29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ronja napsal(a):
jo a omlouvám se za offtopic, ale téma tohoto vlákna je tak uhozené že k němu nemůžu nic dodat...snad jen 42.
Let a nebo cm v klidu či bojovném postoji ?
Není tady
Možno to nie sú cm, ale európska konfekčná veľkosť...? Alebo žeby palce...? Cóly? MM? Ktovie...
Není tady
Selima napsal(a):
Možno to nie sú cm, ale európska konfekčná veľkosť...? Alebo žeby palce...? Cóly? MM? Ktovie...
No pak navrhuji jak v Evropě je jednotné XXX a XXXL písmenko S považuji za singl tedy nehodné pro tuto společnost i když mnohdy Já a Já je nejkrásnější
Není tady
majkafa napsal(a):
Holky, vy jste ale někde úúplně jinde, než co jsem myslela já. Já tím myslela POUZE, že jak si čtu kristiana, jeho slovník se mi nezdá býti slovníkem hodně odrostlého kluka. Toť vše.
Za to, že má v profilu fotku slušného muže v prima letech, nemusí to nutně znamenat, že je takový i on.
Obzvláště to EE je dost vypovídající. A husa v ženském rodě jakbysmet. Takhle píše má dcerka, které je 23 let. A už delší dobu mám silné podezření. Ale možná jenom trpím občasnou schizofrenií.
Přečetla jsem si všechny jeho příspěvky a jeho styl psaní je velmi zajímavý a vypovídající. Asi profesionální deformace ze studia grafologie, neboť "slovníků" různých lidí už jsem za tu dobu viděla dost a dost. A díky nachatovaným hodinám na jednom chatu jsem trénovaná, i když si někdo změní nick, po chvilce psaní se stejně prozradí. Neboť nejenom psané písmo, ale i způsob psaní na netu je mozkopisem.
Toť vše z mé jazykovopsychologické vložky.
Halt si každý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům!
Vzhůru zpět k sexu!
Tak tohle mě moc mrzí,opravdu.Jsem z toho tak zaskočený,že vůbec nevím,co napsat.Snad jen,že jsem opravdu více,než dospělý muž a z českého jazyka si pamatuji téměř vše a velice dbám na to,abych své příspěvky vždy psal tak,jak to v dané chvíli cítím a především bez chyb.Bohužel,k dokonalosti mám daleko,ale to asi každý z nás.Opravdu mě to mrzí.Vážím si tady všech příspěvků,není tu arogance,vyhovuje mi to a chodím sem moc rád.Přispívám a píši i na jiná fóra,ale poslední dobou sem chodím nejvíc,líbí se mi tady.
Upravil(a) kristian (11. 2. 2009 17:24)
Z toho si nič nerob, Majka je nevyužitý kríženec detektíva a agenta ŠtB a niekedy to už preháňa s dedukciami. Mne je napríklad úplne jedno, či si zvodná 20-tka alebo fešný 40-tnik.
Čítaš sa dobre...
Není tady
Selim, krásný kříženec
A jinak vo vo tom to je
Není tady
Nu vždyť jsem napsala, cituji:
Halt si každý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům!
To je přeciž i o mně.
kristiane, ať jsi kdo jsi, když to tady tak čteš, tak asi už víš, že si svými příspěvky stejně řešíme každý to své. A tak i já.
Je fajn, že se ti tu líbí.
Omlouvám se za na sexu.
pomněnka napsal(a):
Selim, krásný kříženec
![]()
![]()
A jinak vo vo tom to je
![]()
pomněnko, to bylo o mně? Jestli i ne, celkem sobecky si to dneska přivlastním, protože toolik potřebuju, aby mě aspoň někdo pochválil. Kuju.