Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 14. 1. 2009 9:30

janabas
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Vztah v krizi, nevím jak dál

za prvé moc mě to mrzí

jaký vůbec byl přítel před těhotenstvím a jak dlouho jste spolu ? chtěl miminko , nebo si spíše chtěla ty a on na to přistoupl ?
já osobně bych to řešila tak, že bych mu řekla že odejdu na chvíli k rodičům a až si bude chtít o všem promluvit ať se ozve
ty budeš mít na chvíli klid, vyspíš se, mamka ti s malým pomůže a i pro  malého to bude lepší, bude klidnější a budeš mít na něj víc času
za další dá vám to oběma čas o všem v klidu , bez únavy a bez přemrštěných emocí přemýšlet, třeba to oba uvidíte s odstupem z jiného úhlu a pak se vše vyřeší,
pokud by to bylo jen vše úmrtím jeho  otce ( což si nemyslím) tak by čas hodně pomohl
ale hůavně ty si v klidu promyslíš co dál, a za nějaký čas ( měsíc třeba) , kdy budeš vyspaná a pod menším tlakem  si zkus s ním znovu promluvit, pokud jeho postoj bude stále stejný, asi v tomto vztahu nemá moc cenu pokraqčovat- nesebereš mu tátu , ale dáš mu šťastnější mámu, mámu, která bude vyspalá a bude mít víc energie na hry a výchovu a nebude  vyčerpaná, vystresovaná a neštastná
držím palce  at to dopadne, co nejlíp pro vás všechny

http://lb3f.lilypie.com/jo6cp2.png
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 18m-13kg, 85cm,2r-89cm, 13,5kg

http://lb2f.lilypie.com/rJeep2.png

Není tady

#27 14. 1. 2009 9:36

Asha
♥♥♥♥---

Můj názor je ten, že Lvice na tom vztahu děsně dře a děsně by ho "nějaký" chtěla mít - a on je prostě jiný - i ON - pán - je jiný než jakého ho chtěla Lvice mít  ... a už je možná unavený z toho - snažení se - aby byl takový - určitě chtěl býti takovým - ale teď - se stal apatickým - a prostě už ho to přestalo bavit - se nechávat někam "tlačit" ... vzdoruje - kope kolem sebe .... rezignoval. Nechce se mu zrovna makat. Ale tak kam se dostal se dostal sám .... a měl by se k tomu postavit jako chlap - což mu nepůjde dokud se bude lvice chovat jako jeho máma.

Tohle si já myslím - nekamenovat kapitulation

Tím nechci napsat - že je někde vina nebo, že je to chyba Lvice ... jen to - že bych ho nechala ve svém rozpoložení teď být a odjela bych ... dala bych mu prostor, aby se tedy projevil a pak bych to řešila. Rozhodně bych se plně soustředila na malé ... to je teď hlavní. O tátu ho nepřipravíš - šak se zatím jako táta ani nezačal chovat sad

Upravil(a) Asha (14. 1. 2009 9:42)

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#28 14. 1. 2009 9:37

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Lvice mě to fakt moc mrzí, muselo (a musí) to pro tebe být hodně těžký. Neznám váš vztah ani tebe, takže nevím, jak moc může být jakákoli rada relevantní. Trochu jsem dočetla tvoje starší vlákna, abych byla víc v obraze, ale stejně...radit někomu aby zůstal ve vztahu, kde je nešťastný a trápí se, je děsný - a radit někomu aby odešel od partnera, kterého neznám, nota bene otce tvého dítěte, není o moc lepší.

Takže jen obecně, co mi připadá důležitý, je v podstatě to co radí Klubko: být si jistá, že chci udělat to, co dělám a že jsem zkusila a udělala všechno, aby tenhle vztah fungoval. Pokud si budeš jistá, že jsi víc (skoro) udělat nemohla, a tvůj partner nebude reagovat...nemůžeš to táhnout sama.
Z některých věcí mi to trochu vyznívá, že on má nějaké psychické problémy, něco ho děsně žere, ale co, to netuším: změna vztahu po narození dítěte? Nemůže třeba na malýho (když to řeknu blbě) žárlit? Kdyby byl ochotný ti říct nebo dát najevo, co je problém, a mohli jste na tom začít dělat, bylo by to pro všechny tři nejlepší. Ale pokud on nechce - tak jediné, co můžeš dělat je zachránit své duševní zdraví a odejít.

