Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 11. 2. 2009 12:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jaká velikost penisu stačí Vám ženám????

Ronja napsal(a):

jo a omlouvám se za offtopic, ale téma tohoto vlákna je tak uhozené že k němu nemůžu nic dodat...snad jen 42.

Let a nebo cm v klidu či bojovném postoji ? vissla lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#302 11. 2. 2009 12:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno to nie sú cm, ale európska konfekčná veľkosť...? Alebo žeby palce...? Cóly? MM? Ktovie...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#303 11. 2. 2009 13:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Možno to nie sú cm, ale európska konfekčná veľkosť...? Alebo žeby palce...? Cóly? MM? Ktovie...

No pak navrhuji jak v Evropě je jednotné XXX a XXXL písmenko S považuji za singl tedy nehodné pro tuto společnost i když mnohdy Já a Já je nejkrásnější smile tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#304 11. 2. 2009 17:11

kristian
Host

majkafa napsal(a):

Holky, vy jste ale někde úúplně jinde, než co jsem myslela já. Já tím myslela POUZE, že jak si čtu kristiana, jeho slovník se mi nezdá býti slovníkem hodně odrostlého kluka. Toť vše. lol Za to, že má v profilu fotku slušného muže v prima letech, nemusí to nutně znamenat, že je takový i on. wink Obzvláště to EE je dost vypovídající. A husa v ženském rodě jakbysmet. Takhle píše má dcerka, které je 23 let. A už delší dobu mám silné podezření. Ale možná jenom trpím občasnou schizofrenií. lol Přečetla jsem si všechny jeho příspěvky a jeho styl psaní je velmi zajímavý a vypovídající. Asi profesionální deformace ze studia grafologie, neboť "slovníků" různých lidí už jsem za tu dobu viděla dost a dost. A díky nachatovaným hodinám na jednom chatu jsem trénovaná, i když si někdo změní nick, po chvilce psaní se stejně prozradí. Neboť nejenom psané písmo, ale i způsob psaní na netu je mozkopisem. big_smile Toť vše z mé jazykovopsychologické vložky.
Halt si každý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům! lol
Vzhůru zpět k sexu! lol

Tak tohle mě moc mrzí,opravdu.Jsem z toho tak zaskočený,že vůbec nevím,co napsat.Snad jen,že jsem opravdu více,než dospělý muž a z českého jazyka si pamatuji téměř vše a velice dbám na to,abych své příspěvky vždy psal tak,jak to v dané chvíli cítím a především bez chyb.Bohužel,k dokonalosti mám daleko,ale to asi každý z nás.Opravdu mě to mrzí.Vážím si tady všech příspěvků,není tu arogance,vyhovuje mi to a chodím sem  moc rád.Přispívám a píši i na jiná fóra,ale poslední dobou sem chodím nejvíc,líbí se mi tady.

Upravil(a) kristian (11. 2. 2009 17:24)

#305 11. 2. 2009 17:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Z toho si nič nerob, Majka je nevyužitý kríženec detektíva a agenta ŠtB a niekedy to už preháňa s dedukciami. wink Mne je napríklad úplne jedno, či si zvodná 20-tka alebo fešný 40-tnik. stolt Čítaš sa dobre... storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#306 11. 2. 2009 18:01

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Selim, krásný kříženec lol lol tummenupp A jinak vo vo tom to je wink big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#307 11. 2. 2009 18:27

majkafa
Host

Nu vždyť jsem napsala, cituji:
Halt si každý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům! lol

To je přeciž i o mně. lol

kristiane, ať jsi kdo jsi, když to tady tak čteš, tak asi už víš, že si svými příspěvky stejně řešíme každý to své. A tak i já.
Je fajn, že se ti tu líbí.

Omlouvám se za offtopic na sexu.

#308 11. 2. 2009 18:41

majkafa
Host

pomněnka napsal(a):

Selim, krásný kříženec lol lol tummenupp A jinak vo vo tom to je wink big_smile

pomněnko, to bylo o mně? Jestli i ne, celkem sobecky si to dneska přivlastním, protože toolik potřebuju, aby mě aspoň někdo pochválil. Kuju.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí