1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Mně stačí tak 20 cm v klidu
Není tady
Heřmanko, v mém věku u jsem toho vyzkouela, take u vím, co mi vyhovuje.
Coudy tak za sebe. Můj BM měl větí přirození ne můj pozdějí přítel. A můu ti říct, e na délce to opravdu nezáleí. Přítel mě uspokojoval daleko víc a daleko častěji ne BM
A pokud ti něco takového udělá holka (ena to rozhodně není), tak bych jí asi řekla, e a dospěje, a se ozve. A la bych o dům dál.
Není tady
no jo, ale to právě nechápu, proč by měl dosáhnout nakonec? Ptám se zcela váně, nepoučeně...... jak jsem dole "mení", tak mě to zkrátka bolí, kdy naráí na děloní čípek...
majkafa napsal(a):
Já mám taky oba, proto potřebuju přiměřený. Btw i krátký čvachtá, nedosáhne na konec, nejenom ten hubený.
Není tady
elvička17 napsal(a):
To má jistě plno nápadníků
Není tady
To mi připomíná jednu docela ftipnou hláku : mám ho krátkýho, zato tenkýho
Malaika napsal(a):
no jo, ale to právě nechápu, proč by měl dosáhnout nakonec? Ptám se zcela váně, nepoučeně...... jak jsem dole "mení", tak mě to zkrátka bolí, kdy naráí na děloní čípek...
majkafa napsal(a):
Já mám taky oba, proto potřebuju přiměřený. Btw i krátký čvachtá, nedosáhne na konec, nejenom ten hubený.
Já nevím, proč by TOBĚ měl dosáhnout na konec. BI. Píu o sobě. A kdy je příli dlouhý, tak taky bolí. Proto mluvím pořád o přiměřenosti. Kadá má své přiměřené, nic univerzálního není. Ale příliná obhajoba malých kapárků mi přijde jako problém se sebevědomím. Kadý ho má nějakého, kadá ji máme nějakou a důleité je najít k sobě přiměřené.
Paní nakupuje v zelinářství:
- Prosím jednu okurku.
- A jakou si přejete? Dlouhou a tenkou nebo krátkou a silnou?
- Mě je to jedno, já ji chci do salátu!
elvička17 napsal(a):
Ale 5000ka je mensia
Není tady
Mám raději delí ( nejvíc vzruivá jsem na konci ),ale záleí i na tom, jak je chlap ikovnej a jakej je mazel.
Jen o souloi to není.
tzn.Velikost není ve
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
U Tebe mhouřím oko - oči
Není tady
tady to u bylo.
Kadá holka potřebuje něco jiného.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=4447#p47520
A pak jetě proběhla diskuse u dívenky, která se bála, e její nový přítel ho má malýho. Po první noci pěla ody na radost, jak to bylo skvělý, i kdy ho měl malého.
- tu diskusi si najdi sám - přes vyhledávání
PS: tahle statistická otázka "jaká velikost vám stačí" je stejně naprosto, ale naprosto irelevantní. Hybaj k psychologovi a dělat něco se svým sebevědomím.
Není tady
elvička17 napsal(a):
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
U Tebe mhouřím oko - oči
Já myslel, e u něho vytáhne mikroskop
Není tady
Coudy napsal(a):
UF to se mi ulevilo z vaich reakcí
poli jí někam
Není tady
Maxík napsal(a):
Paní nakupuje v zelinářství:
- Prosím jednu okurku.
- A jakou si přejete? Dlouhou a tenkou nebo krátkou a silnou?
- Mě je to jedno, já ji chci do salátu!
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Malaika napsal(a):
... proč je delí lepí? ...
delí není lepí
to je jen mýtus...
To, e je delí lepí, mohou tvrdit jen chlapi, tohle by enská nikdy nenapsala.
Není tady
Klarko podivej se dozadu, par holek pise, ze delsi jim vyhovuje....
Klarka.S napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Malaika napsal(a):
delí není lepí
to je jen mýtus...
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Malaika napsal(a):
delí není lepí
to je jen mýtus...
Klárka, Klárka ... a jaká je tvoje čárka?
Není tady
Klarka.S napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Malaika napsal(a):
delí není lepí
to je jen mýtus...
Napsala...
Není tady
Malaika napsal(a):
Klarko podivej se dozadu, par holek pise, ze delsi jim vyhovuje....
Klarka.S napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
delí není lepíto je jen mýtus...
Tak to nechápu, enská pochva je přece dlouhá okolo 10 cm, tak proč o dost víc?:-))
Má kamarádka měla přítele, který ho měl hodně dlouhého, měl strané problémy v sexu, ádná to s ním nechtěla dělat. Tak si musel penis ovazovat u kořene ručníkem, aby věděl, jak dál u nemůe zajet. Chudáček:-)
Nejlepí je kratí a irí:-))
Není tady
No ono to je relativní. Co znamená moc a co málo?
Já měla vdy mue s velkýma. No a tak to teď vnímám jako standard. Bylo docela úsměvné, kdy se můj poslední chválil, jak ho má velkýho, jak z něj byly bývalé milenky úplně mimo, já na něj kouknu a říjám si - to je přece normálka, ne? Chudák chlap
Není tady
jako podobne postizeny muz Vam mohu pres vsechny zde jiste uprimne minene rady zen poradit - > napriste to zaonacte tak, aby bylo zhasnuto.
Není tady
no a já si roky myslela, e vichní mí partneři byli nadprůměrně vyvinutí, ne mi dolo, e "problém" mám já...
Není tady
JohnyB napsal(a):
jako podobne postizeny muz Vam mohu pres vsechny zde jiste uprimne minene rady zen poradit - > napriste to zaonacte tak, aby bylo zhasnuto.
Panove, a co tedy znamena podle Vas "maly"?
Ja, kdyz koukam na nejaka homevidea, no proste na netu, tak mam pocit, ze je tam vetsina proste velmi malo vyvinuta. Jak jsem psala, ja sama to tezko posuzuju, kdyz jsem to mela vzdycky nakopak. Treba je tohle norma.
Není tady
potmě se délka nepozná?
JohnyB napsal(a):
Není tady