Je to ale těžká situace, ze které není snadná cesta, ať už tím nebo oním směrem. Znám osobně několik manželství, které prošly velkou krizí, ve které byla i nevěra, i odstěhování, i žádost o rozvod. A některé z nich teď po letech fungují tak, že i když my máme s manželem pohodový vztah, stejně valím oči a v dobrém závidím.
A jako všichni, i já znám případy manželství, kde by zůčastnění udělaly líp, kdyby od sebe odešli už před lety.
Záleží to strašně moc na tobě - a na tvém partnerovi. Pokud na tom oba budete chtít dělat, dá se vztah změnit, upevnit, přebudovat. Hlavní je, abyste se naučili o tom mluvit, mluvit a mluvit...pokud bude zájem, ještě bych na tom zkusila pracovat. Pokud ale zájem dlouhodobě nebude, ani o tebe, ani o malýho, k odchodu / rozchodu můžeš sáhnout vždycky...

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#29 14. 1. 2009 9:49

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Jako matka malých dětí říkám: odejít a hned - pohoda mimča je v tuhle chvíli mnohem důležitější, než ublížený a "nedospělý" chlap, který má věk na to, aby se o sebe postaral sám. Ondrášek ne, tomu musíš všecko zajistit ty - a možná to bude znít moc radikálně, ale za každou cenu.

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#30 14. 1. 2009 9:51

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

mango17 napsal(a):

Lvice , moc mě mrzí , jak se váš vztah vyvíjí , ale podle mého názoru se to dalo čekat ,
sledovala jsem tvá vlákna velmi pozorně a rozhodně bych si s takovým mužem nikdy nepořizovala
dítě . Podle mého názoru je to dost zvláštní chlap a vystačí si sám se svými úchylkami .
Takže tady je každá rada drahá ...

já mám podobný názor, i když mě mrzí, že se přidávám do skupiny lidí "vidíš, já si to myslela"

Není tady

#31 14. 1. 2009 9:51

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Somaia napsal(a):

P.S. podle mého názoru Oxi nikde nevyjadřuje názor, že by měla Lvice  teď od partnera odejít... nebo se pletu?

Oxi napsal(a):

Asha napsal(a):

.... Kdybych měla kam - seberu se a odejdu - bez řečí  :

Tiez by som to urobil na tvojom mieste, lvice.

smile

Ano, keby som bol zena a v takejto situacii, radsej by som odisiel. Odist neznamena koniec. Znamena to vycistenie vzduchu, klud na premyslanie ako dalej.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#32 14. 1. 2009 9:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jediný co si nemyslím je to "že na vztah a  jeho řešení  budou mít čas později až dítko odroste"   problém je tu ted.... a může jen narůst. sad

a zadruhé jde o to když odejdeš k tem rodičům zda si tam dokážeš skutečně odpočinout a vypnout nebo se budeš užírat tím co se doma deje - třeba že má PC jen pro sebe sad a že mu nechybíte...promin

když se chce jde všechno...i kdybys neměla KAM odejít tak Ty bys něco vymyslela....

hjarta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#33 14. 1. 2009 9:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

...radit někomu aby zůstal ve vztahu, kde je nešťastný a trápí se, je děsný - a radit někomu aby odešel od partnera, kterého neznám, nota bene otce tvého dítěte, není o moc lepší...

To máš naprostou pravdu, i když po přečtení příspěvku od Lvice na vedlejším vlákně jsem měl sto chutí jí poradit to druhý...

