29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Venku chumelí, zima jako na Sibiři, psa by nevyhnal. Ideální atmosféra pro černou komedii. Máte chuť? Rádi se zaboříte do pohodlného křesla v kinosále a přepnete z běžné reality na tu nekonvenční až virtuální? Baví vás tak trapně uhozené postavičky v ještě trapnějších situacích až se tomu musíte smát? Milujete záběry, nad kterými tak dlouho kroutíte hlavou až nakonec souhlasíte? Jééééééé, to je borec! Ta je odvážná! Magor! Blázen! Naivka! Uf, ten je jako můj soused! A ta jako moje bývalá spolužačka ze základky! Na posledním třídním srazu se zviditelnila dost podobně! Jsou vám tyto hlášky a reakce povědomé? Pokud jste na všechny otázky odpověděli bez zaváhání „ano“, zorničky se vám při nich rozšířili nadšením, že něco takového uvidíte na filmovém plátně, tak určitě vyražte do kina na „Po přečtení spalte“.
Více o filmu zde:
http://babinet.cz/clanek-5856-filmova-r … palte.html
Není tady
Teda koukám, že o tyhle dva fešáky není moc zájem, to už jsou mimo kurs nebo co?
Není tady
Viděl jsem, docela dobrý. Vidět Pitta jako blba udělá radost.
Sirius :-)))))
Není tady
Film se mi moc libil, Brad Pitt i George Cloney zahrali svoje role skvele. Vyborne jsem se pobavila i ruznyma hlaskama, napriklad ke konci, jak rikaji, ze se poucili, ale pak se zarazili, ze o co vlastne slo....
Připojuju se, výbornej film, miluju Coeny. Nikdy nezklamou
Není tady
no, hlavni hrdinka taky byla pekna debilka, s Pittem se skvele doplnovali
Není tady