Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#301 11. 2. 2009 12:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jaká velikost penisu stačí Vám ženám????

Ronja napsal(a):

jo a omlouvám se za offtopic, ale téma tohoto vlákna je tak uhozené že k němu nemůžu nic dodat...snad jen 42.

Let a nebo cm v klidu či bojovném postoji ? vissla lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#302 11. 2. 2009 12:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Možno to nie sú cm, ale európska konfekčná vežkos...? Alebo žeby palce...? Cóly? MM? Ktovie...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#303 11. 2. 2009 13:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Možno to nie sú cm, ale európska konfekčná vežkos...? Alebo žeby palce...? Cóly? MM? Ktovie...

No pak navrhuji jak v Evropě je jednotné XXX a XXXL písmenko S považuji za singl tedy nehodné pro tuto společnost i když mnohdy Já a Já je nejkrásnější smile tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#304 11. 2. 2009 17:11

kristian
Host

majkafa napsal(a):

Holky, vy jste ale někde úúplně jinde, než co jsem myslela já. Já tím myslela POUZE, že jak si čtu kristiana, jeho slovník se mi nezdá býti slovníkem hodně odrostlého kluka. To vše. lol Za to, že má v profilu fotku slušného muže v prima letech, nemusí to nutně znamenat, že je takový i on. wink Obzvláště to EE je dost vypovídající. A husa v ženském rodě jakbysmet. Takhle píše má dcerka, které je 23 let. A už delší dobu mám silné podezření. Ale možná jenom trpím občasnou schizofrenií. lol Přečetla jsem si všechny jeho příspěvky a jeho styl psaní je velmi zajímavý a vypovídající. Asi profesionální deformace ze studia grafologie, nebo "slovníků" různých lidí už jsem za tu dobu viděla dost a dost. A díky nachatovaným hodinám na jednom chatu jsem trénovaná, i když si někdo změní nick, po chvilce psaní se stejně prozradí. Nebo nejenom psané písmo, ale i způsob psaní na netu je mozkopisem. big_smile To vše z mé jazykovopsychologické vložky.
Halt si každý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům! lol
Vzhůru zpět k sexu! lol

Tak tohle mě moc mrzí,opravdu.Jsem z toho tak zaskočený,že vůbec nevím,co napsat.Snad jen,že jsem opravdu více,než dospělý muž a z českého jazyka si pamatuji téměř vše a velice dbám na to,abych své příspěvky vždy psal tak,jak to v dané chvíli cítím a především bez chyb.Bohužel,k dokonalosti mám daleko,ale to asi každý z nás.Opravdu mě to mrzí.Vážím si tady všech příspěvků,není tu arogance,vyhovuje mi to a chodím sem  moc rád.Přispívám a píši i na jiná fóra,ale poslední dobou sem chodím nejvíc,líbí se mi tady.

Upravil(a) kristian (11. 2. 2009 17:24)

#305 11. 2. 2009 17:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Z toho si nič nerob, Majka je nevyužitý kríženec detektíva a agenta ŠtB a niekedy to už preháňa s dedukciami. wink Mne je napríklad úplne jedno, či si zvodná 20-tka alebo fešný 40-tnik. stolt Čítaš sa dobre... storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#306 11. 2. 2009 18:01

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Selim, krásný kříženec lol lol tummenupp A jinak vo vo tom to je wink big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#307 11. 2. 2009 18:27

majkafa
Host

Nu vždy jsem napsala, cituji:
Halt si každý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům! lol

To je přeciž i o mně. lol

kristiane, a jsi kdo jsi, když to tady tak čteš, tak asi už víš, že si svými příspěvky stejně řešíme každý to své. A tak i já.
Je fajn, že se ti tu líbí.

Omlouvám se za offtopic na sexu.

#308 11. 2. 2009 18:41

majkafa
Host

pomněnka napsal(a):

Selim, krásný kříženec lol lol tummenupp A jinak vo vo tom to je wink big_smile

pomněnko, to bylo o mně? Jestli i ne, celkem sobecky si to dneska přivlastním, protože toolik potřebuju, aby mě aspoň někdo pochválil. Kuju.

NÁŠ TIP:

Zápatí