Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 12. 1. 2009 13:26

hrosanek
Host

Re: Jaká velikost penisu stačí Vám ženám????

Spíš by mě zajímalo, proč Tě ta holka chtěla zranit? Tohle víme všechny, že je tenký led i pro zcela oblečené lidi. Já si nějak neumím představit, že tohle někdo řekne před prvním milováním někomu koho má rád, aniž by mu tím chtěl říct:"Jdi do pr... s Tebou prostě nechci spát.".

Pokud řešíš i posléze, zda máš dostatečnou velikost, tak si buď děláš srandu a chceš se chytnout se svým neodolatelným dotazem nebo jsi ve svých letech trouba, který se nechá zblbnout naprostou pitomostí. Ženská, která neumí říct, že s tebou nechce nic mít a uhne od milování podobným způsobem, nestojí ani za další snažení. A ba ani přemýšlení nad tím.

#27 12. 1. 2009 14:31

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Coudy napsal(a):

Přes víkend se mi stala taková zvláštní věc chodím z přítelkyní a po 4. měsících jsme se chtěli spolu vyspat. Když přišla ta chvíle a před sebou jsme se svlíkli tak se mi začla přítelkyně smát mému přirození. Kdy začala barvitě popisovat a přiměřovat jakýho měl její bývalý přítel. V tu chvíli mé vzrušení nálada a pocity byly na dobu mrazu. Neměl jsem na nic náladu a hrozně mi pošramitila sebevědomí. Nikdy mi nevadilo to co mám, ale ted o sobě sám pochybuji. Zároveň nevím jestli chci být s takovou ženou.
Porádíte mi???

ty nevíš ,jestli chceš být s takovou ženou??? va  ona tě poníží a ty by si s ní byl??
Najdi si jinou..zapoměň na ni ..Ona za to opravdu nestojí..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#28 12. 1. 2009 16:32

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Coudy napsal(a):

Přes víkend se mi stala taková zvláštní věc chodím z přítelkyní a po 4. měsících jsme se chtěli spolu vyspat. Když přišla ta chvíle a před sebou jsme se svlíkli tak se mi začla přítelkyně smát mému přirození. Kdy začala barvitě popisovat a přiměřovat jakýho měl její bývalý přítel. V tu chvíli mé vzrušení nálada a pocity byly na dobu mrazu. Neměl jsem na nic náladu a hrozně mi pošramitila sebevědomí. Nikdy mi nevadilo to co mám, ale ted o sobě sám pochybuji. Zároveň nevím jestli chci být s takovou ženou.
Porádíte mi???

Ono záleží jestli ji vůbec velikost chlapskýho přirození něco platná dumbom a nedělá ze sebe jen herečku.Osobně mi je uplně fuk jestli má 10 nebo 20 čísel,mně chlapi dokázali uspokojit i jiným způsobem tongue .

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#29 12. 1. 2009 17:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

"Stačí"? Neviem... Nemám tam dolu centimeter (ani v ruke či ústach tongue ) big_smile . A viac mi záleží na tom, aký je môj milenec šikovný a nakoľko mu záleží na tom, aby ma uspokojil. Mňa osobne zatiaľ skôr bolel priveľký, než že by mi vadil opak. A pokiaľ nebolel, ale naopak spôsoboval rozkoš, tak mi bolo šumafuck, koľko mal cm... (Mmch, jeden faktický postreh: Prekvapilo ma, o koľko sa môže zväčšiť, keď sa "vzmuží"... aj v tom sú asi rozdiely a nejeden môže prekvapiť. stolt Určite by som nehodnotila nestoporeného, aj keby to mala byť veľkostná súťaž tongue ).

Upravil(a) Selima (12. 1. 2009 17:10)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 12. 1. 2009 17:33

Coudy
♥♥-----

Když to pročítam tak vím že to není v centimetrech, ale co v tom člověku opravdu je co dokáže a co umí.

Není tady

#31 12. 1. 2009 17:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 12. 1. 2009 18:05

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Vanda napsal(a):

Coudy, kolik ti je? že nevíš, CO je opravdu důležité při milování. Ale tohle téma je na sexuologickou. Reakce tvojí slečny je nedospělá a hloupá, ale mě překvapuje ten dotaz....chci s ní být? Na co se vlastně ptáš?

