Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 1. 2009 11:15

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Mám odpustit?Prosím poradte.

z-hanko, je poměrně časté, že partneři v době rozvodu nebo i po rozvodu spolu spí.
Já bych to moc neřešila, to je prostě zvyk -jak já říkám- 8, 15, 20 let nespláchneš jen tak do záchodu. Je to jen sex. Pořád lepší, že to byla manželka, ne? wink Pusť to z hlavy. Píšeš, že nechceš dělat dětem hokej s bydlením partnera u vás, tak se asi budete jen scházet.
Jste svobodní a tak to ber. Třeba je to jen převozník. Taky dobrý... smile

Není tady

#27 15. 1. 2009 11:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Mně z toho plyne jedno jediné. Jejich vztah není ukončen. Váš vztah přece jen může být záplata. Alespoň z jeho strany. Já pána nijak neodsuzuju, ani bych neočekávala nic jiného, pakliže vlastně manželé spolu bydlí...
To, že tys ho něchtěla ve společné domácnosti, se mi zdá taky správné.... Pakliže by skutečně jejich vztah byl neukončený (což zřejmě je), a nastěhoval se k tomě, tak by se stěhoval zase  zpět a třeba za mnohem dramatičtějších okolností. Vztah s manželkou by navázali jinak a jinde...Myslím, že se to "vyvrbilo" dobře. I pro tebe....I když to bolí...
A odpouštět? Co? Ž spí s vlastní manželkou?
Nech to čas...uvidíš sama. není třeba nic lámat přes koleno...

Není tady

#28 15. 1. 2009 12:31

Jesika74
♥------

z-hanka napsal(a):

Také si to tak myslím.Přece když to udělá v době, kdy ve vztahu mezi nami není žádný stereotyp, nuda atd,co mu bude bránit to udělat, kdyby jsme spolu byli delší čas.Myslím, že už to dobré nebude, z mé strany.Důvěra je pro mě 80 procent vztahu.Myslím, že uvnitř už jsem k tomu dospěla, že s ním nemůžu být, jen ještě přesvědčit sama sebe.

Udělat to může kdykoli - po měsíci i po deseti letech. Krom toho chlap dokáže ve většině případů oddělit sex od milování. Ber to třeba jako poslední manželské rozloučení. Jste ve fázi poznávání, já bych to zas tak neřešila. Možná že zjistíš později víc věcí co Ti nevyhovuje, nebo právě naopak. Já bych to zas tak razantně neukončovala.

Není tady

#29 15. 1. 2009 13:48

rainbow
♥♥♥----
Místo: Praha

Hoď kamenem, kdo jsi bez viny......

....každý z nás určitě udělal v životě několik věcí, na které nejsme zrovna hrdí.

Okamžik, kdy je člověk pánem svého osudu, se nevyskytuje nikdy dvakrát. /Zeyer/

Není tady

#30 15. 1. 2009 13:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Wiki, neviem, pani je medzičaosm ex-manželka, a to, že s ním z-hanka nechcela bývať, síce absolútne chápem, ale zasa chápem aj to, že keď dvaja ľudia opačného pohlavia spolu bývajú -  navyše majú kopec spoločných spomienok - môže k nieočmu takému dôjsť. Či má vzťah k ex uzavretý alebo nie - to by som si vôbec netrúfla odhadovať z toho mála informácií, ktoré máme. Že nemá(alebo skôr nemal) uzavreté logistické veci okolo bývania apod., je zjavné, ale to sa dá riešiť. Ja by som sa v prvom rade narovinu spýtala, s kým chce býť, ako chce bývať, atď. a podľa toho by som sa zariaidla. Síce by som si možno tu a tam zažiarlila na bývalku, ale asi by som sa snažila nechať túto epizódu zapadnúť prachom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 15. 1. 2009 14:43

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Rozumím ti Selimo...může být.
že nemají vztah uzavřený beru podle toho, že spolu spí (spali). Bydlení beru jako jinou věc, ta jde skutečně zařídit, o tom netřeba psát. Já jsem po rozvodu s mužem nebydlela, nemohla jsem, ani když jsem měla "tam" trvalé bydliště a neměla jsem kam..

Pokud vztah s ex ukončím, tak s ním nespím - píšu samozřejmě o sobě - ale je možné, že to může být i jinak...
Určitě bych se ho taky spýtala co chce a jak chce, měla bych to na paměti, ale zařídlila bych se podle sebe. Vzala bych si time. Čas ukáže, zda-li je pán skutečně "volný" Možná  to byla vážně jen jedna sexepizodka. Všechno je možné....

Není tady

#32 15. 1. 2009 15:12

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Tak teda,
jak to tady čtu, že je normální, když má muž sex s někým, s kým třeba jen bydlí a přitom má vztah s jinou ženou, tak je mi z toho docela špatně usch . Nemyslím, že si pletu sex s láskou, ten dotyčný může mít svoji partnerku rád a ta, se kterou spí, ho jen fyzicky přitahuje. Ale pro mne je partnerské pouto tak silný závazek, že prostě nevidím jako normální, když by se mi manžel občas vyspal třeba se svojí bývalou, která už ho jen fyzicky přitahuje. To je mi fakt po*né a asi bych to "nepřekousla".
Pokud má prostě chlap chuť na sex, tak ho má mít buď se svou partnerkou a když to nejde, tak to vydržet nebo se uspokojit sám. Ale hupnout na to s někým jiným, tak to je pro mě nemyslitelné neutral .

Upravil(a) Tulipánka (15. 1. 2009 15:13)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#33 15. 1. 2009 15:14

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Tak teda,
jak to tady čtu, že je normální, když má muž sex s někým, s kým třeba jen bydlí a přitom má vztah s jinou ženou, tak je mi z toho docela špatně usch . Nemyslím, že si pletu sex s láskou, ten dotyčný může mít svoji partnerku rád a ta, se kterou spí, ho jen fyzicky přitahuje. Ale pro mne je partnerské pouto tak silný závazek, že prostě nevidím jako normální, když by se mi manžel občas vyspal třeba se svojí bývalou, která už ho jen fyzicky přitahuje. To je mi fakt po*né a asi bych to "nepřekousla".
Pokud má prostě chlap chuť na sex, tak ho má mít buď se svou partnerkou a když to nejde, tak to vydržet nebo se uspokojit sám. Ale hupnout na to s někým jiným, tak to je pro mě nemyslitelné neutral .

Tady někdo propaguje mnohoženství/mnohomužství? va

Není tady

#34 15. 1. 2009 15:21

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Marti,
myslím tím třeba tohle:

z-hanko, je poměrně časté, že partneři v době rozvodu nebo i po rozvodu spolu spí.
Já bych to moc neřešila, to je prostě zvyk -jak já říkám- 8, 15, 20 let nespláchneš jen tak do záchodu. Je to jen sex. Pořád lepší, že to byla manželka, ne?

Nebo tohle

To, že se spolu vyspali, bych tak příliš neřešila, i když v počátku vztahu to musí být velmi bolestné. Ale já sama žiju s bývalým přítelem, nemáme spolu společného nic, jen bydlení, žádná perspektiva, žádné společné akce, žádné plány - je to ekonomické řešení pro nás oba a navíc spolu dobře vycházíme. On má svou stálou přítelkyni, se kterou žít nechce. Jednou za čas ten sex máme taky - a s láskou to nemá společného nic.

Upravil(a) Tulipánka (15. 1. 2009 15:22)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#35 15. 1. 2009 15:22

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Marti,
myslím tím třeba tohle:

Já bych to moc neřešila, to je prostě zvyk -jak já říkám- 8, 15, 20 let nespláchneš jen tak do záchodu. Je to jen sex. Pořád lepší, že to byla manželka, ne?

no já bych to spíš viděla asi tak - stalo se a odestáti se nedá
a stalo se to proto, že  "8, 15, 20 let nespláchneš jen tak do záchodu"
je fakt, že je lepší o tom nevědět, ale , bohužel, i to se stalo...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#36 15. 1. 2009 17:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tulipánka, veľmi správne si vyjadrila, alo to máš ty... ale na svete je 6 miliárd ľudí a mnohí to majú celkom inak ako ty. Aj muži, aj ženy, niekto je ešte monogamnejší (podľa islámskej šarí-e sa cudzoložstvo trestá ukameňovaním alebo bičovaním, podľa závažnosti preivnenia) až po úplne otvorené  mnohoženstvo( ten istý islám povoľuje viac manželike, mnohomužstov je globálne vzácnejšie, ale tiež existuje). No a? Treba sa s tým zmieriť a hľadať si náprotivok, ktorý to má nastavené podobne. A hlavne si to vyjasniť už v začiatkoch...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 15. 1. 2009 19:37

