6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
máte někdo tipy na levnou dovču? Já jsem byla minulý rok s malým v Chorvatsku za dobrý peníz, letos bych chtěla zkusit něco jiného. Díky
Není tady
Kdyby jsi slevila od moře , tak je výborné i Maďarsko.
Není tady
My byli tady http://www.dalmacijatour.cz/nase-nabidk … n-***.html a super. Od této cestovky jsme byli u 5.rok po sobě a pokadé jezdíme jinam. Vdy to je kousek od moře a soukromí. V nabídce jsou i hotely , pobyty s penzí, apod. Záleí jen na tom,kolik jste ochotní utratit
Upravil(a) Helča2 (13. 1. 2009 14:53)
Není tady
Baru, něco podobného se řeilo tady: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=34856
nenapsala jsi co má za poadavky... ale kdybys měla zájem o tu Itálii, o které jsem tam psala, tak se ozvi a napíu ti víc...
Jetě jsme jezdili do Umagu v Chorvatsku...tady dobré cenově...
Není tady
Jedině přes německé cestovky, mají daleko lepí ceny ne v ČR. Jaký má finanční limit a jakou bys chtěla zemi?
Není tady
PetrV napsal(a):
Jedině přes německé cestovky, mají daleko lepí ceny ne v ČR. Jaký má finanční limit a jakou bys chtěla zemi?
Myslí třeba Neckermanna?U toho jsem třeba porovnávala ceny s naima CK ale ádný rozdíl,navíc odlety jsou potom taky ze zahraničí a to je výhodné jen pro západočechy snad.
Není tady
Ahoj lidi,
díky moc. Vzhledem k tomu, e na to budeme 2, tak cena opravdu co nejnií a země mě nenapadá asi Chorvatsko, Itálie moná Bulharsko, ale nemám auto, tak musíme něco s dopravou.
Helčo, vypadá to hezky, díky.
Janísku určo, aby k tomu byla doprava:)
Není tady
Kuty napsal(a):
PetrV napsal(a):
Myslí třeba Neckermanna?U toho jsem třeba porovnávala ceny s naima CK ale ádný rozdíl,navíc odlety jsou potom taky ze zahraničí a to je výhodné jen pro západočechy snad.
Myslím tím české agentury, které tohle nabízí. Odlety ze vech německých leti. Vídně, Budapeti. Mě to zatím vdycky vylo levněji a na letitě jsem jel v průměru tak 200 km. Zkus nadhodit termín, destinaci a českou cenu, podívám se pro porovnání, co nabízí Němci.
Není tady
Kamarádka tahle odlítá pravidelně z Německa a byla dost spokojená. Průvih je v tom, e tě tam musí někdo odvézt a pak zase přivézt. A podle mého názoru tam mají i kvalitnějí sluby.
Není tady
PetrV napsal(a):
Kuty napsal(a):
PetrV napsal(a):
Myslím tím české agentury, které tohle nabízí. Odlety ze vech německých leti. Vídně, Budapeti. Mě to zatím vdycky vylo levněji a na letitě jsem jel v průměru tak 200 km. Zkus nadhodit termín, destinaci a českou cenu, podívám se pro porovnání, co nabízí Němci.
Tak zkus sehnat levněji třebas tohle:v r.2008 jsme byli s českou CK letecky 4 dospělí (2 dvoulůk.pokoje s vl.soc+klimou) na 10 nocí na Slunečním pobřeí v Bulharsku,v červenci,snídaně,lux.hotel s bazénem (Condor)přímo na pobřeí.Odlet z Ostravy,co je od nás asi půl hodiny cesty taxíkem (30km).Cena byla vč.tax 12300,- na osobu.
Ví v tomto případě naí dovolené taky klademe důraz na pohodu se vím vudy,tedy i s přepravou,ani bychom do toho jetě někoho dalího angaovali,atd.Bylo to opravdu hodně komfortní,kdy jsme v 9.00 nasedali do taxi u naeho domu a tentý den v 15 hod u jsme se koupali v moři,bez jakýchkoli starostí,organizování a stresů.Kdy dovča tak se vím vudy.Ale je jasný,e zas ne za nemoně přehnanou cenu.
Ty české agentury zajiují právě ty odlety z něm.leti?Můe třebas nějakou jmenovat?Díky.
Není tady
Kuty napsal(a):
PetrV napsal(a):
Kámoka byla na podzim s německou CK 8 dní na Kubě - Varadero - all inclusive za 19 tisíc. Odlet z Berlína, ale dopravu busem měli zaplacenou v ceně zájezdu z Dráďan. Srovnatelný zájezd s českou CK stál přes 40 tisíc.
Jaká to byla cestovka, to nevím.
Kuty napsal(a):
PetrV napsal(a):
Kuty napsal(a):
Myslí třeba Neckermanna?U toho jsem třeba porovnávala ceny s naima CK ale ádný rozdíl,navíc odlety jsou potom taky ze zahraničí a to je výhodné jen pro západočechy snad.Myslím tím české agentury, které tohle nabízí. Odlety ze vech německých leti. Vídně, Budapeti. Mě to zatím vdycky vylo levněji a na letitě jsem jel v průměru tak 200 km. Zkus nadhodit termín, destinaci a českou cenu, podívám se pro porovnání, co nabízí Němci.
Tak zkus sehnat levněji třebas tohle:v r.2008 jsme byli s českou CK letecky 4 dospělí (2 dvoulůk.pokoje s vl.soc+klimou) na 10 nocí na Slunečním pobřeí v Bulharsku,v červenci,snídaně,lux.hotel s bazénem (Condor)přímo na pobřeí.Odlet z Ostravy,co je od nás asi půl hodiny cesty taxíkem (30km).Cena byla vč.tax 12300,- na osobu.
Ví v tomto případě naí dovolené taky klademe důraz na pohodu se vím vudy,tedy i s přepravou,ani bychom do toho jetě někoho dalího angaovali,atd.Bylo to opravdu hodně komfortní,kdy jsme v 9.00 nasedali do taxi u naeho domu a tentý den v 15 hod u jsme se koupali v moři,bez jakýchkoli starostí,organizování a stresů.Kdy dovča tak se vím vudy.Ale je jasný,e zas ne za nemoně přehnanou cenu.
Ty české agentury zajiují právě ty odlety z něm.leti?Můe třebas nějakou jmenovat?Díky.
Bulharsko neznám, netuím, co je Slunečné pobřeí. Zkusil jsem dát 10 dní se snídaní Bulharsko/Zlaté písky letecky hotel s bazénem, nalo mi to nejlepí nabídky za 12000 Kč včetně vech poplatků, take stejná cena. Ale chápu, e ten odlet z Německa můe být překákou, pokud má jiné letitě přímo u bydlitě. U zájezdů kolem deseti tisíc tam ten rozdíl není velký, u draích ale můe být obrovský. Kdybys chtěla na Kubu nebo do Thajska, tak si myslím, e české cestovky budou nejméně o třetinu draí, moná i víc.
Agentur, které to zprostředkovávají, je v ČR víc, webovky sem psát nebudu, a to není reklama. Najdi si na firmy.cz třeba Airstop nebo TMG.
Není tady
PetrV napsal(a):
Kuty napsal(a):
PetrV napsal(a):
Myslím tím české agentury, které tohle nabízí. Odlety ze vech německých leti. Vídně, Budapeti. Mě to zatím vdycky vylo levněji a na letitě jsem jel v průměru tak 200 km. Zkus nadhodit termín, destinaci a českou cenu, podívám se pro porovnání, co nabízí Němci.Tak zkus sehnat levněji třebas tohle:v r.2008 jsme byli s českou CK letecky 4 dospělí (2 dvoulůk.pokoje s vl.soc+klimou) na 10 nocí na Slunečním pobřeí v Bulharsku,v červenci,snídaně,lux.hotel s bazénem (Condor)přímo na pobřeí.Odlet z Ostravy,co je od nás asi půl hodiny cesty taxíkem (30km).Cena byla vč.tax 12300,- na osobu.
Ty české agentury zajiují právě ty odlety z něm.leti?Můe třebas nějakou jmenovat?Díky.Bulharsko neznám, netuím, co je Slunečné pobřeí. Zkusil jsem dát 10 dní se snídaní Bulharsko/Zlaté písky letecky hotel s bazénem, nalo mi to nejlepí nabídky za 12000 Kč včetně vech poplatků, take stejná cena. Ale chápu, e ten odlet z Německa můe být překákou, pokud má jiné letitě přímo u bydlitě. U zájezdů kolem deseti tisíc tam ten rozdíl není velký, u draích ale můe být obrovský. Kdybys chtěla na Kubu nebo do Thajska, tak si myslím, e české cestovky budou nejméně o třetinu draí, moná i víc.
Agentur, které to zprostředkovávají, je v ČR víc, webovky sem psát nebudu, a to není reklama. Najdi si na firmy.cz třeba Airstop nebo TMG.
Musím jedině souhlasit. Dovolená přes německé CK byla na jedničku. problém jsem ale měl sehnat kvlalitní agenturu. tady mi pomohla agentura TMG. Před tím jsem si objednával zájezd u asi 5ti různých agentur a a ta poslední mi zdárně prodala zájezd. I kdy nemají moc hezkej web jsou TMG prostě SUPER. To bohuel o ostatních říct nemůu. Jinak dovolená klapala jak má. Ve co mi řekli tak klaplo. Delegát se o nás nemusel starat, pokoj přepychový, kdy řekli tak to bylo. A cena? Oproti čechům, kteří byli od český cestovek jsem učetřil 5 000. prostě bomba můu doporučit jak německé ck tak TMG.
Není tady
che proít kásnou dovolenou?Muu doporučit nepovolená reklamaVyzkouené ,delegát na místě poradí pomue s kadým problémem SUPER
Není tady
Beru ohled na nepovolenou reklamu, přesto vem ráda pomohu se zajitěním vaí individuální dovolené v Bulharsku.
Není tady
Taky jsem slysela ze se vyplati jet pres nemeckou cestovku, vyjde to i o tretinu levneji... my letos asi nic, nejsou penizky... ale treba se zadari, hraju o dovolenou na Kypru na eshop.farmax.cz
Není tady
Levná dovolená na Slunečném pobřeí? - - Je to LETOVISKO - take automaticky ceny nejméně 2x vyí, ne v jiných městech (restauracích!) leících na pobřeí Černého moře.
Jo a "hotel na plái" znamená mít DISKO pod nosem kadou noc (máte-li lehké spaní, tak se nevyspíte).
Na Slunečném pobřeí se báječně vyřádí vichni mladí dychtiví po DISKU kadičký večer své dovolené !!!
Radím vám - máte-li o své dovolené poněkud jiné představy, jeďte raději jinam.
Upravil(a) tříska (14. 8. 2010 12:05)
Není tady
Jestli můu doporučit, hodně levnou dovolenou nabízí třeba World travel (Gargáno poslední týden v červnu za 2.200 Kč doprava busem + ubytování ve 4lůkovém apartmánu)
Tohle není reklama, pracuju pro jinou cestovku, sportovní
Není tady
Tak v gargánu byla před 15 lety moje nznámá a nyní mi psala,e tam byla fůra komárů a vichni z toho byli u nas.raní,jak byli věčně dotípaní.
Třísko - dle toho co píe,jsi ani nemohl ty osobně na Sluneční pobřeí nikdy být.Nebo si bydlel v nějakém zapraném hotelu na hl.třídě.My bydleli a na úplném severu Slun.pobřeí,jsou tam pouze velmi lux.hotely,9.patro a ádnou diskotéku,pokud jsme večer byli na pokoji,jsme vůbec neslyeli.
PetřeV-mě zas teda moc nebere Thajsko,Kuba apod,za to v okolních státech vč.těch vzdálenějích v evropě,jsme byli mnohokrát a paráda.A vůbec,letos jsme krom Turecka a Rakouska byli na 14denní dovolené u nás a bylo to snad nejlepí ze veho.
Není tady
taky se vam stava, ze kdyz jedete na dovolenou, ze na neco zamomenete? Jednou se mi stalo, ze jsem uplne zapomela na antikoncepcni tabletky..docela problem, protoze kdyz treba zapomenete plavky, opalovaci kremy, tak si to klidne dokoupite, ale tabletky jen tak ne mam s tim zapominanim docela problem, hlavne abych si nezapomela vzit svou lahvicku na zapominani reklama
Upravil(a) Ronja (1. 5. 2011 18:29)
Není tady
Určitě záleí, jaká je tvá cenová relace. Vycestovat se dá ledas kam. Já byla s kamarády cca 3 roky zpět autem na výletu po Itálii. Bylo to moc pěkné a do teď na to vzpomínám. Jinak za dobrý peníze se dá sehnat třeba last minute od Student Agency, ale to spí a bude vědět kdy bys chtěla jet. O té Itálii určitě popřemýlej :-). Po Chorvatsku je to příjemná změna :-).
Upravil(a) Marcelka_m (2. 5. 2012 14:44)
Není tady
Levná dovolená se dá proít kdekoliv, klidně i u moře. Pokud hledáte vhodné místo, nechejte se inspirovat na internetu. doporučím Vám stránku smazáno
Upravil(a) AndreaP. (25. 3. 2013 22:43)
Není tady
Já byla minulý rok na Slunečném pobřeí http://www.levnemore.cz/slunecne-pobrezi/ a můu říct, e to byla super dovolená. Tenhle rok vyrazíme nejspí znovu do Bulharska.
Není tady
My u dvakrát byli v oblasti Umag. Také jsme byli v Kalábrii ale ta byla podstatně draí. Take za mě Umag http://www.svetdovolene.cz/zajezdy/zaje … 2001662742
Není tady