29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
S BM jsme uzavřeli majetkové vypořádání.Ve smlouvě stojí,že se mám vystěhovat do 31.12.2008 bez nároku na to,aby mi BM hledal náhr.bydlení.Pak je na závěr dodatek,že pokud tam po uplynutí této lhůty(t.j od ledna2009)budu bydlet dál,budu mu platit nájem a část nákladů na bydlení.Což činím a proti podpisu platím.
Ptám se: může mě dát vystěhovat soudně?
Já se vystěhování nebráním,ale zatím se mi stále nedaří si něco sehnat. Děkuji za případné odpovědi.
Není tady
lištička napsal(a):
S BM jsme uzavřeli majetkové vypořádání.Ve smlouvě stojí,že se mám vystěhovat do 31.12.2008 bez nároku na to,aby mi BM hledal náhr.bydlení.Pak je na závěr dodatek,že pokud tam po uplynutí této lhůty(t.j od ledna2009)budu bydlet dál,budu mu platit nájem a část nákladů na bydlení.Což činím a proti podpisu platím.
Ptám se: může mě dát vystěhovat soudně?
Já se vystěhování nebráním,ale zatím se mi stále nedaří si něco sehnat. Děkuji za případné odpovědi.
žalobu na vyklizení? No vzhledem k tomu, že nájemní smlouva musí být písemná (máte ji? pokud ne..) tak by asi uspěl, ale ten dodatek by to nejspíš značně ztížil..Zvlášť, když tam není uvedená doba (u nájemní smlouvy pokud není uvedeno do kdy, automaticky se to bere jako na dobu neurčitou)
Není tady
Záleží zda Dohoda o SJM byla soudem schválena. Pokud ano, může podat žalobu na vyklizení a uspěje i když jen částečně a to, že soud ti poskytne přiměřenou dobu do 3 měsíců, aby byt byl vyklizen. Poté může nařídit soudní vystěhování.
Není tady
Dohoda o SJM nebyla schválena soudem,jen podepsána právníkem a oběma zúčastněnými.Je v ní i zakotvena ta část,kde je psáno o placení nájemného a části nákladů na bydlení,pokud se nevystěhuji do 31.12.2008
Není tady