|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

lvice napsal(a):
Nicu, a co se ho neptat jak se má, ale rovnou se vrhnout na humor, kulturu a intelektuální kecy? A když začne, tak ho utnout, nojo no a hele jak se ti líbilo to a to.....
Vstřebávat by to by byla chyba, za chvíli by tě vycucal.
... tak si jen tak představuju Nicolase, jak třímá v ruce zápisníček a při spatření přítele-přísavky začne vrhat do diskuze jeden příspěvek za druhým 
Není tady
Možná by stačila edice Vtipy národů...nebo jak se to nazývá 

Není tady
Nico, mě to přijde, že se prostě potřebujete...., a každý potřebujete zapracovat na té oblasti, kterou u toho druhého obdivujete....protože v této oblasti jeden druhého doplňujete.....až tou částí, kterou obdivuješ,budeš (znovu či už) disponovat taky, tak zjistíš, že takové přátelství, které je na bázi "musím něco přetrpět,ikdyž mě to s.e.r.e, na druhou stranu, když on ale má to, co já ne", není přátelství opravdové.... přátelství tě prostě neničí, nevymačkává v žádné oblasti. To si prostě přátelé dělat asi nechtějí že....
Upravil(a) Račice dračice (14. 1. 2009 14:28)

Není tady