"...ty vůbec nevíš, jak je na mě hnusný, řve na mě a v sobotu mě vyhazoval z bytu . K mým rodičům se taky choval hnusně, takže už mi sem odmítli jezdit hlídat..." sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#34 14. 1. 2009 9:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Lvice...já prostě musím...taková to byla láska a ted mi nad tím zustava rozum stát... :bad: nepobírám to...
a co na t říká duchovno ... ?? BI

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#35 14. 1. 2009 9:59

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

lvice,také se přikláním k názoru,že je třeba dát tomu čas,,Podle toho co píšeš,se mi zdá,že vás má manžel rád a bojí se  o vás,..ale neví si rady jak situaci uklidnit.On sám by zřejmě potřeboval spíš "pohlazení" a pochopení než mu dávání najevo "jak a co dělá špatně".Spíš plusy než mínusy. Zžívá se s novou situací-že je otec-..a pochop..umřel mu jeho otec......a navíc cití že jsi s ním nespokojená a krachuje mu vztah.. Možná máš málo pochopení pro jeho situaci...Já myslím,že dej tomu čas,uklidni se sama,dej mu najevo že o něj stojíš .Někteří chlapi začínají mít k dítěti "vztah" až když dítě začíná mluvit.
Někdy si kladu otázku,proč máme my ženy mít TO pochopení pro vztah a "krotit" svoji přirozenost....???!!!

Není tady

#36 14. 1. 2009 10:02

Somaia
Host

ale stejně...radit někomu aby zůstal ve vztahu, kde je nešťastný a trápí se, je děsný - a radit někomu aby odešel od partnera, kterého neznám, nota bene otce tvého dítěte, není o moc lepší.

Každý sem píše názor ovlivněný svými životními zkušenostmi.
Lvice jistě pochopí, že můj příspěvek byl napsán z důvodů zachování rovnováhy a ne jako rezolutní rada.  Tudíž nezapadá do kategorie "děsných". wink

#37 14. 1. 2009 10:04

Nick3594
Host

Som, příspěvek 13 big_smile.

Ještě nevím co udělám, každopádně, vám všem opravdu moc děkuji za vaše slova a myšlenky. Říkala jsem si, že už to vidím ze svého úhlu zkresleně a zaujatě a že nebude na škodu, když se na to podívá někdo jiný nezaujatý svýma očima. smile
Trpělivost Som, tu projevuji v jeho případě už dva roky a ne nadarmo mi nedávno Salvátor napsal - stát si za svými idejemi a postojem i za cenu přímé konfrontace s partnerem, nedat tolik na jeho názory.... Ještě že ho mám hjarta. Nemysli si, že jednám zbrkle a bezhlavě, už jsem pár věcí diskutovala se Salvem i s Pan, které uznávám a vážím si jich. A jeho někam natlačit je holý nesmysl. To jsem zkusila cca před rokem a poznala jsem, že je to velká chyba a dosáhla jsem pravého opaku wink. Přítel není tvor, se kterým se dá manipulovat a někam násilím dotlačit - ostatně já jsem stejná wink.
Na odchod je vždycky dost času, zkusím se nad to povznést a nechám mu prostor a čas. Čas a život ukáže, co v něm je a zda náš vztah má smysl nebo ne. Asi bych si to stejně vyčítala, že jsem pro náš vztah neudělala maximum rock.

#38 14. 1. 2009 10:05

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Som, tohle bylo míněno čistě na mě - kdybych radila já tak či tak, nebyla bych oprávněná, protože je neznám. Jasně že každý radí podle svých zkušeností a nechtěla jsem se nikoho dotknout smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#39 14. 1. 2009 10:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Britana napsal(a):

lvice,také se přikláním k názoru,že je třeba dát tomu čas,,Podle toho co píšeš,se mi zdá,že vás má manžel rád a bojí se  o vás,..ale neví si rady jak situaci uklidnit.On sám by zřejmě potřeboval spíš "pohlazení" a pochopení než mu dávání najevo "jak a co dělá špatně".Spíš plusy než mínusy. Zžívá se s novou situací-že je otec-..a pochop..umřel mu jeho otec......a navíc cití že jsi s ním nespokojená a krachuje mu vztah.. Možná máš málo pochopení pro jeho situaci...Já myslím,že dej tomu čas,uklidni se sama,dej mu najevo že o něj stojíš .Někteří chlapi začínají mít k dítěti "vztah" až když dítě začíná mluvit.
Někdy si kladu otázku,proč máme my ženy mít TO pochopení pro vztah a "krotit" svoji přirozenost....???!!!

