27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Hledám tipy na vhodnou restauraci na svatební hostinu pro cca 50 lidí v Brně nebo blízkém okolí. Svatba bude v červnu. Moc děkuji.
Není tady
Jestli ti jde o příjemné prostředí za normální ceny, tedy nic luxusního, kamarádka si pochvalovala hostinu U Raka v Mariánském údolí. Dá se být částečně i úplně venku.
Jestli chce něco lepího, i s celkem luxusním bufetem, grilováním apod. (ale trochu dementní obsluhou), v centru města je to ikovné ve Slavii. Tam je i letní terasa.
Není tady
Nepovolená reklama.
Musí přiblíit, v jakém duchu si to představuje, jak moc hogofogo a zda pouze vevnitř, nebo jen venku s pergolou atd....
Protoe někdo ti doporučí Nebeský mlýn a někdo např. Slunečnici....
Není tady
Ségra se vdávala v hotelu Maximus Resort v Kníničkách (kousíček za Bystrcí) a bylo to super. Hotel krásný, ubytování - dvoulůák pro svatebčany za 1000 Kč, na paloučku před hotelem i obřad, take odpadl přesun hostů z obřadu na oběd atd. Straně fajn personál, vyjdou maximálně vstříc a ceny sluné. Hostů bylo 25 a novomanelé platili cca 25.000 - ubytování, oběd, večeře.
Není tady
tina napsal(a):
Ando - my tam byli na svatbě před asi rokem a půl, take potvrzuji tvoji zkuenost a doporučuji také
Tino a Ando díky za bezvadný tip, podle obrázků z jejich fotogalerie nás to nadchlo, ale bohuel u mají obsazeno a navíc kvůli rekonstrukci nejsou moné obřady venku:(
Upravil(a) Darka (6. 2. 2009 11:00)
Není tady
Darka napsal(a):
tina napsal(a):
Ando - my tam byli na svatbě před asi rokem a půl, take potvrzuji tvoji zkuenost a doporučuji také
Tino a Ando díky za bezvadný tip, podle obrázků z jejich fotogalerie nás to nadchlo, ale bohuel u mají obsazeno a navíc kvůli rekonstrukci nejsou moné obřady venku:(
Tak to mě mrzí. Moc se nám tam líbilo a moje vlastní svatba si k tomu nemohla ani čuchnout. Ale určitě najdete něco podobného..
Není tady
Darko,
my měli hostinu U Votrubů v Ochozi u Brna - celé jsme to tam měli zamluvené, úasně vaří a paní majitelka dělá super rauty na večer. Bylo nás tam asi 50-60, mají to fajn, e můe být i na zahrádce, mají oddělené i kuřáky a nekuřáky
Nepovolená reklama.
Kdyby se ti to líbilo, tak se ozvi přes SZ a můu ti to popsat víc.
Není tady
U Eliky, nebo jak se to jmenuje - na Mendláku (trochu nafrněnej personál, navíc dole je diskotéka, a jemně kolidovali lidi ze svatby a přicházející diskotéčníci)
Myslivna - pěkný výhled, ale bývá několik akcí zároveň (ovem bez kolize), zřejmě je to taky drahé
Není tady
Darko, doporučuju restauraci Zasedmero v Brně Útěchově. Levné, příjemné, vstřícné, pohodové. Letní zahrádka... Koukni na webky. Jen jestli tam jetě budou mít volno... :-)
Není tady
Darko, já doporučuji restauraci s penzionem Cola Nepovolená reklama..Je to v Brně-Holáskách. Měli jsme na svatbě cca 45 lidí. Jídlo, obsluha, výzdoba i prostředí perfektní. Vichni z rodiny byli nadení - z obou stran. Je tam letní zahrádka, dá se být venku, my toho hodně vyuívali, protoe jsem svatbu měla v srpnu. Také je to troku zaité, tak pokud budete mít na svatbě nějaké děti (my jich měli docela hodně), tak se nemusíte bát, e Vám je přejede auto, jsou tam prolízačky, koně ve výběhu, daňci v ohrádce... My hledali něco s penzionem, manelova rodina je z druhé strany republiky - co tady je, novomanelé mají ubytování zdarma, pokojíky moc pěkné...
Cukroví lze dovézt na místo předem, my dovezli den předem, uskladnění v chladírně - bez problémů.
Pokud chce víc info, příp. fotky, kolik jsme platili, napis SZ - ale dopručuji!! Maximální spokojenost.
Není tady
Díky vem za tipy na svatební hostinu v Brně. Svatba je u za námi, konala se 6.6.2009 na zámečku Belcredi v Brně - Líni, a svatební hostinu jsme měli v restauraci Akropolis ( původní název Anena ) na Anenské ulici v Brně. Svatba byla nádherná a toté platí i o svatební tabuli, svatebním menu, hudebnímu doprovodu. Díky manelům inkovským a celému personálu této velmi útulné a příjemné restaurace se vichni svatební hosté cítili opravdu výborně. I kdy jsme měli ve v restauraci samozřejmě sjednané s časovým předstihem, průběně s námi paní inkovská konzultovala vechny detaily, byla velmi vstřícná a přístupná změnám, které postupně vyvstávaly a i kdy měla od začátku mou plnou důvěru, musím říci, e famózní výsledek předčil mé očekávání. Pohodový den přeje vem Darka
Není tady
Darko tak trochu nechápu proč ses vdávala,kdy jede tak krátce po svatbě s kamarádkou do panělska.A nebo sis brala tu tvoji kámoku?
Není tady
Kuty napsal(a):
Darko tak trochu nechápu proč ses vdávala,kdy jede tak krátce po svatbě s kamarádkou do panělska.A nebo sis brala tu tvoji kámoku?
Kuty, vdávala jsem svoji mladí dceru. Já u to mám 35 let za sebou:). Já jsem jí jenom stejně jako starí dceři chtěla udělat hezkou svatbu a jsem ráda, e se to podařilo.
Není tady
Darka napsal(a):
Kuty napsal(a):
Kuty, vdávala jsem svoji mladí dceru. Já u to mám 35 let za sebou:). Já jsem jí jenom stejně jako starí dceři chtěla udělat hezkou svatbu a jsem ráda, e se to podařilo.
Tak to chápu,ale nemohla jsem tohle vědět.
Není tady
tina napsal(a):
ale mohlas do ní hned rýt - promiň, nedalo mi to...
Mě zas "nedalo" něco jiného,taky sorry.
Upravil(a) Kuty (17. 6. 2009 0:19)
Není tady
Přesně tak, záleí na tom, jaké má kdo představy. Vím, e diskuze je u nějakou dobu mrtvá, ale třeba ji oivím Ráda bych přidala i svou zkuenost, aby, kdyby někdo řeil podobný problém, se mohl inspirovat. My jsme měli svatební hostinu v Hotelu International, kde jsme měli s novomanelem i zamluvený pokoj pro nai manelskou noc. Nicméně cenově to nepatří určitě k těm nejdostupnějím variantám, tudí záleí na tom, kolik do toho chcete investovat. Na druhou stranu nám tím odpadlo spoustu starostí, protoe jsme jim pouze popsali, jak bychom si to představovali a oni u se pak o vechno postarali.
Není tady
No páni tak se dívám, e některé eny asi hledají zbyečně důvody do někoho ourat, jen aby vznikl problém. Já jsem tuhle diskuzi vyhledala, abych se podívala, kde se dá v Brně udělat hostina, né svatební ale víroční. Moji rodiče jsou spolu 30 let a zároveň jim bude 50, ano oběma bude 50! Jak říkám já ti se hledali. No a byla jsem pověřená jejich hostinou, kdy se tak nad tím zamyslím, tak bude pak mnohem větí problém vymyslet pro ně dárek ně zařídit hostinu. U jsem se dívala na stránky Internationalu a velice se mi to zamlouvá, hned si tam zavolám a domluvím schůzku. Asi to nebude úplně levné, ale nai, jak jsme zjistila na tuhle akci u dlouho etří, take se můu rozoupnout....Take Miru díky za tip a pak dám vědět, jak to dopadlo...
Není tady
Tak vidím, e je tady docela mrtvo. Kadopádně to tedy s tou hostinou dopadlo tak , e jsem byla s mím drahým na degustačním meny v hotelu International v restauraci Plzeňka. Vybrali jsme tuto restauraci protoe tu vaří česká jídla a vaří je fakt dobře!!! Přece jen nai jsou trochu konzervativní a tak bych je nerada drádila nějakým suschi či něčím víc orientálním. Tak já se zase ozvu a bude akcička za námi! Třeba se tady mezi tím ozve nějaká spřízněná due! Doufám e ta degustačka nebyl jen oblbovák! To by sem se la picnout!!!Nemůu je sklamat!
Není tady
Ahoj Koukni se na http://luciehola.cz/svatebni-mista/mista-mimo-prahu/ Jsou tam nádherné návrhy na místa. My jsme se taky na jednom z nich brali. Jsem si jistá, e si vybere! A přeji hodně těstí se svatbou!
Není tady