27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,
myslíte,e absolventi pedag.stř.kol (zákl.+mateř.kola,druiny,děts.domovy atd.)mají v dnení době uplatnění?
Není tady
Kavasaki, mají. Děti jak sis vimla ze zpravodajství přibývá a kapacita mateřských kolek nestačí. Otázka, co bude dál, a boom přejde a druhá, za jaký plat....
Není tady
Aspoň teda u nás (Ústí nad Labem) hledáme učitelky do M prakticky furt...
Není tady
Ahoj.
I moje dcera uvauje o "Pajdáku".
Jsem překvapená, pt od 7 třídy mluvila o tom, e chce pracovat s dětmi a pak to utichlo...
Jsme ze Severu Čech, take zkusí kolu v Litoměřicích. Spí mám obavy, aby se na ní vůbec dostala!
A toho, e to nemá budoucnost se nebojím, můe si kromě toho udělat i rekvalifikaci nebo poté jít dál...
Znám holčiny, který jsou dnes druhým rokem na vejce a stále tvrdí , e ani dnes nemají jasno, co budou potom dělat za práci uf
Není tady
Celkem zajímavě vypadá i "pajdák" v Prachaticích. Navíc je tam i VO, která na tento pajdák navazuje.
http://www.spgspt.cz/index.htm
Tyté monosti - střední pedag.kola + VO je i v Karlových Varech. Tam navíc nedělají přijímačky.
http://www.pedgym-kv.cz/informace_k_prijimacimu_rizeni/
"
Informace k přijímacímu řízení:
áci a uchazeči o přijetí ke studiu v letoním roce nebudou vykonávat přijímací zkouky. áci a uchazeči budou přijímáni na základě výsledků základního vzdělávání.
Přihláka musí být do koly doručena nejpozději do 15. března.
Na přihláce se potvrzení o zdravotní způsobilosti vyaduje u studijních oborů:
- Gymnázium - tělesná výchova
- Předkolní a mimokolní pedagogika
- Pedagogické lyceum se zaměřením na tělesnou výchovu
U studijního oboru Předkolní a mimokolní pedagogika se vyaduje navíc potvrzení o správné výslovnosti od logopeda.
K přihláce na vechny studijní obory je nutno přiloit výstupní hodnocení ze základní koly a potvrzení dokládající schopnosti uchazeče ( např. vysvědčení ZU, účast, příp. umístění na vědomostních, sportovních a uměleckých soutěích, apod.)."
Není tady