Tak to by zajimalo i mne v mem pokorocilem veku . Co je to ?

Není tady

#33 12. 1. 2009 18:09

Coudy
♥♥-----

HM no nic mate pravdu asi je nevyhnutelný rozchod cítim se pořát tak trochu ponížen ikdyž jak jsem již napsal tak vim že to není v centimetrech. ale takhle netaktní ženu jsem ještě nezažil. Je mi to líto

Není tady

#34 12. 1. 2009 18:14

jancas
♥♥♥♥---

Coudy napsal(a):

Porádíte mi???

Coudy, pokud tva slecna zereagovala tak jak pises a zacala tvoje prirozeni srovnavat  s prirozenim sveho byvaleho,coz je kravina,tak si te asi moc nevazi a asi neni moc dospela. kdyz jsme s mym pritelem zacali spolu spat,tak to taky nevyslo napoprve, byla jsem jeho prvni holka a proste to nevyslo napoprve. on byl z toho dost nestastnej a jedine co me napadlo a co jsem udelala je, ze jsem ho objala, dala mu pusu,rekla mu ze to nevadi a ze to rano zkusime znova. a taky ze zkusili a slo to. chapu ze reakce tvoji slecny musela zasahnout tve sebevedomi a pokud te ma fakt rada tak ji nechapu. a srovnavat soucasneho partnera s byvalym a jeste mu to rict je kravina nejvetsi.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#35 12. 1. 2009 19:36

Malaika
♥♥♥----

ať si o tom myslí co kdo chce, vyhovovaly by mi rozměry do 12 cm....vše nad mi přijde hodně bolí mě to.... Mohl by mi prosím někdo /tady asi nejspíš žena/ polopatě vysvětlit, proč je delší lepší? rodna O tloušťce nemluvím, když je hodně tenký a žena to ani necítí, tak chápu, že to třeba vadí....ale proč délka?

Není tady

#36 12. 1. 2009 19:52

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Malaika napsal(a):

... proč je delší lepší? ...

delší není lepší big_smilebig_smilebig_smile to je jen mýtus...

Není tady

#37 12. 1. 2009 19:57

hrosanek
Host

Já se přiznám, že jsem to nikdy nikomu neměřila, tak prostě nevím, proč zrovna velký. smile Buď s ním byl Malaiko sex úžasný nebo ne.

#38 12. 1. 2009 19:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Väčší je lepší pre ehm ... väčšie ženy. Aj ženy vyrábajú vo viacerých veľkostiach, vieme? wink A mení sa to asi ja po pôrode(nemôžem porovnať, ale tipujem).

Brita

Není tady

#39 12. 1. 2009 20:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Malaika napsal(a):

...a mýtus okoukaný z p.o.r.n.o.filmů... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#40 12. 1. 2009 20:06

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Väčší je lepší pre ehm ... väčšie ženy. Aj ženy vyrábajú vo viacerých veľkostiach, vieme? wink A mení sa to asi ja po pôrode(nemôžem porovnať, ale tipujem).

no po porodu...kdyby holky posilovaly pánevní dno, tak ... ehm... jsou jak panenky wink gloriarodna

Není tady

#41 12. 1. 2009 20:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nie všetky, existuje aj operácia spevňujúca panvové dno, keď sa definitívne stratí elasticita... ale vo všeobecnosti ais áno, pochvaľovali si to baby na oriente.

Brita

Není tady

#42 12. 1. 2009 20:14

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

si to taky pochvaluju big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#43 12. 1. 2009 20:40

Michalhr
♥------

Myslim že ne nadarmo se říká ,,Hledej lásku, krása příjde sama,, a to samozřejmě platí oboustraně. Takže určitě najdeš přitelkyni, která tě bude milovat a budeš pro ní ten nej takový jaký jsi. Věř mi.

