|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Spíš by mě zajímalo, proč Tě ta holka chtěla zranit? Tohle víme všechny, že je tenký led i pro zcela oblečené lidi. Já si nějak neumím představit, že tohle někdo řekne před prvním milováním někomu koho má rád, aniž by mu tím chtěl říct:"Jdi do pr... s Tebou prostě nechci spát.".
Pokud řešíš i posléze, zda máš dostatečnou velikost, tak si buď děláš srandu a chceš se chytnout se svým neodolatelným dotazem nebo jsi ve svých letech trouba, který se nechá zblbnout naprostou pitomostí. Ženská, která neumí říct, že s tebou nechce nic mít a uhne od milování podobným způsobem, nestojí ani za další snažení. A ba ani přemýšlení nad tím.

Coudy napsal(a):
Přes víkend se mi stala taková zvláštní věc chodím z přítelkyní a po 4. měsících jsme se chtěli spolu vyspat. Když přišla ta chvíle a před sebou jsme se svlíkli tak se mi začla přítelkyně smát mému přirození. Kdy začala barvitě popisovat a přiměřovat jakýho měl její bývalý přítel. V tu chvíli mé vzrušení nálada a pocity byly na dobu mrazu. Neměl jsem na nic náladu a hrozně mi pošramitila sebevědomí. Nikdy mi nevadilo to co mám, ale ted o sobě sám pochybuji. Zároveň nevím jestli chci být s takovou ženou.
Porádíte mi???
ty nevíš ,jestli chceš být s takovou ženou???
ona tě poníží a ty by si s ní byl??
Najdi si jinou..zapoměň na ni ..Ona za to opravdu nestojí..
Není tady
Coudy napsal(a):
Přes víkend se mi stala taková zvláštní věc chodím z přítelkyní a po 4. měsících jsme se chtěli spolu vyspat. Když přišla ta chvíle a před sebou jsme se svlíkli tak se mi začla přítelkyně smát mému přirození. Kdy začala barvitě popisovat a přiměřovat jakýho měl její bývalý přítel. V tu chvíli mé vzrušení nálada a pocity byly na dobu mrazu. Neměl jsem na nic náladu a hrozně mi pošramitila sebevědomí. Nikdy mi nevadilo to co mám, ale ted o sobě sám pochybuji. Zároveň nevím jestli chci být s takovou ženou.
Porádíte mi???
Ono záleží jestli ji vůbec velikost chlapskýho přirození něco platná
a nedělá ze sebe jen herečku.Osobně mi je uplně fuk jestli má 10 nebo 20 čísel,mně chlapi dokázali uspokojit i jiným způsobem
.

Není tady

"Stačí"? Neviem... Nemám tam dolu centimeter (ani v ruke či ústach
)
. A viac mi záleží na tom, aký je môj milenec šikovný a nakoľko mu záleží na tom, aby ma uspokojil. Mňa osobne zatiaľ skôr bolel priveľký, než že by mi vadil opak. A pokiaľ nebolel, ale naopak spôsoboval rozkoš, tak mi bolo šumafuck, koľko mal cm... (Mmch, jeden faktický postreh: Prekvapilo ma, o koľko sa môže zväčšiť, keď sa "vzmuží"... aj v tom sú asi rozdiely a nejeden môže prekvapiť.
Určite by som nehodnotila nestoporeného, aj keby to mala byť veľkostná súťaž
).
Upravil(a) Selima (12. 1. 2009 17:10)
Není tady
Když to pročítam tak vím že to není v centimetrech, ale co v tom člověku opravdu je co dokáže a co umí.
Není tady

Není tady
Vanda napsal(a):
Coudy, kolik ti je? že nevíš, CO je opravdu důležité při milování. Ale tohle téma je na sexuologickou. Reakce tvojí slečny je nedospělá a hloupá, ale mě překvapuje ten dotaz....chci s ní být? Na co se vlastně ptáš?
Tak to by zajimalo i mne v mem pokorocilem veku . Co je to ?
Není tady
HM no nic mate pravdu asi je nevyhnutelný rozchod cítim se pořát tak trochu ponížen ikdyž jak jsem již napsal tak vim že to není v centimetrech. ale takhle netaktní ženu jsem ještě nezažil. Je mi to líto
Není tady
Coudy napsal(a):
Porádíte mi???
Coudy, pokud tva slecna zereagovala tak jak pises a zacala tvoje prirozeni srovnavat s prirozenim sveho byvaleho,coz je kravina,tak si te asi moc nevazi a asi neni moc dospela. kdyz jsme s mym pritelem zacali spolu spat,tak to taky nevyslo napoprve, byla jsem jeho prvni holka a proste to nevyslo napoprve. on byl z toho dost nestastnej a jedine co me napadlo a co jsem udelala je, ze jsem ho objala, dala mu pusu,rekla mu ze to nevadi a ze to rano zkusime znova. a taky ze zkusili a slo to. chapu ze reakce tvoji slecny musela zasahnout tve sebevedomi a pokud te ma fakt rada tak ji nechapu. a srovnavat soucasneho partnera s byvalym a jeste mu to rict je kravina nejvetsi.
Není tady
ať si o tom myslí co kdo chce, vyhovovaly by mi rozměry do 12 cm....vše nad mi přijde hodně bolí mě to.... Mohl by mi prosím někdo /tady asi nejspíš žena/ polopatě vysvětlit, proč je delší lepší?
O tloušťce nemluvím, když je hodně tenký a žena to ani necítí, tak chápu, že to třeba vadí....ale proč délka?
Není tady
Malaika napsal(a):
... proč je delší lepší? ...
delší není lepší 

to je jen mýtus...
Není tady
Já se přiznám, že jsem to nikdy nikomu neměřila, tak prostě nevím, proč zrovna velký.
Buď s ním byl Malaiko sex úžasný nebo ne.

Väčší je lepší pre ehm ... väčšie ženy. Aj ženy vyrábajú vo viacerých veľkostiach, vieme?
A mení sa to asi ja po pôrode(nemôžem porovnať, ale tipujem).
Není tady

Heřmanka napsal(a):
Malaika napsal(a):
delší není lepší
to je jen mýtus...
...a mýtus okoukaný z p.o.r.n.o.filmů... 
Není tady
Selima napsal(a):
Väčší je lepší pre ehm ... väčšie ženy. Aj ženy vyrábajú vo viacerých veľkostiach, vieme?
A mení sa to asi ja po pôrode(nemôžem porovnať, ale tipujem).
no po porodu...kdyby holky posilovaly pánevní dno, tak ... ehm... jsou jak panenky

Není tady

Nie všetky, existuje aj operácia spevňujúca panvové dno, keď sa definitívne stratí elasticita... ale vo všeobecnosti ais áno, pochvaľovali si to baby na oriente.
Není tady
si to taky pochvaluju 

Není tady
Myslim že ne nadarmo se říká ,,Hledej lásku, krása příjde sama,, a to samozřejmě platí oboustraně. Takže určitě najdeš přitelkyni, která tě bude milovat a budeš pro ní ten nej takový jaký jsi. Věř mi.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Malaika napsal(a):
delší není lepší
to je jen mýtus...
...a mýtus okoukaný z p.o.r.n.o.filmů...
ále houby, to už jsme tady probírali. Musí být přiměřený, pro některou je přiměřený větší, pro jinou menší. Např. u mě s malým kašpárkem moc divadla nezahraje.
Opět se některých dotknu, ale pohádka o kašpárkovi je tvorba mužů, aby nám namluvili.
Stejně je nepravdivé, že každá pochva se přizpůsobí. Nesmysl. Ve větší prostě bude malý kašpárek čvachtat. 

Hvoríš ale zasa len za veľké.
A NAOZAJ nás vyrábjaú vo všektých veľkostiach.
Oplatí sa hľadať muža/ženu, ktorý/á pasuje všetkým...
Není tady
Tím neomlouvám chování Coudyho partnerky. A malý kašpárek se vždy dá řešit jinak, pokud to oběma vyhovuje.
Co se Coudyho týká, pokud nám ovšem nekecá a není Kirany manžel a není za tím úplně jiný příběh, ten, co popisuje Kirana na nevěře.
Jestli si Coudy nechce velkým fórem potvrdit své sebevědomí a žádná taková přítelkyně, která by se zachovala dle jeho popisu neexistuje. Ta scénka mi přijde dost neuvěřitelná.
Ovšem do Kiranina vlákna s trochou přizpůsobení - totiž že se Coudy ptal sám a ne že se partnerka smála atd. celkem zapadá.
Btw ve většině případů při sledování či čtení detektivek poměrně brzy zjistím, kdo je vrah.
Coudy neříká pravdu, tak to aspoň cítím ve svém solaru 
Upravil(a) majkafa (12. 1. 2009 21:02)
majkafa napsal(a):
Tím neomlouvám chování Coudyho partnerky. A malý kašpárek se vždy dá řešit jinak, pokud to oběma vyhovuje.
Co se Coudyho týká, pokud nám ovšem nekecá a není Kirany manžel a není za tím úplně jiný příběh, ten, co popisuje Kirana na nevěře.
Jestli si Coudy nechce velkým fórem potvrdit své sebevědomí a žádná taková přítelkyně, která by se zachovala dle jeho popisu neexistuje. Ta scénka mi přijde dost neuvěřitelná.
Ovšem do Kiranina vlákna s trochou přizpůsobení - totiž že se Coudy ptal sám a ne že se partnerka smála atd. celkem zapadá.
Btw ve většině případů při sledování či čtení detektivek poměrně brzy zjistím, kdo je vrah.Coudy neříká pravdu, tak to aspoň cítím ve svém solaru
Upřímně - to, že se zaregistrovali chvilku po sobě a také to, že oba řeší podobné, skoro stejné věci, může hodně napovědět.
Možná by bylo fajn, aby oba vylezli z ulity a přestali si z nás dělat srandu. Ale jestli jim to přináší lepší komunikaci ve vztahu a pomáhá jim to tak, tak jak to je, tak proti gustu....
Není tady
majkafa napsal(a):
Stejně je nepravdivé, že každá pochva se přizpůsobí. Nesmysl. Ve větší prostě bude malý kašpárek čvachtat.
ale my tu mluvili o délce a ne průměru
.... a pokud nemám vaginální orgasmus, ale klitorialní...tak sorry, ale velikost mi je fakt putna 

a když mám oba... 
Není tady
Já mám taky oba, proto potřebuju přiměřený. Btw i krátký čvachtá, nedosáhne na konec, nejenom ten hubený. 
majkafa napsal(a):
Já mám taky oba, proto potřebuju přiměřený. Btw i krátký čvachtá, nedosáhne na konec, nejenom ten hubený.
možná to chce vyzkoušet různé polohy a budeš se divit kam až se dá "dosáhnout"...ale jo...nebudu se handrkovat... za mě osobně, je mi to šumák, at je takovej nebo makovej 
Není tady