Mně přijde, že tady většina mluví jen o tom, co má udělat Lvice pro něj a záchranu vztahu..Ale co sakra on? On se jako veze?On udělá co? Když je Lvice v nemocnici s malým, tak on běží domů, dát si na net svoje erotické fotky. Když se Lvice odstěhuje i s malým, tak jemu je to v podstatně jedno....Z celého vyprávění od Lvice nemám pocit, že by on udělal jediný vstřícný krok pro záchranu jejich vztahu....jediné,na co se zmůže, je "tak si najdi někoho jiného"...
Možná by bylo dobré se na chvíli od sebe odstěhovat  a utřídit si v klidu myšlenky, jak již bylo napsáno....Nemusí to nutně znamenat rozchod.

Není tady

#40 14. 1. 2009 10:07

Asha
♥♥♥♥---

Oxi napsal(a):

Ronja napsal(a):

Somaia napsal(a):

P.S. podle mého názoru Oxi nikde nevyjadřuje názor, že by měla Lvice  teď od partnera odejít... nebo se pletu?

Oxi napsal(a):

Tiez by som to urobil na tvojom mieste, lvice.

smile

Ano, keby som bol zena a v takejto situacii, radsej by som odisiel. Odist neznamena koniec. Znamena to vycistenie vzduchu, klud na premyslanie ako dalej.

Takhle jsem to myslela také ... né - aby se hned sbalila s tím - že je konec. Prostě jenom vyklidit dusné pole ... a věnovat se prckovi. ten to teď potřebuje - velkej se o sebe postará sám.

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#41 14. 1. 2009 10:12

Somaia
Host

lvice napsal(a):

Som, příspěvek 13 big_smile.

Ještě nevím co udělám, každopádně, vám všem opravdu moc děkuji za vaše slova a myšlenky. Říkala jsem si, že už to vidím ze svého úhlu zkresleně a zaujatě a že nebude na škodu, když se na to podívá někdo jiný nezaujatý svýma očima. smile
Trpělivost Som, tu projevuji v jeho případě už dva roky a ne nadarmo mi nedávno Salvátor napsal - stát si za svými idejemi a postojem i za cenu přímé konfrontace s partnerem, nedat tolik na jeho názory.... Ještě že ho mám hjarta. Nemysli si, že jednám zbrkle a bezhlavě, už jsem pár věcí diskutovala se Salvem i s Pan, které uznávám a vážím si jich. A jeho někam natlačit je holý nesmysl. To jsem zkusila cca před rokem a poznala jsem, že je to velká chyba a dosáhla jsem pravého opaku wink. Přítel není tvor, se kterým se dá manipulovat a někam násilím dotlačit - ostatně já jsem stejná wink.
Na odchod je vždycky dost času, zkusím se nad to povznést a nechám mu prostor a čas. Čas a život ukáže, co v něm je a zda náš vztah má smysl nebo ne. Asi bych si to stejně vyčítala, že jsem pro náš vztah neudělala maximum rock.

Lvice tummenupp moje milovaná tchýně  mi říkala, přesně to samé... dopřej mu čas... on dospěje.  Vždycky stála při mě. A měla zatraceně pravdu.
Přála bych vám to samé.

#42 14. 1. 2009 10:13

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Myslím že obecně je dobrý vyklidit pole a dát si oddech, podívat se na věci z jiného úhlu. Jenže partner od Lvice se zdá být dost samorost a specifický chlap a i podle toho co řekl nevím, jestli by to z její strany nevzal jako podraz a trvalé sbohem, čili jestli by Lvičin dočasný útulek u rodičů nebo jinde nebyl tím pádem trvalým...

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#43 14. 1. 2009 10:13

Somaia
Host

Ronja napsal(a):

Som, tohle bylo míněno čistě na mě - kdybych radila já tak či tak, nebyla bych oprávněná, protože je neznám. Jasně že každý radí podle svých zkušeností a nechtěla jsem se nikoho dotknout smile

Ronjo pussa já vím.

