1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ronja napsal(a):
jo a omlouvám se za offtopic, ale téma tohoto vlákna je tak uhozené e k němu nemůu nic dodat...snad jen 42.
Let a nebo cm v klidu či bojovném postoji ?
Není tady
Mono to nie sú cm, ale európska konfekčná vežkos...? Alebo eby palce...? Cóly? MM? Ktovie...
Není tady
Selima napsal(a):
Mono to nie sú cm, ale európska konfekčná vežkos...? Alebo eby palce...? Cóly? MM? Ktovie...
No pak navrhuji jak v Evropě je jednotné XXX a XXXL písmenko S povauji za singl tedy nehodné pro tuto společnost i kdy mnohdy Já a Já je nejkrásnějí
Není tady
majkafa napsal(a):
Holky, vy jste ale někde úúplně jinde, ne co jsem myslela já. Já tím myslela POUZE, e jak si čtu kristiana, jeho slovník se mi nezdá býti slovníkem hodně odrostlého kluka. To ve.
Za to, e má v profilu fotku sluného mue v prima letech, nemusí to nutně znamenat, e je takový i on.
Obzvlátě to EE je dost vypovídající. A husa v enském rodě jakbysmet. Takhle píe má dcerka, které je 23 let. A u delí dobu mám silné podezření. Ale moná jenom trpím občasnou schizofrenií.
Přečetla jsem si vechny jeho příspěvky a jeho styl psaní je velmi zajímavý a vypovídající. Asi profesionální deformace ze studia grafologie, nebo "slovníků" různých lidí u jsem za tu dobu viděla dost a dost. A díky nachatovaným hodinám na jednom chatu jsem trénovaná, i kdy si někdo změní nick, po chvilce psaní se stejně prozradí. Nebo nejenom psané písmo, ale i způsob psaní na netu je mozkopisem.
To ve z mé jazykovopsychologické vloky.
Halt si kadý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům!
Vzhůru zpět k sexu!
Tak tohle mě moc mrzí,opravdu.Jsem z toho tak zaskočený,e vůbec nevím,co napsat.Snad jen,e jsem opravdu více,ne dospělý mu a z českého jazyka si pamatuji téměř ve a velice dbám na to,abych své příspěvky vdy psal tak,jak to v dané chvíli cítím a předevím bez chyb.Bohuel,k dokonalosti mám daleko,ale to asi kadý z nás.Opravdu mě to mrzí.Váím si tady vech příspěvků,není tu arogance,vyhovuje mi to a chodím sem moc rád.Přispívám a píi i na jiná fóra,ale poslední dobou sem chodím nejvíc,líbí se mi tady.
Upravil(a) kristian (11. 2. 2009 17:24)
Z toho si nič nerob, Majka je nevyuitý kríenec detektíva a agenta tB a niekedy to u preháňa s dedukciami. Mne je napríklad úplne jedno, či si zvodná 20-tka alebo fený 40-tnik.
Číta sa dobre...
Není tady
Selim, krásný kříenec
A jinak vo vo tom to je
Není tady
Nu vdy jsem napsala, cituji:
Halt si kadý vidí v písmenkách to své a často se dostáváme k neuvěřitelným a úplně zcestným závěrům!
To je přeci i o mně.
kristiane, a jsi kdo jsi, kdy to tady tak čte, tak asi u ví, e si svými příspěvky stejně řeíme kadý to své. A tak i já.
Je fajn, e se ti tu líbí.
Omlouvám se za na sexu.
pomněnka napsal(a):
Selim, krásný kříenec
![]()
![]()
A jinak vo vo tom to je
![]()
pomněnko, to bylo o mně? Jestli i ne, celkem sobecky si to dneska přivlastním, protoe toolik potřebuju, aby mě aspoň někdo pochválil. Kuju.