on se sám od sebe nezmění. Změň sebe, svůj přístup, najdi si něco co bude jenom tvoje a bude ti to přinášet radost, neměj partnera jako středobod svýho světa, protože pak se stane něco takovýho jako se stalo vám a tvůj svět se zhroutí. Jednoduše se to píše, ale je to těžká věc, je to tvrdá práce sama na sobě. Já to vím, protože se o to momentálně snažím, taky teď řeším jednu vztahovu záležitost.
Je těžký si něco plánovat a dělat si radosti, když jsou dluhy a vysoký splátky, viď? Ale ono to půjde i tak, stačí chtít
Já sem si našla koníčla, zabral mi docela čas, ale jak sem se mu žačla víc věnovat, tak místo toho, aby mě manžel podporoval, tak to bylo úplně naopak... Začali sme se daleko víc odalovat...
Není tady
No práce na sobě není jen o financích přece ... je spousta možností co dělat za málo peněz - co máš ráda ?
Není tady
Amriana napsal(a):
No práce na sobě není jen o financích přece ... je spousta možností co dělat za málo peněz - co máš ráda ?
Ted hraju hodně sipky.. Uz sem i v tymu v druhy lize... To už samo o sobě je dost peněz...
Není tady
To jste se začali oddalovat kvůli tvému koníčku? Před tím jste spolu trávili veškerý volný čas? Máte nějaký společný zájmy s manželem?
Není tady
macík* napsal(a):
To jste se začali oddalovat kvůli tvému koníčku? Před tím jste spolu trávili veškerý volný čas? Máte nějaký společný zájmy s manželem?
No manžel jezdí s kamionem, takže veškeje jeho volnej čas vesměs trávil se mnou, když teda nejsem v práci nebo na šipkách... No a jemu šipky začali vadit, ptotože sem nebyla doma a nevenovala se mu... Vesměs moc společnejch zájmů nemáme, protože na to ani nebyl moc čas ani peníze... Hodně často sme se milovali... Zo je asi nejzasadnější koníček...
Není tady
Maco, vy jste oba asi hodně mladí, viď?
Ty máš 23let a partner?
Myslím, že jste začli dost brzo se vším...Kdyby vše běželo tak, jak jste chtěli, tak jste ještě měli navíc děti. Píšeš, že nic nemáte. Ty dluhy jsou teda proč? To vůbec není legrace...Může vám to oběma hodně znepřijemnit život. Partner zdá se nevylítanej nezralej, problém - řešíte pitím......
Maco, zdá se mi všechno tak nějak postavené na špatném základě - nějak nakřivo.
Všechno bych si poskládala a seřadila dle důležitosti a pak jedno po druhém řešila. Myslím si, že ,manželova nevěra by asi nebyla na prvním místě. Ale...to je můj názor. Vím, že to musíš vidět jinak. Koníčky jsou bezva, to bez řečí, ale prvně bych si zajistila holou existenci a vyřešila dluhy. Po dohodě s manželem. Jinak těžko budeš startovat cokoliv nového. toto tě vždy potáhne zpět. Práce na sobě ...to ano, ale popořadě, postupně pomalu...
Dluhy? - Pokud teda nemluvíš o nějaké "rozumné"hypotéce na byt nebo dům ve vašem SJM.
Není tady
Wiki napsal(a):
Maco, vy jste oba asi hodně mladí, viď?
Ty máš 23let a partner?
Myslím, že jste začli dost brzo se vším...Kdyby vše běželo tak, jak jste chtěli, tak jste ještě měli navíc děti. Píšeš, že nic nemáte. Ty dluhy jsou teda proč? To vůbec není legrace...Může vám to oběma hodně znepřijemnit život. Partner zdá se nevylítanej nezralej, problém - řešíte pitím......
Maco, zdá se mi všechno tak nějak postavené na špatném základě - nějak nakřivo.
Všechno bych si poskládala a seřadila dle důležitosti a pak jedno po druhém řešila. Myslím si, že ,manželova nevěra by asi nebyla na prvním místě. Ale...to je můj názor. Vím, že to musíš vidět jinak. Koníčky jsou bezva, to bez řečí, ale prvně bych si zajistila holou existenci a vyřešila dluhy. Po dohodě s manželem. Jinak těžko budeš startovat cokoliv nového. toto tě vždy potáhne zpět. Práce na sobě ...to ano, ale popořadě, postupně pomalu...
Dluhy? - Pokud teda nemluvíš o nějaké "rozumné"hypotéce na byt nebo dům ve vašem SJM.
Manželovi je 27. Byly tady nějaký nepovedený ponikatelský záměry z manželovi strany... Nábytek a vybavení bytu a tak dále...nějak se to nahromadilo... Jo dluhy sou hodně velkej problém, ale i s tim se dá žít. Manžel se sem tak někdy opil, ale já sem začala víc pít až po jeho nevěře... Vůbec nevim, za jakej konec to teď všechno vzit... Ale svýho koníčku se vzdávat nebudu, to vim jistě, aspoň v něčem sem dobrá a to mi nikdo nevezme...
Není tady

Za jaký konec? - za svůj konec. V první řadě si uvědom, že manžel tě nemůže ponížit. Může ponížit pouze sám sebe 
Není tady
KALIK napsal(a):
Za jaký konec? - za svůj konec. V první řadě si uvědom, že manžel tě nemůže ponížit. Může ponížit pouze sám sebe
No mě to prostě tak přišlo... Připada sem si prostě poníženě... Byl to můj pocit...
Není tady
Koníčku se vzdávat nemusíš a určitě jsi dobrá i v mnoha dalších věcech, nejen v tom.
Myslím, že byste se měli vydejchat a promluvit si o tom v klidu.
Sebevědomí je opravdu jen tvoje věc, nikdo ti ho nemůže vzít, nikdo ti ho nemůže dát, řídíš si tento pocit sama. Kalík to píše dobře, když nebudeš chtít, tak tě nic neponíží. manželův úlet je jeho blbost, jeho skutek, ne tvůj. A člověk může všechno, ale jen se sebou a za sebe. shrnuto: budeš to mít - všechno - takové, jaké budeš chtít. pro co se rozhodneš.
Je toho moc, asi se v tom plácáš, ale věř si víc, jsi jedinečná a ženský originál - ale musíš si to uvědomit a být si toho vědoma!
Není tady