Upravil(a) Somaia (14. 1. 2009 10:13)

#44 14. 1. 2009 10:15

Somaia
Host

Lvice, ať už vyklidíš společný prostor nebo se jen na chvíli stáhneš a nebudeš řešit... obojí je o tom "času a prostoru" který poskytneš.
Držím vám palce.
Nemysli si, že jednám zbrkle a bezhlavě
to jsem si nemyslela ani na okamžik, spíš jsem měla pocit, že MOC chceš něco řešit v méně vhodné době.

Upravil(a) Somaia (14. 1. 2009 10:18)

#45 14. 1. 2009 10:17

hrosanek
Host

Víš já bych se na to zkusila podívat i z druhé strany. Teď to není rada zůstávat, jen pohled, jak to může mít druhá strana.

Taky jsem máma a zatraceně vím jaké změny přišly s příchodem dítěte(dětí). V době odchodu mého muže o mnoho let později jsem si uvědomila:

Najednou mu chyběla ta veselá holka, která po něm nic nechtěla, vlastně jen aby jí měl rád. Najednou tady bylo dítě a starání se o něj. Najednou tu byly povinnosti a strašně moc najednou. Čím je člověk starší a bezdětný tím si hůř zvyká na novou situaci. Někam se ztratí bezstarostnost, čím je člověk zvláštnější a tak nějak zvyklý na styl svého života, tak hůř přijímá, že zmizí žena milenka a objeví se v lepším případě jen kousek milenky, kterou jsem měl předtím.

Najednou se objevilo víc povinností než zábavy. Člověk s nekladným vztahem k pouho pouhým povinnostem je zaskočen. V lepším případě se snaží a láme v sobě kousek po kousku bezstarostňáka. Co si budeme říkat chlapství chlapa se pozná podle toho, že na prcka v rodině, který mu sebral kus milenky nežárlí, ale bere ho jako bonus k vztahu, co s ní má. Pánů, kteří mají automatickou škatulku v mozku na přijetí dítěte a okamžitého užívání si otcovství a nejenom snahy o něj je míň než 100%.

Normální chování partnera před rodiči bych vůbec neřešila. Můj muž měl mojí rodinu rád, ale jeho prostor byl z toho mého propojení s nimi tak prudce zúžen, že se choval vždycky jinak než bez nich. A to vůbec neřeším, jak jinak se choval, když jsme byli s jeho rodinou. To byl teprve pán tvorstva jako vyšitý. Z mé rodiny na něj přecházel pocit, že nejsme jenom jeho a hlavně Já se vyjadřuju jinak než bych měla. Poznámku o p.r.d.e.l.i, kde s ním bydlím by si zcela jistě bral jako poznámku velmi špatně.

Mně vaše krize přijde jako logické vyústění problémů ještě než jste měli Ondru. Byl to vztah o mnoha kompromisech a přesto o lásce.
Dala bych si čas a šla si odpočinout k rodičům. Nečekala bych, jestli se ozve on a jestli mu budeme chybět. Počkala bych si na svůj pocit, zda mi chybí. Měla bych možnost si užít dítě a nemyslet na tu úzkost v jakém stavu je náš vztah. Zase bych si zkusila zavřít oči a představit si to všechno, co nás pojí. Ono někdy takovýhle odpočinek ukáže víc než mluvení o problémech. On se nezměnil, on se stejně jako ty přizpůsobuje novým podmínkám. Nebude jiný a ty musíš sama zjistit, zda jít dál. Udělat všechno, co Ti srdce, intuice, rozum napovídá, že máš. A pak už jen jedno, Ondráškovi nesebereš tátu tím, že se případně rozejdete. Tátou a mámou člověk zůstává bez ohledu na to, že spolu lidé žijí. Je na něm posléze zůstat tátou a najít si svojí cestu k synovi. Spoustu tátů je lepšímy táty po rozchodu, protože už se nemusí "starat" taky o mámu těch dětí. Otevře se jim prostor k čemukoliv. Po případném rozchodu mu sebereš pouze možnost být tvým partnerem.

#46 14. 1. 2009 10:17

pencila
♥♥♥----

já mám z toho, pocit, že si je tebou moc jistý, že bys nebyla schopná opravdu odejít, tak si vyskakuje..