z-hanka
♥♥-----

Zaznělo zde, proč jsem ho nenechala bydlet u sebe? Protože mám dvě malé děti a ony jsou pro mě na 1 místě.Prožívají si také svoje, bydlely jsme v rodiném domě, na vesnici, každý měl svůj pokojíček, postýlku, tátu, mámu.Teď bydlí ve městě, v jednopokojáču a já jim budu tahat do života uplně cizího chlapa?Až budu mít trochu jistotu, že ten vztah má nějakou perspektivu, pak ano, ale opatrně.K tomu, že ona byla manželka a já jen milenka, tak to také nebylo.Ona utekla za chlapem, kterého znala 2měsíce, vzala děti, přehlásila jim školu, bydliště, odtrhla od táty a on si pak prostě našel mladší a vyhodil jí.Tak táhla zase zpět.My v té době byly bez partnerů, tedy jen papírově a ani jeden z nás manželství nevěrou nerozbil.Proč mi to řekla den před štědrým dnem?Protože ji ruply nervy, když ji on zdělil, že bude na štědrý den se mnou.Došlo ji jak dopadla.Je hodně na majetek, také dost nesamostatná.Možná ho chtěla zpět, nicméně jsou oba už rozvedeni a bydlí každý jinde.Řeším to, jestli mu mám odpustit ten sex.

Není tady

#38 15. 1. 2009 21:03

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda

ODPUSŤ!storstark

"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

#39 15. 1. 2009 22:00

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

z-hanka napsal(a):

Řeším to, jestli mu mám odpustit ten sex.

Manžel se vyspal se svou zákonitou manželkou a jeho milenka řeší, jestli mu to má odpustit :-)

I takhle se na to dá dívat.

Pokud s ním chceš být, nech ten sex plavat... pokud o tom budeš pořád přemýšlet a předhazovat mu to, tak vám to nevyjde.

Není tady

#40 15. 1. 2009 22:16

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

z-hanka napsal(a):

Neřeš, jestli odpustit.
Buď zapomeneš, hodíš za hlavu a řešit nebudeš, nebo se v tom usmažíte oba a ve finále půjdete od sebe.
Já vím, je to těžký - ale co když Ti jeho bývalá žena jen lhala? Napadlo Tě to taky?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#41 15. 1. 2009 22:24

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Mikesi, BZ asi nelhala, kdyz se hance jeji pritel za ten sex  omlouval.

Upravil(a) sunyata (15. 1. 2009 22:25)

Není tady

#42 16. 1. 2009 10:00

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

z-hanka napsal(a):

Z
.Řeším to, jestli mu mám odpustit ten sex.

pokud to budeš řešit ,stejně nic nevyřešíš .zkus a uvidíš jestli to půjde..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#43 16. 1. 2009 10:10

Asha
♥♥♥♥---

Pokud s ním být chceš - odpusť - a nevracej se k tomu. Pokud nechceš - nech být.

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#44 16. 1. 2009 10:41

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

z-hanka napsal(a):

Neřeš, jestli odpustit.
Buď zapomeneš, hodíš za hlavu a řešit nebudeš, nebo se v tom usmažíte oba a ve finále půjdete od sebe.
Já vím, je to těžký - ale co když Ti jeho bývalá žena jen lhala? Napadlo Tě to taky?

Iluze ponechme stranou....big_smile

s chlapem obvykle moc nesouhlasím, ale toto je jediná cesta, stojí -li ten chlap za to.

Není tady

#45 16. 1. 2009 19:13

Tomi40
♥♥-----

Milá Hani,
časem to přebolí. Ale ten červíček tam zůstane pořád. Záleží jen na to, zda s tím člověkem chceš zůstat, zda ti s ním je dobře, cítíš to přirozené teplo. Pokud jsou tvé odpovědi kladné, hlavně se v tom nepitvej dále. Zničilo by tě to a stejně je to k ničemu. Někdy je lepší věřit milosrdné lži, i když víš, že pravda je jiná. Ale někomu to pomáhá.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí