29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobre rano!
Preji take Elli od Fool-pick vse nejlepsi k narozeninam, hodne zdravicka a stesti do dalsich let! At se vam vydari party a radi na ni vzpominate...
Jinak dekuji za pochavly, jak LO pro Stepanku, tak slovenskych textu - texty jsem delala prvne a docela v kvaltu, tak se omlouvam za pripadne nedostatky, priste to snad bude jeste lepsi...
Preji vsem hezky vikend!
Není tady
Sillwan... ke chvále slovenských textů..... se připojuji i já.....
Slovenština je má srdeční záležitost..... Jednak jsem byla na Slovensku počata... když tam naši krátce bydleli.... Pak měli rodiče ze Slovenska spoustu knih...... takže jsem jako holka četla hodně ve sloveštině..... Táta byl "lampasák".... a spousta jeho kolegů byla ze Slovenska..... a já kamarádila s jejich manželkami, co se tu po přestěhování cítily opuštěně.... No...a nakonec.... byla i jedna lááááska ze Slovenska...... a vyznání lásky po slovensky.....hmmmm..... to zní...........................
Fool...... krásný narozeninový den......!!! To je nával emocí po roce, viď....??
Hani..... nemůžu se dočkat...!!
Není tady
dusička napsal(a):
ahoj všem
vzkaz pro TUtulku - hoolka, tím svým tempem budeš mít hotový kalendář v květnu - nepospíchej, já bych tam dávala aktuální fotky - a dělala fakt týden po týdnu, pak krásně uvidíš, jak tvoje malá za ten rok vyrostla.
Dusi, já mám ještě v objednávce jeden pro ségru....
Není tady
ahoj holky
koukám, že máme zase nakecaný chlívek, tak Andrejko šup honem založit novýýý
jinak já budu dělat týdenní kalendáře 3 typy, zase budou 2 koníčkové, ale ty koníčkový budou jen takový jednoduchý
Fool i já se připujuji ke gratulaci a přejeme Vše NEEEEEEEEEEEJ, hlavně zdravíčko a kluci posílají hubana.....
Není tady
Topi to je krááásný děkuji moc...a všem tady berušky děkuji za přání až jste mě fakt dojaly...v rychlosti vám sem dávám Ellinky dort který byl nafocen speciálně rychle pro vás
Není tady
Hezký den přeji,
no babky moje, zase nakecáno, kdo má furt stavět ty nové domy? Chjoooo, jdu na to, vezmu cihly, maltu a jdu na chlíveček
Tak vydržte, ju?
Není tady
Ale ještě nejdříve to nejdůležitější :
Folinko, tvému malému sluníčku vše nejlepší k dnešním prvním krásným a neopakovatelným narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a prostě vše jen to NEJ, NEJ, NEJ
Není tady
Holky, kuk sem http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p1816071
Není tady
Chat uzavírám
Není tady