Není tady

#47 14. 1. 2009 10:19

Asha
♥♥♥♥---

O.k. dobře tedy - chce to mít přehled co chlapeček dělá - aby nezvlčel - na konec by mohl dojít na to, že mu to vlastně vyhovuje - že je Lvice i s malým v čudu dumbom ... sad jo - dospět tedy potřebuje ! Chová se jako nezralej klacek "pardon" .... ze strany Lvice to chce odstup. Ale já osobně nevím - jestli bych na něčem takovém chtěla pracovat - i když to docela chápu. Něco jiného je, když to člověk vidí takhle a když v tom žije - jsou v tom city, vazby, emoce - a td. Takle na monitoru - to je prostě ploché - bez toho všeho. Vždy se dobře radí druhým. Lvice každopádně - ti přeji, aby jste to ustáli - aby se to prostě utřepalo a ty i tví chlapi byli spokojení - aby z vás byla opravdu rodina hjarta pussa

Není tady

#48 14. 1. 2009 10:22

Nick3594
Host

Jste moc hodní, že se píšete. Opravdu si toho moc vážím. Vím, že každý se mi tady snaží pomoci a poradit na základě svých životních zkušeností a proto žádný příspěvek neberu jako děsný big_smile. pussa.

Už jsem sama nad sebou přemýšlela a vím, že na tom mám kus své viny i já, protože vztah je o dvou lidech a ne jen o jednom.

Asho (safra, já si na to nemůžu zvyknout dumbom pussa) tvá poslední slova mě skutečně zaujala. Asi se vážně chovám jako matka - vychovatelka a dávám moc. Nastala nerovnováha - dávám-beru.

Mno jeho sexualitu raději nebudu rozebírat, jeho úchylky jsem trávila dlouhou dobu a našla pochopení s tím, že vím, že to má kořeny hluboko v podvědomí. Lze je odstranit, ale musí se chtít. Na druhou stranu, respektovala jsem ho takového jaký je a měla jsem ho takového ráda.

Když má své světlé chvíle, dokáže být skvělý táta, ale mě už nebaví stále mu říkat - hrej si s malým, všímej si ho a neustále mu ho strkat do náruče. ¨Když má dobrou náladu, tak je opravdu úžasný, když má špatnou, ani si ho nevšimne.

Dítě jsme oba moc chtěli a moc se na něj těšili. Začátky tedy byly krušné, jelikož přítel nevěřil, že jsem v jiném stavu a připravil mi hezké peklíčko. Pak se vše v dobré obrátilo, během porodu mě opravdu moc psychicky podpořil a nebýt jeho, porod byl mnohem horší.

Možná opravdu není typ na miminka. Možná jsem já moc náročná. Znáte mě.... :dubmom:.

#49 14. 1. 2009 10:28

Asha
♥♥♥♥---

Lvíčku - ty máš momentálně prostě teď doma děti dvě smile ... a napsala jsem, co jsem napsala, protože sama jsem se takhle chovala .... a můžu ti říct, že od doby co se nechovám jako matka vychovatelka je to o mnoho lepší. Takže se vyprdni na to - makat i za něj - a makej na tom, aby jsi byla dobrou mámou pro prcka a partnerkou (né matkou) a on aby konečně začal fungovat jako dospělej chlap tummenupp

Upravil(a) Asha (14. 1. 2009 10:30)

Není tady

#50 14. 1. 2009 10:29

Nick3594
Host

Ronja napsal(a):

Myslím že obecně je dobrý vyklidit pole a dát si oddech, podívat se na věci z jiného úhlu. Jenže partner od Lvice se zdá být dost samorost a specifický chlap a i podle toho co řekl nevím, jestli by to z její strany nevzal jako podraz a trvalé sbohem, čili jestli by Lvičin dočasný útulek u rodičů nebo jinde nebyl tím pádem trvalým...

Zásah do černého Ronjo. Cítím, že můj odjezd k rodičům by takhle bral. Ale možná že by vzal jinak, kdybych mu řekla - odjíždím si urovnat myšlenky a oběma nám prospěje, když budeme nějakou chvíli sami. Za 14 dní se vrátím a uvidíme, co dál.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí