29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Jiřino, někde jsem četla, že i během těhotenství žena může mít pocity jako před menstruací. Dokonce tam psaly, že v této době by se nemělo souložit. Z vlastní situace ti nepovím, protože já ji měla hrozně rozházenou. Ale občas mě taky pobolívá břicho, ale přisuzuji to rostoucí děloze.
Není tady
jirino, mela jsem naprosto stejne pocity a to po cele tehotenstvi, dokonce i ty nalady jako u predmenstruacniho syndromu me prepadaly. hlavne boleni bricha a pocit, ze to kazdou chvili musi vypuknout a taky tlak v prsou
Není tady
Ahhoj chtěla jse se zepata minuly měsic jse měla slabou menstruaći apořad mě boli prsa jako před menzes myliš že bych mohla byh těehotna byla jsem u doktora a ten my řekl že nic nevidi a že ma u to menzes brat jkao mnenstruaci neviš jaka ma byt sliznice jka jsi těhotna?děkuji moc za odpověd zati pa a doufam ,ž enema nějake blbe otazky
Není tady
jo a ztaky beru utrogestam jestli to nem anějaky vliv ?
Není tady
Deboro. Já jsem v termín, kdy jsem měla dostat menzes začala trochu špinit, dostala jsem normální příznaky měsíčků, které mě provázely asi 14 dnů no a pak jsem zjistila, že jsem těhotná, páč jsem špinila asi jen 2 dny a furt se nic nedělo.
Není tady
Stránky: 1