Není tady

#44 12. 1. 2009 20:56

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Malaika napsal(a):

...a mýtus okoukaný z p.o.r.n.o.filmů... tummenupp

ále houby, to už jsme tady probírali. Musí být přiměřený, pro některou je přiměřený větší, pro jinou menší. Např. u mě s malým kašpárkem moc divadla nezahraje.
Opět se některých dotknu, ale pohádka o kašpárkovi je tvorba mužů, aby nám namluvili.
Stejně je nepravdivé, že každá pochva se přizpůsobí. Nesmysl. Ve větší prostě bude malý kašpárek čvachtat. dumbom

#45 12. 1. 2009 20:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hvoríš ale zasa len za veľké. wink A NAOZAJ nás vyrábjaú vo všektých veľkostiach. stolt Oplatí sa hľadať muža/ženu, ktorý/á pasuje všetkým...

Brita

Není tady

#46 12. 1. 2009 20:58

majkafa
Host

Tím neomlouvám chování Coudyho partnerky. A malý kašpárek se vždy dá řešit jinak, pokud to oběma vyhovuje.
Co se Coudyho týká, pokud nám ovšem nekecá a není Kirany manžel a není za tím úplně jiný příběh, ten, co popisuje Kirana na nevěře.
Jestli si Coudy nechce velkým fórem potvrdit své sebevědomí a žádná taková přítelkyně, která by se zachovala dle jeho popisu neexistuje. Ta scénka mi přijde dost neuvěřitelná.
Ovšem do Kiranina vlákna s trochou přizpůsobení - totiž že se Coudy ptal sám a ne že se partnerka smála atd. celkem zapadá.
Btw ve většině případů při sledování či čtení detektivek poměrně brzy zjistím, kdo je vrah. big_smile Coudy neříká pravdu, tak to aspoň cítím ve svém solaru lol

Upravil(a) majkafa (12. 1. 2009 21:02)

#47 12. 1. 2009 21:26

sandra
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Tím neomlouvám chování Coudyho partnerky. A malý kašpárek se vždy dá řešit jinak, pokud to oběma vyhovuje.
Co se Coudyho týká, pokud nám ovšem nekecá a není Kirany manžel a není za tím úplně jiný příběh, ten, co popisuje Kirana na nevěře.
Jestli si Coudy nechce velkým fórem potvrdit své sebevědomí a žádná taková přítelkyně, která by se zachovala dle jeho popisu neexistuje. Ta scénka mi přijde dost neuvěřitelná.
Ovšem do Kiranina vlákna s trochou přizpůsobení - totiž že se Coudy ptal sám a ne že se partnerka smála atd. celkem zapadá.
Btw ve většině případů při sledování či čtení detektivek poměrně brzy zjistím, kdo je vrah. big_smile Coudy neříká pravdu, tak to aspoň cítím ve svém solaru lol

Upřímně - to, že se zaregistrovali chvilku po sobě a také to, že oba řeší podobné, skoro stejné věci, může hodně napovědět.
Možná by bylo fajn, aby oba vylezli z ulity a přestali si z nás dělat srandu. Ale jestli jim to přináší lepší komunikaci ve vztahu a pomáhá jim to tak, tak jak to je, tak proti gustu....

Není tady

#48 12. 1. 2009 21:27

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Stejně je nepravdivé, že každá pochva se přizpůsobí. Nesmysl. Ve větší prostě bude malý kašpárek čvachtat. dumbom

ale my tu mluvili o délce a ne průměru wink .... a pokud nemám vaginální orgasmus, ale klitorialní...tak sorry, ale velikost mi je fakt putna lollollol a když mám oba... vissla

Není tady

#49 12. 1. 2009 21:31

majkafa
Host

Já mám taky oba, proto  potřebuju přiměřený. Btw i krátký čvachtá, nedosáhne na konec, nejenom ten hubený. smile

#50 12. 1. 2009 21:34

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Já mám taky oba, proto  potřebuju přiměřený. Btw i krátký čvachtá, nedosáhne na konec, nejenom ten hubený. smile

možná to chce vyzkoušet různé polohy a budeš se divit kam až se dá "dosáhnout"...ale jo...nebudu se handrkovat... za mě osobně, je mi to šumák, at je takovej nebo makovej wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí