Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 14. 1. 2009 7:09

naancy
♥------

Hledám parťačku na cvičení v DELFINU v Českých Budějovicích

Ahoj holky,najde se tu někdo,kdo chodí cvičit do Delfína v Českých Budějovicích?Prosím ozvěte se smile

Není tady

#2 22. 1. 2009 0:21

pivunarda
♥------

Re: Hledám parťačku na cvičení v DELFINU v Českých Budějovicích

Ahojky Naancy! Jsem z Budějek, chtěla bych cvičit, ale nemám s kým!!! Ale žádný rekordy, už mi není dvacet....ach, jo! Tak dej vědět, jak jsi na tom s kondičkou a časem. Těším se Pivunarda

Není tady

#3 22. 1. 2009 0:22

pivunarda
♥------

Ahojky Naancy! Jsem z Budějek, chtěla bych cvičit, ale nemám s kým!!! Ale žádný rekordy, už mi není dvacet....ach, jo! Tak dej vědět, jak jsi na tom s kondičkou a časem. Těším se Pivunarda

Není tady

#4 26. 1. 2009 8:01

naancy
♥------

Ahojky,no, já chodim právě do toho Delfína, jak je u Nemocnice..sice jsem se tam zaregistrovala s kámoškou, ale ona moc nechodí....tak kdybys chtěla chodit, dej vědět...jukni na jejich stránky: www.delfin.cz

Není tady

#5 17. 3. 2009 13:37

nancy
♥♥-----

Ahojky,tak jsem zase zpátky :-) Jak to vypadá s tím cvičením?:-))

Není tady

#6 29. 3. 2009 14:30

21SOPTIK
♥♥♥----

ahojky já chodím bych i cviči chodila,ale ne do Delfína,je to tam zbytečně drahý,takže kdo by měl zájem tak já bych ráda do Pouzara ale tam jak je bazén ne na Vltavu.Je mi 25.

Není tady

#7 5. 11. 2009 7:34

nancy
♥♥-----

Takže holky, do Delfína už nechodim, ráda bych někam jinam, co třeba chodit na BOSU k Jirkovi Gruntorádovi, chodíte někdo na jeho cvičení? Anebo co takhle sem - www.danceline.cz? Určitě se ozvěte, ráda se přidám :-)

Není tady

#8 28. 6. 2011 14:50

Lenka N.
♥------

Milá Nancy, Jirku Gruntoráda můžu vřele doporučit, patří mezi výborné a stále se vzdělávající instruktory. Jeho lekce BOSU jsou skvělé, dokonce je letos už podruhé vezeme i na týdenní cvičební pobyt do Itálie. A kdybyste chtěla zkusit i něco nového, Jirka si loni udělal licenci na Zumbu, také stojí za zkoušku...

Mějte se krásně a něco pro to dělejte, nikdy není pozdě začít!

Není tady

#9 7. 7. 2011 12:27

bambule10
♥------

A já můžu vřele doporučit v českých Budějovicích (a Hrdějovicích) Denisu Klímovou, má krásné lekce Power Yogy, ale nedávno si udělala i licenci na Zumbu a při Body Stylingu tě Nancy taky šetřit nebude:)!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí